Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μπράβο... συγχαρητήρια Έλλη που τα κατάφερες και γέννησες το αγόραρο σου!!!

Γερός και ευτυχισμένος να είναι πάντα... :-) :-) :-)

Πάντως και εγώ το έχω διαβάσει ότι αν σε πιάσουν οι πόνοι πρέπει να πας στο μαιευτήριο το συντομότερο δυνατό γιατί μπορεί να μην προλαβαίνουν πλέον για καισαρική (αυτό βέβαια αν θέλεις καισαρική)!

Εξάλλου τις περισσότερες φορές έχεις φάει ήδη τους πόνους όταν το ζητάς... οπότε εκεί ο γιατρός οφείλει να σε προστατεψει αν δει ότι κοντεύεις... είναι κρίμα να φας και τους πόνους της καισαρικής!!! Πάντως θα μπορούσε να ζητήσει επισκληρίδιο... που βέβαια αν αργήσεις πάλι να το ζητήσεις δεν σου κάνουν....

Ε οχι βρε Χρηστινα μου να θελω καισαρικη και να με βαλει με το ζορι να γεννησω φυσιολογικα!!!!!!!!!αλλο να εχω ξεκινησει φυσιολογικα και να προκυψει!!!!!!!!!

Επισης νομιζω απο μια φιλη μου που ξερω οτι στα δημοσια δεν κανουν επισκληριδιο.Της δικιας μου τουλαχιστον δεν της εκανε!!!!!!!

Πονουσε 17 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααμ ετσι πες, αν της το πηραν με βεντουζα τοτε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρεπει να μεινει λιγες ωρες θερμο...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μπορει να ηταν σε καλη εβδομαδα αλλα ο τραχηλος αν δεν βοηθησε τοσο πολυ επρεπε να κανουν προκληση...για να επιτευχθει τοκετος.

Εσυ μην ανησυχεις μαρηηηηηηηηηηηηη........!!!!!!!!!! Βουυυυυυυρ για καισαρικη πας.......!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχ!! τι ωραια ολες σας σιγα -σιγα περνεται στην αγκαλιτσα σας τα θαυματακια σας!!!

Ουφ!! επιτελους κοριτσια μου....ηρθε η ακατανομαστη τωρα...αλλα ειμαι πολυ χαλια.....

Ποναω παντου....ε!! 2 μηνες ηταν αυτοι,δεν θα ποναω.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Οπως τα λεει το Κοαλακι ειναι...Πονουσε πολυ, θελησε καισαρικη και της ειπε ο γιατρος οχι....λιγο εμεινε και αν δεν γεννησεις μεσα σε μιση ωρα, τοτε θα της εκανε καισαρικη....Μαλιστα μου ανεφερε οτι μετα ζηταγε συγνωμη στον γιατρο!!! Σκεφτειτε εκεινη την ωρα την Ελλη, τουρμπο θα ηταν!!!:tongue:

Και για την θερμοκοιτιδα, ετσι οπως τα ειπε το Κοαλακι ...της εκαναν και βεντουζα οποτε το μωρο ταλαιπωρηθηκε...

Κορίτσια εχω λιγη δουλιτσα για αυτο χανομαι...μπαινοβγαινω να βλεπω νεα αλλα δεν καθομαι. Αργοτερα θα ειμαι πιο αφοσιωμενη στη παρεα!

Ήταν λίγο άτυχη τότε που είχε ραντεβού το πρωί και είδαν την διαστολή... γιατί θα μπορούσε να γεννήσει το βράδυ ή αύριο χωρίς την πρόκληση...

Όντως η βεντούζα είναι επώδυνη! Πάντως τέλος καλό όλα καλά... και το μωράκι θα βγει σύντομα από την θερμοκοιτίδα :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Ε οχι βρε Χρηστινα μου να θελω καισαρικη και να με βαλει με το ζορι να γεννησω φυσιολογικα!!!!!!!!!αλλο να εχω ξεκινησει φυσιολογικα και να προκυψει!!!!!!!!!

Επισης νομιζω απο μια φιλη μου που ξερω οτι στα δημοσια δεν κανουν επισκληριδιο.Της δικιας μου τουλαχιστον δεν της εκανε!!!!!!!

Πονουσε 17 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγαλυτερο ειναι το ποσοστο που παει για φυσιολογικο και ζηταει καισαρικη απο το να πας με καισαρικη και να σε βαλει για φυσιολογικο, το δευτερο μαλιστα ειναι και μηδαμινο και μονο ενας ΗΛΙΘΙΟΣ γιατρος θα μπορουσε να το κανει, δλδ να ζητησει απο την γυναικα να γεννησει φυσιολογικα ενω εχει προηγηθει "συμφωνια" για καισαρικη. Ειναι ΠΑΡΑΒΑΣΗ του ΟΡΚΟΥ κατι τετοιο και δεν συμβαινει καθολου συχνα, ευτυχως δεν εχουμε πολλους ηλιθιους σε αυτο το θεμα....:tongue::tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μεγαλυτερο ειναι το ποσοστο που παει για φυσιολογικο και ζηταει καισαρικη απο το να πας με καισαρικη και να σε βαλει για φυσιολογικο, το δευτερο μαλιστα ειναι και μηδαμινο και μονο ενας ΗΛΙΘΙΟΣ γιατρος θα μπορουσε να το κανει, δλδ να ζητησει απο την γυναικα να γεννησει φυσιολογικα ενω εχει προηγηθει "συμφωνια" για καισαρικη. Ειναι ΠΑΡΑΒΑΣΗ του ΟΡΚΟΥ κατι τετοιο και δεν συμβαινει καθολου συχνα, ευτυχως δεν εχουμε πολλους ηλιθιους σε αυτο το θεμα....:tongue::tongue::tongue:.

Αααααααααααααααααααααααααααααχ ενταξει!!!!!!!!!!!!!

Ηρεμησα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Οι γιατροί στην Ελλάδα εξάλλου προτιμούν την καισαρική... για να μην περιμένουν και αυτοί τόσες ώρες για ένα τοκετό...!!!

Πραγματικά δεν έχω ακούσει πότε κάποια να κάνει φυσιολογικό τοκετό, αν έχει συμφωνηθεί καισαρική... και για αυτό γίνεται και η καισαρική στην 38 εβδομάδα και όχι στην 40... για να μην σπάσουν τα νερά ή πιάσουν πόνοι κτλ

kPAZp2.png

ΕΛΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ!!! ΠΙΑΝΟΥΜΕΝΟ ΜΩΡΑΚΙ!!! ΧΑΧΑΧΑ!

Κοριτσια η προκληση τοκετου οταν γινεται με ωκυτοκινη και οχι με το να σπασει τα νερα ο γιατρος ειναι αφορητοι οι πονοι. Και ειδικα στα δημοσια που δεν κανουν επισκλ.. εμενα ο γιατρος που θα μου εκανε προκληση αλλα δεν προλαβε, θα μου εσπαγε τα νερα για το λογο αυτο και στην πορεια θα μου εβαζε πονους μαζι με την επισκλ. Ευτυχως τα γλιτωσα! Εμενα παντως ο γιατρος δε μου εκλεινε ραντεβου για προκληση αν δεν περνουσε ο τραχηλος συγκεκριμενα εκατοστα γιατι οπως μου ειχε πει αν κανουμε προκληση με μακρυ τραχηλο και με το μωρο ψηλα τοτε σιγουρα το μωρο θα ταλαιπωρηθει και η πιθανοτητα να καταληξει η προκληση σε καισαρικη ειναι πολυ μεγαλυτερη. Εδω λιγο ζοριστηκα στο τελος που εσπρωχνα και οι παλμοι του μωρου βαρουσαν κοκκινο και χτυπουσε η σειρινα του καρδιοτοκογραφου και το αποσυνδεσαν για να μην αγχωθω. Οπως μας ειχε πει η Ελλη ο γιατρος ηταν λιγο περιεργος, την ειδε ανυπομονη και την εβαλε, γι'αυτο και της ειπε πολυ πρωι σημερα... Οπως της ειπα εχθες, θα ξεκινουσε τη βαρδια ο γιατρος και της ειπε τοσο πρωι, ωστε να εχει το περιθωριο να την ξεγεννησει μεσα στην ημερα. Στο νοσοκομειο μας εδω ετσι κανουν την προκληση, λενε στις επιτοκους να ειναι απο νωρις στο νοσοκομειο και τους βαζουν υποθετο ωκυτοκινης και μετα η γνωστη πορεια. Οπως και να 'χει με τον ενα ή με τον αλλο τροπο το μωρακι βγηκε υγιεστατο και η Ελλη μας ειναι κι εκεινη καλα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου να μαι παλι και εγω, δεν αργησα... Εβαλα τη φμ για υπνο και τωρα καθομαι με τον ανδρουλη μου...

Εδω βρεεεεεχει και κανει πολυυυυ κρυο εν συγκρισει με τις προηγουμενες νυχτες...

Ειστε ολες καλα...?????

Αχ τι ωραιαααααα, πλησιαζουν τα χριστουγεννα... Θα ειμαστε παρεουοα με τα μικρακια μας.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ που εισαι μαρηηηη...???? τι κανετε???? ο γαμπρος????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου να μαι παλι και εγω, δεν αργησα... Εβαλα τη φμ για υπνο και τωρα καθομαι με τον ανδρουλη μου...

Εδω βρεεεεεχει και κανει πολυυυυ κρυο εν συγκρισει με τις προηγουμενες νυχτες...

Ειστε ολες καλα...?????

Αχ τι ωραιαααααα, πλησιαζουν τα χριστουγεννα... Θα ειμαστε παρεουοα με τα μικρακια μας.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ που εισαι μαρηηηη...???? τι κανετε???? ο γαμπρος????

ελα συμπεθερα μου!!! καλα ειμαστε! κοιμαται ο γαμπρος! μου εκανε νουμερα σημερα,χτυπιοταν δεν ηθελε το αλεσμενο φαγητο και εφαγε κομματακια αλλα λιγοτερη ποσοτητα. Τι να κανω??:confused::confused: Η φουρτουνιτσα μας τι κανει??? ευχαριστιεται τον μπαμπακα της?αχ ποσο ευτυχισμενη θα ειναι που θα σας εχει και τους δυο μαζι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ελα συμπεθερα μου!!! καλα ειμαστε! κοιμαται ο γαμπρος! μου εκανε νουμερα σημερα,χτυπιοταν δεν ηθελε το αλεσμενο φαγητο και εφαγε κομματακια αλλα λιγοτερη ποσοτητα. Τι να κανω??:confused::confused: Η φουρτουνιτσα μας τι κανει??? ευχαριστιεται τον μπαμπακα της?αχ ποσο ευτυχισμενη θα ειναι που θα σας εχει και τους δυο μαζι!

Να ξερεις οτι ειδικα το πρωτο διαστημα αν τρωει κομματακια θα τρωει λιγοτερη ποσοτητα γιατι χωνευει πιο γρηγορα σε σχεση με τα αλεσμενα. Μην στεναχωριεσαι, μη διξεις εκνευρισμο και πιεση αλλα δεν θα υποκυψεις κιολας αν νομιζει και θεωρεις οτι η ποσοτητα που τρωει ειναι λιγη, αν συνεχισει με τα κομματακια εννοω. Επισης μπορεις να κανεις κατι ενδιαμεσο, να τα πατησεις με το πιρουνι ετσι ωστε ναι μεν να τρωει κανονικα αλλα και ποσοτητα.

Καλα ειναι η φμ, τωρα κοιμαται...κανει ναζια και ντροπες αυτο το διαστημα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια γεννησε η Ελλη κατά τις 5.30 το απόγευμα τον μπεμπη της 3.500κιλα. Τωρα τον εχουν θερμοκοιτιδα, γιατι ταλαπαιρωθηκε λιγακι .....Της εκαναν προκληση και απο τους πονους, το απογευματακι η Ελλη φωναζε να την πανε για καισαρικη!!!!! Αλλα επέμενε ο γιατρος και τελικα ολοκληρωσε τον φυσιολογικο τοκετο!

Ειναι καλα η ιδια, ξεκουραζεται και στελνει τις ευχες της για το Μποτσακι!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Τωρα μπηκα και εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Ελλη να σας ζησει ο μπεμπακος σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γερος και καλοτυχος στη ζωη του!!!!!!!!!

ολα καλα πηγανε!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κορες??????????????καλα εισαστε???????????/εμεις μια χαρουλα!!!!!!!!εδω σπιτι!!!!αρχισε να ψυχαλιζει!!!!!

η Δεσποινουλα μου καλα ειναι!!!!εδω κλωτσαει.....πιο δυνατα σημερα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Να ξερεις οτι ειδικα το πρωτο διαστημα αν τρωει κομματακια θα τρωει λιγοτερη ποσοτητα γιατι χωνευει πιο γρηγορα σε σχεση με τα αλεσμενα. Μην στεναχωριεσαι, μη διξεις εκνευρισμο και πιεση αλλα δεν θα υποκυψεις κιολας αν νομιζει και θεωρεις οτι η ποσοτητα που τρωει ειναι λιγη, αν συνεχισει με τα κομματακια εννοω. Επισης μπορεις να κανεις κατι ενδιαμεσο, να τα πατησεις με το πιρουνι ετσι ωστε ναι μεν να τρωει κανονικα αλλα και ποσοτητα.

Καλα ειναι η φμ, τωρα κοιμαται...κανει ναζια και ντροπες αυτο το διαστημα.

αααααχ συμπεθερα κι εμας τα αρχισε αυτα, μαζι-μαζι πανε τα μαναρακια μας! σημερα οταν μπηκε ο φιλος που περιμεναμε στο σπιτι, απο εκει που χοροπηδουσε ετρεξε διπλα μου και κοιτουσε καπως ετσι :roll::rolleyes: μετα βεβαια ξεθαρρεψε.. οσο για το φαγητο θα στρωσει πιστευω! βροχουλα ειπες εχετε? κι εμεις ειχαμε εδω, τελεια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!Παλι αγχος εχωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

απααπαπααπαπααπαπαππαπαπαπαπαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε αγαπημενες μου??????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...