Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ειστε τρελες!!! και ο υπολογιστης μου αρχισε να κολλαει παααρα πολυ!!! :( νυσταξα κιολας! θα σας αφησω αγαπημενες μου!!! παω για νανι!! καληνυχτα και φιλακια πολλα!

Μαρηηη συμπεθερα τρελαθηκε και ο υπολογιστης....:tongue::tongue:

Καληνυχτα, φιλια στο γαμπρο...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!να ετσι θα του πεταχτουνε και του φιλαρακου μας....................δες τε και οι υπολοιπες!!!!!!!!!!!!

http://www.google.gr/imgres?sa=X&biw=1024&bih=498&tbm=isch&tbnid=G61qZRPi-0SYbM:&imgrefurl=http://bixlas.blogspot.com/&docid=JCIZAK7rVUfHjM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_SPAYVW-uT9A/SxUzAVRaueI/AAAAAAAAAT4/_aFe_oSA0KY/s1600/mitsotakis.jpg&w=600&h=903&ei=d8yPUrH7Bortswaa64GYDw&zoom=1&ved=1t:3588,r:7,s:0,i:101&iact=rc&page=1&tbnh=192&tbnw=127&start=0&ndsp=10&tx=63&ty=131

ειλικρινα εχω γονατησει απ τα γελια σημερα!!!!!!!!!!!!σε καλο να μου βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχχααχαχαχααχαχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Οχι ο μητσος ζει και βασιλευει και τα βυζια αναφερθηκαν γιατι καποιες μπερδεψαν το σουτιεν με το σωβρακο στο θεμα θηλασμου, τα εχουν ισοπεδωσει ολα, ελεος.....!!!!!!!!

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμα τα βγαλω εξω θα τα ξεμπερδεψουν!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχααχαχααχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!,5 μπιφτεκακι εφαγα και ενκεινο το παλιομαρουλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απαπααπαπααπαπαπαπαπαππαπαπαπαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καληνυχτα στις σουσουραδες μας που πηγαν για υπνο!!!!!!!!!!

ελλη περιμενουμε νεα αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ο μικρος κλωτσαει πολυ εδω και αρκετη ωρα!!!!!!!!!!!!Με δυναμη!!!!!!!!!!!!λετε να θελει να ξεπροβοδισει και τον εχω υπολογισμενο για Δευτερα???????

1sh1p2.png

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμα τα βγαλω εξω θα τα ξεμπερδεψουν!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχααχαχααχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε μαααααααααααα, δεν αντεχονται οι τερεζεεεεεεες.....!!!!!!!!!!

Χαχαχαχααχαχαχαχααχχααχχαχαααααααα....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα στις σουσουραδες μας που πηγαν για υπνο!!!!!!!!!!

ελλη περιμενουμε νεα αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ο μικρος κλωτσαει πολυ εδω και αρκετη ωρα!!!!!!!!!!!!Με δυναμη!!!!!!!!!!!!λετε να θελει να ξεπροβοδισει και τον εχω υπολογισμενο για Δευτερα???????

Πολυ λογικο το βρισκω με αυτα που ακουει, σουτιεν, σωβρακο, βυζι....τι αλλο θελει για να κανει παρτυ.........??????????????? χαχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα........!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μαρη ο Μητσοτακης ζει, τα βυζια να τα πεταξεις εξω να δειξεις οτι εισαι υπερ του θηλασμου! πιεσε το και λιγο να ποτισεις τον κοσμο γαλα!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη εχουνε μουρλαθει οοοοοοοοοοολες???????

Τι πινουν??????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Σε μια απο αυτες τισ γυμνεσ τσιτσιολινεσ απαντησα και εγω...

Γιαυτο λεω εχουν μπερδεψει το σουτιεν με το σωβρακο, οχι για το που αποσκοπει το καθενα αλλα σε ποιο μερις του σωματος φοριεται το καθενα...ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που τα λενε αυτα??????

Εδω στο καφεεεε????????????

1sh1p2.png

Οχι εδω, εκει απο οπου μας εξορισαν οι διαχειριστες...στο parents.

α ναι??????????

αμαν η κουταμαρα παει συννεφο!!!!!!!!!!!

Μαναρι δεν ηρεμει ο μικρος με τιποτα!Τι επαθε?

Που τον βρισκει τοσο χωρο και κλωτσαει ετσι?

1sh1p2.png

α ναι??????????

αμαν η κουταμαρα παει συννεφο!!!!!!!!!!!

Μαναρι δεν ηρεμει ο μικρος με τιποτα!Τι επαθε?

Που τον βρισκει τοσο χωρο και κλωτσαει ετσι?

Το ανιτιθετο, δεν εχει χωρο και γιαυτο κλωτσαει τοσο...

Να εισαι υπ ατμων...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...