Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα! Λίγο το άγχος σου λιγο η τουαλετα πως να κοιμηθεις καρδια μου;; Εμένα παντος απο τον εβδομο και μετα ολο το βράδυ δεν τον καταλαβαίνω καθόλου τον μικρο. Κοιμαται! Αλλα όλη μερα θηριο ανημερο..

ελα ελλη μου,καλημερα!!!ελα μου ντε!δεν εχεις και αδικο!!!!σαν τη σβουρα ολο το βραδυ...!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγορομαμμυ μου,καλημερα!!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????????το παλικαρακι μας καλα???????????

Ηλιοβασιλεμα μου καλα εισαι?????τι κανει μαρη η Αγγελικη????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Αγορομαμυ, φανταζομαι οτι οντως η δοση θα μεταβαλλεται εάν πρόκειται για φτ ή για καισαρικη....

Εγω θυμαμαι οτι και πολυ κρατησε η διαδικασια....και οτι εγινε σε δοσεις το περασμα του φαρμακου, δηλαδη εχω την εντυπωση οτι με τρυπησε 3 φορες...

Εγω ξεκινησα με παμπερς απο κλινικη, τα δεχτηκε το παιδι και ετσι περασε το πρωτο 7μηνο. Μετα ομως, δεν το συζητω για τις πανες του λιντλ και τα μισα λεφτα και ακρως απορροφητικες!

Πατουσιτσα σε καλημερισα πρωι πρωι!!! Δεν διαβασες ακομη τα μηνυματα τα προηγουμενα;

Καλα ειμαστε!!! εκτος της καθημερινης πρωινης μας διαπραγματευσης...εγω της λεω να φορεσει φορμες και αθλητικα παπουτσια και αυτη θελει φορεματα και φουστες και καλα παπουτσια!!!!:tongue:

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεε????????????εμεις καλα!!!!!!!!!

Σηκωθηκαμε μετρηθηκαμε φαγαμε και μπηηηηηηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα φιλες μουυυυυυυ????????????

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!

Αρχισαμε τα πρωινα μαρηηηηηηηηηηη??????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ, φανταζομαι οτι οντως η δοση θα μεταβαλλεται εάν πρόκειται για φτ ή για καισαρικη....

Εγω θυμαμαι οτι και πολυ κρατησε η διαδικασια....και οτι εγινε σε δοσεις το περασμα του φαρμακου, δηλαδη εχω την εντυπωση οτι με τρυπησε 3 φορες...

Εγω ξεκινησα με παμπερς απο κλινικη, τα δεχτηκε το παιδι και ετσι περασε το πρωτο 7μηνο. Μετα ομως, δεν το συζητω για τις πανες του λιντλ και τα μισα λεφτα και ακρως απορροφητικες!

κατσε ρε δε σου εβαλε καθετηρακι στη σπονδυλικη στηλη? εμενα μου περασε το καθετηρακι και κρεμοταν ενα σωληνακι και δε με ξανατρυπησε, εβαζαν απο το σωληνακι φαρμακο οταν περνουσε η επιδραση.

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεε????????????εμεις καλα!!!!!!!!!

Σηκωθηκαμε μετρηθηκαμε φαγαμε και μπηηηηηηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα φιλες μουυυυυυυ????????????

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!

Αρχισαμε τα πρωινα μαρηηηηηηηηηηη??????????

Καλημερα μποτσακι μου!!!!!! τι κανεις??? καλα πηγε η μετρηση??? σου στελνω ενα μεγααααλο φιλι για τον μποτσακογιο που ετοιμαζεται να σκασει μυτη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα μποτσακι μου!!!!!! τι κανεις??? καλα πηγε η μετρηση??? σου στελνω ενα μεγααααλο φιλι για τον μποτσακογιο που ετοιμαζεται να σκασει μυτη!!!

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!Μια χαρα!!!!!!!!Ευχαριστουμε αγορομανουλα μου!!!!!!!!!!Εσεις τι κανετε????Τι κανει ο Ταρζανακος????

1sh1p2.png

αγορομαμμυ μου,καλημερα!!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????????το παλικαρακι μας καλα???????????

Ηλιοβασιλεμα μου καλα εισαι?????τι κανει μαρη η Αγγελικη????????????

πατουσιτσα μου καλα ειμαι!! μαγειρευω φασολαδααααααα, εκανα και παντζαρια τουρσι, εφτιαξα και λιγο κοτοπουλο του Μητσου να υπαρχει σε περιπτωση που μου κανει νουμερα με τα φασολια!!! εσυ το εχεις ριξει στην ξεκουραση ε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!Μια χαρα!!!!!!!!Ευχαριστουμε αγορομανουλα μου!!!!!!!!!!Εσεις τι κανετε????Τι κανει ο Ταρζανακος????

κοιμαται ο αντρακος μου, τωρα θα ξυπνησει λογικα.. οποτε θα με χασετε ξαφνικα.. εσυ εισαι με τον αντρουλη σου? η μαμα σου τωρα ερχεται καθε μερα για τα τελευταια να φανταστω ε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

κατσε ρε δε σου εβαλε καθετηρακι στη σπονδυλικη στηλη? εμενα μου περασε το καθετηρακι και κρεμοταν ενα σωληνακι και δε με ξανατρυπησε, εβαζαν απο το σωληνακι φαρμακο οταν περνουσε η επιδραση.

Εχουν περασει και χρονια απο τοτε που γεννησα, αλλα εχω την εντυπωση οταν με ετοιμαζε η αναισθησιολογος, πριν ξεκινησει το χειρουργειο, εκει που καθομουν σκυμμενη και ακινητη, μου ειπε τρεις φορες Τωρα μεινε ακινητη μεχρι να μου πει να σηκωθω και να παω στο κρεβατι του χειρουργειου οπου απλωσα χερια κλπ κπ...

Καλημερα Μποτσακι!!!!!!!!!!

Ολα ετοιμα;;;;;;;;;;;;

Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!Τι κανετε ηλιοβασιλεμα μου???????

Πωπωωπωπωωπωωπω πολυτιμες οι πληροφοριες σας!!!!!!!

Καιμασκα ε???????

1sh1p2.png

Εχουν περασει και χρονια απο τοτε που γεννησα, αλλα εχω την εντυπωση οταν με ετοιμαζε η αναισθησιολογος, πριν ξεκινησει το χειρουργειο, εκει που καθομουν σκυμμενη και ακινητη, μου ειπε τρεις φορες Τωρα μεινε ακινητη μεχρι να μου πει να σηκωθω και να παω στο κρεβατι του χειρουργειου οπου απλωσα χερια κλπ κπ...

α αλλου στην εκανε και μετα σηκωθηκες για να μπεις χειρουργειο?

1sh1p2.png

Κατι τετοιο νομιζω μου ειπε και η ξαδερφη!!!!!!!!!

Δεν ξερω εχω μπερδευτει!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...