Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα και εγω θα σας αποχαιρετησω σημερα νωρις γιατι νιωθω κουρασμενη και νυσταζω...

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, θα τα πουμε αυριο...φιλακιααααααααα πολλααααα σε οοοοοολες.....!!!!!!!!!!

Αντε κοαλακι μου!!!!!!!!!!!Καληνυχτα και φιλακια στο Μαριαννακι σου.Τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα και εγω θα σας αποχαιρετησω σημερα νωρις γιατι νιωθω κουρασμενη και νυσταζω...

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, θα τα πουμε αυριο...φιλακιααααααααα πολλααααα σε οοοοοολες.....!!!!!!!!!!

Καληνύχτα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Koalaki καληνυχτα και καλη ξεκουραση....τα λεμε....

Φιλακια πολλα!!!!

Κοριτσια μου σας καληνυχτω και εγω...πιστευω να τα πουμε αυριο...

Φιλακια πολλα σε ολεςςςςς!!!!

Καλο σας βραδυ.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ευχαριστω πολυ Ριτσακι μου!!!!!!!!

Μποτσακι μου οταν θα εχεις στην αγκαλιτσα σου τον Μποτσακογιο σου θελω....να του δωσεις πολλα φιλακια απο εμας...απο ολες τις τσουπρες....ε;;;

Καληνυχτα Μποτσακι μου ...τα λεμε...

Καλο σου βραδυ.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Koalaki καληνυχτα και καλη ξεκουραση....τα λεμε....

Φιλακια πολλα!!!!

Κοριτσια μου σας καληνυχτω και εγω...πιστευω να τα πουμε αυριο...

Φιλακια πολλα σε ολεςςςςς!!!!

Καλο σας βραδυ.....

Φιλάκια κοριτσάκι. Καληνύχτα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Φιλάκια κοριτσάκι. Καληνύχτα!

Ελλη μου αυτο που εγραψα στο Μποτσακι υσχηει και για σενα ε;;

Και εσυ θα δωσεις στον γιοκα σου τον ζωρικο πολλα φιλακια απο ολες μας ε;;

Καλο βραδυ κοριτσι μου...τα λεμε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα κοριτσια απο τους πρωινους της παρεας! στις 7 ξυπνησε ο μικρος μου.. ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκα νωρις και ξεκουραστηκα!! εσεις ουουουουουλες καλα???? σημερα ξημερωσε με τελεια λιακαδα!!!!! ολη νυχτα εβρεχε! ειναι πολυ ομορφα μετα τη βροχη γιατι η ατμοσφαιρα ειναι τοσο καθαρη που βλεπουμε τα νησακια απεναντι (Κυθηρα και Ελαφοννησο)!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Σήμερα θα βάλω μπουγαδες. Να πλύνω οτι υπαρχει για πλύσιμο γιατι μετα νε τον μπέμπη μέχρι να βρω ένα ρυθμό νομίζω πως δεν θα προλαβαίνω ουτε να κατυορησω! Σήμερα παραειχα βλεννη στο χαρτι. Γυαλιζε.. Το βραδυ ξυπνησα με πόνο απο το έντερο. Πολλά ναζια μου κανει αυτές τις μερες.. Ο μπεμπης μου ως συνηθως δεν ξύπνησε ακόμα. Περιμένει το πρωινό του!

Αγορομαμυ ζηλεύω τη θέα που έχετε. Καλημέρα και σε σας!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

εδω βρεχει ασταματητα!!!!!

εχουμε εμβολιο στις 11!!!

θα παμε σε νεα παιδιατρο που χω ακουσει πολυ καλα λογια!!!

κ μονο που μου κλεισε ραντεβου ειμαστε σε καλο δρομο!!!!!!

εχω να παω οαεδ σε λιγο να ανανεωσω την καρτα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι ωραιο καιρο που εχετε!!!!!!

ΕΛΛΑΚΙ βαλε τις μπουγαδες σου να σαι ετοιμη!!!!!!!!!!κοριτσακι ολα αυτα προετοιμασιες ειναι ετοιμαζεται το σωμα σου για τον τελικο προοροσμο του ταξιδιου της εγκυμοσυνης σου!!!!!κοντευει η μεγαλη αφιξη της ζωης σου!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα Ελλη!!! αντε ξεκινα μπουγαδες γιατι οπως το ειπες, μετα δε θα προλαβαινεις!! δε φανταζεσαι ποσα απλυτα εχει ενα νεογεννητο,.. εβαζα ενα πλυντηριο την ημερα και φαντασου οτι δε τον βγαζαμε και εξω να πεις οτι λερωνε παραπανω.. αλλα κατι οι σελτεδες, κατι τα φορμακια, τα πετσετακια, κατι ενα πλυσιμο τα δωρα που εφερναν μαζευονται!!

Ιωαννα καλημερα!! εχει τσιμπι-τσιμπι η μικρουλα??? το δευτερο της ειναι?? αντε με ενα πονο το κοριτσακι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Ελλη!!! αντε ξεκινα μπουγαδες γιατι οπως το ειπες, μετα δε θα προλαβαινεις!! δε φανταζεσαι ποσα απλυτα εχει ενα νεογεννητο,.. εβαζα ενα πλυντηριο την ημερα και φαντασου οτι δε τον βγαζαμε και εξω να πεις οτι λερωνε παραπανω.. αλλα κατι οι σελτεδες, κατι τα φορμακια, τα πετσετακια, κατι ενα πλυσιμο τα δωρα που εφερναν μαζευονται!!

Ιωαννα καλημερα!! εχει τσιμπι-τσιμπι η μικρουλα??? το δευτερο της ειναι?? αντε με ενα πονο το κοριτσακι!

ναι το δευτερο ειναι!!!!!!τρεμω ολοκληρη!!!!!!!

κοριτσια της επαιρνα τα pampers new baby κ οταν εκανε κακα βγαιναν μεχρι την πλατη της(συγνωμη κιολας πρωι πρωι)κ τωρα που φοραμε τα baby dry εχω δει μεγαλη διαφορα δεν λερωνεται ωστε να βγαινουν απ εξω.τα active fit k ta simply dry τι ακριβως ειναι?ενημερωστε με την ασχετη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσακια νυσταξξα παω για υπνο αυριο ειναι μεγαλη μερα γινεται η μουρμουρα 3 μηνων κ θα κανουμε το δευτερο εμβολιο!!!!!!

καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!!!!

Ελπίζω να μην καταλάβει τίποτα η μικρούλα σου :tongue::tongue::tongue:

Μετα την εγχειρηση η κατα την διαρκεια?

Και η αδελφή μου μου είπε το ίδιο για την επισκληρίδιο... έτρεμε... οπότε αν σου τύχει μην φοβηθείς... είναι φυσιολογικό. Επίσης για αυτό το λόγο της έβαλαν μάσκα οξυγόνου που την είχε καθόλη την διάρκεια και ένιωθε καλύτερα.

Έγραφα εγραφα και με πεταξε! Αμάν!

Αγορομαμυ και Ιωάννα καληνύχτα σας!

Κοριτσια εγώ γιατί δεν πονεσα οταν έχωσε το χερι μέσα; Ένιωσα μια έντονη πίεση και είχα λίγη έντονη ενόχληση χαμηλά για περίπου ενα μισαωρο αλλά μονο αυτό. Και δεν μπορώ να πω ότι δεν το έβαλε καλα. Οχι μόνο το έβαλε αλλά με πατούσε και ψηλά στην κοιλια καθώς "εσκαβε" εκει κάτω.

Και εμένα μου έκανε κολπική εξέταση εχθές... αλλά και εγώ δεν ενοχλήθηκα καθόλου... ούτε ένιωθα τίποτα μετά.

Καλημερα κοριτσια απο τους πρωινους της παρεας! στις 7 ξυπνησε ο μικρος μου.. ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκα νωρις και ξεκουραστηκα!! εσεις ουουουουουλες καλα???? σημερα ξημερωσε με τελεια λιακαδα!!!!! ολη νυχτα εβρεχε! ειναι πολυ ομορφα μετα τη βροχη γιατι η ατμοσφαιρα ειναι τοσο καθαρη που βλεπουμε τα νησακια απεναντι (Κυθηρα και Ελαφοννησο)!!

Καλημέρα αγορομαμμυ....και εμείς λιακάδα έχουμε :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ κοιμήθηκα νωρίς γιατί ταλαιπωρήθηκα με τις εξετάσεις και τον γιατρό!!! Αλλά είμαι ΟΚ τώρα!!

Γιατρό έχω πάλι σε 2 εβδομάδες 5/12... Δεν θέλει να με ταλαιπωρεί συχνά... ούτε να μετακινούμε πολύ με αυτοκίνητο. Τώρα θα δούμε αν θα είναι το τελευταίο... αν και έκανε χιουμορ ότι είναι πιθανό, εκείνος θέλει να πάρω κι άλλες μέρες από τον μήνα μου. :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...