Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μουυυυυυ ηρθα και εγω......

Τι κανετε....?????? ειστε ολες καλα....????

Εμεις καλα, πηγαμε το μεσημερι για φαγητο σε ενα τεβαρνακι που συχναζουμε, φαγαμε και τα τσουξαμε...:tongue::tongue::tongue:, μετα ψωνησαμε κατι πραγματακια για το σπιτι, εκλεισα το χαλακι της φμ και γυρισαμε, τωρα η φμ κοιμαται αφου νοικοκυρεψε για τα καλα τη γιαγια της οπως ειδα...:tongue::tongue:.

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ με κανενα πονο κουκλα μου, ολα καλα θα πανε αυριο....!!!!!!

Με το καλοοοοοοοο....!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανετε...?????? οντως εχουν αποκλεισεις η υπερηχοι, αλλα υπολειπομενη αναπτυξη λογω διαβητη η πλακουντα...???? σου ειπε κατι....??? μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου γιαυτο σου ορισε νεο αμεσο ραντεβου, για να δει τι ακριβως συμβαινει....!!!!! Ολα καλα θα πανε....!!!!!!!! Οοοοοοοοοολα.....!!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ δεν θα σχολιασω τη γειτονισσα σου, δεν αξιζει....!!!!!! Υπομονη με τους τρελους....!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα τα νεακια σου, ολα κυλουν ομαλα....!!!!! Μπραααααβο.....!!!!!!!!

Οσο για τη φιλη σου πολυ στεναχωρεθηκα......!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ολα καλα θα ειναι!!!!!!!!ειναι μοντελακι η νυφουλα μου!!!!!!!αφου το ντοπλερ τα εδειξε ολα καλα τελος!!!!!!!!!!

Τρεφεται οξυγωνονεται σωστα ολα μια χαρα!!!!!!!!!!!

Αντε να παρει σειρα σιγα σιγα γιατι ο χοντρος ο αντρας της απο βδομαδα θα την περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

1sh1p2.png

λες???μπααα νωρις είναι ακόμα!!ναι στο μήνα μου είμαι!!36 +4!!!χαχαχα ο αντρας μου βιάζεται να δει πως είναι το μωρό και εγω χωρις κοιλια!!!

χαχααχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!

Κι εμενα μου λεει αραγε τι γυναικα θα παρω πισω?Μιση?

Θεομιση του λεω!!!!!!!Με τοση πεινααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μουυυυυυ ηρθα και εγω......

Τι κανετε....?????? ειστε ολες καλα....????

Εμεις καλα, πηγαμε το μεσημερι για φαγητο σε ενα τεβαρνακι που συχναζουμε, φαγαμε και τα τσουξαμε...:tongue::tongue::tongue:, μετα ψωνησαμε κατι πραγματακια για το σπιτι, εκλεισα το χαλακι της φμ και γυρισαμε, τωρα η φμ κοιμαται αφου νοικοκυρεψε για τα καλα τη γιαγια της οπως ειδα...:tongue::tongue:.

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ με κανενα πονο κουκλα μου, ολα καλα θα πανε αυριο....!!!!!!

Με το καλοοοοοοοο....!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανετε...?????? οντως εχουν αποκλεισεις η υπερηχοι, αλλα υπολειπομενη αναπτυξη λογω διαβητη η πλακουντα...???? σου ειπε κατι....??? μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου γιαυτο σου ορισε νεο αμεσο ραντεβου, για να δει τι ακριβως συμβαινει....!!!!! Ολα καλα θα πανε....!!!!!!!! Οοοοοοοοοολα.....!!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ δεν θα σχολιασω τη γειτονισσα σου, δεν αξιζει....!!!!!! Υπομονη με τους τρελους....!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα τα νεακια σου, ολα κυλουν ομαλα....!!!!! Μπραααααβο.....!!!!!!!!

Οσο για τη φιλη σου πολυ στεναχωρεθηκα......!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν....??????

Ελα μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!Μπραβο!!!!!!!!!Περασατε ομορφα!!!!!

Χρειαζονται κι αυτα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Xrydim με το καλο η ζουζουνιτσα σου!!! μπορει να μη προλαβεις το ραντεβου, κι εγω για προκληση πηγαινα αλλα ο κυριουλης μου αποφασισε να κανει μονος του την ηρωικη εξοδο 3 ωρες πριν το ραντεβου!!! ;)

Συμπεθερα!! τι κανετε?? η νυφη? εσυ πως εισαι??

Πατουσιτσα μου γλυκια καταλαβαινω το αγχος σου. Το μηριαιο οστο και η κοιλιτσα μεγαλωσαν? κοιτα τους υπερηχους γιατι αυτα ειναι τα βασικοτερα και δειχνουν αν μεγαλωνει.. βεβαια δεν ξερω αν φαινονται στην εβδομ που εισαι, δε θυμαμαι!! Προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι και κανε λιγη υπομονη μεχρι το επομενο ραντεβου!

αγορομμαυ μου,μου ειπε ολα καλα!τωρα τι να πω και εγω............μηοως δεν βοηθησε και η σταση που ειναι η μικρη.....?

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

αγορομμαυ μου,μου ειπε ολα καλα!τωρα τι να πω και εγω............μηοως δεν βοηθησε και η σταση που ειναι η μικρη.....?

Ξερεις αυτο που σου λενε οτι μπορει να την ζυγησε απο αλλη γωνια παιζει!!!!!!!!!

Παντως κοιτα να δεις τι μας κανουν.Εγω να μην τρωω κι ο μπεμπης να χοντραινει κι εσυ να τρως κι η μπεμπα να ειναι μοντελακι!!!!!!!!!!

ε μα πιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Πατουσιτσα μην αγχώνεσαι καθόλου. Μια χαρά είναι η Δεσποινουλα. Θα δεις και μόνη σου την άλλη Πέμπτη ότι δεν έχει τίποτα.

Sotsafaki και εγώ έχω πόνους από το προηγούμενο Σάββατο. Προετοιμασία της μήτρας είναι.

Xrydim καλή λευτεριά αύριο κοπέλα μου και με έναν πόνο.

Εγώ κάθομαι με τον αντρουλη μου και κοιτάμε ταινία στον υπολογιστή.

Ρίτσα περαστικά στον άντρα σου. Εσυ τι κάνεις;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπέρα κορίτσια....

Πριν λίγη ώρα γυρίσαμε από το γιατρό. Λοιπόν η μπέμπα έφτασε τα 2200 και ανέβηκε στην 20 εκατοστιαία θέση. Ομφάλιος λώρος grade I και τράχηλος καλός (στάσιμος από την προηγούμενη φορά όπως είπε)... Ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος.... συνεχίζει να μου λέει κρεβάτι και πολύ προσοχή βέβαια!!! Επόμενος στόχος είναι να περάσει το μωρό τα 2500 για να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα... μπορεί να μας αφήσει και μετά τις 10/12 αν δει ότι είναι εφικτό για να μην βγει πολύ μικρό το μωρό.

Κατά τα άλλα κουράστηκα αρκετά γιατί είχαμε πάλι αρκετή αναμονή και είχα ξυπνήσει από πολύ νωρίς για να κάνω και τις αιματολογικές κτλ.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!!!

Χρηστινακι μου τωρα τα ειδα τα νεα σου!!!!!!Μια χαρα τα πας!!!!!!

Ειπαμε εσυ ξεκουρασου και η μπεμπα θα βγει οποτε θελουμε και πρεπει!!!!!

αλλωστε την εχουμε διαταξει!!!!!!!!

Λυπαμαι για την φιλη σου αλλα μηπως πρεπει να κανει αμνιο?

1sh1p2.png

Κοαλακι μου καλησπεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????????η Μαριαννα μας καλα ειναι??????????

κοιμηθηκε μαρηηηηηηηηηη?????????????????

υπολοιπομενη αναπτυξη μου το ειπε τηλεφωνηκα ο γιατρος στο Βολο!

μου ειπε συγκεκριμενα...η δεν εγιναν σωστα οι μετρησεις....η μηπως υπολοιπομενη αναπτυξη!

και θελει παρακολουθηση!

ναι επομενο ραντεβου σε μια βδομαδα!

αλλα και η κοιλια μου φουσκωνει πιο γρηγορα,και εχω πια συχννουρια και πιεση χαμηλα!

τι να πω ρε μαναρακι μου!!!!!!!!!

να σκασω ειμαι σημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια....

Πριν λίγη ώρα γυρίσαμε από το γιατρό. Λοιπόν η μπέμπα έφτασε τα 2200 και ανέβηκε στην 20 εκατοστιαία θέση. Ομφάλιος λώρος grade I και τράχηλος καλός (στάσιμος από την προηγούμενη φορά όπως είπε)... Ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος.... συνεχίζει να μου λέει κρεβάτι και πολύ προσοχή βέβαια!!! Επόμενος στόχος είναι να περάσει το μωρό τα 2500 για να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα... μπορεί να μας αφήσει και μετά τις 10/12 αν δει ότι είναι εφικτό για να μην βγει πολύ μικρό το μωρό.

Κατά τα άλλα κουράστηκα αρκετά γιατί είχαμε πάλι αρκετή αναμονή και είχα ξυπνήσει από πολύ νωρίς για να κάνω και τις αιματολογικές κτλ.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!!!

Χριστινακι μου γεια σου....ΜΠΡΑΒΟ!! η μπεμπουλα σου....:lol::lol:.

Σε ευχαριστω για τα περαστικα μαναρακι μου...

Ολα καλα θα πανε μαναρακι μου...και για σενα και για την μπουμπου σου...

Τι αλλα νεα Χριστινακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

πολυ πιθανο πατουσιτσα μου!! ειναι πολυ προχωρημενη η εγκυομοσυνη και δεν ειναι τοσο ευκολο να ειναι αντιπροσωπευτικες οι μετρησεις! περυσι μια γνωστη μου γεννησε φυσιολογικα μωρο 4100 χωρις επισκλ και ο γιατρος της ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι το παιδι θα εβγαινε γυρω στα 3500 και λιγοτερο.. αν ολα τα υπολοιπα ειναι καλα στο ντοπλερ νομιζω δεν εχεις λογο να ανησυχεις. Οταν ημουν στην 33η εβδ χρειαστηκε να παω στα επειγοντα της πολης μου επειδη ειχα αιμα. 2 μερες πριν εμφανιστει το αιμα με ειχε δει ο γιατρος μου και μου ειχε πει οτι ο τραχηλος ειναι πανω απο 3.5 και η γιατρος που με ειδε στα επειγοντα μου ειπε οτι ο γιατρος μετρουσε λαθος και ο τραχηλος μου ηταν 2. εννοειται οτι αυτη ειχε κανει λαθος μετρηση αλλιως θα ειχα γεννησει.Οποτε μην ανησυχεις αφου σε καθησυχασε και ο αλλος γιατρος.

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλακι μου καλησπεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????????η Μαριαννα μας καλα ειναι??????????

κοιμηθηκε μαρηηηηηηηηηη?????????????????

υπολοιπομενη αναπτυξη μου το ειπε τηλεφωνηκα ο γιατρος στο Βολο!

μου ειπε συγκεκριμενα...η δεν εγιναν σωστα οι μετρησεις....η μηπως υπολοιπομενη αναπτυξη!

και θελει παρακολουθηση!

ναι επομενο ραντεβου σε μια βδομαδα!

αλλα και η κοιλια μου φουσκωνει πιο γρηγορα,και εχω πια συχννουρια και πιεση χαμηλα!

τι να πω ρε μαναρακι μου!!!!!!!!!

να σκασω ειμαι σημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μη σκασεις, οοοοοοολα θα ειναι τελειαααααααααα.......!!!!!!!!

Δεν μπορει να συμβει κατι ασχημο στην εβδομαδα που εισαι.....;););) γιατι η δεσποινουλα σου ειναι μεγααααλη κοπελα και δυνατη.....!!!!!!!!! Μια χαρα θα τα παει.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χριστινακι μου καλα ειστε ειδα??? μπραβο που τα πατε καλα, ποτε θα σε ξαναδει ο γιατρος? ναι ο μικρος μου κοιμηθηκε ευκολα ευτυχως, τεεεεζα!

Ριτσακι μου περαστικα στον αντρουλη σου!!! εσυ πως εισαι απο αδιαθεσιες κλπ?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...