Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου λεω να παω να κυληστω στην αγκαλια του Μορφεα.. να ξεραθω κοινως!!! Ειμαι ψοφια, δεν εβαλα κ@@@ κατω σημερα!!! φιλακια πολλα και καληνυχτες!!!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου...και καλη ξεκουρασει...τα λεμε...

Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι καλε, θα βγει δε θα μεινει εκει μεσα.. κι εγω ανυπομονουσα αλλα εσυ κοντευεις να αρρωστησεις! εγω απο τη μια ανυπομονουσα απο την αλλη καθε μερα που περνουσε ελεγα "ουφ ευτυχως εμεινε αλλη μια μερα μεσα"

Μαρηη οχι και να αρρωστησω! Απλώς δεν.αντεχω αλλο να μην μπορώ να τον αγκαλιασω. Δεν νομίζω πως ειναι τόσο κακό αυτο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

εδω ειμαι εμενα μου βαλε χερι μονο την μερα που πηγα γιατι ειχα δει αιμα κ ενω εκανε υπερηχο κ ειδε οτι ολα ειναι οκ ηθελε να δει απο που ειναι το αιμα κ μου ειπε οτι εχω διαστολη 2!!!α καλα εγω καποια στιγμη απ την επισκληριδιο ετρεμα σαν το ψαρι αφου ελεγα στον ανασθησιολογο οτι δεν τρρεμω εγω απο μονο του γινεται κ μετα που με σκεπασαν με τα πανια ολα οκ!!!!!!

Ναι κι εμενα μου το εκανε γιατι του ειχα πει για την ροζ βλεννη!Αυτο καταλαβα δηλαδη!!!!!!!!

1sh1p2.png

εδω ειμαι εμενα μου βαλε χερι μονο την μερα που πηγα γιατι ειχα δει αιμα κ ενω εκανε υπερηχο κ ειδε οτι ολα ειναι οκ ηθελε να δει απο που ειναι το αιμα κ μου ειπε οτι εχω διαστολη 2!!!α καλα εγω καποια στιγμη απ την επισκληριδιο ετρεμα σαν το ψαρι αφου ελεγα στον ανασθησιολογο οτι δεν τρρεμω εγω απο μονο του γινεται κ μετα που με σκεπασαν με τα πανια ολα οκ!!!!!!

Μετα την εγχειρηση η κατα την διαρκεια?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΡΙΤΣΑΚΙ περαστικα ατον αντρουλη σου!!!!!!!!ε αφου τελειωσες σημερα τα χαπια μετα απο 4 με 5 μερες πρεπει ν αδιαθετησεις τουλαχιστον ετσι γινοταν σε μενα οταν επαιρνα αντισσυληπτικα

ΕΛΛΑΚΙ αφου πας καθε μιαμιση ωρα τουαλετα μια χαρα εισαι εγω πηγαινα το βραδυ ανα μιση ωρα κ την διαρκεια της μερας μπορει κ στο τεταρτο

Ιωαννα μου γεια σου και σε ευχαριστω για τον αντρα μου....

Σημερα τα τελειωσα αλλα ο γιατρος μου ειπε στις 10 μερες που θα τα παρω δεν μου ερθουν να τον παρω τηλεφωνο...γι'αυτο θα τον παρω τηλεφωνο αυριο....

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

Η Μουρμουριτσα σου καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σε ευχαριστω Μποτσακι μου για τον αντρα μου....το ξερω και δεν μπορω να τον βοηθεισω....

Εσυ μαναρακι μου πως εισαι;;

Καλα Ριτσακι μου!!!!!!!!!!!Περιμενωτην Δευτερα τωρα!

1sh1p2.png

Ιωαννα μου γεια σου και σε ευχαριστω για τον αντρα μου....

Σημερα τα τελειωσα αλλα ο γιατρος μου ειπε στις 10 μερες που θα τα παρω δεν μου ερθουν να τον παρω τηλεφωνο...γι'αυτο θα τον παρω τηλεφωνο αυριο....

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

Η Μουρμουριτσα σου καλα ειναι;;

καλα ειναι κοπελα μου κοιμαται!!!!!!!!!καλο βραδυ φιλια σε ολες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσακια νυσταξξα παω για υπνο αυριο ειναι μεγαλη μερα γινεται η μουρμουρα 3 μηνων κ θα κανουμε το δευτερο εμβολιο!!!!!!

καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!!!!

Καληνυχτα Ιωαννα μου....καλο ξημερωμα να εχουμε...!!!

Τα λεμε..... Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

κοριτσακια νυσταξξα παω για υπνο αυριο ειναι μεγαλη μερα γινεται η μουρμουρα 3 μηνων κ θα κανουμε το δευτερο εμβολιο!!!!!!

καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!!!!

αντε Ιωαννακι μου καλη ξεκουραση!!!!!!!!Κουραγιο για το εμβολιακι σας!!!!!!!!Φιλακιαααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου γλυκα και εγω θα σας αποχαιρετησω σημερα νωρις γιατι νιωθω κουρασμενη και νυσταζω...

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, θα τα πουμε αυριο...φιλακιααααααααα πολλααααα σε οοοοοολες.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Έγραφα εγραφα και με πεταξε! Αμάν!

Αγορομαμυ και Ιωάννα καληνύχτα σας!

Κοριτσια εγώ γιατί δεν πονεσα οταν έχωσε το χερι μέσα; Ένιωσα μια έντονη πίεση και είχα λίγη έντονη ενόχληση χαμηλά για περίπου ενα μισαωρο αλλά μονο αυτό. Και δεν μπορώ να πω ότι δεν το έβαλε καλα. Οχι μόνο το έβαλε αλλά με πατούσε και ψηλά στην κοιλια καθώς "εσκαβε" εκει κάτω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...