Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αληθεια?? πωπω εγω το γλιτωσα ευτυχως, την ημερα του τοκετου ομως το εφαγα μαζεμενο το χερι!!! 3 διφορετικες μαιες μου εβαζαν χερι! αστα! και πονουσα πολυ! βεβαια απο την επισκλ και μετα δεν πονουσα. Αααα να ξερεις καποια στιγμη θα κρυωνεις με την επισκλ, εγω ετρεμα κατι φορες και με σκεπαζαν. Ισως ομως εσυ να παρεις αλλη δοσολογια! τωρα ελπιζω να μη σου ξαναβαλει χερι εκτος αν εχουν λογο να το κανουν για διαστολη κλπ για να ξερουν... ας μας πει καποια κοπελα που γεννησε με καισαρικη. ΙΩΑΝΝΑ??? εισαι εδω??

Ελπιζω να μην χρειαστει!!!!!!!!!σου λεω τα ειδα ολααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι οταν γεννας φυσιολογικα και εχουν σπασει τα νερα οταν σου βαζουν χερι μολις το βγαζουν εχουν λεκανακι διπλα και αδειαζουν το χερι απο αυτα που μαζευει... καταλαβαινεις... ΜΠΛΙΑΧ! η ξαδερφη μου που εκανε καισαρικη με επισκλ ειδε τα παντα σχεδον παρα το παραβαν.. ειχαν ενα λεκανακι διπλα που εβαζαν οτι δε χρειαζονταν και μετα το ξαναεβαζαν μεσα!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελλη μου,μακαρι να εκανε λαθος μετρησεις..........και να πηρε εστω 100 γραμμαρια.......!!!!!!!!!μου κακοφανηκε μαρη!!!!!!!!!!!!!

πατουσιτσα μου τρωγε μοσχαρι καθε μερα και απο ενα αυγο.. εγω ετσι του εδωσα βαρος του δικου μου, συμβουλη του γιατρου μου αυτη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι οταν γεννας φυσιολογικα και εχουν σπασει τα νερα οταν σου βαζουν χερι μολις το βγαζουν εχουν λεκανακι διπλα και αδειαζουν το χερι απο αυτα που μαζευει... καταλαβαινεις... ΜΠΛΙΑΧ! η ξαδερφη μου που εκανε καισαρικη με επισκλ ειδε τα παντα σχεδον παρα το παραβαν.. ειχαν ενα λεκανακι διπλα που εβαζαν οτι δε χρειαζονταν και μετα το ξαναεβαζαν μεσα!!!!

Τι λες μαρηηηηηηηηηηηηη???????????????απαπαπαπαπααπαπααπαπ!!!!!!!

Μπραβο στην ξαδερφη σου!!!!!!!!Εγω δεν θα αντεχα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

πατουσιτσα μου τρωγε μοσχαρι καθε μερα και απο ενα αυγο.. εγω ετσι του εδωσα βαρος του δικου μου, συμβουλη του γιατρου μου αυτη!

Ναι ναι και ψαρι και κοτοπουλο!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Τι λες μαρηηηηηηηηηηηηη???????????????απαπαπαπαπααπαπααπαπ!!!!!!!

Μπραβο στην ξαδερφη σου!!!!!!!!Εγω δεν θα αντεχα!!!!!!!!!!

καλα και για εκεινη δεν ηταν ο,τι καλυτερο, δε το περιεγραφε με χαρα, απλα ηταν λιγο βλημα ο γιατρος.. ουτε εγω θα αντεχα απαπαπα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου λεω να παω να κυληστω στην αγκαλια του Μορφεα.. να ξεραθω κοινως!!! Ειμαι ψοφια, δεν εβαλα κ@@@ κατω σημερα!!! φιλακια πολλα και καληνυχτες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελλη μου,μακαρι να εκανε λαθος μετρησεις..........και να πηρε εστω 100 γραμμαρια.......!!!!!!!!!μου κακοφανηκε μαρη!!!!!!!!!!!!!

Να εισαι σίγουρη ότι η Δεσποινουλα σου απλώς πιάστηκε και άλλαξε στάση να ξεπιαστει και γι'αυτό δεν ήταν σωστές οι μετρήσεις. Γυναικαρα θα είναι.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου λεω να παω να κυληστω στην αγκαλια του Μορφεα.. να ξεραθω κοινως!!! Ειμαι ψοφια, δεν εβαλα κ@@@ κατω σημερα!!! φιλακια πολλα και καληνυχτες!!!

Καληνυχταααααα, φιλια στο γαμπρο...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αντε κοριτσακι μου!!!!!!!!!Ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ριτσακι μουυυυυ περαστικα στον αντρουλη σου!!!!!!!

Θελει υπομονη η μεση κι εχει φρικτους πονους!!!!!!!!!!Σου κοβεται η ανασα!!!!!!!!

Σε ευχαριστω Μποτσακι μου για τον αντρα μου....το ξερω και δεν μπορω να τον βοηθεισω....

Εσυ μαναρακι μου πως εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

αληθεια?? πωπω εγω το γλιτωσα ευτυχως, την ημερα του τοκετου ομως το εφαγα μαζεμενο το χερι!!! 3 διφορετικες μαιες μου εβαζαν χερι! αστα! και πονουσα πολυ! βεβαια απο την επισκλ και μετα δεν πονουσα. Αααα να ξερεις καποια στιγμη θα κρυωνεις με την επισκλ, εγω ετρεμα κατι φορες και με σκεπαζαν. Ισως ομως εσυ να παρεις αλλη δοσολογια! τωρα ελπιζω να μη σου ξαναβαλει χερι εκτος αν εχουν λογο να το κανουν για διαστολη κλπ για να ξερουν... ας μας πει καποια κοπελα που γεννησε με καισαρικη. ΙΩΑΝΝΑ??? εισαι εδω??

εδω ειμαι εμενα μου βαλε χερι μονο την μερα που πηγα γιατι ειχα δει αιμα κ ενω εκανε υπερηχο κ ειδε οτι ολα ειναι οκ ηθελε να δει απο που ειναι το αιμα κ μου ειπε οτι εχω διαστολη 2!!!α καλα εγω καποια στιγμη απ την επισκληριδιο ετρεμα σαν το ψαρι αφου ελεγα στον ανασθησιολογο οτι δεν τρρεμω εγω απο μονο του γινεται κ μετα που με σκεπασαν με τα πανια ολα οκ!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...