Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ελλη μου γεια σου...σε ευχαριστω για τον αντρα μου.

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

Ο Μπεμπης σου καλα;;

Εγω ακομα περιμενω την ακατανομαστη και σημερα ηταν η τελευταια μερα που πηρα χαπια...αυριο θα παρω τον γιατρο μου...να δουμε τι θα μου πει....:rolleyes::rolleyes:.

Κατα τ'αλλα καλα Ελλη μου....εσυ πως εισαι;;;

Πολύ καλα και πολύ χαρούμενη! Πήγα στο γιατρό σήμερα και μου είπε πως ο τράχηλος έχει κοντινει και είναι μαλακός και το Σάββατο το πρωί να πάω να τον βρω στην μαιευτική κλινική για να με ξαναδεί. Είπε πως δεν έχω διαστολή αλλά από ότι κατάλαβα υπολογίζει πως θα αρχίσει μέχρι τότε. Του είπα για τις βλεννες και τα πονακια και είπε πως ξεκίνησε η διαδικασία. Αρα από ότι φαίνετε από βδομάδα θα πάρω τον μπέμπη μου αγκαλιά! Εσυ έχεις καθομου συμπτώματα περιόδου;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μη σκας κοριτσακι μκου εγω οπως εχω ξαναπει γεννησα πεμπτη κ η μικρη βγηκε 3100 κ 2 μερες πριν μου την βγαζαν 3500!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ Κ ΚΟΑΛΑΚΙ πως κοιμουνται τα καμαρια σας?εννοω απο μονα τους?

ΙΩΑΝΝΑΚΙ εμενα κοιμαται μοναχουλα της, την βαζω στη κουνια, τη σκεπαζω, τη χαιδευω και τααααβλα η κυρια...

Οσο για το υδροκεφαλο το ευτυχημα ειναι οτι γινεται διαγνωση εγκαιρη ατη β επιπεδου γιατι εχω στο φιλικο μου περιβαλλον παιδακι 12 ετων υδροκεφαλο που η διαγνωση εγινε αφοτου γεννηθηκε και πραγματικα κοριτσια η κατασταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.....!!!!!!!! Ουυυυφ τι να πω....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

εννοειται αλλη αισθηση.. ομολογουμενως οσο και να λατρευουμε τα παιδακια μας δεν ειναι κακο να πηγαινουμε και μια βολτα σαν ανθρωποι! εμεις οταν βγαινουμε τρωμε με βαρδιες.. ο ενας κυνηγαει και ο αλλος τρωει.. χρειαζεται λιγο χρονο και το ζευγαρι, ποσο μαλλον εσεις που περνατε πολυ χρονο χωριστα, το εχετε αναγκη!!

Οχι μονο κακο δεν ειναι, επιβαλλεται θα ελεγα...για πολλους και διαφορους λογους...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μη σκας κοριτσακι μκου εγω οπως εχω ξαναπει γεννησα πεμπτη κ η μικρη βγηκε 3100 κ 2 μερες πριν μου την βγαζαν 3500!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι τι κανετε?? διαβαζα ιστοριες με τη γειτονισσα?? συζητα της ηρεμα και αν δε τα βρειτε πες της οτι θα βαλετε καθαριστρια και θα πληρωνετε κοινιχρηστα να ησυχασετε... ο Μητσακος μου συνηθως κοιμαται μονος του, τον βαζω στην κουνια ομως οταν τον βλεπω οτι δεν κρατιεται αλλο.. αν ειναι λιγο πιο ζωηρος παρ'ολο που νυσταζει τον ξαπλωνω διπλα μου σε ενα κρεβατι, τον κανω χαδακια και οταν χαλαρωσει τελειως τον ξαπλωνω. Ολα αυτα παντα με την μουσικη υποκρουση νανουρισματος που χαλαρωνει και εμενα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ που εισαι μαρηηηηηηηηηηηηη.....????? τι κανετε....?????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πως εισαι......???? αρωστουλης ειναι ο ανδρουλη σου...???? περαστικα του!!!!!

Καλα ειμαι koalaki μου ...σε ευχαριστω για τον αντρουλη μου.

Τον επιασε η μεση του και του εδωσε ο γιατρος αδεια και κανει και κατι ενεσης...αλλα το θεμα ειναι οτι τον ειχε πιασει παλι η μεση του και πριν 1 χρονο.

Στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι αλλα δεν του το δειχνω...ουφ!!!

Εσυ τι νεα Koalaki μου;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αγορομαμυ μου εσύ τι κανείς; Κοιμήθηκε ο σκανταλιαρης;

ελα Ελλη μου!! ναι κοιμηθηκε ο ταρζανακος μου! κουραστηκε πολυ σημερα, πηγε εκκλησια, μετα πηγαμε καφε, σουπερ μαρκετ, μετα ειχαμε επισκεψεις και μετα για καφε στους γονεις μου.. λυσσαξε!!!! εσενα ο δικος σου ο ταρζαν ετοιμαζεται για την πρεμιερα του??? αντε με το καλο!!!!!!!!! αφου σε σκαλισε πολυ μου φαινεται δε θα προλαβεις να πας το Σαββατο!Μακαρι!

to1Np2.png

KCkop2.png

μακαρι να ειναι ετσι και στην δικη μου περιπτωση!!!!!

ουυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

μακαρι να ειναι ετσι και στην δικη μου περιπτωση!!!!!

ουυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι πατουσιτσα μου ολα καλα θα ειναι.. ακομα και αν υπαρχει περιπτωση να μην παιρνει βαρος δε σημαινει οτι δεν εχουν αναπτυχθει τα οργανα της! τα ενδεχομενα ειναι πολλα, και της ngn δεν επαιρνε βαρος αλλα γεννηθηκε υγιεστατη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελα μποτσακομαναααααααααααα!! εδω ειμαι μαρηηηηη!! βρεχει και εδω και απολαμβανω!! με νιωθεις εσυ!!!!!! τρελαινομαι!!!!

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυ αυτο εχω παθει κι εγω!!!!!!Πολυ βροχηηηηηηηη!!!

Κι ευτυχως που βρεχει γιατι ηδη εχουν αρχισει τα νευρα μου και χοροπηδανε που καθομαι.Φαντασου να εκανε καλο καιρο!!!!!!

Με την βροχη το ευχαριστιεμαι τουλαχιστον!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ναι πατουσιτσα μου ολα καλα θα ειναι.. ακομα και αν υπαρχει περιπτωση να μην παιρνει βαρος δε σημαινει οτι δεν εχουν αναπτυχθει τα οργανα της! τα ενδεχομενα ειναι πολλα, και της ngn δεν επαιρνε βαρος αλλα γεννηθηκε υγιεστατη!!!

Σωστηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Και της Μαριας προς το τελος δεν επαιρνε βαρος!!!!!!!Θυμαστεεεεεε??????

1sh1p2.png

ησυχα εμεις Ριτσακι μου!! καθομαστε και σε λιγο θα παμε για υπνο γιατι ψοφησαμε σημερα. Λογικα θα σου πει για υπερηχο ο γιατρος για να δει τι γινεται?

Μαλλον κατι τετοιο θα γινει Αγορομαμμυ μου...θα δουμε αυριο.

Χερομαι που ειστε καλα μαναρακι μου...και μενα τωρα κοιμαται ο αρρωστουλης μου...εκανε και την 2 ενεση για να δουμε θα ειναι καλυτερα αυριο....:(:(.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σωστηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Και της Μαριας προς το τελος δεν επαιρνε βαρος!!!!!!!Θυμαστεεεεεε??????

ναι της ειχαν πει οτι ηταν νομιζω κατω απο 2800 στασιμη και πηγαν για προκληση και τελικα ειχε παρει βαρος και γεννηθηκε 3000! αν μπει η Μαρια θα μας τα θυμησει!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ που εισαι μαρηηηηηηηηηηηηη.....????? τι κανετε....?????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πως εισαι......???? αρωστουλης ειναι ο ανδρουλη σου...???? περαστικα του!!!!!

Τι να κανουμε καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Οπως λεει και η συμπεθερα σου απολαμβανουμε την βροχουλα!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαλλον κατι τετοιο θα γινει Αγορομαμμυ μου...θα δουμε αυριο.

Χερομαι που ειστε καλα μαναρακι μου...και μενα τωρα κοιμαται ο αρρωστουλης μου...εκανε και την 2 ενεση για να δουμε θα ειναι καλυτερα αυριο....:(:(.

θα εχει αδεια αρκετες μερες? μεχρι να γινει καλα? πωπω δεν παλευεται ο πονος στη μεση, ο πατερας μου εχει θεμα και οταν τον πιανει ουρλιαζει απο πονους ο καημενος και δε μπορει να κουνηθει.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...