Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσιααααα! τι κανετε ωρε?? εχουμε νεα απο Ελλη???? εμεις καλα, μαγειρεψα ενα φαγητο υπεροχο, αλλα δε λεω τι γιατι παραμονευει το μποτσακιιιιι!!! ειχε ερθει και ενας φιλος απο Γερμανια ο οποιος εμπορευεται κρασια και μας εφερε να δοκιμασουμε καποια οποτε κατι το φαγητο, κατι το κρασι, σκασαμε!!! καλα μη φανταστειτε, απο κρασι με το ζορι καταφερνω ενα ποτηρι οποτε πιω, αλλα μου αρεσει πολυ! βλεπω χαρες η παρεουλα μας πολλες!!! γεμισαμε μωρακιαααααα!!!!!! Ριτσακι και Ηλιοβασιλεμα πρεπει να γκαστρωθουμε κι εμεις τωρα ωρε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μουυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!Πες τα ολα μια μερα εμεινε!!!!!!!!!!!

Ας παει και το παλιαμπελο!!!!!!!!!!!Εδω αντεξα τοσα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Να και πάλι κι εγωωωω!!! Τι μου κάνετε κορίτσια μου;; Κανένα νέο απο την Ελλη μας;;;;;

Ηλιοβασίλεμα μου ναι, φυσιολογικά γέννησα!

σορρυ που εξαφανιστηκα πάλι αλλα μου έφεραν το πρωι τη μπουμπου και την είχα για πολλές ώρες για να τα καταφέρουμε με το θηλασμο..... Κάτι κάναμε αλλα έχουμε δρόμο ακομα!! Κορίτσια μου εσείς που θηλασατε το κάνατε αποκλειστικά απο την πρώτη μέρα;;;; Πως τα καταφέρατε;;;

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου αγοροmummy μου!!!!! Είστε καλα;;;

Αντε μποτσακιιιιιιιι μου μια μέρα έμεινε!! Του χρόνου θα κάνουμε πάρτυ γενεθλίων μαζί!!!! Η νασια η ελλη εσυ κι εγω!!:-P

Ααααααααααααααααααααααααααααα καλως τηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Ναι ναι χρυντιμ μου!!!!!!!!!!!Τελεια!!!!!!!!!!!!

Εισαι καλυτερα μαναρι μου????????????Ποναει το στηθος?????????

1sh1p2.png

Καλο μαγειρεμα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!

Και μεις φακες εχουμε σημερα!

Καλα ειμαστε κοριτσια!Η μικρη μου,εχθες το βραδυ κοιμηθηκε καλυτερα!Ηδη αρχιζει το μπουκωμα και υποχωρει!

Εμεις αυτες τις μερες,βρισκομαστε με την παρεα μου για τα διαδικαστικα του γαμου!Βεβαια θα γινει σε πολυ κλειστο κυκλο(ολο κι ολο 20 ατομα θα ειμαστε)!Ουτε οργανα,ουτε κατι αλλο!Απλα και λυτα,οπως παντα ηθελε η καλη μου φιλεναδα!Αν και το κεφο δεν ελειψε νʼανεβε απο τη γλεντζου την κουμπαρα!Την χαρηκα πολυ,αν και δεν μπορεσα να συμμετεχω λογω του θειου μου,τις εβλεπα να χορευουν κι εκλαιγα!20 χρονια φιλιας κοριτσια!Και τι δεν περασαμε,κι ομως ειναι μια για την αλλη!:)

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,μετα θα κανεις τη σαλπιγγογραφια ή μπορει να σου προτινει κατι αλλο ο γιατρος?Ευχομαι να μην εχει κατι σοβαρο ο ανθρωπος!Να το ξεπερασει γρηγορα,οτι κι αν ειναι!

Και γω κοριτσια πηγαινοερχομαι!Εχω και μια προετοιμασια!:rolleyes:!

Ετσι λεω ...να κανω σαλπιγγογραφια και βλεπουμε.....

Μακαρι Μαρακι μου να το ξεπερασει γρηγορα ,γιατι οχι επειδη ειναι γιατρος μου αλλα ειναι πολυ καλος ανθρωπος......Ψυχουλα!!!

Εσυ Μαναρακι μου καλα εισαι;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σου αγοροmummy μου!!!!! Είστε καλα;;;

Αντε μποτσακιιιιιιιι μου μια μέρα έμεινε!! Του χρόνου θα κάνουμε πάρτυ γενεθλίων μαζί!!!! Η νασια η ελλη εσυ κι εγω!!:-P

ελα Χρυσα μου!!! καλα ειμαστε!! εσεις καλα τα πατε ε! υπομονη ειναι δυσκολες οι πρωτες μερες μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος αλλα θα τα καταφερετε! ποσο ομορφες στιγμες ζειτε τωρα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ετσι λεω ...να κανω σαλπιγγογραφια και βλεπουμε.....

Μακαρι Μαρακι μου να το ξεπερασει γρηγορα ,γιατι οχι επειδη ειναι γιατρος μου αλλα ειναι πολυ καλος ανθρωπος......Ψυχουλα!!!

Εσυ Μαναρακι μου καλα εισαι;;;

Ριτσακι μου καλησπερα! ναι οπωσδηποτε βαλε στο προγραμμα τη σαλπιγγοραφια!!! ο αντρουλης σου καλυτερα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου βγαινω, ισως δε θα ξαναμπω, αν δε με δειτε μην ανησυχηστε! απλα ειμαι ψοφια παλι και μαλλον θα αραξουμε τηλεοραση και νανι! βρεχει και ο καιρος ειναι για χουχουλιασμα!!! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια γεννησε η Ελλη κατά τις 5.30 το απόγευμα τον μπεμπη της 3.500κιλα. Τωρα τον εχουν θερμοκοιτιδα, γιατι ταλαπαιρωθηκε λιγακι .....Της εκαναν προκληση και απο τους πονους, το απογευματακι η Ελλη φωναζε να την πανε για καισαρικη!!!!! Αλλα επέμενε ο γιατρος και τελικα ολοκληρωσε τον φυσιολογικο τοκετο!

Ειναι καλα η ιδια, ξεκουραζεται και στελνει τις ευχες της για το Μποτσακι!!!!!

Τελευταία ενημέρωση 23/11/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Αναμένουμε:

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Μανούλες:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Στη προσπάθεια και όπου να ναι , θα στεφθεί με επιτυχία:

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Τελευταία ενημέρωση 23/11/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Αναμένουμε:

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Μανούλες:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Στη προσπάθεια και όπου να ναι , θα στεφθεί με επιτυχία:

Ρίτσα>>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

τέλειαααααααα η λιστα ηλιοβασίλεμααααα επρεπε να την φτιάξουμε!!!αχχχ τι καλά!!!!!!

Κορίτσια γεννησε η Ελλη κατά τις 5.30 το απόγευμα τον μπεμπη της 3.500κιλα. Τωρα τον εχουν θερμοκοιτιδα, γιατι ταλαπαιρωθηκε λιγακι .....Της εκαναν προκληση και απο τους πονους, το απογευματακι η Ελλη φωναζε να την πανε για καισαρικη!!!!! Αλλα επέμενε ο γιατρος και τελικα ολοκληρωσε τον φυσιολογικο τοκετο!

Ειναι καλα η ιδια, ξεκουραζεται και στελνει τις ευχες της για το Μποτσακι!!!!!

Αχ ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!Να ναι καλα!!!!!!!!

Να της ζησει το βλασταρι της να της πεις τις ευχες μας και την αγαπη μας!!!!!!!!!!

Τα εχω παρει με τον γιατρο της ε?Τι ειναι αυτο δεν το καταλαβα τι επεμενε δηλαδη!Το παιδι γιατι ειναι θερμο?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...