Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εν το μεταξυ την προηγουμενη φορα που ηρθε η νουνα μου ελεγε χαρακτηριστικα: αχ τι καλα τωρα που με βλεπει δεν κλαιει (γιατι στις αρχες παλι εκλαιγε), τι το θελε...??? παααλι κλαματα...η φμ.

Ειναι οοολα τα λεφτα με τα ναζακια τους, τις αταξιες τους και τα κατορθωματα τους...

Γει;α σου φμ με τα ωραια σου!!!!!!!!!!!Βαλτους ολους σε σειρα!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια να 'μαι πάλι!

Σημερα σας ειπα που πήγαμε σε μια εκδήλωση παιδικη με μια συγγραφεα/ σκιτσογραφο;

Είχε πολλά παιδάκια και το χάρηκαν. Τους αφηγήθηκε μία ιστορία που συμμετείχαν και τα ίδια και αυτη τους ζωγραφισε σε ενα μεγάλο άσπρο χαρτί στον τοιχο....τους εκανε σκιτσα την ιστορια επιτοπου! Και μετα ξετυλιξαν ενα ασπρο ρολο χαρτι και εδωσαν μαρκαδορους και ζωγραφισαν τα παιδια την καταληξη της ιστοριας που συζητουσαν ή τελος παντων οτι τους ερχοταν.

Στο τελος αγορασαμε βιβλια της και εγραψε αφιερωση και σκιτσο σε καθε παιδακι αφου του επιανε κουβεντουλα.

Της αρεσε της μικρης μου και συμμετειχε! Μαλιστα, εκει που περιμεναμε να μας υπογραψει το βιβλιο η συγγραφεας, και παρακουλουθουσε των άλλων παιδιων τα βιβλια και τα σκιτσακια που τους εφτιαχνε, η δικια μου συμμετειχε...και για αυτο περιμεναμε ωρα μεχρι να "φτασει" η σειρα μας! Η συγγραφεας την ρωτησε τι ηθελε να της φτιαξει και κλασσικα η δικια μου απάντησε πριγκιπισσα!

Και μου σχολιασε κιολας η συγγραφεας οτι η μικρουλα μου ειναι πολυ παρατηρητικη και να την αφηνουμε να ζωγραφισει οσο θελει γιατι μπορει και να εξελιχθει μεγαλωνοντας! Κουκουβααααααααααααα η χαζομαμα!!!!:D

Το μονο αρνητικο ηταν οτι πηγαμε και μειναμε ορθιοι εμεις οι μεγαλοι...απο τον κοσμο...και φυσικα ουτε καφε ηπιαμε....Δεν πειραζει, βεβαια , αφου το ευχαριστηθηκε η ζουζουνα μας!

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου....περασε καλα η Αγγελικουλα σου ε!!!

Ειναι να μην καμαρωνεται για την Ζουζουνα σας.......

Τι αλλα νεα Ηλιοβασιλεμα μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα πώς ειναι ο αντρας σου με την μεση του; Η δουλεια του ειναι χειρωνακτική; επιβαρυνει τη μεση;

Απο χτες το βραδυ μεχρι που του εκανα λιγο μαζαζ στην μεση ηταν χαλια ...ποναγε πολυ.

Τωρα κοιμαται....μαλλον λιγο τον ανακουφισε......

Ναι μαναρακι μου σηκωνει βαρη στην Δουλεια που κανει....

Α!! τελικα ηρθε η ακατανομαστη....δεν εχω κανονικη ροη ....ροζ εχω αλλα μεχρι αυριο θα μου ερθει κανονικα.....εχω πεθανει απο τον πονο....αλλα ειναι λογικο....:rolleyes::rolleyes:.

Εσυ τι αλλα νεα Φιλεναδα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ριτσα μου ησυχιες...Εχει σαβ/κο ρεπο και 2 μερες αδεια ο αντρουλης μου, οποτε μεχρι και Τετάρτη, θα είμαστε πιο πολυ μαζι...εδω σπιτακι μας με το κοριτσακι μας.

Γυρισανε και οι γονεις μου μου πριν λιγο...και ετρεξ η ζουζουνα μας αγκαλια τους!!!!

Αυριο θα παμε στο κτημα μας να αναψουμε τζακι, να ψησουμε μπριζολες και να αλλαξουμε παραστασεις!

Κοαλακι εσεις καλα!!! τα νεα σας; διαβαζω για τις ντροπές της Μαριαννας!!!! Συνεσταλμενο κοριτσι!!!!;):D:D:D

Η δικια μου μου ελεγε πριν οτι να παει στη πισινα (που την θυμηθηκε απο το καλοκαιρι!) να κανει παρασταση την βασιλισσα των κυκνων!!!!!!! Αυτη, μια φιλη της και 2 αγορακια!!!! Να ειναι τα κοριτσια οι κυκνοι που γινονται πριγκιπισσες και τα αγορια οι πριγκιπες τους.

Ριτσα μου ησυχιες...Εχει σαβ/κο ρεπο και 2 μερες αδεια ο αντρουλης μου, οποτε μεχρι και Τετάρτη, θα είμαστε πιο πολυ μαζι...εδω σπιτακι μας με το κοριτσακι μας.

Γυρισανε και οι γονεις μου μου πριν λιγο...και ετρεξ η ζουζουνα μας αγκαλια τους!!!!

Αυριο θα παμε στο κτημα μας να αναψουμε τζακι, να ψησουμε μπριζολες και να αλλαξουμε παραστασεις!

Καλα να περασετε Ηλιοβασιλεμα μου.....εμεις δυστηχως δεν μπορουμε να παμε πουθενα .....γιατι ποναει παρα πολυ,και στεναχωριεμε γιατι δεν μπορω να τον βοηθεισω και δεν ξερω ποσο θα κρατησει αυτο......

Μακαρι να τον βοηθεισουν η ενεσεις και να του περασει συντομα.....ουφ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα να περασετε Ηλιοβασιλεμα μου.....εμεις δυστηχως δεν μπορουμε να παμε πουθενα .....γιατι ποναει παρα πολυ,και στεναχωριεμε γιατι δεν μπορω να τον βοηθεισω και δεν ξερω ποσο θα κρατησει αυτο......

Μακαρι να τον βοηθεισουν η ενεσεις και να του περασει συντομα.....ουφ!!

Μηπως να πηγαινατε σε καποιον ομοιοπαθητικο......???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Δεν το συζητω, εσεις μεινετε αναγκαστικα σπιτι και ο αντρας σου να ειναι ξαπλωμενος!!!! Μακαρι να τον πιασουν γρηγιρα οι ενεσεις και να μην ξανακυλισει!!!!

Κορίτσια γεννησε η Ελλη κατά τις 5.30 το απόγευμα τον μπεμπη της 3.500κιλα. Τωρα τον εχουν θερμοκοιτιδα, γιατι ταλαπαιρωθηκε λιγακι .....Της εκαναν προκληση και απο τους πονους, το απογευματακι η Ελλη φωναζε να την πανε για καισαρικη!!!!! Αλλα επέμενε ο γιατρος και τελικα ολοκληρωσε τον φυσιολογικο τοκετο!

Ειναι καλα η ιδια, ξεκουραζεται και στελνει τις ευχες της για το Μποτσακι!!!!!

Να σου ζησει Ελλη μου.Χαλαλι οι αγωνιες και η ταλαιπωρια σου.Θα τα ξεχασεις ολα μολις τον παρεις αγκαλιτσα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσακια μου εγω θα παω για νανακια... Νιωθω λιιιγο ταλαιπωρημενη.

Καληνυχτα σε οοοολες και φιλακια πολλα....!!!!!!!!

Ονειρα γλυκα....!!!!!

ΝΑΣΟΥΛΑ, ΧΡΥΝΤΙΜ, ΕΛΛΗ να σας ζησουν και παλι τα μωρακια σας, γερα και ευλογημενα να ειναι παντα.....!!!!!!! Να ειστε καλα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν το συζητω, εσεις μεινετε αναγκαστικα σπιτι και ο αντρας σου να ειναι ξαπλωμενος!!!! Μακαρι να τον πιασουν γρηγιρα οι ενεσεις και να μην ξανακυλισει!!!!

Σε ευχαριστω πολυ Ηλιοβασιλεμα μου......Μακαρι!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια μου εγω θα παω για νανακια... Νιωθω λιιιγο ταλαιπωρημενη.

Καληνυχτα σε οοοολες και φιλακια πολλα....!!!!!!!!

Ονειρα γλυκα....!!!!!

ΝΑΣΟΥΛΑ, ΧΡΥΝΤΙΜ, ΕΛΛΗ να σας ζησουν και παλι τα μωρακια σας, γερα και ευλογημενα να ειναι παντα.....!!!!!!! Να ειστε καλα....!!!!!!!

Koalaki μου καληνυχτα.....καλη ξεκουραση μαναρακι μου.

Τα λεμε αυριο ...... Πολλα Φιλακια !!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...