Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Σας ευχαριστω πολυ μαναρακια μου για τις ευχές σας!!!! Απλά ειναι λίγο ζορικο ν μπαίνω απο το κιν στο καφέ γι αυτο ζήτησα χθες να το αντιγράψει κάποια κοπέλα απο το φβ!! Λοιπόν γέννησα φυσιολογικά μια υγιεστατη μπουμπου 2770 (μας βγήκε λίγο μικρότερη απ ότι περιμέναμε!!!) αργησα αρκετα να συνελθω ειναι η αληθεια μετα τον τοκετο, προσπαθησα να σηκωθω 2 φορεσ και λιποθυμησα και τισ δυο αλλα τωρα ειμαι καλα!! Απλά αργησα να δω τη μπεμπα μου...θα τη χορτασω σήμερα όμως!!!!!!

Νασιαααα γεννησες κορίτσι μου;;;; Κορίτσια είχαμε νέα της;; δε διάβασα αναλυτικά

Ελλακι σε είδε ο γιατρός;;; Που είσαι;;;;;

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρυντιμ φρεσκομανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα την χορτασεις τωρα την μπεμπα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με φυσιολογικο τοκετο τελικα;;;

Η ΝΑΣΙΑ δεν εχουμε μαθει ακομη νεα τελικα!!!! Λογικα θα γεννηθηκε ο μπεμπακος της!!!!!

Η Ελλη τωρα μπηκε νοσοκομειο με διαστολη και ξεκιναει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!

Πριν δω νεα να σας πω,πως γεννησε και η Νασια μας!

Στις 19.40 γεννηθηκε ο κουκλος της 3290!Ολα πηγαν καλα!Ο μικρος ειναι στην μοναδα και τη Δευτερα θα ξερουν τι γινεται με την ατρησια!

Αντε ψυχουλα μουυυυυ....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΦΩΤΙΑ έχει πάρει το παρεακι μας!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΣΙΑ μου να σου ζήσει ο μπέμπης και να τον πάρεις αγκαλιά σου γερό και δυνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο, θα πας να την δεις στο νοσοκομειο;;; Αν ναι ή αν ξαναμιλήσετε, δωστης πολλές ευχές και φιλάκια απ' ολες μας!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!

Τι ωραία μέρα σήμερα.... :tongue::tongue::tongue:

Έλλη μου με το καλό να πάρεις τον μπέμπη σου αγκαλιά!!!

xrydim μπράβο κορίτσι μου... γερό και ευτυχισμένο να είναι το μωράκι σου. Πάρτο μία αγκαλίτσα από όλες μας :tongue::tongue::tongue:

Νάσια, συγχαρητήρια!!! Άντε να βγει γρήγορα το παιδάκι σου και να είναι υγιές και καλότυχο :tongue::tongue::tongue:

Πω πω γεννητούρια!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!

kPAZp2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΑΣ!

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΝΑ ΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ,ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΠΑΝΤΑ!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,οταν ξαναμιλησουμε θα τις δωσω τις ευχες ολων σας!Δε ξερω που εχει γεννησει τελικα!Θα το ηθελα πολυ,το σκεφτομαι να παω να την δω,αλλα δε ξερω εαν θα προλαβω!Μονο με μηνυματα μιλησαμε!Οποτε μπορεσει,ειπε πως θα με παρει τηλεφωνο!

Πωπω,γεννητουρια!

Κοριτσια μου,συγνωμη εαν βγαινω αποτομα,διχως καληνυχτες κτλ,αλλα κατι θα γινει και θα πρεπει να κλεισω γρηγορα υπολογιστη!Ευχαριστω για την κατανοηση!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Ελλη γενναει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Της βρήκαν διαστολή και ο καρδιοτοκογράφος έδειξε συσπάσεις οπότε την κράτησαν!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Με το καλο ΕΛΛΑΚΙ ΜΑΣ...καλη λευτερια μαναρακι μου με εναν πονο...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια καλημερα!

Πριν δω νεα να σας πω,πως γεννησε και η Νασια μας!

Στις 19.40 γεννηθηκε ο κουκλος της 3290!Ολα πηγαν καλα!Ο μικρος ειναι στην μοναδα και τη Δευτερα θα ξερουν τι γινεται με την ατρησια!

Αντε ψυχουλα μουυυυυ....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Νασια μου να σας ζησει ο Μπεμπουλης σας,και καλοτυχο να ειναι...με το καλο να πατε σπιτι σας Νασια μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Τα υπολοιπα κοριτσια μας ειναι καλα?

Πως κυλαει η μερα σας?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,πως ειναι ο αντρας σου με την μεση του?Καλυτερα?

Αδιαθετησες τελικα?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,εσυ με το χερακι σου εισαι καλα?Εμενα το ειδε χθες μια φιλη,ειδικος στο θεμα τον αρθρωσεων,και μου ειπε πως δεν ειναι ο τενοντας,αλλα κατα πασα πιθανοτητα εχω αρθριτιδα!Εξου και η τροχαντηιριτιδα που με ταλαιπωρει!Εχω εδω και 2 χρονια περιπου φλεγμονη στον τροχαντηρα,ειναι ενα κοκαλο στον γλουτο!Ειχα κανει κορτιζονη ακριβως στο κοκαλο αλλα παλι παρουσιαστηκε!

Παλι αναστησατε νεκρους καλε???Χαχαχαχα!

Οσο για το φορουμ,ποσες φορες και γω εχω βγει εκτος οριων!Αλλα τι να πεις!Μπαινουν μεσα πολλες κοπελες,ολες διαφορετικες μεταξυ τους(χαρακτηρας,προσωπικοτητα)!Που να τα βαλεις με ολες αυτες!Απαπαπα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα εισαστε??????????????????????

Ελλη μου,καλη λευτερια να εχεις με εναν πονοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αιντεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!η μια πισω απ την αλλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χααχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχααχαχααααααααααααα!!!!!!τετοια ευχαριστα να ακουμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...