Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,δεν προλαβαινουμε να δινουμε ευχες!Τι καλα!

Εσυ καλα εισαι?Ξεκινησες το κεντημα?

Μαρακι μου Βορινοοοοο!!!!καλα εισαι???????/η μικρη καλα ειναι??????????

ναι ναι ειδες?????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!μονο ευχαριστα να εχουμε!!!!!!!!!!

το πλεξιμο εχουμε τωρα της κουβερτουλας!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα!!! Εχω ανατριχιασει απο τα νεακια!!!! ΕΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!! ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!

Κοριτσια θα μπω αργοτερα, μαγειρευω, περιμενουμε και εναν φιλο μας το μεσημερι! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τα υπολοιπα κοριτσια μας ειναι καλα?

Πως κυλαει η μερα σας?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,πως ειναι ο αντρας σου με την μεση του?Καλυτερα?

Αδιαθετησες τελικα?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,εσυ με το χερακι σου εισαι καλα?Εμενα το ειδε χθες μια φιλη,ειδικος στο θεμα τον αρθρωσεων,και μου ειπε πως δεν ειναι ο τενοντας,αλλα κατα πασα πιθανοτητα εχω αρθριτιδα!Εξου και η τροχαντηιριτιδα που με ταλαιπωρει!Εχω εδω και 2 χρονια περιπου φλεγμονη στον τροχαντηρα,ειναι ενα κοκαλο στον γλουτο!Ειχα κανει κορτιζονη ακριβως στο κοκαλο αλλα παλι παρουσιαστηκε!

Παλι αναστησατε νεκρους καλε???Χαχαχαχα!

Οσο για το φορουμ,ποσες φορες και γω εχω βγει εκτος οριων!Αλλα τι να πεις!Μπαινουν μεσα πολλες κοπελες,ολες διαφορετικες μεταξυ τους(χαρακτηρας,προσωπικοτητα)!Που να τα βαλεις με ολες αυτες!Απαπαπα!

Γεια σου Μαρακι μου ...καλα εισαι;;

Οχι ο αντρουλης μου δεν ειναι καλυτερα ...σημερα το βραδυ ποναγε πολυ...τωρα λιγο ηρεμησε.....:(:(.

Εγω ακομα περιμενω την ακατανομαστη...σε 8 μερες αν δεν μου ερθουνε θα παρω τηλεφωνο ...να δουμε τι θα μου πουνε....:rolleyes::rolleyes:.

Εσυ Μαρακι μου τι αλλα νεα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια καλημερα!!! Εχω ανατριχιασει απο τα νεακια!!!! ΕΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!! ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!

Κοριτσια θα μπω αργοτερα, μαγειρευω, περιμενουμε και εναν φιλο μας το μεσημερι! φιλακια!

Αγορομανα μου,καλημεραααααααααα!!!!!καλα εισαι μαρη??????????τι κανει ο Μητσακος μας?????????τι φαι κανεις???????/

εμεις σημερα φακες!!!!!!!!!!ειχα κανα μην ανα φτιαξω και...........βαλε!!!!!!!!!!!οκ!!!!τα λεμε αργοτερααααα!!!!!!!!!!!!μακιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

Καλο μαγειρεμα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!

Και μεις φακες εχουμε σημερα!

Καλα ειμαστε κοριτσια!Η μικρη μου,εχθες το βραδυ κοιμηθηκε καλυτερα!Ηδη αρχιζει το μπουκωμα και υποχωρει!

Εμεις αυτες τις μερες,βρισκομαστε με την παρεα μου για τα διαδικαστικα του γαμου!Βεβαια θα γινει σε πολυ κλειστο κυκλο(ολο κι ολο 20 ατομα θα ειμαστε)!Ουτε οργανα,ουτε κατι αλλο!Απλα και λυτα,οπως παντα ηθελε η καλη μου φιλεναδα!Αν και το κεφο δεν ελειψε νʼανεβε απο τη γλεντζου την κουμπαρα!Την χαρηκα πολυ,αν και δεν μπορεσα να συμμετεχω λογω του θειου μου,τις εβλεπα να χορευουν κι εκλαιγα!20 χρονια φιλιας κοριτσια!Και τι δεν περασαμε,κι ομως ειναι μια για την αλλη!:)

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,μετα θα κανεις τη σαλπιγγογραφια ή μπορει να σου προτινει κατι αλλο ο γιατρος?Ευχομαι να μην εχει κατι σοβαρο ο ανθρωπος!Να το ξεπερασει γρηγορα,οτι κι αν ειναι!

Και γω κοριτσια πηγαινοερχομαι!Εχω και μια προετοιμασια!:rolleyes:!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Ααααααααααααααααααααααααααααααα κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Καλε τι γεννητουρια ειναι αυταααααααααααααααα???????????????????

ΒΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΑ ΜΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΚΟΡΙΤΣΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

ΝΑΣΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!

ΒΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΑ ΜΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

ΠΩΠΩΩΠΩΠΩΠΩΩΠΩΠΩΩΠΩΠΩ ΓΛΕΝΤΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου οι υπολοιπες τι κανετε???????

Οοοοοοοοοοολες καλα????????

Εμεις σηκωθηκαμε κατα τις 9 μας πηγε ο μπαμπας μας φρεσκαριστηκαμε μετα ενα μαρκετ και μετα σπιτι ξαπλα!!!!!!!

Καλα εχθες την ακουσα.Τοσο ζωηρος ο μπεμπης νομιζα οτι κατι θα γινει αλλα ολα καλα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου ηρθα και εγωωωωωωω, τι κανετε......????????

Διαβασα νεαααααααααα........καλεεεεεεε ελειψα ενα πρωινο και ετοιμαστηκε σχεδον η μιση λιστα, μπρααααααβο κοριτσαρες μου, ολα να πανε κατε ευχην.

ΕΛΛΗ με το καλο και με κανεναν πονο, ολα να πανε καλαααααα......!!!!!!!!!

Περιμενουμε νεοτερα.....!!!!!!!!! Αν γεννησες να σου ζησει, γερο και ευτυχισμενο στη ζωη του παντα....!!!!!!!!

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ να σου ζησει το μωρακι, μπραβο κοριτσι μου, γερο και ευτυχισμενο να ειναι παντα. Να το δεις οπως επιθυμεις....!!!!!!!!!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ και παλι να σου ζησει το ψυχουλακι σου, γερο και ευτυχισμενο παντα να εινια....!!!!!!!!

Εμεις προλιγο γυρισαμε απο την πολη, κοιμησα τη φμ και μπηκα να δω τι κανετε....

Το απογευμα θα ερθουν ο κουνιαδος με την πεθερα μου να μας δουν, ο κουνιαδος μου ελειπε καιρο σε αλλη πολη για δουλειες και εχει καιρο να τη δει, της εχει και αδυναμια γιατι ειναι το πρωτο του γενικα ανηψακι οποτε καταλαβαινετε....

Θα μπαινω σταδιακα να βλεπω εξελιξεις...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κούκλες μου,μπήκα και γω να σας χαιρετησω!Θα πάμε νωρίς στη φίλη μου.Οπότε πάω να ετοιμαστώ.

Καλά να περάσετε ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ!

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,τι νέα έχουμε από τον πατέρα σου?

Φιλιά πολλά κούκλες μου.Να περάσετε όμορφα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα! Μπήκα να διαβάσω τα χθεσινά και μέχρι και ο δικός μου αρχισε να κλωτσαει με τοσα βυζια που διαβασα! Χαχαχαχα!

Πάω να πλυθω και να αλλάξω βρακί γιατί σήμερα πάμε αποκλειστικα για χέρι. Πολύ βλεννη ρε κοριτσια το βράδυ. Κομμάτια! Κάθε φορά που έβγαζα κομμάτι είχα και σουβλιες χαμηλά στην κοιλιά. Με βλεπω μέχρι αύριο βράδυ το πολύ Δευτέρα να μου κανει την τιμή ο κύριος. Και το στήθος με καιει πολυ από χθες το βράδυ. Αχ! Όλα τα έχω τελικά τίποτα να μην αφήσω..

Ελλη μου απεδειξες οτι το μητρικο σου ενστικτο ηταν αλανθαστο.Με το καλο μικρομανουλα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

εεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!που εισαστε καλε??????????????

d.gif

ΠΑΤΟΥΥΥΥΥΥΥΣΑ ΜΟΥ που εισαι μαρηηηηηηηηηηη......?????????

Τι κανεις......??????????

Ελα κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!καλησπεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εδω ειμαι!!!σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε εσεις??????η φμ????καλα ειναι?????πινω καφεδακι εδω με τη μαμα μου,και βλεπουμε τηλεοραση.....!!!!SOS στον αλφα!Πανια!!!!!!

η Δεσποινα μου,καλα ειναι γυροφερνει σημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

ζωηρουλα σημερα!!!!!!σε 5 μερες.......για ντοπλερ!!!!!και δεν περνανε οι μερεςς!!!!!!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'Αλλες θηλαζουν, αλλα γεννανε, αλλες κοιμουνται και παει λεγοντας!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!καλησπερααααα!!!!!ναι ναι!!!!!εχεις δικιοοοο!!!!!!!!!!

θα χανομαστε σιγα σιγα.....!!!!!!!!!δεν πειραζειιιιιιιι αναμενομενο ειναι αυτο!!!!αρκει να ειμαστε ολες καλα!!!!!!!!:D:D:D:D

Η Αγγελικουλα μας καλα ειναι???

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...