Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ,λογικα θα εχεις γεννησει κοριτσι μου!Να σου ζησει!Να ειναι γερο και ευλογημενο!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,αντε κοπελα μου!Ολα ειναι καλα!Με υπομονη και παντα με θετικη σκεψη θα ερθει το μωρο στην ωρα του και υγιεστατο!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,στεγνωσαν τα βρακια?:tongue:!Ερχεται και η δικια σου μοναδικη στιγμη!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,δε θα σου πω κατι διαφορετικο απ'οτι τα κοριτσια!Θα σου μιλησω μονο για τη δυναμη της θελησης και την πιστη!Οποτε με αυτα τα 2,το Δεσποινακι σου θα ειναι πολυ καλα!Γιαβρακι μου ομορφο!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,περαστικα στον πατερουλη σου!Η Παναγια μαζι του!Σε παρακαλω,να μας ενημερωσεις οταν τελειωσει με την εξεταση!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,κανατε το εμβολιο?Πως ειναι η μικρη?

ΖΩΗ,ολα καλα πουλι μου?

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,πως παει το μεταπτυχιακο(ή εργασια?Κατι ξεκινησες):roll:

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,χαιρομαι που περασατε καλα χθες!Ευχομαι συντομα να το ξαναζησετε!Πως ειναι η μικρη?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,οσο πιο λιγα ξερεις,τοσο πιο καλα!Δε χρειαζεται να στα πουμε,το ξερεις καλυτερα απο μας!Σιγουρα,θελεις να ξερεις τι σε περιμενει!Και η ξαδερφη μου παραπονεθηκε πως κρυωνε!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τι κανετε?Ο μικρος σας?Ξεκινησατε προσπαθειες?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,περαστικα στον αντρουλη σου και καλη επιτυχια με τον γιατρο σου!Ο συζυγος εχει κοιλη?Ειναι δυσκολο,το καταλαβαινω που υποφερω και γω απο την μεση μου!Ψυχουλα μου,μη στεναχωριεσαι,οσο μπορεις τουλαχιστον!

Εμεις χθες περασαμε πολυ ωραια!Με το που γυρισα επεσα για υπνο και σημερα πηγα με την μικρη στην αλλη κολλητη μου(ειμαστε μια παρεα τον 5 ατομων εδω και 20 χρονια!!!!)!Εχεις υπεροχη μερα και δω!Το βραδυ θα μαζευτουμε γυναικοπαρεα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπρόβο Νάσια!!!! Άντε με το καλό το παιδάκι σου!!! :tongue::tongue::tongue:

Αγορομάμμυ μην κάθεσαι και ακούς τον καθένα!!! Μάλλον επιβεβαίωση για τον εαυτό της ζητάει και να της πεις πόσο τέλεια είναι και πόσο πιο καλά τα κάνει όλα!!!!:confused::confused::confused:

Ο ανηψιός μου είναι πολύ κοινωνικός και από μικρός δεν φοβάται και δεν κλαίει καθόλου... αφού λέγαμε ότι και ξένος να του έλεγε έλα να πάμε βόλτα θα πήγαινε!!! Άσε που λέγαμε στην αδελφή μου να του βάλει GPS γιατί στο τέλος θα τον βρουν σε άλλη ήπειρο!!! Φυσικά και του μίλαγαν... αλλά αυτό είχε να κάνει με το χαρακτήρα του παιδιού και όχι με την διαπαιδαγώγηση. Η μικρή της τώρα δεν πάει ακόμα και σε γνωστούς... χωρίς την μαμά της ή τον μπαμπά της φοβάται και κλαίει!!! Αυτό είναι καλύτερο???

Προσωπικά δεν ήμουν κοινωνικό παιδί ... πολύ ντροπαλό και άργησα πολύ να το ξεπεράσω και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση στις παρέες μου...

οπότε θα ήθελα το παιδί μου να είναι πιο κοινωνικό... και ας πρέπει να προσέχω περισσότερο με τους ξένους:!::!::!:

kPAZp2.png

Μαρακι βορινο εισαι Θεσ/κη, ετσι; Η Δημητρουλα πώς ειναι με το μπουκωμα;

Καλα να περάσετε και με το καλό η κολλητη σου !!!! Βίον ανθόσπαρτον!!!

Ο μπαμπας μου ευτυχως τελειωσε γρηγορα. Τα βρήκαν καλά τελικα τα πραγματα εντος των αρτηριων , αλλα θέλει νεα θεραπευτικη προσέγγιση γιατι απορρυθμισαν τη πίεση και για αυτο ειχε υψηλη τις τελευταιες μερες και αυτο φταιει που εδειξε θετικο το τεστ κοπωσεως. Θα μεινουν μεσα σημερα και αυριο λογικα θα παρουν εξιτηριο.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,πραγματικα ειναι πολυ κακος ανθρωπο η κοπελα αυτη!Ποτε δεν πρεπει να κρινουμε/συγκρινουμε παιδια ή ανθρωπους μεταξυ τους!Γιατι θα κριθουμε χειροτερα,καποια στιμη,απο τον ιδιο μας τον δημιουργο,ο οποιος μας εκανε τον καθε ανθρωπο διαφορετικο!Αλλα ξεχναμε πως μας επλασε με αγαπη!Και ετσι πρεπει να ειμαστε απεναντι στο συνανθρωπο μας!

Οι ανθρωποι ειναι κακοι!

Οπως εσυ,ετσι και γω κανω παρεα με κοπελα συναδελφου του αντρα μου,μαζι παμε και γυμναστηριο!Καποια στιγμη,και ενω μιλουσαν για την κοιλια μετα την εγκυμοσυνη,γυρναει και λεει σε μπροστα σε ολες τις γυναικες για μενα''Κοιταξτε τη Μαρια,6 μηνες μετα την εγκυμοσυνη και δεν εχει κοιλια,σηκω να σε δουν ολοι''!Το πως ενιωσα εκεινη τη στιγμη?Ν'ανοιξει η γη να με καταπιει.Ε,απο τοτε ολες με κοιτουν με μισο ματι!Και συνεχεια να λεει''κοιτα πως κανει τις ασκησεις,κοιτα ελαστικοτητα''!Και γω δεν της λεω τιποτα!Ομως φροντισε ολες να με κοιτουν περιεργα χωρις καν να εχω μιλησει η ιδια!Τι να πεις!

Τα ιδια ισχυουν και για σενα ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ!Ο κοσμος ειναι κομπλεξικος!Ολα τους τα προβληματα και τα απωθημενα αντι να τα λυσουν τα βγαζουν στους αλλους!Υπομονη!Γιατι να παρουμε εμεις αμαρτια με το να μιλησουμε/βγουμε εκτος εαυτου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χριστινακι σε ολα θελει μετρο!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα η κορη μου σαν μπεμπα δεν πηγαινε ευκολα σε αγκαλιες αλλων και επειδη και εγω , δεν το ηθελα, μου αρεσε οτι δεν ηθελε να παει σε αλλες αγκαλιες. Αλλα βεβαια δεν κατηγορουσα το αντιθετο!

Μεγαλωνοντας το παιδι , και πηγαινοντας παιδικο σταθμο περσυ, κοινωνικοποιηθηκε ομαλα!!!!

Τωρα δεν εχει θεμα να συναναστραφει με αλλους ανθρωπους αλλα εγω, σαν μαμα και ο μπαμπας της οφειλουμε να της λεμε να μην πηγαινει σε ξενους!!! Να μαθει οτι υπαρχει και ο κακος ξενος!!!! Γιατι τωρα πια δεν ειναι ολη το 24ωρο μαζι μας ή μαζι με δικους μας ανθρωπους , το παιδι αλλα και μονο του σε σχολειο ή εξωσχολικες δραστηριοτητες.

Ηδη τις προαλλες ακουστηκε σε δημοτικο της πολης μας, οτι ηταν ενας τυπος και ειχε καραμελες και γλυκα και φωναζε εξω απο καγκελα στα ξενα παιδακια να πλησιασουν! Και πηγαν τα παιδακια και το ειπαν στους δασκαλους και ειχαν βγει οι δασκαλοι και εκαναν περιπολια εξω απο προαυλιο....:confused:

Και το αλλο που ειχε συμβει, οταν εμεις ειχαμε το παιδι λιγοτερο απο 1,5χρν. Πηγαινε βολτα με καροτσι ο αντρας μου το παιδι, εγω ημουν δουλεια, και σταματησε με το ιχ του διπλα τους ενας ξενος και του ελεγε του αντρα μου: φιλε, πώς το λενε το μωρο; ομορφο μωρο! Δωστη μου να της δωσω ενα φιλακι!!!! Και ο αντρας μου, του ειπε: τι λες ρε φιλε! Αη φυγε απο δω ρε ανθρωπε! και εκεινος, εβαλε μπρος και εφυγε....:confused::confused::confused:

Αρα τα παιδακια μας και τα ματια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και η κοινωνικοποιηση θα ερθει σταδιακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαρακι βορινο εισαι Θεσ/κη, ετσι; Η Δημητρουλα πώς ειναι με το μπουκωμα;

Καλα να περάσετε και με το καλό η κολλητη σου !!!! Βίον ανθόσπαρτον!!!

Ο μπαμπας μου ευτυχως τελειωσε γρηγορα. Τα βρήκαν καλά τελικα τα πραγματα εντος των αρτηριων , αλλα θέλει νεα θεραπευτικη προσέγγιση γιατι απορρυθμισαν τη πίεση και για αυτο ειχε υψηλη τις τελευταιες μερες και αυτο φταιει που εδειξε θετικο το τεστ κοπωσεως. Θα μεινουν μεσα σημερα και αυριο λογικα θα παρουν εξιτηριο.

Με το καλο μωρε ο καλος μου!Ολα να κυλησουν ομαλα,να κανει τη θεραπεια του και να βρει τους ρυθμους του!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια!ΜΕχρι τα γεραματα τα παιδια να ειναι μαζι!

Καλα ειναι η μικρη!Χαρηκε πολυ σημερα τις φιλες μου,την επαιξαν,την χορεψαν!

Το μπουκωμα επιμενει!Αν και απο την ωρα που την εβγαλα βολτα,μου φαινεται καλυτερα!Ακολουθω την τακτικη της παιδιατρου της ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΑΣ,που τον εβγαζε τον μικρο για λιγο εξω,να παρει αερα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι, οντως ο καθαρος αερας βοηθαει!!!!! Κατι ηξεραν και οι παλιες!!!

Ετσι κοριτσι μου,με μετρο,με καλο εστω καιρο και με καλο ντυσιμο,ο καθαρος,οσο το δυνατον αερας,βοηθαει πολυ το παιδι!

Οσο για τους παιδοφιλους/ξενους,εχεις δικιο!Θελει πολυ προσοχη και πολυ ενημερωση στα παιδια απο γονεις και δασκαλους!Εχουν συμβει τοσα πολλα περιστατικα!Τα βλεπουμε γυρω μας,τα ακουμε στα ΜΜΕ!Θεος φυλαξει!

Σε τι καιρους ζουμε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Koριτσια μου θα σας χαιρετησω!

Καλο απογευμα!Παω να ξυπνησω την μικρη,η οποια κοιμαται απο τις 2,ποσο κουρασμενη ειναι!Πρεπει να φαει κιολας!

Ευχομαι να τα πουμε αργοτερα!

Αλλιως αυριο!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,εαν η μικρη ειναι καλα στις καμπυλες,να μην ανησυχεις!

Να θυμασαι πως τα παιδια εχουν διαφορετικη αναπτυξη,καθως επισης,οσο μεγαλωνει,δεν θα παιρνει κιλο,αλλα γραμμαρια!Θα στο πει και ο/η παιδιατρος σου αυτο!Ναι μαναρι μου?Δωστης ενα φιλακι στην πατουσιτσα!Να ξεκουραστει το καλο μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα μπηκα στο φορουμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα μπηκα στο φορουμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανεις μαρηηηηηηηηηηηηη.....?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μου!!!! Μπαίνω να διαβασω νεάκια σας γιατί μυρίστηκα γεννητούρια!!!!!!!

ΝΑΣΙΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!!!

Περιμένουμε τα νέα σου!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ ήρθε και η σειρά σου!!!! Με το καλό, αν η μπέμπα δε βγήκε ακόμα, ΄η ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙ αν την κρατάς ήδη αγκαλίτσα!!!!

Τί καλά!!!! Μία μία στη σειρά!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, να μην αγχώνεσαι! Το πιο πιθανό είναι λάθος στη μέτρηση του γιατρού! Η Δεσποινούλα δεν θα έχει κανένα θέμα και αυτό επιβεβαιώνεται απο ένα καλό ντόπλερ! Υπολειπόμενη ανάπτυξη γίνεται όταν ο πλακούντας δεν τροφοδοτεί επαρκώς το έμβρυο κ αυτό φαίνεται στο ντόπλερ!! Οπότε μην ανησυχείς ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥ!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, τα παιδιά μας πάνε πακέτο!! Και η λιλιπούτεια 2200 ζύγιζε σήμερα!! Τί φοβερό! Και στην προηγούμενη σου εξέταση, πάλι ίδιο βάρος είχαν θυμάμαι...!!

ΕΛΛΗ μου και σύ κοντά διαβάζω!! Πόπόόό δε θα σας προλαβαίνουμε απο την άλλη βδομάδα.....!!!!!

Εμείς καλά, παίρνουμε βάρος, αλλά ο καθετήρας καθετήρας!! Και σήμερα είμαι λιιιιιιγο λυπημένη γιατί μου είπαν οτι έιναι χλωμή, θα ελέγξουν την αιμοσφαιρίνη της και ίιιιιιιιισως χρειαστεί μετάγγιση, το οποίο σημαίνει επιστροφή στην εντατική για κάποια 24ωρα! Εύχομαι κ ελπίζω όχι.. Αυριο θα ξέρουμε!

Πολλάάάά φιλιά φίλες!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου μαζί πάνε τα κοριτσάκια μας :tongue::tongue::tongue:

Ελπίζω να μην χρειαστεί τίποτα το μωράκι σου...εξάλλου έχει πάρει αρκετό βάρος...και είναι πολύ δυνατή :!::!::!:... Άλλα ακόμα και αν αποφασίσουν έτσι οι γιατροί σίγουρα αυτό θα την βοηθήσει νσ πάρει δυνάμεις και να αρχίσει να τρώει μόνη της :tongue::tongue::tongue:

Σου έχουν πει οι γιατροί ποιος είναι ο στόχος σας για να βγείτε? Αν αρχίσει να τρώει μόνη της, το βάρος δεν είναι ικανοποιητικό για να βγει???

kPAZp2.png

Το βάρος της είναι μια χαρά για έξοδο. Δλδ ο στόχος τους σε κιλά είναι τα δύο!

Απαραίτητη όμως προυπόθεση είναι να πίνουν 50 μλ με το μπιμπερό σε όλα τα γεύματα χωρίς να λαχανιάζουν και εκεί εμείς δεν εχουμε φτάσει. Μπορεί μια μερα να πιει 30, μπορεί 40, μπορεί όμως και 10 και 15 μλ όπως σήμερα.. Και ένα επιπλεον σκαλί για να βγεις είναι να εχει φτασει το μωρό περιπου στην 37η βδομάδα κύησης. Αυτά τα τρία πάνω κάτω. Εμείς στα δυο τελευταία έχουμε ακόμα..

78xyp2.png

RUAmp3.png

MAY MOY,κοπελα μου,μεγαλωνει γρηγορα το κοριτσακι σου!Ειναι πλασμα δυνατο!Ευχομαι οτι προβλημα αιματολογικο κι αν προκυψει να ειναι περαστικο!Εξαλλου μας απεδειξε την θεληση για ζωη,οποτε θα το αντιμετωπισει κι αυτο γενναια!

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ,ολα καλα λοιπον με το τεστ αλλεργιας!Πολυ καλα!Επειδη δεν θυμαμαι,για πιο λογο μπηκατε σε αυτη τη διαδικασια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...