Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πειτε και αλλα , γελαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑτουσιτσα και Μποτσακι εξω τα βυζια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλιοβασιλεμα!! κοιμηθηκε η μικρουλα?? τελειωσε το παιδικο!! ειναι απο τα αγαπημενα μου, το ειχα δει στο σινεμα οταν ειχε βγει.. και δεν ημουν και τοσο παιδι οταν ειχε βγει χαχααχα:rolleyes::rolleyes:

to1Np2.png

KCkop2.png

Σας αφήνω! Πάω για ύπνο (ό Θεός να τον κάνει). Αύριο έχω πρωινό εγερτηριον όπως προανέφερα. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσω. Φιλάκια!

Καληνυχτα Ελλη μου...καλη ξεκουραση μαναρακι μου.

Περιμενουμε αυριο νεακια σου...Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ συγχωρεσε με που τοση ωρα δεν σου απαντησα αλλα προσπαθουσαμε να κανουμε εμφανη την διαφορα μεταξυ σουτιεν και σωβρακου οπως ειδες για λογαριασμο των μουρλων απο απεναντι...

Ενταξει βρε!! Koalaki μου.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχτα Ελλη!!! Περιμένουμε νεα!!!

Αγορομαμυ πήρες τρομαρα με τα κοκκινα τσιτσα;;;

Ηλιοβασιλεμα μου δεν τρομαξα γιατι ημουν προετοιμασμενη!! ειχε τυχει μια φορα περυσι στον παιδικο σταθμο που δουλευα, να τα εχει κανει ενα κοριτσακι και ειχε κοκκινησει η τουλετα και λεω αμααααν τι επαθε! παιρνουμε τη μανα πανικοβλητοι και μας ειπε οτι ειχε φαει πατζαρια... οποτε εμαθα.. παρεπιπτοντως, μετα διαπιστωσαμε οτι το κοριτσακι μια φορα την εβδομαδα ετρωγε παντζαρια!!!!!! χαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας καληνυχτω....καλο ξημερωμα να εχουμε!!!

Πιστευω να τα πουμε αυριο.....

Τα λεμε... Φιλακια πολλα!!!

Ματσσσσ!!! Μουτσσσσ!!!

καληνυχτα Ριτσακι! ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα και ο αντρουλης σου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηη ποσά γραψατε?????

Καλέ πέθανε ο Μητσοτάκης???Και γιατί να τα βγάλουμε τα βυζια έξω????Να στραβωθει κανένας άνθρωπος?????

μαρη ο Μητσοτακης ζει, τα βυζια να τα πεταξεις εξω να δειξεις οτι εισαι υπερ του θηλασμου! πιεσε το και λιγο να ποτισεις τον κοσμο γαλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλέ πέθανε ο Μητσοτάκης???Και γιατί να τα βγάλουμε τα βυζια έξω????Να στραβωθει κανένας άνθρωπος?????

Οχι ο μητσος ζει και βασιλευει και τα βυζια αναφερθηκαν γιατι καποιες μπερδεψαν το σουτιεν με το σωβρακο στο θεμα θηλασμου, τα εχουν ισοπεδωσει ολα, ελεος.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!να ετσι θα του πεταχτουνε και του φιλαρακου μας....................δες τε και οι υπολοιπες!!!!!!!!!!!!

http://www.google.gr/imgres?sa=X&biw=1024&bih=498&tbm=isch&tbnid=G61qZRPi-0SYbM:&imgrefurl=http://bixlas.blogspot.com/&docid=JCIZAK7rVUfHjM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_SPAYVW-uT9A/SxUzAVRaueI/AAAAAAAAAT4/_aFe_oSA0KY/s1600/mitsotakis.jpg&w=600&h=903&ei=d8yPUrH7Bortswaa64GYDw&zoom=1&ved=1t:3588,r:7,s:0,i:101&iact=rc&page=1&tbnh=192&tbnw=127&start=0&ndsp=10&tx=63&ty=131

ειλικρινα εχω γονατησει απ τα γελια σημερα!!!!!!!!!!!!σε καλο να μου βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!να ετσι θα του πεταχτουνε και του φιλαρακου μας....................δες τε και οι υπολοιπες!!!!!!!!!!!!

http://www.google.gr/imgres?sa=X&biw=1024&bih=498&tbm=isch&tbnid=G61qZRPi-0SYbM:&imgrefurl=http://bixlas.blogspot.com/&docid=JCIZAK7rVUfHjM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_SPAYVW-uT9A/SxUzAVRaueI/AAAAAAAAAT4/_aFe_oSA0KY/s1600/mitsotakis.jpg&w=600&h=903&ei=d8yPUrH7Bortswaa64GYDw&zoom=1&ved=1t:3588,r:7,s:0,i:101&iact=rc&page=1&tbnh=192&tbnw=127&start=0&ndsp=10&tx=63&ty=131

ειλικρινα εχω γονατησει απ τα γελια σημερα!!!!!!!!!!!!σε καλο να μου βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προπονηση κανει ο ανθρωπος.....χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχ.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ ειχες εμπειρεια βλεπω με τα κοκκινα τσιτσα!!!!

Ναι κοιμουνται τα μωρα μου και τα δυο και θα ακουλουθησω και εγω σε λιγακι!!!

Αυριο εχουμε ρεπο και θα ειμαστε και οι τρεις μαζι!!! Θα βγουμε βολτιτσα και θα παμε σε μια εκδηλωση σε καφετερια που θα ειναι μια συγγραφεας/ εικονογραφος και θα κανει κατι σαν καλλιτεχνικο εργαστηριο για τα παιδια. Και πιστευω θα της αρεσει γιατι την αγαπαει την ζωγραφικη!!!

Προπονηση κανει ο ανθρωπος.....χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχ.....!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!ελα μου ντεεεεεε!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ειστε τρελες!!! και ο υπολογιστης μου αρχισε να κολλαει παααρα πολυ!!! :( νυσταξα κιολας! θα σας αφησω αγαπημενες μου!!! παω για νανι!! καληνυχτα και φιλακια πολλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...