Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

πολυ σπανια η περιπτωση σου και εισαι τυχερη τοτε που εχεις φτασει μεχρι εδω χωρις επιπλοκες!!!! με το καλο να βγει το αστερακι σου!! η μητρα δεν σηκωνει επεμβαση για να γινει οπως πρεπει? αλλα φανταζομαι δυσκολο αφου αυτο ειναι εκ γενετης..

Όντως είμαι τυχερή γιατί είναι εξαιρετικά σπάνιο... και ο γιατρός μου έχει κάνει έρευνα πάνω σε αυτό και έχει ξεγεννήσει άλλες δύο κοπέλες με το ίδιο πρόβλημα... Να φανταστείς ότι όταν με γνώρισε και κατάλαβε τι παίζει... εγώ ήμουν μέσα στην αγωνία και αυτός μέσα στον ενθουσιασμό!!! :tongue::tongue::tongue:

Με ηρέμησε βέβαια... αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν έπαιρνε επέμβαση... όπως πχ αν είχα διάφραγμα ή δίκερη...

Και ο συγκεκριμένος έχει κάνει τις πιο απίστευτες επεμβάσεις... πρόσφατα ξεγέννησε μία κοπέλα που δεν είχε τράχηλο... την έφτιαξε τράχηλο και τελικά κατάφερε να κάνει παιδάκι...

Οπότε τα κοριτσάκια μας που προσπαθούν για παιδάκι να ξερετε οτι για όλα υπάρχουν λύσεις πλέον.... απλά χρειάζεται ο κατάλληλος γιατρός και υπομονή!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι όντως η περιπτωση σου ειναι πολυ σπάνια...εγω από σενα εμαθα οτι συμβαινει...Και είσαι και πολύ τυχερή που έτυχες σε εξειδεικευμένο γιατρο!!!!

Ο μπαμπας μου ειναι στην Ευρωκλινικη. Τωρα ειναι μεσα στο χειρουργειο.

Στο νηπιαγωγειο δημοσιου (εμεις προνηπιο) δεν την εχω σε ολοημερο τμημα που σχολανε 15.45 , αλλα σε κλασσικο που σχολανε 12.15.

Στα κλασσικα τμηματα στελνουμε από σπίτι μόνο κολατσιο, ενώ οι μαμάδες στα ολοήμερα βαζουν στη τσάντα και μεσημεριανο.

Μποτσάκι , σιγουρα σε θυμούνται απο την αυχενικη!!! Τωρα απο την γεννα θα σε θυμουνται για πολυ καιροοοο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακιαααααααα μου καλησπεραααααα......τι κανετε...??????

Ολες καλα....?????? δεν διαβασα νεακια...παρα μονο πανω πανω...

Εμεις ειμαστε καλα, δεν μπηκα το πρωι γιατι κοιμομουνα...:tongue::tongue:

Η φμ ειναι καλα μολις εφαγε βραστο απο εχθες και σε λιγο θα παειγια υπνο, ο ανδρουλης μου τωρα τρωει σταπατσαδα.

Κοριτσια μασκα οξυγονου χορηγουν και στον σκετο φυσιολογικο τοκετο για να σε αποσυμφωρησουν οσο το δυνατον απο τους πονους ασχετα που εγω την πεταξα γιατι μυριζε το πλαστικο. Επισης και εμενα με πηγαν κατευθειαν στην αιθουσα τοκετου οπου γεννησα μια και καλη.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ο μπαμπας σου αρρωστησε....???? περαστικα σας...!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ αυτο που εχεις σχετικα με τη μητρα σου ειναι απο τις δυσκολοτερες καταστασεις σε μια γυναικα οσον αφορα την κυηση αλλα τα καταφερες μια χαρα κοριτσι μου, ολα θα πανε καλα μεχρι τελους, αλλωστε το βλεπεις....!!!!!

Ολα τα αλλα κοριτσακια ειναι καλααααα.....???????

Δεν εχω σημερα ορεξη να φαω...:rolleyes::rolleyes: οποτε δεν θα φαω για την ωρα τουλαχιστον.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια γυρισαμε καλα η νεα παιδιατρος απαιχτη!!!!!!!τρομερη!!!!

μου εδωσε πολυτιμες συμβουλες για το μωρο κ το θηλασμο!!!!!!!

την εξεταζε την μικρη ποση ωρα!!!!!!!ολα καλα μας ειπε!!!!!

ειναι 61 ποντους κ 5440 πηρε μονο 540 γρ θα πρεπε να παρει περισσοτερα μου ειπε!!!!!!!!στεναχωρεθηκα λιγο!!!!!!!!!αλλα μου ειπε οτι κ παλι ειναι μεσα στις φυσιολογικες τιμες!!!!!!εσας μανουλες ποσο ηταν τοτε τα μικρα σας?>

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ ΑΝ Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΝΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Κ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΟΠΩΣ Κ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΛΕΓΕ Α Η ^ΦΟΒΑΜΑΙ^ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννα, και η δικια μου 3 μηνων ήταν 61,5εκ και 5020κιλα , ενω 2μηνων 58εκ. και 4500!!!! Αρα στα ιδια ημασταν!!!!

Κοαλακι , ξεκουραστηκες κοριτσακι;;; Η Μαριαννα δεν ερχοταν να σε ξυπνησει;

Ο μπαμπας μου κανει στεφανιογραφημα!

Διαφημίσεις

Ηλιοβασίλεμα περαστικά στον μπαμπά σου!!! Σε ποιο νοσοκομείο είναι?

Μποτσάκι έτσι ακριβώς μου τα έχει πει και η αδελφή μου... μόνο που σίγουρα δεν την τρύπησαν 3 φορές αλλά μία... ίσα ίσα να βάλουν ένα καθετηράκι και μετά έβαζαν το φάρμακο από εκει... Και μετά της το άφησαν για 2 μέρες... και στο τέλος την ενόχλησε πολύ... οπότε εχθές ρώτησα το γιατρό αν είναι υποχρεωτικό να μείνει μετά την καισαρική... και μου είπε ότι είναι καλό γιατί σε περιπτωση που πονάς πολύ μπορείς να ζητήσεις να σου ξαναβάλουν φάρμακο... Η αδελφή μου δεν είχε ζητήσει.... οπότε ουσιαστικά το κράτησε χωρίς λόγο. Πάντως να το έχεις υπόψη σου... αν δεν ζητήσεις δεν σου ξαναβάζουν!!!

εγω παντως το κρατησα το κεθετηρακι θελει πολυ προσοχη στις κινησεις γιατι μπορει να βγει πολυ ευκολα κ ειχα ζητησει κ μου βαλαν φαρμακο!!!!!!

οταν μου το βγαλαν αρχισα να ποναω!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλησπερα κουκλες!

Πριν διαβασω νεακια σας να σας πω ενα ευχαριστο!

Η Νασια μας ΓΕΝΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙ!Ανεβασε πιεση και θα γεννησει σημερα!Δεν μου ειπε παραπανω λεπτομερειες!Οταν μπορεσει θα μας πει αυριο!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΣΙΑ ΜΟΥΥΥΥ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κουκλες!

Η Νασια μας ΓΕΝΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙ!Ανεβασε πιεση και θα γεννησει σημερα!Δεν μου ειπε παραπανω λεπτομερειες!Οταν μπορεσει θα μας πει αυριο!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΣΙΑ ΜΟΥΥΥΥ!

Αχ Παναγιτσα μου με το καλοοοοοοοοοοοοοοο.......!!!!!!!!

Μπραβο στο κοριτσακι μας, αντε και με κανεναν πονο......!!!!!!!!!

Ολα να πανε τελειααααααα......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κουκλες!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

ΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!! ΑΧ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ!!!

Εμενα με ειχε παρει τωρα μια γνωστη που εχει ενα κοριτσακι λιγο μεγαλυτερο απο τον δικο μου και αυτη η κοπελα παντα με συγχηζει! Παντα καθεται και συγκρινει τα παιδια μας και της λεω οτι δεν υπαρχει νοημα, θα συγκρινες της λεω ποτε δυο ενηλικες γιατι ο ενας πινει τον καφε γλυκο και γιατι ο αλλος σκετο??? μου εβγαλε το παιδι προβληματικο, για την ακριβεια μου ειπε "οχι ευτυχως η κορη μου δεν ειναι σαν το παιδι σου που παραειναι κοινωνικο, η δικια μου δεν παει ουτε στην αγκαλια των παππουδων της και νιωθω πολυ περηφανη γι'αυτο! θυμαμαι που αφηνες τον ταδε συναδελφο των αντρων μας και τον επαιρνε αγκαλια" κοριτσια εμεινα καγκελο! αφηστε που αυτο το ατομο που λεει ειναι κολλητος τους και οποτε εχουν προσπαθησει να του δωσουν τη μικρη αγκαλια εκεινη κλαιει πολυ. Τι να κανουμε δηλαδη, το καθε παιδι ειναι διαφορετικο, ποιος θα κρινει ποιο ειναι καλυτερο???? Δε τον εχω δωσει ποτε σε αγνωστο να πεις οτι εκανα κατι τραγικο.. ειδικα τωρα το χειμωνα δε τον αφηνω! απο το πουθενα μου το πεταξε. Ειλικρινα το πιστευω οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε τα παιδακια, καθε ενα ειναι διαφορετικο αφου εχει γεννηθει απο διαφορετικους γονεις! Συγγνωμη αν φαινομαι κατινα ρε κοριτσια αλλα στενοχωρηθηκα πολυ!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!! ΑΧ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ!!!

Εμενα με ειχε παρει τωρα μια γνωστη που εχει ενα κοριτσακι λιγο μεγαλυτερο απο τον δικο μου και αυτη η κοπελα παντα με συγχηζει! Παντα καθεται και συγκρινει τα παιδια μας και της λεω οτι δεν υπαρχει νοημα, θα συγκρινες της λεω ποτε δυο ενηλικες γιατι ο ενας πινει τον καφε γλυκο και γιατι ο αλλος σκετο??? μου εβγαλε το παιδι προβληματικο, για την ακριβεια μου ειπε "οχι ευτυχως η κορη μου δεν ειναι σαν το παιδι σου που παραειναι κοινωνικο, η δικια μου δεν παει ουτε στην αγκαλια των παππουδων της και νιωθω πολυ περηφανη γι'αυτο! θυμαμαι που αφηνες τον ταδε συναδελφο των αντρων μας και τον επαιρνε αγκαλια" κοριτσια εμεινα καγκελο! αφηστε που αυτο το ατομο που λεει ειναι κολλητος τους και οποτε εχουν προσπαθησει να του δωσουν τη μικρη αγκαλια εκεινη κλαιει πολυ. Τι να κανουμε δηλαδη, το καθε παιδι ειναι διαφορετικο, ποιος θα κρινει ποιο ειναι καλυτερο???? Δε τον εχω δωσει ποτε σε αγνωστο να πεις οτι εκανα κατι τραγικο.. ειδικα τωρα το χειμωνα δε τον αφηνω! απο το πουθενα μου το πεταξε. Ειλικρινα το πιστευω οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε τα παιδακια, καθε ενα ειναι διαφορετικο αφου εχει γεννηθει απο διαφορετικους γονεις! Συγγνωμη αν φαινομαι κατινα ρε κοριτσια αλλα στενοχωρηθηκα πολυ!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ νομιζω την εχεις ξανα αναφερει αυτη τη "κυρια" ο Θεος να την κανει...μα καλα ειναι δυνατον να μπανει σε διαδικασια συγκρισης για κατι τοσο φυσιολογικο εκτος των αλλων.....??????? γιατι εμενα το να ειναι ενα παιδακι κοινωνικο μονο φυσιολογικο μου κανει.....!!!!!!! Βασικα δεν θα πρεπει να μπανει καποιος σε αυτη τη διαδικασια γιατι οπως προανεφερες καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και πολυ απλα ακομα και τα μωρακι μας ειναι και αυτα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....!!!!!!!!δεν θα σχολιασω παραπανω, δεν αξιζει.......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ νομιζω την εχεις ξανα αναφερει αυτη τη "κυρια" ο Θεος να την κανει...μα καλα ειναι δυνατον να μπανει σε διαδικασια συγκρισης για κατι τοσο φυσιολογικο εκτος των αλλων.....??????? γιατι εμενα το να ειναι ενα παιδακι κοινωνικο μονο φυσιολογικο μου κανει.....!!!!!!! Βασικα δεν θα πρεπει να μπανει καποιος σε αυτη τη διαδικασια γιατι οπως προανεφερες καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και πολυ απλα ακομα και τα μωρακι μας ειναι και αυτα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....!!!!!!!!δεν θα σχολιασω παραπανω, δεν αξιζει.......!!!!!!

συμπεθερα αυτη δεν ειναι φιλη μου, εναι η γυναικα ενος συναδελφου του αντρα μου. Ρε εγω συνεχεια ρωταω τι κανει το κοριτσακι της, μια χαρα παιδακι ειναι, και εκεινη δε με ρωταει ποτε παρα μονο για να με ρωτησει πχ το προγραμμα του φαγητου του και παντα θα μου πει "αααα αυτο δεν ειναι καλο να το κανεις ετσι, εμεις το κανουμε ετσι" και εχουμε την ιδια παιδιατρο οπου μας εχει πει οτι ειμαστε αψογα! οτι παραηταν κοινωνικος ο δικος μου ηταν απο την αποψη οτι μεχρι 10 μηνων περιπου οποιος του απλωνε χερια πηγαινε. Εννοειται ομως αν του απλωνε ενας αγνωστος και να ηθελε δε τον αφηνα, δεν ειμαι τοσο χαζη! Αλλα τι να πεις απο μια κοπελα που στην εγκυμοσυνη αλλαξε 4 γιατρους γιατι δε της εκανε κανεις, και τελικα στον 8 μηνα βρηκε γιατρο! Αχ το ξερω γινομαι καρακατινα κοριτσια αλλα δε θελω να μου αδικουν το παιδακι μου! να μου πουν αλλα αρνητικα που να ισχυουν το καταλαβαινω!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερα αυτη δεν ειναι φιλη μου, εναι η γυναικα ενος συναδελφου του αντρα μου. Ρε εγω συνεχεια ρωταω τι κανει το κοριτσακι της, μια χαρα παιδακι ειναι, και εκεινη δε με ρωταει ποτε παρα μονο για να με ρωτησει πχ το προγραμμα του φαγητου του και παντα θα μου πει "αααα αυτο δεν ειναι καλο να το κανεις ετσι, εμεις το κανουμε ετσι" και εχουμε την ιδια παιδιατρο οπου μας εχει πει οτι ειμαστε αψογα! οτι παραηταν κοινωνικος ο δικος μου ηταν απο την αποψη οτι μεχρι 10 μηνων περιπου οποιος του απλωνε χερια πηγαινε. Εννοειται ομως αν του απλωνε ενας αγνωστος και να ηθελε δε τον αφηνα, δεν ειμαι τοσο χαζη! Αλλα τι να πεις απο μια κοπελα που στην εγκυμοσυνη αλλαξε 4 γιατρους γιατι δε της εκανε κανεις, και τελικα στον 8 μηνα βρηκε γιατρο! Αχ το ξερω γινομαι καρακατινα κοριτσια αλλα δε θελω να μου αδικουν το παιδακι μου! να μου πουν αλλα αρνητικα που να ισχυουν το καταλαβαινω!

Μα αυτη δεν φαινεται να σου λεει αρνητικα αλλα ΠΑΡΑΛΟΓΑ.....!!!!!!!! Το εχω καταλαβει οτι δεν ειναι φιλη σου οπως επισης εχω καταλαβει οτι ΔΕΝ θελει να ειναι φιλη σου απλα ΘΕΛΕΙ να σε κανει να νιωσεις τυψεις (μη τυχον) γιατι πολυ απλα τετοια ατομα εχουν πολυ χαμηλο επιπεδο αυτοκετιμησης, τρεφουν συναισθηματα ζηλειας και κακιας και δεν τους ενδιαφερει κανενας αλλος περα απο τον ευατο τους και την ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Νάσια ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p

Αγορομάμυ, άστην να λέει......και με τον τρόπο σου να την αλλάζεις την κουβέντα και να μην σχολιάζει το παιδί σας!!!!

Οι δύο γονείς είναι αυτοί που μεγαλώνουν, ανατρεφουν και καθοδηγούν το παιδί τους με βαση την αγαπη και την λογικη. Το αν συμφωνουν οι ξενοι ή αν συμπεριφερονται εντελως διαφορετικα, αυτο μενει έξω από το σπιτι σας!

Να συγκρίνεις δυο παιδάκια λέγοντας το ξένο παιδακι ειναι λαθος επειδη δεν ειναι σαν το δικο μου, από μονη της μια τετοια συγκριση ειναι αρρωστημενη και εγωιστική!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...