Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ναι της ειχαν πει οτι ηταν νομιζω κατω απο 2800 στασιμη και πηγαν για προκληση και τελικα ειχε παρει βαρος και γεννηθηκε 3000! αν μπει η Μαρια θα μας τα θυμησει!

Ναι ναι το θυμαμαι κι εγω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι της ειχαν πει οτι ηταν νομιζω κατω απο 2800 στασιμη και πηγαν για προκληση και τελικα ειχε παρει βαρος και γεννηθηκε 3000! αν μπει η Μαρια θα μας τα θυμησει!

αχ μαναριιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!και αυριο να γεννησω δεν με νοιαζει!!!!αρκει να μην εχουμε καμια επιπλοκη αν δεν περνει βαρος.........!!!!φοβαμαι μη μου παθει τιποτα!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αχ μαναριιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!και αυριο να γεννησω δεν με νοιαζει!!!!αρκει να μην εχουμε καμια επιπλοκη αν δεν περνει βαρος.........!!!!φοβαμαι μη μου παθει τιποτα!!!!!

Τι να παθει μαρηηηηηηηη.......?????? εμενα γεννηθηκε μινιον 2430 και τωρα δεν μπορεις να την κανεις ζαπ.....οπου φυσαει ο ανεμος ειναι η φουρτουυυυυυυυυνα.........αχαχαχχααχχααχαχαχχαχαχαχαχαχ.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πολύ καλα και πολύ χαρούμενη! Πήγα στο γιατρό σήμερα και μου είπε πως ο τράχηλος έχει κοντινει και είναι μαλακός και το Σάββατο το πρωί να πάω να τον βρω στην μαιευτική κλινική για να με ξαναδεί. Είπε πως δεν έχω διαστολή αλλά από ότι κατάλαβα υπολογίζει πως θα αρχίσει μέχρι τότε. Του είπα για τις βλεννες και τα πονακια και είπε πως ξεκίνησε η διαδικασία. Αρα από ότι φαίνετε από βδομάδα θα πάρω τον μπέμπη μου αγκαλιά! Εσυ έχεις καθομου συμπτώματα περιόδου;

Αντε μαναρακι μου με το καλο...με εναν πονο...καλη λευτερια να εχεις Ελλακη μου....να τον εχεις στην αγκαλιτσα σου και να του δωσεις πολλα φιλακια και απο μας Ελλη μου....του Μπεμπουλη σου!!!!!

Εγω δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου...αλλα αυριο θα παρω τηλεφωνο να δουμε τι θα μου πει...

x8yip2.png?0gPNKwlL

ελα Ελλη μου!! ναι κοιμηθηκε ο ταρζανακος μου! κουραστηκε πολυ σημερα, πηγε εκκλησια, μετα πηγαμε καφε, σουπερ μαρκετ, μετα ειχαμε επισκεψεις και μετα για καφε στους γονεις μου.. λυσσαξε!!!! εσενα ο δικος σου ο ταρζαν ετοιμαζεται για την πρεμιερα του??? αντε με το καλο!!!!!!!!! αφου σε σκαλισε πολυ μου φαινεται δε θα προλαβεις να πας το Σαββατο!Μακαρι!

Μακαρι να μην προλάβω. Αλλά τώρα έγινε η αρχή του τέλους. Οπότε από βδομάδα θα τον πάρουμε αγκαλίτσα. Επειδή με σκαλισε ο γιατρός πολύ εννοείς;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

αν ηταν να παθει κατι θα σε ειχε στειλει στο μαιευτηριο ο γιατρος!!! οπως και ο αλλος που επικοινωνησες.. Λοιπον, ξεκουρασου αυτες τις μερες πολυ, αφου εχεις τη μανουλα σου κιολας, ωστε οπως και να 'χει να βοηθησεις το κοριτσακι σου. Οπως εχω αναφερει πολλες φορες εμενα ο Μητσος ναι μεν επαιρνε βαρος αλλα παντα ηταν μικροτερος αρκετα. Με το που εμεινα με την μανα μου και ξεκουραστηκα ανεβηκαμε πααααρα πολυ! αλλαξαμε τις προβλεψεις του γιατρου στο βαρος 1 εβδομ πριν γεννησω. Ξεκουρασου τουλαχιστον να ξερεις οτι εσυ κανεις ο,τι καλυτερο και δεν επιβαρυνεις καποια κατασταση.. Οχι οτι συμβαινει κατι, μια χαρα ειναι ολα απλα ερχομαι στη θεση σου πατουσιτσα μου και καταλαβαινω το αγχος σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μακαρι να μην προλάβω. Αλλά τώρα έγινε η αρχή του τέλους. Οπότε από βδομάδα θα τον πάρουμε αγκαλίτσα. Επειδή με σκαλισε ο γιατρός πολύ εννοείς;

οσο εξεταζεσαι κολπικα ερχεσαι πιο κοντα στον τοκετο αφου ερεθιζεται ο τραχηλος. Οι περισσοτερες περιπτωσεις που ξερω γεννησαν αρκετα συντομα μετα τον κολπικο ελεγχο. Μην ξεσηκωνεσαι ομως μαρη!!!! Κοιτα να τους σηκωσεις ολους στο ποδι οτι γεννας επειδη σου ειπα ετσι! Ο δικος μου δεν εξεταζει κολπικα πριν την 39η..

to1Np2.png

KCkop2.png

θα εχει αδεια αρκετες μερες? μεχρι να γινει καλα? πωπω δεν παλευεται ο πονος στη μεση, ο πατερας μου εχει θεμα και οταν τον πιανει ουρλιαζει απο πονους ο καημενος και δε μπορει να κουνηθει.

Του εδωσε 10 μερες αλλα δεν νομιζω να του περασει...περισυ ειχε ενα μηνα αδεια...μακαρι να του περασει γρηγορα...γιατι υποφερει πολυ μωρε..και δεν μπορω και να τον βοηθεισω....

Τωρα κοιμαται....να δουμε ...μακαρι να ηρεμηση με τις ενεσεις...γιατι ουτε να βυξει δεν μπορει...ουφ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηρέμησε κοριτσάκι μου. Τώρα στο τέλος δεν αγχωνομαστε. Εξάλλου όπως είπαν και τα κοριτσια οι μετρήσεις διαφερουν. Ακόμα και στο ίδιο μηχάνημα. Μπορεί απλώς να έκανε λάθος ο γιατρός η να μπερδεύτηκε. Όσο για τις μετρήσεις την προηγούμενη βδομάδα ο ιδιώτης γιατρός μου είπε πως ο μικρός πέρασε τα 3 κιλά και την επόμενη μερα στο νοσοκομείο τον βρήκαν 2776 γραμμάρια.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

οσο εξεταζεσαι κολπικα ερχεσαι πιο κοντα στον τοκετο αφου ερεθιζεται ο τραχηλος. Οι περισσοτερες περιπτωσεις που ξερω γεννησαν αρκετα συντομα μετα τον κολπικο ελεγχο. Μην ξεσηκωνεσαι ομως μαρη!!!! Κοιτα να τους σηκωσεις ολους στο ποδι οτι γεννας επειδη σου ειπα ετσι! Ο δικος μου δεν εξεταζει κολπικα πριν την 39η..

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη τωρα που το ειπες τι επαθα η γυναικααααααα???????

Μπηκε ο γιατρος μου μεσα στο ντοπλερ και βαζει ενα γαντι και βαζει την χερουκλα του μεσα τα ειδα ολα!!!!!!!Ευτυχως στην καισαρικη δεν παιζει νομιζω παλι!!!!!!!!!!!!Την ακουσααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Οχι καλέ μην ανυσηχεις! Και την προηγούμενη φορά με κοίταξε κολπικα αλλά οχι οπως σημερα. Απλώς έβαλε δύο δάχτυλα και τα έβγαλε. Σήμερα τα έβαλε λίγο στην αρχή και μετά έκανε ένα χμ και το έβαλε καλα το χέρι μέσα.. Ότι είναι να γίνει θα γίνει είτε έτσι είτε αλλιώς..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη τωρα που το ειπες τι επαθα η γυναικααααααα???????

Μπηκε ο γιατρος μου μεσα στο ντοπλερ και βαζει ενα γαντι και βαζει την χερουκλα του μεσα τα ειδα ολα!!!!!!!Ευτυχως στην καισαρικη δεν παιζει νομιζω παλι!!!!!!!!!!!!Την ακουσααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια?? πωπω εγω το γλιτωσα ευτυχως, την ημερα του τοκετου ομως το εφαγα μαζεμενο το χερι!!! 3 διφορετικες μαιες μου εβαζαν χερι! αστα! και πονουσα πολυ! βεβαια απο την επισκλ και μετα δεν πονουσα. Αααα να ξερεις καποια στιγμη θα κρυωνεις με την επισκλ, εγω ετρεμα κατι φορες και με σκεπαζαν. Ισως ομως εσυ να παρεις αλλη δοσολογια! τωρα ελπιζω να μη σου ξαναβαλει χερι εκτος αν εχουν λογο να το κανουν για διαστολη κλπ για να ξερουν... ας μας πει καποια κοπελα που γεννησε με καισαρικη. ΙΩΑΝΝΑ??? εισαι εδω??

to1Np2.png

KCkop2.png

Του εδωσε 10 μερες αλλα δεν νομιζω να του περασει...περισυ ειχε ενα μηνα αδεια...μακαρι να του περασει γρηγορα...γιατι υποφερει πολυ μωρε..και δεν μπορω και να τον βοηθεισω....

Τωρα κοιμαται....να δουμε ...μακαρι να ηρεμηση με τις ενεσεις...γιατι ουτε να βυξει δεν μπορει...ουφ!!

αυτο ειναι το χειροτερο, οτι δε μπορεις να βοηθησεις. ουτε να τριψεις γιατι υποφερουν τοσο πολυ που δεν ανεχονται τιποτα.. εσυ του κανεις τις ενεσεις? ξερεις?

to1Np2.png

KCkop2.png

Οχι καλέ μην ανυσηχεις! Και την προηγούμενη φορά με κοίταξε κολπικα αλλά οχι οπως σημερα. Απλώς έβαλε δύο δάχτυλα και τα έβγαλε. Σήμερα τα έβαλε λίγο στην αρχή και μετά έκανε ένα χμ και το έβαλε καλα το χέρι μέσα.. Ότι είναι να γίνει θα γίνει είτε έτσι είτε αλλιώς..

ναι καλε, θα βγει δε θα μεινει εκει μεσα.. κι εγω ανυπομονουσα αλλα εσυ κοντευεις να αρρωστησεις! εγω απο τη μια ανυπομονουσα απο την αλλη καθε μερα που περνουσε ελεγα "ουφ ευτυχως εμεινε αλλη μια μερα μεσα"

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηρέμησε κοριτσάκι μου. Τώρα στο τέλος δεν αγχωνομαστε. Εξάλλου όπως είπαν και τα κοριτσια οι μετρήσεις διαφερουν. Ακόμα και στο ίδιο μηχάνημα. Μπορεί απλώς να έκανε λάθος ο γιατρός η να μπερδεύτηκε. Όσο για τις μετρήσεις την προηγούμενη βδομάδα ο ιδιώτης γιατρός μου είπε πως ο μικρός πέρασε τα 3 κιλά και την επόμενη μερα στο νοσοκομείο τον βρήκαν 2776 γραμμάρια.

Ελλη μου,μακαρι να εκανε λαθος μετρησεις..........και να πηρε εστω 100 γραμμαρια.......!!!!!!!!!μου κακοφανηκε μαρη!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...