Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

α αλλου στην εκανε και μετα σηκωθηκες για να μπεις χειρουργειο?

Ημασταν μεσα στο χειρουργειο, αλλα οχι στο κρεβατι στη μεση του χωρου αλλα στην ακρη...σε ενα δευτερο βοηθητικο...ή με πηγαν με αυτο και με μπαταραν στο κανονικο του χειρουργειου ή με βοηθησαν να παω στο κεντρικο....

θελει λιγα λεπτα να ξεκινησει η επιδραση της ναρκωσης...

Μεχρι να με συνδεσουν στα χερια και λοιπα, ειχαν μπει και ο γιατρος και οι αλλοι και ετοιμαζαν τα διαφορα τους εργαλεια κλπ....

Περνανε λιγα λεπτα, επιβεβαιωνουν οτι εισαι υπο την επηρεια της ναρκωσης και ξεκινανε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω θυμαμαι οτι μου εβαλε οπως μου την εβαλε στη σπονδυλικη στηλη την επισκληριδιο, ξαπλωσα μετα και μετα που ειχε βγει η μικρη στο χερι με τονορο , προσθεσαν εκει και αλλο φαρμακο...και ενιωσα μεθη.

Καλα , ομως Μποτσακι, λιγο πολυ καταλαβες πώς γινεται και δεν χρειαζεται να ξερεις κατι αλλο....Αυτοι ξερουν τί θα σου κανουν , εσυ απλα θα περιμενεις 5 λεπτα να ακουσεις και να δεις τον Μποτσακογιο και μετα κανα μισαωρο να σε ετοιμασουν και να πας να βρεις τους αντρες σου!!!!!!!!!!!

Ημασταν μεσα στο χειρουργειο, αλλα οχι στο κρεβατι στη μεση του χωρου αλλα στην ακρη...σε ενα δευτερο βοηθητικο...ή με πηγαν με αυτο και με μπαταραν στο κανονικο του χειρουργειου ή με βοηθησαν να παω στο κεντρικο....

θελει λιγα λεπτα να ξεκινησει η επιδραση της ναρκωσης...

Μεχρι να με συνδεσουν στα χερια και λοιπα, ειχαν μπει και ο γιατρος και οι αλλοι και ετοιμαζαν τα διαφορα τους εργαλεια κλπ....

Περνανε λιγα λεπτα, επιβεβαιωνουν οτι εισαι υπο την επηρεια της ναρκωσης και ξεκινανε!

ααααααααααααααααπαπααπαπαππαπαππαπαπαπαπαπα!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν μπορωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

(αυτο ισχυει και για φυσιολογικο τοκετο αν θα πηγαινα.παλι μπειμπυλινο θα ηθελα):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Μποτσακι μου στο ΡΕΑ μπαινεις εξ'αρχης στην αιθουσα που θα γεννησεις, τουλαχιστον στον φτ δεν πηγα απο δωματιο ωδινων οπως γινεται στα υπολοιπα ιδιωτικα. Υποθετω πως και στην καισαρικη ετσι θα γινεται. θα σου πει και ο ντοκτορ μια και καλη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι, φορα απο τωρα καμια πανα του γιου σου!!!!!!!!!!!!!!!! να κανεις πρακτικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω καλα εκανα και πηγα να γεννησω διχως μαθηματα τοκετου, διχως να ρωταω γνωμες διχως να ξερω την τυφλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απορω πώς το εκανα......γιατι παντα ψαχνομαι!

Διαφημίσεις

Χριστινακι καλημερα!! ωραια, κατσε ξεκουρασου μεχρι το επομενο ραντεβου.. θυμησε μου, εσυ εισαι ξαπλα λογω αποκολλησης απο την αρχη της εγκυμοσυνης?

όχι... δεν έχω αποκόλληση... αλλά λόγω δίδελφυς μήτρας ο χώρος είναι περιορισμένος και για αυτό άρχισαν από νωρίς οι συσπάσεις!!! Ουσιαστικά η περίπτωση μου είναι κάπως αντίστοιχη με το να είχα δίδυμα... μόνο που έχω ένα μωρό στο μισό χώρο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έτσι και το μωράκι είναι ακόμα σε ισχυακή θέση και δεν πρόκειται να γυρίσει.... δεν έχει χώρο.

kPAZp2.png

Μποτσακι μου στο ΡΕΑ μπαινεις εξ'αρχης στην αιθουσα που θα γεννησεις, τουλαχιστον στον φτ δεν πηγα απο δωματιο ωδινων οπως γινεται στα υπολοιπα ιδιωτικα. Υποθετω πως και στην καισαρικη ετσι θα γινεται. θα σου πει και ο ντοκτορ μια και καλη!!!

Δεν ξερω τι θα κανουνε.Ας με βαλουν καπου να τον βγαλουν να τελειωνω και να ειναι καλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Οσο περνανε οι μερες με πιανει ταρακα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γαλιαντρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσα γραψατε???????????????????????μιση ωρα ελειψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μποτσακι, φορα απο τωρα καμια πανα του γιου σου!!!!!!!!!!!!!!!! να κανεις πρακτικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω καλα εκανα και πηγα να γεννησω διχως μαθηματα τοκετου, διχως να ρωταω γνωμες διχως να ξερω την τυφλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απορω πώς το εκανα......γιατι παντα ψαχνομαι!

Θα τους πω ν μου βαλουν εκει!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ασε που θα τους φαει η γκρηνια μου!!!!!!Σας το εχω πει νομιζω οτι θα με θυμουνται για πολυ καιρο εκει!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι, η πλακα ηταν οτι εγω ειχα την αγωνια μου...και ηταν ο γιατρος και κατι αλλοι εκει κοντα και με ρωταγαν για τα ψαρια, για την λιμνοθαλασσα και άλλα ασχετα πραγματα , λες και πιναμε καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παω να παρω το παιδι απο σχολειο!

Διαφημίσεις

Ηλιοβασίλεμα περαστικά στον μπαμπά σου!!! Σε ποιο νοσοκομείο είναι?

Μποτσάκι έτσι ακριβώς μου τα έχει πει και η αδελφή μου... μόνο που σίγουρα δεν την τρύπησαν 3 φορές αλλά μία... ίσα ίσα να βάλουν ένα καθετηράκι και μετά έβαζαν το φάρμακο από εκει... Και μετά της το άφησαν για 2 μέρες... και στο τέλος την ενόχλησε πολύ... οπότε εχθές ρώτησα το γιατρό αν είναι υποχρεωτικό να μείνει μετά την καισαρική... και μου είπε ότι είναι καλό γιατί σε περιπτωση που πονάς πολύ μπορείς να ζητήσεις να σου ξαναβάλουν φάρμακο... Η αδελφή μου δεν είχε ζητήσει.... οπότε ουσιαστικά το κράτησε χωρίς λόγο. Πάντως να το έχεις υπόψη σου... αν δεν ζητήσεις δεν σου ξαναβάζουν!!!

kPAZp2.png

Μποτσακι, η πλακα ηταν οτι εγω ειχα την αγωνια μου...και ηταν ο γιατρος και κατι αλλοι εκει κοντα και με ρωταγαν για τα ψαρια, για την λιμνοθαλασσα και άλλα ασχετα πραγματα , λες και πιναμε καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παω να παρω το παιδι απο σχολειο!

Καλύτερα αυτό φαντάζομαι από το να ακούς τα σχετικά με τη γέννα....

Μια φίλη μου γέννησε με φυσικό τοκετό στο Έλενα και είχε τρομάξει με αυτά που έλεγε ο γιατρός... και τον ρώταγε και η απάντηση ήταν εσύ μην ασχολήσε με αυτά... απλά σφίξε... αλλά γίνεται????

Άντε πήγαινε να πάρεις την μικρή μαθητριούλα μας... δεν τρώει στο σχολείο???

kPAZp2.png

Θα τους πω ν μου βαλουν εκει!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ασε που θα τους φαει η γκρηνια μου!!!!!!Σας το εχω πει νομιζω οτι θα με θυμουνται για πολυ καιρο εκει!!!!!!!!!

χαχαχαχα καλα θα τους κανεις!! εγω παλι δε γκρινιαζα καθολου, αφου πονουσα και δε φωναζα για επισκλ, ντρεπομουν! τοσο χαζη! αφου οταν ηρθε ο γιατρος του ειπαν μακαρι να ειχαν σε ολη τη βαρδια επιτοκους σαν εμενα! βεβαια εννοειται πως το ειπαν και για να με εμψυχωσουν. αχ μποτσακι μου μου θυμηζεις εντονα τις μερες που γεννησα!!! συγκινουμαι! σνιφ!

to1Np2.png

KCkop2.png

όχι... δεν έχω αποκόλληση... αλλά λόγω δίδελφυς μήτρας ο χώρος είναι περιορισμένος και για αυτό άρχισαν από νωρίς οι συσπάσεις!!! Ουσιαστικά η περίπτωση μου είναι κάπως αντίστοιχη με το να είχα δίδυμα... μόνο που έχω ένα μωρό στο μισό χώρο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έτσι και το μωράκι είναι ακόμα σε ισχυακή θέση και δεν πρόκειται να γυρίσει.... δεν έχει χώρο.

πολυ σπανια η περιπτωση σου και εισαι τυχερη τοτε που εχεις φτασει μεχρι εδω χωρις επιπλοκες!!!! με το καλο να βγει το αστερακι σου!! η μητρα δεν σηκωνει επεμβαση για να γινει οπως πρεπει? αλλα φανταζομαι δυσκολο αφου αυτο ειναι εκ γενετης..

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχα καλα θα τους κανεις!! εγω παλι δε γκρινιαζα καθολου, αφου πονουσα και δε φωναζα για επισκλ, ντρεπομουν! τοσο χαζη! αφου οταν ηρθε ο γιατρος του ειπαν μακαρι να ειχαν σε ολη τη βαρδια επιτοκους σαν εμενα! βεβαια εννοειται πως το ειπαν και για να με εμψυχωσουν. αχ μποτσακι μου μου θυμηζεις εντονα τις μερες που γεννησα!!! συγκινουμαι! σνιφ!

Εγω μαναρι δεν γινεται να μην γκρηνιαζω.Ειδικα οταν εχω λογο!!!!!!

Ασε που απο το αγχος δεν καταλαβαινω τι μου λενε!

Πιστευω ολες θυμοσαστε στην αυχενικη που με ρωτουσαν στην ρεσεψιον κι ελεγα αλα ντι αλον.Κι αυτες πρεπει να με θυμουνται ακομα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...