Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΑΡΧΗΓΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΡΥΝΑΡΙΑ ΜΑΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ???????????????????????????????????????

χαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

χαχααχαχαχαχαχαχαχααχχχχαχααχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομαμυ ακριβως αυτο βλεπουμε!!!!!;);););)

Σε καταλαβαμε τι εννοουσες για τον γιοκα σου και καλα κανεις!!!! Εσυ ξερεις τι επιτρεπεται και τι οχι!!!! Μην στεναχωριεσαι αλλο για τα ατυχη σχολια αυτης της γνωστης σου.....

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ναιιιιιι πατλακιααααααααα, θα φαω και εγω με μπαρμπεκιου σε λιγο...

ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ, πρατεις οπως θα επρατε μια φυσιολογικη μανα, ναι μεν εχεις δωσει στο παιδακι σου σωστες αρχες (κοινωνικος, ευγενικος κλπ) αλλα παραλληλα οπου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το προστατευεις απο "αγνωστους κινδυνους" που εσυ θεωρεις οτι μπορει εστω και στο ελαχιστο να τον βλαψουν...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααα διαβασα νεακια!!

Συμπεθερα!!! μαρη τρωω πατλακιαααααα! καπως ετσι τα λενε??? ε??? τελεια!!

Ελλη ξουρισου, παρε και το βαλιτσακι.. παιζει να δε βαλει με προκληση? επειδη ειναι πολυ πρωινο το ραντεβου.. μηπως εκεινη την ωρα ξεκινα τη βαρδια αντι να την τελειωνει??

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? μηπως βλεπτε το happy feet με τη ζουζουνα σου???

Μαρακι βορινο τι κανετε??? καλα αυτο με την κοιλια μου το εκαναν και εμενα, ακομα και τωρα το κανει μια συγκεκριμενη κοπελα και της λεω ελεος, 15 μηνες εχω γεννησει, δεν ειναι και τοσο κατορθωμα να μην εχω κοιλια! Εννοειται πως χαιρομαι αλλα οταν τα ατομα δεν ειναι φιλες μου δε μου αρεσει να με κοιτανε απο πανω ως κατω σχολιαζοντας!

Μποτσακιιιιιι μαρη οι πατεραδες μας εχουν την ιδια ηλικια! μυαλα αγυριστα! μονο αμα τους συμβει κατι τα κανουν πανω τους!

Πατουσιτσα μου καλα εκανες και εκλεισες σε αλλο γιατρο, αν αυτο σε κανει να νιωθεις πιο ανετα!

Υοla μου πως εισαι??? τι κανει η μικρουλα σου? Με τα διαβασματα κλπ πως πατε?

Ριτσακι μου καλησπερα! Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο ο γιατρος σου.. θυμαμαι παντως οτι και στο ραντεβου ελειπε οταν ειχες παει.. μακαρι να ειχε οντως τοκετο και οχι κατι αλλο.. ο αντρουλης σου καλυτερα?

Οσον αφορα αυτο που ειπα το μεσημερι οτι ο μικρος μου παραειναι κοινωνικος διευκρινιζω πως δε τον αφηνα σε αγνωστους, προς Θεου! Ασχετα αν ο ιδιος ηθελε να παει οταν του απλωναν τα χερια εγω δε τον αφηνα φυσικα... απλα ανεφερα οτι γενικα αν τον αφηνες πηγαινε παντου.. Και ατομα που δε μου γεμιζουν το ματι ακομα και αν ειναι κοντινα τους λεω με ευγενεια οταν πανε να τον πιασουν "ααααχ μωρε μολις μου εκανε εμετο και δεν ειναι πολυ στα καλα του οποτε μη τον παιρνεις" ε, ομολογω το θαρρος να πω σε κοντινο ατομο οτι δε θελω να πιασει το μωρο μου, δε το εχω, προτιμω να ειμαι ευγενικη εστω και με ψεματα.. αγνωστη μονο μια φορα στο μικροβιολογικο μου τον ζητησε και της ειπα κοφτα "καλυτερα οχι". Τωρα βεβαια που μεγαλωσε χαμογελαει σε ολους αλλα παει σε ελαχιστους...

Ναι μαναρι μονο οταν γινει κατι τα κανουν πανω τους.Σαν μικρα παιδια!!!!!!!!!!!!!

Εμενα παντως μου αρεσει τα παιδια να ειναι κοινωνικα και οχι μουντρουχικα.Τωρα απο κει και περα ο γονιος κανονιζει τα ορια και τα υπολοιπα!!!!!!!!!!!Μια χαρα ειναι το παιδακι σου ολο με το γελιο!!!!!!

Χαρουμενο παιδακι!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΑΡΧΗΓΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΡΥΝΑΡΙΑ ΜΑΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ???????????????????????????????????????

Ψιτ μαναρααααα αν εξακολουθει να υφισταται το προβλημα πηγαινε καμια 20αρια μηνυματα πιο κατω και αρχισε να κοοοοοβεις.......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσιααα διαβασα νεακια!!

Συμπεθερα!!! μαρη τρωω πατλακιαααααα! καπως ετσι τα λενε??? ε??? τελεια!!

Ελλη ξουρισου, παρε και το βαλιτσακι.. παιζει να δε βαλει με προκληση? επειδη ειναι πολυ πρωινο το ραντεβου.. μηπως εκεινη την ωρα ξεκινα τη βαρδια αντι να την τελειωνει??

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? μηπως βλεπτε το happy feet με τη ζουζουνα σου???

Μαρακι βορινο τι κανετε??? καλα αυτο με την κοιλια μου το εκαναν και εμενα, ακομα και τωρα το κανει μια συγκεκριμενη κοπελα και της λεω ελεος, 15 μηνες εχω γεννησει, δεν ειναι και τοσο κατορθωμα να μην εχω κοιλια! Εννοειται πως χαιρομαι αλλα οταν τα ατομα δεν ειναι φιλες μου δε μου αρεσει να με κοιτανε απο πανω ως κατω σχολιαζοντας!

Μποτσακιιιιιι μαρη οι πατεραδες μας εχουν την ιδια ηλικια! μυαλα αγυριστα! μονο αμα τους συμβει κατι τα κανουν πανω τους!

Πατουσιτσα μου καλα εκανες και εκλεισες σε αλλο γιατρο, αν αυτο σε κανει να νιωθεις πιο ανετα!

Υοla μου πως εισαι??? τι κανει η μικρουλα σου? Με τα διαβασματα κλπ πως πατε?

Ριτσακι μου καλησπερα! Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο ο γιατρος σου.. θυμαμαι παντως οτι και στο ραντεβου ελειπε οταν ειχες παει.. μακαρι να ειχε οντως τοκετο και οχι κατι αλλο.. ο αντρουλης σου καλυτερα?

Οσον αφορα αυτο που ειπα το μεσημερι οτι ο μικρος μου παραειναι κοινωνικος διευκρινιζω πως δε τον αφηνα σε αγνωστους, προς Θεου! Ασχετα αν ο ιδιος ηθελε να παει οταν του απλωναν τα χερια εγω δε τον αφηνα φυσικα... απλα ανεφερα οτι γενικα αν τον αφηνες πηγαινε παντου.. Και ατομα που δε μου γεμιζουν το ματι ακομα και αν ειναι κοντινα τους λεω με ευγενεια οταν πανε να τον πιασουν "ααααχ μωρε μολις μου εκανε εμετο και δεν ειναι πολυ στα καλα του οποτε μη τον παιρνεις" ε, ομολογω το θαρρος να πω σε κοντινο ατομο οτι δε θελω να πιασει το μωρο μου, δε το εχω, προτιμω να ειμαι ευγενικη εστω και με ψεματα.. αγνωστη μονο μια φορα στο μικροβιολογικο μου τον ζητησε και της ειπα κοφτα "καλυτερα οχι". Τωρα βεβαια που μεγαλωσε χαμογελαει σε ολους αλλα παει σε ελαχιστους...

Όχι δεν παίζει. Θα μου το έλεγε. Μιλησαμε και κατάλαβε οτι θελω φυσιολογικό. Απλως επειδη εδω σε ξεγενναει αυτος που σε παρακολουθει μάλλον θέλει να τσεκάρει αν ξεκινησε διαστολη οπότε να είναι στο περιμενε. Οταν παω να γεννήσω θα τον ειδοποιησουν να έρθει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι μαναρι μονο οταν γινει κατι τα κανουν πανω τους.Σαν μικρα παιδια!!!!!!!!!!!!!

Εμενα παντως μου αρεσει τα παιδια να ειναι κοινωνικα και οχι μουντρουχικα.Τωρα απο κει και περα ο γονιος κανονιζει τα ορια και τα υπολοιπα!!!!!!!!!!!Μια χαρα ειναι το παιδακι σου ολο με το γελιο!!!!!!

Χαρουμενο παιδακι!!!!!!!!!!!

ναι μποτσακι μου, δε το επεδιωξα να ειναι προθυμος να πηγαινει παντου, αλλο τι θελει αλλο τι γινεται!! προσωπικα νομιζω εχω καταφερει μια μεση λυση στο παιδι μου, ολα ειναι υποκειμενικα! ουτε να τον εχω ελευθερο σε οποιον θελει να τον εχει αλλα ουτε και μαμουχαλο! ειναι μικρος ακομα, θα δειξει.. συγγνωμη αν σας κουρασα με αυτο!!!

εσενα ο μπαμπας σου που ειχε ατυχημα το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα, τωρα δεν εχει καποιο θεμα ετσι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Ψιτ μαναρααααα αν εξακολουθει να υφισταται το προβλημα πηγαινε καμια 20αρια μηνυματα πιο κατω και αρχισε να κοοοοοβεις.......!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΜΑΡΗ???????????????????

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ 20 ΠΙΟ ΚΑΤΩ??????????

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΡΗ?????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Όχι δεν παίζει. Θα μου το έλεγε. Μιλησαμε και κατάλαβε οτι θελω φυσιολογικό. Απλως επειδη εδω σε ξεγενναει αυτος που σε παρακολουθει μάλλον θέλει να τσεκάρει αν ξεκινησε διαστολη οπότε να είναι στο περιμενε. Οταν παω να γεννήσω θα τον ειδοποιησουν να έρθει..

ετσι γινεται και στο νοσοκομειο μας εδω! ωραια, καλα νεα να εχουμε..

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ναιιιιιι πατλακιααααααααα, θα φαω και εγω με μπαρμπεκιου σε λιγο...

ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ, πρατεις οπως θα επρατε μια φυσιολογικη μανα, ναι μεν εχεις δωσει στο παιδακι σου σωστες αρχες (κοινωνικος, ευγενικος κλπ) αλλα παραλληλα οπου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το προστατευεις απο "αγνωστους κινδυνους" που εσυ θεωρεις οτι μπορει εστω και στο ελαχιστο να τον βλαψουν...

μαρη καταροχθισα τα πατλακια και τωρα πινω λιγο κρασακι, και λεω να πω στον αντρα μου να μου φερει και ενα πιτιογυρο γυρνοντας, πειναωωωωω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ναι μποτσακι μου, δε το επεδιωξα να ειναι προθυμος να πηγαινει παντου, αλλο τι θελει αλλο τι γινεται!! προσωπικα νομιζω εχω καταφερει μια μεση λυση στο παιδι μου, ολα ειναι υποκειμενικα! ουτε να τον εχω ελευθερο σε οποιον θελει να τον εχει αλλα ουτε και μαμουχαλο! ειναι μικρος ακομα, θα δειξει.. συγγνωμη αν σας κουρασα με αυτο!!!

εσενα ο μπαμπας σου που ειχε ατυχημα το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα, τωρα δεν εχει καποιο θεμα ετσι?

Τα σημαδια του τα εχει αλλα προς τοπαρον δοξα το Θεο ειμαστε καλα!!!!!!!!!!Ευτυχως!!!!!!!!!!

Ετσι ειναι εσυ αποφασιζεις για το παιδι σου και αναλογα του δινεις τα φωτα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΜΑΡΗ???????????????????

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ 20 ΠΙΟ ΚΑΤΩ??????????

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΡΗ?????????????

χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μαρη θα πεθανουμε παλι αποψεεεεεεεεεεεε????????????

Μηπως εχει καμια εκπομπη με τον Κακαουνακη τον συγχωρεμενο παλι????????????????????????????

1sh1p2.png

μαρη καταροχθισα τα πατλακια και τωρα πινω λιγο κρασακι, και λεω να πω στον αντρα μου να μου φερει και ενα πιτιογυρο γυρνοντας, πειναωωωωω!!!

Αχ κι εμενα πριν απο λιγο πηρε 5 καλαμακια κι εγω θα φαω σε λιγο 1,5 μπιφτεκακι και μαρουλι!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

κοριτσια ριχνω γελιοοοοοοο! στο φορουμ εχει ανοιχτει θεμα "εχετε αντιμετωπισει απεργια θηλασμου?" και λεει η κοπελια οτι το μωρο της αρνειται να θηλασει! συγγνωμη αλλα μου φαινεται γελοιο πως τα μεγαλοποιουν!! το ενδεχομενο απλα να αποφασισε το μωρο να αποθηλασει δεν υπαρχει? θα μας χαζεψουν!!! (Ασχετο το ξερω αλλα δε μπορω με τις πορωμενες που βγαζουν τα μωρα παραξενα επειδη οι ιδιες εχουν κολλημα)

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...