Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χριστινακι καλημερα!! ωραια, κατσε ξεκουρασου μεχρι το επομενο ραντεβου.. θυμησε μου, εσυ εισαι ξαπλα λογω αποκολλησης απο την αρχη της εγκυμοσυνης?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα κι εγω ασχετη ειμαι!!! παιρνω ο,τι βρισκω σε προσφορα!! μεχρι 5 μηνων περιπου του επαιρνα μονο chicco και ημουν πολυ ευχαριστημενη. Μετα που δοκιμασαμε διαφορες αλλες καλυτερες αλλες ετσι κι ετσι... τωρα κυριως lidl και pampers βαζουμε.

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλεεεεε! Λέτε να γεννήσω και να μην προλάβω να πλύνω! Απαπα! Ούτε βρακί δεν θα έχουμε να βάλουμε. Έχω βάλει ένα πλυντήριο και έχω αλλο ενα. Έχω και τα συνηθισμένα πονακια μου..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες χάθηκα γιατί δεν ειχα καθολου καλό σημα είχα και ενω εκανα ανανεωση και πήγα 2 φορες να απαντησω , σβηστηκε..."χαθηκε" το μηνυμα μου και κολλουσε ο υπολογιστης....Εκανα 2-3 φορες επανεκκίνηση και τα παρατησα....

Πατουσιτσα μια χαρα θα ειναι η μπεμπα σου, μην ανησυχεις!

Μποτσάκι, όπως στα είπαν τα κορίτσια περί καισαρικής με επισκληρίδιο! Πρέπει να μείνεις ακίνητη όση ώρα σου περνάει την επισκληρίδιο πισω στη σπονδυλική σε δόσεις (διαρκει πανω απο 15-20λεπτα)...Μετα ξαπλα στο χειρουργειο με τα χερια απλωμενα δεξια και αριστερα, στο ενα τον ορο και στο αλλο το μηχανηματακι για το οξυγονο που βαζουν στο δαχτυλο και σου φορανε και μασκα οξυγονου. Μπροστα σου βαζουν παραβαν για να μην βλεπεις και ξεκινανε! Εγω εβλεπα επειδη γυαλιζομουν απο τον προβολεα και εκλεισα τα ματια την ωρα που θα ξεκινουσαν και ετρεξε η αναισθησιολογος γιατι φοβηθηκαν οτι κατι ειχα παθει...και τους ειπα οτι τα εκλεισα για να μην δω κιολας την κινηση με το νυστερι.....Καθολη την διαρκεια νιωθεις απλα οτι σε ακουμπανε.....και σου μιλανε για ασχετα πραγματα...πχ τι καιρο κανει στο χωριο κλπ:tongue:. Στα 5 λεπτα βγαινει το μωρο, το ελεγχουν, στο δειχνουν και βγαινει παει στο μπαμπα του. Εμενα μετα ειδα οτι εκαναν και αλλη ενεση στον ορο μου και αριχσα να νιωθω μεθη...μου εκλειναν τα ματια αλλα προσπαθουσα να μην αποκοιμηθω...μου μιλουσαν και ενιωθα οτι απαντουσα σαν ναρκωμενη...και κρυωνα πολυυυυ ειδικα μετα που με πηγαν στο δωματιο εξω απο χειρουργειο που ηταν η μπεμπα στη λαμπα.

Μετα σε πανε στο δωματιο σου, σε ντυνουν επιτελους και απλα καθεσαι με τα ποδια βαρια και να μην τα νιωθεις για ωρες πολλες.....

Αχ τι μου θυμισες....

Και συνεχιζω....

Ιωαννα θα πατε σε νεο παιδιατρο; Μακαρι να βγει καλος!

Ελλη μεχρι να γεννησεις, θα στεγνωσουν τα βρακια σου!!!:tongue::tongue::tongue:

Αγορομάμυ πώς είστε; εμεις μεχρι 7 μηνων μονο παμπερς (γιατι οταν εκανα αποπειρα να αλλαξω μαρκα, εκανε ερεθισμο) και απο 7 μηνων κυριως λιντλ και μονο σε προσφορες τα παμπερς και λιγο τα λιμπερο!!! Με τα λιντλ ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενη, καθολου διαρροες!

Η Χριστίνα είναι ξάπλα λόγω της ιδιαιτεροτητας της διπλης και λογω συσπασεων!!!! Σωστα;

Κορίτσια, εχω αγωνία τωρα......ειναι οι γονεις Αθηνα εδω και δυο μερες...Πηγαν για τσεκαπ και τωρα ο μπαμπας μου κανει στεφανιογραφημα...εχει στεντς στις αρτηριες και χθες το τεστ κοπωσεως βγηκε θετικο και πρεπει να το ελεγξουν....

Διαφημίσεις

Ελπίζω να μην καταλάβει τίποτα η μικρούλα σου :tongue::tongue::tongue:

Και η αδελφή μου μου είπε το ίδιο για την επισκληρίδιο... έτρεμε... οπότε αν σου τύχει μην φοβηθείς... είναι φυσιολογικό. Επίσης για αυτό το λόγο της έβαλαν μάσκα οξυγόνου που την είχε καθόλη την διάρκεια και ένιωθε καλύτερα.

Και εμένα μου έκανε κολπική εξέταση εχθές... αλλά και εγώ δεν ενοχλήθηκα καθόλου... ούτε ένιωθα τίποτα μετά.

Καλημέρα αγορομαμμυ....και εμείς λιακάδα έχουμε :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ κοιμήθηκα νωρίς γιατί ταλαιπωρήθηκα με τις εξετάσεις και τον γιατρό!!! Αλλά είμαι ΟΚ τώρα!!

Γιατρό έχω πάλι σε 2 εβδομάδες 5/12... Δεν θέλει να με ταλαιπωρεί συχνά... ούτε να μετακινούμε πολύ με αυτοκίνητο. Τώρα θα δούμε αν θα είναι το τελευταίο... αν και έκανε χιουμορ ότι είναι πιθανό, εκείνος θέλει να πάρω κι άλλες μέρες από τον μήνα μου. :tongue::tongue::tongue:

μακαρι να μην πονεσει

κ γω ειχα μασκα οξυγονου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ελλη ειχε βουλωμενες αρτηριες και τα στεντς ειναι ενα υλικο που βαζουν μεσα στις αρτηριες για να τις κρατανε σε σωστη κατασταση...αλλα μπορει να απορριφθουν ή να βγουν ελαττωματικα.....και γενικα θελει προσοχη και επανελεγχο συνεχεια...

ο πατερας μου τα εχει βαλει απο 2009 και καθε χρονο κανει τσεκαπ.

Ασε και εγω, δεν την πολυχρησιμοποιω την εφαρμογη....

Καλημέρα κοριτσάκια! Χθες ήρθαν κάτι φίλοι κι έμειναν ως αργά, οπότε δεν πρόλαβα να σας διαβάσω παρά πολύ στα πεταχτά. Τώρα πρέπει να φύγω για το ραντεβού με τη μαία του γιατρού μου, οπότε και πάλι στα πεταχτά να πω:

Γιούπι, γεννητούρια σήμερα!!! Με το καλόοοο, xrydim!!!! :D

Πατουσίτσα, μην αγχώνεσαι! Όλοι οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση! Εμένα του γιατρού μου ήταν γύρω στα 250 γραμμάρια, απ'ότι θυμάμαι, οπότε σκέψου, λίγο πάνω τη μία φορά, λίγο κάτω τη δεύτερη, άνετα πέφτει έξω μισό κιλό!!

Χριστινάκι, μπράβο για τα καλά τα νέα!!

Ριτσάκι, περαστικά στον αντρούλη σου!

Ηλιοβασίλεμα, εύχομαι να βγουν καλές όλες οι εξετάσεις!

Έλλη, μακάρι να προλάβουν να στεγνώσουν τα βρακιά :tongue::tongue:

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο από τα πολλά σημαντικά χθεσινά νέα! Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες κούκλες της παρέας! Τα λέμεε!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Kλημερα κοριτσιααααααααα και απο μενα????καλα εισαστε?????τωρα ξυπνησα και εγω.....πολυ ανησυχο υπνο....και 10 φορες τουαλετα ολο το βραδυ......πριν λιγο ηρθαν να μας φτιαξουν το πληντυριο.....εφτιαξα καφεδακι να πιω....!!!!η Δεσποινουλα μου κοιμαται!!!!ολο το βραδυ εκανε βολτες!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημέρα κοριτσάκια! Χθες ήρθαν κάτι φίλοι κι έμειναν ως αργά, οπότε δεν πρόλαβα να σας διαβάσω παρά πολύ στα πεταχτά. Τώρα πρέπει να φύγω για το ραντεβού με τη μαία του γιατρού μου, οπότε και πάλι στα πεταχτά να πω:

Πατουσίτσα, μην αγχώνεσαι! Όλοι οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση! Εμένα του γιατρού μου ήταν γύρω στα 250 γραμμάρια, απ'ότι θυμάμαι, οπότε σκέψου, λίγο πάνω τη μία φορά, λίγο κάτω τη δεύτερη, άνετα πέφτει έξω μισό κιλό!!

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο από τα πολλά σημαντικά χθεσινά νέα! Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες κούκλες της παρέας! Τα λέμεε!!

Καλημερα Ζωη μου!!!!!!!!!καλα εισαι???η κορακλα σου καλα???????????

ασε ασε.........να σκασω χθες μαναρι μου!!!!!!!!!σημερα καλυτερα ειμαι!σε 6 μερες θα ξαναπαω!!!αντιστροφη μετρηση........αναποδα θα μετραω να πεπρασουν οι μερες!!!!

τι καιρο εχετε?????????????????????

εδω λιακαδουραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Kλημερα κοριτσιααααααααα και απο μενα????καλα εισαστε?????τωρα ξυπνησα και εγω.....πολυ ανησυχο υπνο....και 10 φορες τουαλετα ολο το βραδυ......πριν λιγο ηρθαν να μας φτιαξουν το πληντυριο.....εφτιαξα καφεδακι να πιω....!!!!η Δεσποινουλα μου κοιμαται!!!!ολο το βραδυ εκανε βολτες!!!!!!!!!

Καλημερα! Λίγο το άγχος σου λιγο η τουαλετα πως να κοιμηθεις καρδια μου;; Εμένα παντος απο τον εβδομο και μετα ολο το βράδυ δεν τον καταλαβαίνω καθόλου τον μικρο. Κοιμαται! Αλλα όλη μερα θηριο ανημερο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα Ζωή!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα Πατουσιτσα και Ηλιοβασιλεμα!!!! τι κανετε καλε??? Ηλιοβασιλεμα μου με τα pampers δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη οσο ηταν νεογεννητο, οπως ειχε πει ενας φιλος μας που εχει μωρο "αυτος που σχεδιασε τα pampers μισει τα νεογεννητα" επειδη γενικα ειχε ακουσει και απο πολλους οτι μετα απο μηνες τους βολεψαν! το ιδιο ισχυε και για εμας.. εννοειται πως παντα ειναι στο παιδι, αν ηταν να μας βολευει ολους μια μαρκα δε θα υπηρχαν οι υπολοιπες! οσον αφορα την επισκλ στο ΡΕΑ κρατησε ουτε 5 λεπτα η διαδικασια για να μου την περασει στη σπονδυλικη στηλη και να ριξει τη δοση. Απλα υποθετω πως την καισαρικη ειναι πιο μεγαλη η δοση και γι'αυτο κανει παραπανω χρονο.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...