Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αααααχ συμπεθερα κι εμας τα αρχισε αυτα, μαζι-μαζι πανε τα μαναρακια μας! σημερα οταν μπηκε ο φιλος που περιμεναμε στο σπιτι, απο εκει που χοροπηδουσε ετρεξε διπλα μου και κοιτουσε καπως ετσι :roll::rolleyes: μετα βεβαια ξεθαρρεψε.. οσο για το φαγητο θα στρωσει πιστευω! βροχουλα ειπες εχετε? κι εμεις ειχαμε εδω, τελεια!

Καλεεε ναι σημερα ηρθε η νουνα μου να την δει και κρυφτηκε στα ποδια της γιαγιας μου, κατεβασε το κεφαλι και αρχισε να κλαει, ζαρωσε και τα χειλη...:-(:-(. Οταν κανει ντροπες μαζευει τα χερια της μπροστα στην κοιλια της και κρυβεται σε εμενα...

Τι να πεις....??????? ψυχουλες ειναι...

Βεβαια θα στρωσει με το φαγητο, σε λιγο καιρο θα το διαπιστωσεις...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα μπηκα και εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Ελλη να σας ζησει ο μπεμπακος σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γερος και καλοτυχος στη ζωη του!!!!!!!!!

ολα καλα πηγανε!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κορες??????????????καλα εισαστε???????????/εμεις μια χαρουλα!!!!!!!!εδω σπιτι!!!!αρχισε να ψυχαλιζει!!!!!

η Δεσποινουλα μου καλα ειναι!!!!εδω κλωτσαει.....πιο δυνατα σημερα!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη?????????

Κλωτσαει το Δεσποινιω φουυυυυυυυυλ???????Ωρε μανα μου!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!Παλι αγχος εχωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

απααπαπααπαπααπαπαππαπαπαπαπαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε αγαπημενες μου??????????

Αμαν μαρηηηηηηηηηη......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τωρα μπηκα και εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Ελλη να σας ζησει ο μπεμπακος σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γερος και καλοτυχος στη ζωη του!!!!!!!!!

ολα καλα πηγανε!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κορες??????????????καλα εισαστε???????????/εμεις μια χαρουλα!!!!!!!!εδω σπιτι!!!!αρχισε να ψυχαλιζει!!!!!

η Δεσποινουλα μου καλα ειναι!!!!εδω κλωτσαει.....πιο δυνατα σημερα!!!!

Μαρηηηηηη κοοορηηηηη που εισαι...???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεε ναι σημερα ηρθε η νουνα μου να την δει και κρυφτηκε στα ποδια της γιαγιας μου, κατεβασε το κεφαλι και αρχισε να κλαει, ζαρωσε και τα χειλη...:-(:-(. Οταν κανει ντροπες μαζευει τα χερια της μπροστα στην κοιλια της και κρυβεται σε εμενα...

Τι να πεις....??????? ψυχουλες ειναι...

Βεβαια θα στρωσει με το φαγητο, σε λιγο καιρο θα το διαπιστωσεις...

αγαααααααπη μου μωρε!!!!! καλα φαση ειναι, θα της περασει! η καημενη κριμα να κλαιει! μη λεω μεγαλες κουβεντες γιατι δεν ξερω αν θα αρχισει και ο Μητσος τα κλαματα! καλε τωρα οταν δειχνει την κοιλιτσα του τον εμαθα να την τριβει κιολας σα να λεει "να η μπυροκοιλια μου" χαχαχαχα! πολυ γελιο! σημερα ξεσκιστηκε να παιζει "ποδοσφαιρο", του εφερε ο αντρας μου τη μπαλα μεσα στο σπιτι, περιμενω να δω το πρωτο σπασιμο για να τα ψαλλω στον αντρα μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αμαν μαρηηηηηηηηηη......!!!!!!!!!!

Μεχρι να γεννησω θα σας φαει η γκρηνια μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

αφου ειμαι γκρηνιαρα μαρη τι να κανω??????????

Και καθολου εξεικοιωμενη με γιατρους και χειρουργεια!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Πατουσιτσα και Μποτσακι!!!!! Αντε ρε συμπεθερες!

Μποτσακι δε σου λεω μην αγχωνεσαι, αφου δεν προκειται να με ακουσεις χαχαχα, κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα παθαινα.. τουλαχιστον ελεγχε το! στρωσου διαβασε για την καισαρικη κλπ να εισαι πιο προετοιμασμενη! θα χαλαρωσεις πιστευω σε ενα βαθμο, αλλα το αγνωστο παραμενει αγνωστο..

Πατουσιτσα κλωτσα καργα η Δεσποινουλα μας?? Φερτην να παξει μπαλα με τον δικο μου!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου θα σας εγκαταλειψω! Δε μπορω να σας περιγραψω τη νυστα μου! Φιλακια πολλα κοριτσουδια μου! Καλε να μας ζησουν και παλι ολα τα νεογεννητα της παρεουλας μας! Πολυ συγκινηση, το απογευμα σκεφτομουν το πρωτο μηνυμα της πατουσιτσας που ανοιξε το θεμα... μολις ειχε μαθει για την εγκυμοσυνη.. αχ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

αγαααααααπη μου μωρε!!!!! καλα φαση ειναι, θα της περασει! η καημενη κριμα να κλαιει! μη λεω μεγαλες κουβεντες γιατι δεν ξερω αν θα αρχισει και ο Μητσος τα κλαματα! καλε τωρα οταν δειχνει την κοιλιτσα του τον εμαθα να την τριβει κιολας σα να λεει "να η μπυροκοιλια μου" χαχαχαχα! πολυ γελιο! σημερα ξεσκιστηκε να παιζει "ποδοσφαιρο", του εφερε ο αντρας μου τη μπαλα μεσα στο σπιτι, περιμενω να δω το πρωτο σπασιμο για να τα ψαλλω στον αντρα μου!

Εν το μεταξυ την προηγουμενη φορα που ηρθε η νουνα μου ελεγε χαρακτηριστικα: αχ τι καλα τωρα που με βλεπει δεν κλαιει (γιατι στις αρχες παλι εκλαιγε), τι το θελε...??? παααλι κλαματα...η φμ.

Ειναι οοολα τα λεφτα με τα ναζακια τους, τις αταξιες τους και τα κατορθωματα τους...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μεχρι να γεννησω θα σας φαει η γκρηνια μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

αφου ειμαι γκρηνιαρα μαρη τι να κανω??????????

Και καθολου εξεικοιωμενη με γιατρους και χειρουργεια!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Να μας φαει μαρηηηηηηηη, αυτο θελουμε...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να 'μαι πάλι!

Σημερα σας ειπα που πήγαμε σε μια εκδήλωση παιδικη με μια συγγραφεα/ σκιτσογραφο;

Είχε πολλά παιδάκια και το χάρηκαν. Τους αφηγήθηκε μία ιστορία που συμμετείχαν και τα ίδια και αυτη τους ζωγραφισε σε ενα μεγάλο άσπρο χαρτί στον τοιχο....τους εκανε σκιτσα την ιστορια επιτοπου! Και μετα ξετυλιξαν ενα ασπρο ρολο χαρτι και εδωσαν μαρκαδορους και ζωγραφισαν τα παιδια την καταληξη της ιστοριας που συζητουσαν ή τελος παντων οτι τους ερχοταν.

Στο τελος αγορασαμε βιβλια της και εγραψε αφιερωση και σκιτσο σε καθε παιδακι αφου του επιανε κουβεντουλα.

Της αρεσε της μικρης μου και συμμετειχε! Μαλιστα, εκει που περιμεναμε να μας υπογραψει το βιβλιο η συγγραφεας, και παρακουλουθουσε των άλλων παιδιων τα βιβλια και τα σκιτσακια που τους εφτιαχνε, η δικια μου συμμετειχε...και για αυτο περιμεναμε ωρα μεχρι να "φτασει" η σειρα μας! Η συγγραφεας την ρωτησε τι ηθελε να της φτιαξει και κλασσικα η δικια μου απάντησε πριγκιπισσα!

Και μου σχολιασε κιολας η συγγραφεας οτι η μικρουλα μου ειναι πολυ παρατηρητικη και να την αφηνουμε να ζωγραφισει οσο θελει γιατι μπορει και να εξελιχθει μεγαλωνοντας! Κουκουβααααααααααααα η χαζομαμα!!!!:D

Το μονο αρνητικο ηταν οτι πηγαμε και μειναμε ορθιοι εμεις οι μεγαλοι...απο τον κοσμο...και φυσικα ουτε καφε ηπιαμε....Δεν πειραζει, βεβαια , αφου το ευχαριστηθηκε η ζουζουνα μας!

Κοριτσακια μου θα σας εγκαταλειψω! Δε μπορω να σας περιγραψω τη νυστα μου! Φιλακια πολλα κοριτσουδια μου! Καλε να μας ζησουν και παλι ολα τα νεογεννητα της παρεουλας μας! Πολυ συγκινηση, το απογευμα σκεφτομουν το πρωτο μηνυμα της πατουσιτσας που ανοιξε το θεμα... μολις ειχε μαθει για την εγκυμοσυνη.. αχ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!!!!!!!

Καληνυχταααα.....!!!!! Ονειρα γλυκα....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!!!!!!!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου.....καλη ξεκουραση μαναρακι μου.

Τα λεμε .....Πολλα Φιλακια!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...