Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπωπω πολλά συγχαρητήρια στην ελλη!!!10 μωράκια και αύριο κάνουμε 11αδα μποτσάκι......!!!!!!!!!!!

ναι και εγω την θερμο δεν την καταλαβαινω!!

Την φτιαξαμε την ποδοσφαιρικη ομαδα!!!!!!!!!!!!Αναμεικτη!!!!

Η καλυτερη ολων των εποχων!!!!!!!!!!!χαχχαχαχααχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΕΛΛΗ μπραβο να σου ζησει το μωρακι, γερο και καλοτυχο παντα να ειναι....!!!!!

Να ειστε καλα....!!!!!!!!

Κοριτσια λογω προκλησης οι πονοι ειναι αφορητοι, οποτε το μωρακι δεν οξυγονωθηκε καλα, πιεστηκε και γιαυτο χρειαστηκε θερμο...ζητημα λιγων ωρων ειναι η παραμονη του εκει.

Οσο για τον γιατρο που επεμενε λογικα θα ειχε κατεβει πολυ κατω ο μπεμπης για να προβει σε καισαρικη...δεν επιτρεπεται να προβεις σε καισαρικη αν εχει περασει ενα ευλογο υψος του τραχηλου το μωρο, ειναι ακρως επικυνδυνο για τις ζωες τους. Ολα αυτα μονο εαν συνεβησαν τα παραπανω που εγραψα δικιολογει την επιμονη του γιατρου για αρνηση καισαρικης.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια λογω προκλησης οι πονοι ειναι αφορητοι, οποτε το μωρακι δεν οξυγονωθηκε καλα, πιεστηκε και γιαυτο χρειαστηκε θερμο...ζητημα λιγων ωρων ειναι η παραμονη του εκει.

Οσο για τον γιατρο που επεμενε λογικα θα ειχε κατεβει πολυ κατω ο μπεμπης για να προβει σε καισαρικη...δεν επιτρεπεται να προβεις σε καισαρικη αν εχει περασει ενα ευλογο υψος του τραχηλου το μωρο, ειναι ακρως επικυνδυνο για τις ζωες τους. Ολα αυτα μονο εαν συνεβησαν τα παραπανω που εγραψα δικιολογει την επιμονη του γιατρου για αρνηση καισαρικης.

Μαρηηηηηηηηηηηηηη που σαι?????????

τι δηλαδη αν κι εμενα μεχρι την Δευτερα ειναι χαμηλα μπορει να μου πει για φυσιολογικο?Θα γινουμε μπιλιες!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ισως να είναι έτσι!!δεν ξέρω καθόλου για αυτα, πολλές γυναίκες ζητουν τελικά καισαρική αλλά επειδή έχουν φτάσει στο τέλος οι γιατροί τις πιέζουν να συνεχίσουν φυσιολογικά!το ελλάκι νομίζω ήταν κάτι που ήθελε ΄κιόλας!!θα μας πει λεπτομέριες φαντάζομαι οταν μπει

τι δηλαδη αν κι εμενα μεχρι την Δευτερα ειναι χαμηλα μπορει να μου πει για φυσιολογικο?Θα γινουμε μπιλιες!!!!!!!!!!!!!

οχι βρε,,,η έλλη θα είχε ξεκινήσει να σπρώχνει προφανός και θα είχε παει σε θέση τέτοια που ίσως να μην είχε πισωγυρίσματα...μην αγχ/ονεσαι!!!!!!!

ισως να είναι έτσι!!δεν ξέρω καθόλου για αυτα, πολλές γυναίκες ζητουν τελικά καισαρική αλλά επειδή έχουν φτάσει στο τέλος οι γιατροί τις πιέζουν να συνεχίσουν φυσιολογικά!το ελλάκι νομίζω ήταν κάτι που ήθελε ΄κιόλας!!θα μας πει λεπτομέριες φαντάζομαι οταν μπει

Αυτο ακριβως επειδη εχουν φτασει στο τελος οχι ηθικα αλλα ιατρικα...δεν μπορει να επεμβουν μεσω καισαρικης οταν το μωρο βρισκεται μολις λογα χιλιοστα εξω απο τον κολπο. Το μωρο γα να βγει με καισαρικη πρεπει να ειναι πολυ ψηλα αλλιως δεν μπορει να συμβει και αναγκαστικα ολοκληρωνεις τον φυσιολογικο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι μαρηηηηηηηηηηηηηη......!!!!!!!

Αυτο συμβαινει μονο οταν πας εξ αρχης για φυσιολογικο και καταληγεις να θελεις καισαρικη, οχι για το αντιθετο που ειναι στη δικη σου περιπτωση.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αυτο ακριβως επειδη εχουν φτασει στο τελος οχι ηθικα αλλα ιατρικα...δεν μπορει να επεμβουν μεσω καισαρικης οταν το μωρο βρισκεται μολις λογα χιλιοστα εξω απο τον κολπο. Το μωρο γα να βγει με καισαρικη πρεπει να ειναι πολυ ψηλα αλλιως δεν μπορει να συμβει και αναγκαστικα ολοκληρωνεις τον φυσιολογικο.

Θα σας ξαναρωτησω για διευκρινιση.Υπαρχει περιπτωση να μου το πει κι εμενα αυτο??????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Α ενταξει!!!!!!!!!!!!Τις πηρα τις απαντησεις σας!!!!!!!!

Να ρωτησω κατι?Γιατι προκληση?Υπηρχε προβλημα?Η το αποφασισανε ετσι χωρις ιδιαιτερο λογο?Στην 38 ειναι η Ελλη ρε παιδια!!!!!!!!Ουτε και το παιδι ειχε προβλημα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μπράβο... συγχαρητήρια Έλλη που τα κατάφερες και γέννησες το αγόραρο σου!!!

Γερός και ευτυχισμένος να είναι πάντα... :-) :-) :-)

Πάντως και εγώ το έχω διαβάσει ότι αν σε πιάσουν οι πόνοι πρέπει να πας στο μαιευτήριο το συντομότερο δυνατό γιατί μπορεί να μην προλαβαίνουν πλέον για καισαρική (αυτό βέβαια αν θέλεις καισαρική)!

Εξάλλου τις περισσότερες φορές έχεις φάει ήδη τους πόνους όταν το ζητάς... οπότε εκεί ο γιατρός οφείλει να σε προστατεψει αν δει ότι κοντεύεις... είναι κρίμα να φας και τους πόνους της καισαρικής!!! Πάντως θα μπορούσε να ζητήσει επισκληρίδιο... που βέβαια αν αργήσεις πάλι να το ζητήσεις δεν σου κάνουν....

kPAZp2.png

Οπως τα λεει το Κοαλακι ειναι...Πονουσε πολυ, θελησε καισαρικη και της ειπε ο γιατρος οχι....λιγο εμεινε και αν δεν γεννησεις μεσα σε μιση ωρα, τοτε θα της εκανε καισαρικη....Μαλιστα μου ανεφερε οτι μετα ζηταγε συγνωμη στον γιατρο!!! Σκεφτειτε εκεινη την ωρα την Ελλη, τουρμπο θα ηταν!!!:tongue:

Και για την θερμοκοιτιδα, ετσι οπως τα ειπε το Κοαλακι ...της εκαναν και βεντουζα οποτε το μωρο ταλαιπωρηθηκε...

Κορίτσια εχω λιγη δουλιτσα για αυτο χανομαι...μπαινοβγαινω να βλεπω νεα αλλα δεν καθομαι. Αργοτερα θα ειμαι πιο αφοσιωμενη στη παρεα!

Κορίτσια γεννησε η Ελλη κατά τις 5.30 το απόγευμα τον μπεμπη της 3.500κιλα. Τωρα τον εχουν θερμοκοιτιδα, γιατι ταλαπαιρωθηκε λιγακι .....Της εκαναν προκληση και απο τους πονους, το απογευματακι η Ελλη φωναζε να την πανε για καισαρικη!!!!! Αλλα επέμενε ο γιατρος και τελικα ολοκληρωσε τον φυσιολογικο τοκετο!

Ειναι καλα η ιδια, ξεκουραζεται και στελνει τις ευχες της για το Μποτσακι!!!!!

Ελλακι μου να σας ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ σας...Καλοτυχο να ειναι και με το καλο να πατε σπιτι σας.....

Να του δωσεις πολλα φιλια και απο μας........:lol::lol::lol:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...