Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Σε μια απο αυτες τισ γυμνεσ τσιτσιολινεσ απαντησα και εγω...

Γιαυτο λεω εχουν μπερδεψει το σουτιεν με το σωβρακο, οχι για το που αποσκοπει το καθενα αλλα σε ποιο μερις του σωματος φοριεται το καθενα...ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!

δεν πανε καλα.. οχι οτι εχω θεμα με το γυμνο, αλλα με τη συνολικη μεγαλοποιηση που γινεται!!

Μαρη μποτσακομανα κοιτα απο την επομενη εβδομαδα να μας κοτσαρεις καμια φωτο με το βυζι ωξω και τον μπαμπατσικο μποτσακογιο να ρουφαει με μανια!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παλι θα ελεγα ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΗΚΗ αξια τον μητσο.....!!!!!!!!!

Χαχαχχαχχαχαχχαχχαχχαχχαχαχχαχχχχαχ..........!!!!!!!!!!!!

σωστα το εθεσες κοαλακι!!!!!!!!!!!!!!!;);););););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλα απο την τυροκαφτερη θα εχει κοκκινησει και η Δεσποινα!!!!!!!!!!!!!!!πατζαρι θα εχει γινει!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχαχαχχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρηηηηη εδωσα σημερα παντζαρια στο Μητσο και μετα κατουρουσε κοκκινα:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

δεν πανε καλα.. οχι οτι εχω θεμα με το γυμνο, αλλα με τη συνολικη μεγαλοποιηση που γινεται!!

Μαρη μποτσακομανα κοιτα απο την επομενη εβδομαδα να μας κοτσαρεις καμια φωτο με το βυζι ωξω και τον μπαμπατσικο μποτσακογιο να ρουφαει με μανια!!!!

ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ειναι και μονο...

Ελεος........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

τοσο Θεος που εχει κανει δευτερα Παρουσια γι'αυτο ειναι ακομα στη γη...

μαρη τυροκαυτερη??? μμμμμμμ τελεια!!!!!!

αν δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε..............!!!!για σενα και το κοαλακι λεω μαρη!!!!!!!!!!!!

η μια ατακα μετα την αλλη!!!!!!!!!!!!!

που σαι μαρη συμπεθεραααααααααααααα??????????????ακομη ρουπωνεις???????????????????

d.gif

Διαφημίσεις

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εα φου παμε που παμε τουαλετα καθε 10 λεπτο ολο το βραδυ.....ε αυτη τη οφρα θα πηγαινουμε καθε 1'!!!!!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χειρότερα δεν γίνεται! Χαχαχαχαχα!!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

μαρηηηηη εδωσα σημερα παντζαρια στο Μητσο και μετα κατουρουσε κοκκινα:tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α,το μαναρι μου!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Σας αφήνω! Πάω για ύπνο (ό Θεός να τον κάνει). Αύριο έχω πρωινό εγερτηριον όπως προανέφερα. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσω. Φιλάκια!

εγινε ελλη μου!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!εχε μας ενημερες!!!!!!!!!!

d.gif

Σας αφήνω! Πάω για ύπνο (ό Θεός να τον κάνει). Αύριο έχω πρωινό εγερτηριον όπως προανέφερα. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσω. Φιλάκια!

Καληνυχτα Ελλη!!!!!!! περμενουμε νεα!! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα είμαι κοριτσάκι μου. Ο αντρουλης σου;; Πλησιάζει η ώρα και τρέμω από αγωνία. Και πριν έτρεμα αλλά τώρα περισσότερο. Εσύ καλα είσαι;

Μαναρακι μου ολα καλα θα πανε....μολις δεις το γιοκα σου και τον παρεις στην αγκαλιτσα σου ..θα τα ξεχασεις ολα...καλη λευτερια να εχεις κοριτσακι μου.

Ο αντρουλης μου καλυτερα ειναι...κοιμαται το μαναρακι μου απο τις ενεσεις.

Εγω καλα ειμαι Ελλακη μου.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πειτε και αλλα , γελαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑτουσιτσα και Μποτσακι εξω τα βυζια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

γιατι μαρη????????????

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ συγχωρεσε με που τοση ωρα δεν σου απαντησα αλλα προσπαθουσαμε να κανουμε εμφανη την διαφορα μεταξυ σουτιεν και σωβρακου οπως ειδες για λογαριασμο των μουρλων απο απεναντι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...