Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σας, κορίτσια! Μπήκα στα πεταχτά να ευχηθώ με το καλό στη Νάσια!!! Όλα καλά να πάνε κούκλα, αν δεν έχεις ήδη γεννήσει!

Κοπελιές έχω κόσμο πάλι, οπότε θα τα πούμε αύριο. Φιλιά σε όλες!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

XRYDIM

Γεννησαμεεεεεε!!!!!!!!! Στις 14:10 ήρθε στον κόσμο το δικό μου θαυματακι..... Ταλαιπωρηθηκαμε λιγάκι γιατί παρά την καλή διαστολη η μπεμπα ήταν ψηλά και δεν έλεγε να κατέβει αλλα τα καταφεραμε...!!! Μόλις με ανέβασαν στο δωμάτιο και περιμένω τη μπουμπου μου. Εύχομαι στις γκαστρουλες της παρέας μας γρηγορα να υποδεχθούν τα θαύματακια τους και δηλώνω τον άπειρο σεβασμό μου στις ήδη μανουλες... ειναι απερίγραπτη τελικά η στιγμή που συναντάς το αγγελακι σου.......

ΥΓ: αν μπορεί κάποια σας παρακαλώ κάντε μια αντιγραφή στο καφέ γιατί δεν μπορώ εγω!!!!

Κορίτσια η Χρυντίμ γέννησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγραψε στο fb και ζήτησε να ενημερωουμε και τον καφε, γιατι δεν προλαβαινει.

Να σου ζησει η μπεμπουλα Χρυντιμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΩΡΕ???????????????????????

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ Η ΝΑΣΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!!!!ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!

XRYDIM ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρη τι εγινε λιγες ωρες βγηκα και ηρθαν τα πανω κατω!!!!!!!!!!!!!

Τελειααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Νασια μου με το καλό και με έναν πόνο!

Xrydim λογικά τώρα θα έχεις το πλασματακι σου στην αγκαλιά σου. Να σου ζήσει και πάντα καλοτυχη.

May μου τι κανείς;; Όλα καλα θα είναι μην ανυσηχεις. Ακόμα και αν χρειαστεί μεταγγισει για το καλό της θα είναι όπως είπε και το Χριστινακι.. Όλα σούπερ για την μπεμπουλα μας!

Συμπεθερα καλα στέφανα στην φίλη σου και καλο χορό στην νύφη μου!

Ηλιοβασίλεμα είδα ο μπαμπάς σου είναι εντάξει. Πολύ ωραίο νεο!

Αγορομαμυ μου αυτήν την "κυρία" δεν θα την σχολιάσω καν.

Ιωάννα βλεπω μια χαρά με την παιδίατρο. Μπράβο!

Οι υπόλοιπες τσουπρες καλα είναι;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

XRYDIM

Γεννησαμεεεεεε!!!!!!!!! Στις 14:10 ήρθε στον κόσμο το δικό μου θαυματακι..... Ταλαιπωρηθηκαμε λιγάκι γιατί παρά την καλή διαστολη η μπεμπα ήταν ψηλά και δεν έλεγε να κατέβει αλλα τα καταφεραμε...!!! Μόλις με ανέβασαν στο δωμάτιο και περιμένω τη μπουμπου μου. Εύχομαι στις γκαστρουλες της παρέας μας γρηγορα να υποδεχθούν τα θαύματακια τους και δηλώνω τον άπειρο σεβασμό μου στις ήδη μανουλες... ειναι απερίγραπτη τελικά η στιγμή που συναντάς το αγγελακι σου.......

ΥΓ: αν μπορεί κάποια σας παρακαλώ κάντε μια αντιγραφή στο καφέ γιατί δεν μπορώ εγω!!!!

Κορίτσια η Χρυντίμ γέννησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγραψε στο fb και ζήτησε να ενημερωουμε και τον καφε, γιατι δεν προλαβαινει.

Να σου ζησει η μπεμπουλα Χρυπντιμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοίτα να δεις κανω 10 λεπτα να γραψω ένα μηνυμα στο κινητό και μέχρι να γράψω ένα γράφετε 10!

Να σου ζήσει η μπεμπουλα σου γλυκιά μου Καλοτυχη και υγιείς να είναι πάντα

Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια τι εχει γινει παλι και βγαινει τεραστια η σελιδα?????

Μεχρι την αλλη ακρη την φτανω!!!!!!!!!!!

Μαυ μου τα ειδα τα νεακια σου!Μην ανησυχεις ολα θα πανε κατ'ευχην!!!!!

Μας εχει αποδειξει το μπιμπελακι σου οτι δεν μασαει!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου περαστικα για τον μπαμπα .Το ιδιο θεμα εχει κι ο μπαμπας μου.Τον φεβρουαριο καναμε το στεφανιογραφημα και τα πρωτα στεντ,κι εχουμε μπει κι εμεις στην ιδια διαδικασια!!!!!!!!Ευτυχως ολα καλα με τον πατερουλη σου!!!!!!!!!

Μαρια μου ξεπατωθηκε η Δημητρουλα σου?????

Ιωαννακι μου νομιζω οτι τα νεα απο την παιδιατρο δεν θα μπορουσαν να ειναι πιο τελειααααααααααααα!!!!!Μια χαρα η μουρμουριτσα σου!!!!!!!!

Κοαλακι μου,αγορομαμυ μου.μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααααααααα τι κανετε???????????????????

1sh1p2.png

Μποτσάκι, θυμαμαι για τον μπαμπα σου γιατι τοτε νομιζω σου ειχα πει οτι και ο δικος μου εχει τα ιδια. Τα εχει βάλει τελη του 2009 και απο τοτε πρεπει να τα ελεγχει και φυσικα υγιειενη διατροφη και ασκηση!

Η σελίδα πήρε πάλι τα άκρα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγραψε η Πατουσιτσα ενα μηνυμα πριν λιγο, όλο θαυμαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω, αν κανει επεξεργασια και σβησει μερικα θαυμαστικα, να σουλουπωθει πάλι η σελιδα!:tongue:

Μποτσάκι, θυμαμαι για τον μπαμπα σου γιατι τοτε νομιζω σου ειχα πει οτι και ο δικος μου εχει τα ιδια. Τα εχει βάλει τελη του 2009 και απο τοτε πρεπει να τα ελεγχει και φυσικα υγιειενη διατροφη και ασκηση!

Η σελίδα πήρε πάλι τα άκρα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγραψε η Πατουσιτσα ενα μηνυμα πριν λιγο, όλο θαυμαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω, αν κανει επεξεργασια και σβησει μερικα θαυμαστικα, να σουλουπωθει πάλι η σελιδα!:tongue:

Ναι μπραβο μονο που ο δικος μου ειναι ξερο κεφαλι!!!!!!

Δεν ακουει κι ολο μας λαχταραει!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Γιατι ο δικος μου μας ακουει;;;

Φοβαται μονο οταν πηγαινει για τσεκαπ και κατα τ΄αλλα τον κυνηγαει η μανα μου να μην τρωει γλυκα!!!!

Αστα!!!!!!!!!!!Σαν μικρα παιδια ειναι!!!!!!!!!!!!

Μας εχει τρελανει κι εμας!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Και πού να δεις με τον εγγονό πώς θα κάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ερχεται και φυλαει την κοιλια μου!απλα ειναι 62 χρονων και προσπαθω να του εξηγησω κι εγω και ολοι οτι τον εχουμε αναγκη κι εμεις κι ο εγγονος αλλα εκεινος πιστευει οτι ειναι απο σιδερο !!!!!!!!!Οπως λες κι εσυ μονο στο νοσοσκομειο φοβαται και μετα φτου κι απο την αρχη!!!!!!!!

Τι να κανουμε που του εχουμε αδυναμια!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Χrydim μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαριτηριαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σας ζησει η κορακλα σαςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γερη και καλοτυχη στη ζωη της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!!!!!!!ολα τελειαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα τι συγκινιτηκες στιγμες περναμε βρε κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!τι χαρες ειναι αυτες!!!!!!!!????????????

ολες ετσι να παμε μεχρι τελος με τα μωρακια μας αγκαλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθεραααααααααααααααααα εισαι η επομενηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα ειναι η Ελλη!!!!!!!!!!!!!!!!

ποια ακολουθει στη συνεχεια?????????????που ειναι η λιστα ωρεεεεεεεεεεεε???????????????????????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια η Νασια μας να εχει γεννησει???????????????????οποια μαθει νεα στελνει!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο εννοειτεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοντευουμε ολες σιγα σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΗ ΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ?????????????/

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...