Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ελλη μου εεεεφτσεεεεεεε!!!! ενα διπλο για παρτη σου! αχ οσο θηλαζα στερηθηκα το τζατζικοκρεμμυδο, μετα τον 3 μηνα εφαγα!!!!

Μποτσακι μου μολις δει τον εγγονο θα ξανανιωσει, οι δικοι μου εγιναν αλλοι ανθρωποι με τον μικρο..

Μακαρι γιατι του εχω και αδυναμιααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι ναι εχει!!!!στο πρωτο!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

τρωω τυροκαφτερι!!!!!εχει παρει φωτια ο κωλος μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

συμπεθεραααααααααααα δεν σβηνω τιποτα!!!!!ειμαι εναντια κατα της αρχης!!!!!!(ποσες αλλες μ@λ@κιες θα πω σημερα δεν ξερω)!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ναι ας τολμησουν!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!!

τι θα πουν οτι δεν εισαι μανα γιατι δεν θηλασες?????

Πολυ κουτες γυναικες!!!!!!!!!!!!

Ηδη απαντησα σε μια το μεσημερι σε παρομοιο θεμα...

Λεει αυτη: η μανα πρεπει και μπορει να θηλασει, λεω εγω: για να "πρεπει" η μανα πρεπει και να "μπορει" ομως, θεωρητικα ειναι ολα ευκολα αλλα στην πραξη διαφερουν, ειδικα για το "μπορει".

Απλα ηταν αλλο το κυριαρχο θεμα και γραφτηκε και αυτο, αλλα δεν εχασα ευκαιρια...

Κοριιιιιιτσιααααααααααα αυτες εχουν μπερδεψει το σουτιεν με το σωβρακοοοοοοοοοοο......!!!!!!! Χαχααχαχαχχαχχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχ....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και που εισαι ακομα...

Υπαρχουν και αλλοι κακαουνακηδες που πρεπει να αναστηθουν......χαχαχαχχαχαχααχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχα........!!!!

Μαρηηηηηηηηη ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ακουυυυυυυς........???????????

ααααμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΖΕΙ?????????????

d.gif

Διαφημίσεις

Μακαρι γιατι του εχω και αδυναμιααααααααα!!!!!!!!!!!

ποια κορη δεν εχει αδυναμια στον μπαμπακα της???:D:D:D και εκεινος σε εμενα!!! οχι οτι και στον αδερφο μου δεν εχει, αλλα με εμενα εχει ερωτα...! γι'αυτο θελω αν κανω δευτερο να ειναι κορακλα! για να ξετρελανει τον αντρουλη μου,αλλα και εμενα φυσικα!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ααααμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΖΕΙ?????????????

αχαχαχαχαχα!!!! ΖΕΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! Ο Μητσοτακης ειναι αμφιλεγομενη περιπτωση, εχει παθει νεκρανασταση!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθεραααααααααααα δεν σβηνω τιποτα!!!!!ειμαι εναντια κατα της αρχης!!!!!!(ποσες αλλες μ@λ@κιες θα πω σημερα δεν ξερω)!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε τοτε τι ρωτας μαρη αφου εισαι εναντια κατα της αρχης....??????

Μονη σου το εβγαλες αυτο το εναντια....??????? αντε ετοιμασου παλι να κανουμε ανασταση....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηδη απαντησα σε μια το μεσημερι σε παρομοιο θεμα...

Λεει αυτη: η μανα πρεπει και μπορει να θηλασει, λεω εγω: για να "πρεπει" η μανα πρεπει και να "μπορει" ομως, θεωρητικα ειναι ολα ευκολα αλλα στην πραξη διαφερουν, ειδικα για το "μπορει".

Απλα ηταν αλλο το κυριαρχο θεμα και γραφτηκε και αυτο, αλλα δεν εχασα ευκαιρια...

Κοριιιιιιτσιααααααααααα αυτες εχουν μπερδεψει το σουτιεν με το σωβρακοοοοοοοοοοο......!!!!!!! Χαχααχαχαχχαχχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχ....!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΛΑΙΩ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...