Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ πιθανο πατουσιτσα μου!! ειναι πολυ προχωρημενη η εγκυομοσυνη και δεν ειναι τοσο ευκολο να ειναι αντιπροσωπευτικες οι μετρησεις! περυσι μια γνωστη μου γεννησε φυσιολογικα μωρο 4100 χωρις επισκλ και ο γιατρος της ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι το παιδι θα εβγαινε γυρω στα 3500 και λιγοτερο.. αν ολα τα υπολοιπα ειναι καλα στο ντοπλερ νομιζω δεν εχεις λογο να ανησυχεις. Οταν ημουν στην 33η εβδ χρειαστηκε να παω στα επειγοντα της πολης μου επειδη ειχα αιμα. 2 μερες πριν εμφανιστει το αιμα με ειχε δει ο γιατρος μου και μου ειχε πει οτι ο τραχηλος ειναι πανω απο 3.5 και η γιατρος που με ειδε στα επειγοντα μου ειπε οτι ο γιατρος μετρουσε λαθος και ο τραχηλος μου ηταν 2. εννοειται οτι αυτη ειχε κανει λαθος μετρηση αλλιως θα ειχα γεννησει.Οποτε μην ανησυχεις αφου σε καθησυχασε και ο αλλος γιατρος.

Αγορομανααααααααααα!!!!!!!!!!!!Που σαι μαρηηηηηηηηη?????????

συμφωνω απολυτα και της ξδερφης μου την εβγαζε 3800 και γεννησε 3150.

1sh1p2.png

ωχ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ δυσκολη κατασταση για την φιλη σου!!!!

στο νησι εχω μια φιλη η οποια ειναι πολυ της εκκλησιας οταν ηταν εγκυος στο δευτερο παιδακι της ειπαν στην αυχενικη οτι το μωρο θα γεννηθει με συνδρομο νταουν ηταν χαλια κ το papp-A κ οτι το καλυτερο θα ηταν να διακοπει η κυηση αυτη ομως ειπε οτι δεν με νοιαζει κ με προβλημα να γεννηθει το παιδι για να μου το εδωσε ο θεος κατι θα ξερει οποτε θα το κρατησω ε η κοπελα βεβαια στεναχωριοταν ωσπου ηρθε η μερα που γεννησε κ τωρα εχει εναν κουκλο 3 ετων χωρις κανενα προβλημα!!!!!!!!

το υδροκεφαλο ομως ξερω οτι χειρουργειται ας παρει κ αλλες γνωμες η κοπελα!!!!!!!!

προχτες με παιρνει μια φιλη 36 ετων κ μου λεει ειμαι εγκυος στο 2 κ της λεω αντε με το καλο στεναχωριεμαι ομως μου λεει γιατι ολοι μου λενε οτι ειμαι μεγαλη κ πρεπει να κανω αμνιο της λεω κ να κανεις κ να βγει κατι κακο θα κανεις διακοπη κυησης?κ λεει οχι δεν υπαρχει περιπτωση ε τοτε μην κανεις της λεω τιποτα κ ασε το θεουλη να αποφασισει!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα μην αγχώνεσαι καθόλου. Μια χαρά είναι η Δεσποινουλα. Θα δεις και μόνη σου την άλλη Πέμπτη ότι δεν έχει τίποτα.

Sotsafaki και εγώ έχω πόνους από το προηγούμενο Σάββατο. Προετοιμασία της μήτρας είναι.

Xrydim καλή λευτεριά αύριο κοπέλα μου και με έναν πόνο.

Εγώ κάθομαι με τον αντρουλη μου και κοιτάμε ταινία στον υπολογιστή.

Ρίτσα περαστικά στον άντρα σου. Εσυ τι κάνεις;

Ελλη μου γεια σου...σε ευχαριστω για τον αντρα μου.

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

Ο Μπεμπης σου καλα;;

Εγω ακομα περιμενω την ακατανομαστη και σημερα ηταν η τελευταια μερα που πηρα χαπια...αυριο θα παρω τον γιατρο μου...να δουμε τι θα μου πει....:rolleyes::rolleyes:.

Κατα τ'αλλα καλα Ελλη μου....εσυ πως εισαι;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι μαρηηηηηη εσυ....??????? τ κανετε...??? εμεις καλααααα.....!!!!!! Η νυφη νανιιιι......

ελα συμπεθερααααα!! καλα ειμαστε, εχω ξεσκιστει να τρωω κατι λιχουδιες που μας εφεραν οι φιλοι μας το μεσημερι! (Μποτσακι δε λεω τιιιιιιιιιιι) τι ωραια που περασατε! αχ θελω κι εγω μια βολτα με τον αντρουλη μου οι δυο μας!!! ποτε θα εχετε το χαλακι της νυφης??

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομανααααααααααα!!!!!!!!!!!!Που σαι μαρηηηηηηηηη?????????

συμφωνω απολυτα και της ξδερφης μου την εβγαζε 3800 και γεννησε 3150.

Ελα μποτσακομαναααααααααααα!! εδω ειμαι μαρηηηηη!! βρεχει και εδω και απολαμβανω!! με νιωθεις εσυ!!!!!! τρελαινομαι!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα συμπεθερααααα!! καλα ειμαστε, εχω ξεσκιστει να τρωω κατι λιχουδιες που μας εφεραν οι φιλοι μας το μεσημερι! (Μποτσακι δε λεω τιιιιιιιιιιι) τι ωραια που περασατε! αχ θελω κι εγω μια βολτα με τον αντρουλη μου οι δυο μας!!! ποτε θα εχετε το χαλακι της νυφης??

Εεεε και εγω ζηλεψα τωραμε τις λιχουδιες.....

Το σαββατο θα το εχουμε, θα το παω καθαριστηριο και μολις μου το φερουν θα το στρωσω...

Αχ ναι ηταν πολυ ομορφα, το ευχαριστηθηκαμε αρκετα θα ελεγα, αλλη αισθηση.............

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χριστινακι μου καλα ειστε ειδα??? μπραβο που τα πατε καλα, ποτε θα σε ξαναδει ο γιατρος? ναι ο μικρος μου κοιμηθηκε ευκολα ευτυχως, τεεεεζα!

Ριτσακι μου περαστικα στον αντρουλη σου!!! εσυ πως εισαι απο αδιαθεσιες κλπ?

Αγορομαμμυ μου γεια σου...σε ευχαριστω για τον αντρα μου.

Εσυ καλα εισαι Αγορομαμμυ μου;;

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

Εγω δεν νιωθω τιποτα μαναρακι μου...θα παρω αυριο τον γιατρο μου να δουμε τι θα μου πει....

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Αγορομαμμυ μου γεια σου...σε ευχαριστω για τον αντρα μου.

Εσυ καλα εισαι Αγορομαμμυ μου;;

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

Εγω δεν νιωθω τιποτα μαναρακι μου...θα παρω αυριο τον γιατρο μου να δουμε τι θα μου πει....

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

ησυχα εμεις Ριτσακι μου!! καθομαστε και σε λιγο θα παμε για υπνο γιατι ψοφησαμε σημερα. Λογικα θα σου πει για υπερηχο ο γιατρος για να δει τι γινεται?

to1Np2.png

KCkop2.png

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μη σκας κοριτσακι μκου εγω οπως εχω ξαναπει γεννησα πεμπτη κ η μικρη βγηκε 3100 κ 2 μερες πριν μου την βγαζαν 3500!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ Κ ΚΟΑΛΑΚΙ πως κοιμουνται τα καμαρια σας?εννοω απο μονα τους?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Εεεε και εγω ζηλεψα τωραμε τις λιχουδιες.....

Το σαββατο θα το εχουμε, θα το παω καθαριστηριο και μολις μου το φερουν θα το στρωσω...

Αχ ναι ηταν πολυ ομορφα, το ευχαριστηθηκαμε αρκετα θα ελεγα, αλλη αισθηση.............

εννοειται αλλη αισθηση.. ομολογουμενως οσο και να λατρευουμε τα παιδακια μας δεν ειναι κακο να πηγαινουμε και μια βολτα σαν ανθρωποι! εμεις οταν βγαινουμε τρωμε με βαρδιες.. ο ενας κυνηγαει και ο αλλος τρωει.. χρειαζεται λιγο χρονο και το ζευγαρι, ποσο μαλλον εσεις που περνατε πολυ χρονο χωριστα, το εχετε αναγκη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΡΙΤΣΑΚΙ περαστικα ατον αντρουλη σου!!!!!!!!ε αφου τελειωσες σημερα τα χαπια μετα απο 4 με 5 μερες πρεπει ν αδιαθετησεις τουλαχιστον ετσι γινοταν σε μενα οταν επαιρνα αντισσυληπτικα

ΕΛΛΑΚΙ αφου πας καθε μιαμιση ωρα τουαλετα μια χαρα εισαι εγω πηγαινα το βραδυ ανα μιση ωρα κ την διαρκεια της μερας μπορει κ στο τεταρτο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...