Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετεεεεεεεεεεε??????????

Και το θυμομουνα οτι κατι για εκπληξη ειχες πει!!!!!!!!!!!

Ηρθα μαρηηηηηηηηηηηηη........μια χαρα ειμαστε....!!!!!!! Εσεις....??????

Ναι μεγααααλη εκπληξη, θα εχει και ενα "δωρακι" για τη καθεμια σας αλλα περιμενω να γεννησετε οοοολες.....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε Ελλη μου με το καλο αυριο και να μας πεις νεα!!!!!!!!!!!!

Θα περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοείτε πως θα σας πω νέα! Αν δεν.τα πω σε σας σε ποιον θα τα πω;; Εμείς είμαστε αδερφές ψυχές. Δεσαμε τόσο πολύ που σκέφτομαι τι θα κάνω όταν δεν.θα προλαβαίνω να μπαίνω συνέχεια να τα.λέμε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δεν ξερω... το γραφειο του λειτουργη κανονικα και εχει και συνεργατες..θα δουμε...μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα και να ναι παλι κοντα μας....

Οσο για το αλλο βρε Φιλεναδα σε ευχαριστω πολυ!!! μου εδωσες κουραγιο βρε!! (πλακα κανω ε;).

Καλη η ιδεα Τρελοπαρεα 2013...εμενα μου αρεσε οι υπολοιπες κοπελιες τι λενε;;;......:confused::confused::confused:.

Μαρη σου ειπαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις θα σε ξεγεννησουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ηρθα μαρηηηηηηηηηηηηη........μια χαρα ειμαστε....!!!!!!! Εσεις....??????

Ναι μεγααααλη εκπληξη, θα εχει και ενα "δωρακι" για τη καθεμια σας αλλα περιμενω να γεννησετε οοοολες.....!!!!!

Τελειαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι μου την σελιδααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλι φτανει στην ακρη Θεουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

Μισο επειδη γραφω απο ταμπλετ και δεν βλεπω τι συμβαινει....

Ειναι τερμα θεου η σελιδα η τα γραμματα ειναι μικρα....??????

Πρεπει η πατουσιτσα να κοψει το μηνυμα της για να διορθωθει η αναλυση...

Εγω τωρα απο το ταμπλετ ειμαι οκ...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μισο επειδη γραφω απο ταμπλετ και δεν βλεπω τι συμβαινει....

Ειναι τερμα θεου η σελιδα η τα γραμματα ειναι μικρα....??????

Πρεπει η πατουσιτσα να κοψει το μηνυμα της για να διορθωθει η αναλυση...

Εγω τωρα απο το ταμπλετ ειμαι οκ...

Νομιζω οτι ειναι καπως καλυτερα τωρα!!!!!!!

1sh1p2.png

Νομιζω οτι ειναι καπως καλυτερα τωρα!!!!!!!

Διορθωνεται αυτοματα αν δεν ειναι on line ο χρηστης που αθελα του "χαλασε" την αναλυση αλλα πρεπει να περασουν σελιδες, κοινως να γραψουμεεεεεεε......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου Κοαλακι! Κάνει νανι η φουρτουνιτσα;

Γεια σου ΕΛΛΗ, ναι κανει νανι...

Αντε διαβασα και τα δικα σου νεα, μαλλον πλησιασε πολυ η ωρα σου...

Οπως και να εχει με το καλο...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καρακαηδονες μου τι κανετε εγω μπηκα και βγαινω ειχαμε γεννητουρια σημερα να μας ζησει το καινουριο μπεμπε της Xrydim

εμεις μια απο τα ιδια ειμαστε!!

θηλαζουμε -θηλαζουμε και κλαιμε!!!!!!!!!

φιλακιααααααααααα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσιααα διαβασα νεακια!!

Συμπεθερα!!! μαρη τρωω πατλακιαααααα! καπως ετσι τα λενε??? ε??? τελεια!!

Ελλη ξουρισου, παρε και το βαλιτσακι.. παιζει να δε βαλει με προκληση? επειδη ειναι πολυ πρωινο το ραντεβου.. μηπως εκεινη την ωρα ξεκινα τη βαρδια αντι να την τελειωνει??

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? μηπως βλεπτε το happy feet με τη ζουζουνα σου???

Μαρακι βορινο τι κανετε??? καλα αυτο με την κοιλια μου το εκαναν και εμενα, ακομα και τωρα το κανει μια συγκεκριμενη κοπελα και της λεω ελεος, 15 μηνες εχω γεννησει, δεν ειναι και τοσο κατορθωμα να μην εχω κοιλια! Εννοειται πως χαιρομαι αλλα οταν τα ατομα δεν ειναι φιλες μου δε μου αρεσει να με κοιτανε απο πανω ως κατω σχολιαζοντας!

Μποτσακιιιιιι μαρη οι πατεραδες μας εχουν την ιδια ηλικια! μυαλα αγυριστα! μονο αμα τους συμβει κατι τα κανουν πανω τους!

Πατουσιτσα μου καλα εκανες και εκλεισες σε αλλο γιατρο, αν αυτο σε κανει να νιωθεις πιο ανετα!

Υοla μου πως εισαι??? τι κανει η μικρουλα σου? Με τα διαβασματα κλπ πως πατε?

Ριτσακι μου καλησπερα! Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο ο γιατρος σου.. θυμαμαι παντως οτι και στο ραντεβου ελειπε οταν ειχες παει.. μακαρι να ειχε οντως τοκετο και οχι κατι αλλο.. ο αντρουλης σου καλυτερα?

Οσον αφορα αυτο που ειπα το μεσημερι οτι ο μικρος μου παραειναι κοινωνικος διευκρινιζω πως δε τον αφηνα σε αγνωστους, προς Θεου! Ασχετα αν ο ιδιος ηθελε να παει οταν του απλωναν τα χερια εγω δε τον αφηνα φυσικα... απλα ανεφερα οτι γενικα αν τον αφηνες πηγαινε παντου.. Και ατομα που δε μου γεμιζουν το ματι ακομα και αν ειναι κοντινα τους λεω με ευγενεια οταν πανε να τον πιασουν "ααααχ μωρε μολις μου εκανε εμετο και δεν ειναι πολυ στα καλα του οποτε μη τον παιρνεις" ε, ομολογω το θαρρος να πω σε κοντινο ατομο οτι δε θελω να πιασει το μωρο μου, δε το εχω, προτιμω να ειμαι ευγενικη εστω και με ψεματα.. αγνωστη μονο μια φορα στο μικροβιολογικο μου τον ζητησε και της ειπα κοφτα "καλυτερα οχι". Τωρα βεβαια που μεγαλωσε χαμογελαει σε ολους αλλα παει σε ελαχιστους...

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυ γειααααα σας, ηρθα και εγω....!!!!!!!

Ειστε ολες καλα.....???????

Εμεις καλα ειμαστε, μολις κοιμησα τη φμ. Μεχρι προλιγο ηταν οι νουνοι της εδω, περασαμε ωραια, γελασαμε, ηπιαμε καφε κλπ...

Τωρα καθομαι με τον ανδρουλη μου εγω...

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ να σου ζησει κουκλα μου το μωρακι σου, γερο και καλοτυχο στη ζωη του....!!!!!! Να ειστε καλα, να το δειτε οπως επιθυμειτε.....!!!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ μια χαρα τα παει το κοριτσακι σου, ομως ισως αυτη η μεταγγιση εαν χρειαστεο τελικα να ειναι για πολυυυυ καλο της, κανε υπομονη καλη μου, ολα θα πανε πολυυυυυ καλα και δεν θα μεινει τιποτα που να θυμιζει την περιπετεια σας μιας που θα ειστε οι 4 σασ καλα και ευτυχισμενοι...

Τι γινεται με τη σελιδα....????? ακομα εχετε προβλημαααα....????? για πειτε μου λιγακι αν θελετε....

Η ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΑΣ αραγε να γεννησε....????? μαλλον ε....????? να σου ζησει κουκλα μου, να ειναι παντα γερο και ευτυχισενο στη ζωη του....!!!!!!! Να ειστε καλα και να το δειτε οπως επιθυμειτε....!!!!!!!!!

Αντε μια μια να παρετε σειρα διοτι δεν κρατιεμαι με τη ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ που σας ετοιμαζω εγκυομανουλες μου...θα ειναι τοοοοσο πρωτοτυπη και αστεια που θα τη λετρεψετε μα πανω απο ολα γινεται με πολυ ΑΓΑΠΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.....!!!!!!!

ΑΡΧΗΓΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΡΥΝΑΡΙΑ ΜΑΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ???????????????????????????????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Γεια σου ΕΛΛΗ, ναι κανει νανι...

Αντε διαβασα και τα δικα σου νεα, μαλλον πλησιασε πολυ η ωρα σου...

Οπως και να εχει με το καλο...

Ευχαριστώ.. Από τη μια έχω αγωνία τι θα πει ο γιατρός από την αλλη σκέφτομαι πως θα ξυπνήσω εκείνη την ώρα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...