Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πατουσιτσα μου μην σε ανυσηχει τα μηχανήματα έχουν αποκλίσεις απο την πραγματικότητα που μπορεί να φτάσουν μέχρι και μισό κιλό πόσο μάλλον απο μηχάνημα σε μηχάνημα!!αν σου είπε λίγο παραπάνω το ένα λίγο λιγότερο το άλλο αμέσωσ καλύπτεται η διαφορά!!όλα καλά είναι ...!!!!

Χρηστινακι μου τωρα διαβασα νεακια σου!!!!!!!!!!ολα τελειαααααααααααααα!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο πλακουντας μια χαρα ητανε ειπε.

οι μετρησεις εγιναν απο το ιδιο μηχανημα.

εσενα μαρη πηρε και 200 γραμμαρια!!!!!αχχαχααχχααχχαχαχαχααχαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα ουτε 1 γραμμαριο!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακι μην σκας λαθος μπορει να εγινε στις μετρησεις εχουν κ αποκλεισεις οι υπερηχοι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε? σε λιγακι θα διαβασω νεα! εμεις καλα, ειχαμε παει βολτα το πρωι αφου πρωτα ελιωσα στις δουλειες, μετα ειχαμε και κατι φιλους για φαγητο, περασε η μερα... παω να κοιμησω τον μπομπο και ερχομαι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα μπορεί απλά να είχε αλλάξει θέση το μωρό οπότε να μέτρησε την κοιλιά από άλλη γωνία - όπως λέει και η Ιωάννα οι αποκλισεις είναι μεγάλες!!!

Ιωάννα δεν υπάρχει η γειτόνισα σου!!!

Εγώ έμαθα και ένα άσχημο νέο για μία γνωστή μου και στεναχωρήθηκα....

Πριν 2 χρόνια ήταν έγκυος και στην β επιπέδου της είπαν με βεβαιότητα ότι το παιδί είχε υδροκέφαλο και αναγκαστικά σταμάτησε την κύηση... Έκανε πολλές εξετάσεις και τελικά της είπαν ότι ήταν τυχαίο γεγονός... Τώρα είναι ξανά έγκυος και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε β επιπέδου.... και της είπαν ότι μάλλον είναι πάλι υδροκέφαλο, αλλά θα πάρει και άλλες γνώμες!!! Φαντάζεστε τι περνάει η κοπέλα... δεν μπορώ καν να το διανοηθώ!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

xrydim μου!!!!!!!τωρα διαβασα νεακια σουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε μαναρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!με εναν πονοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ολα τελειααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυριο θα την εχεις αγκαλιτσα την κορακλα σου!!!!!!!!!

να μας εχεις ενημερες μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κορίτσια μου καλησπέρα!!!!!!!

όλα καλά από την αλλεργιολογο γενικά.απλά περιμένουμε αύριο να δούμε πως θα είναι για το ασπραδι του αυγού κ για το νουνού.τα υπόλοιπα οκ.κατά τα αλλά καλά είστε????

πατουσιτσα μου μην στεναχωριεσαι...συνήθως έχουν αποκλείσει οι υπερηχοι !!!

οπότε όλα καλά θα πανε !!!!

φιλάκια πολλά σε όλες κ καλή ξεκούραση!!!!!!

υ.γ.ηλιοβασίλεμα μου σου εχω στείλει στο φβ μην για αυτο που με ρώτησες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ααα... δεν σας είπα.. τελικά δεν μπορεί να έρθει η μαμά μου γιατί ξεκίνησε απονεύρωση σε ένα δόντι... οπότε έφυγε η πεθερά μου και θα ξανάρθει από Δευτέρα.... και δεν ξέρω πόσο θα κάνει να τελειώσει.

Και άκουσα και ένα κουφό σήμερα από την πεθερά μου... επειδή δεν πρέπει να κάνω δουλειές φωνάζουμε γυναίκα για το σπίτι κάθε Πέμπτη. Επειδή σήμερα λείπαμε, αυτή την βδομάδα θα έρθει Σάββατο (άρα σχεδόν 10 μέρες)... και μου λέει η πεθερά μου δεν χρειάζεται να κάνει όλο σπίτι και να κάτσει πολύ ώρα... το δικό μου δωμάτιο δεν έχει τίποτα... να μην το κάνει!!! Αν είναι δυνατόν... στην καθαριότητα θα κάνουμε οικονομια???? Και είμαι πολύ τυχερή που βρήκα αυτή την κοπέλα... είναι και γρήγορη και καλή και δεν κοιτάει καθόλου πως θα χρονοτριβήσει...

kPAZp2.png

Την αλλη πεμπτη κοριτσια εχουμε παλι ραντεβου!αντε να δουμε.......................μωρε εχω τον φοβο.............μην μου παθει κατι..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

ωχ Χριστινα μου....τωρα διαββασα για τη φιλη σου.....μακαρι να τους πανε ολα δεξιααααα!!!!!!!!!!!!!!να ειναι καλα το μωρακι τους!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα μπορεί απλά να είχε αλλάξει θέση το μωρό οπότε να μέτρησε την κοιλιά από άλλη γωνία - όπως λέει και η Ιωάννα οι αποκλισεις είναι μεγάλες!!!

Ιωάννα δεν υπάρχει η γειτόνισα σου!!!

Εγώ έμαθα και ένα άσχημο νέο για μία γνωστή μου και στεναχωρήθηκα....

Πριν 2 χρόνια ήταν έγκυος και στην β επιπέδου της είπαν με βεβαιότητα ότι το παιδί είχε υδροκέφαλο και αναγκαστικά σταμάτησε την κύηση... Έκανε πολλές εξετάσεις και τελικά της είπαν ότι ήταν τυχαίο γεγονός... Τώρα είναι ξανά έγκυος και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε β επιπέδου.... και της είπαν ότι μάλλον είναι πάλι υδροκέφαλο, αλλά θα πάρει και άλλες γνώμες!!! Φαντάζεστε τι περνάει η κοπέλα... δεν μπορώ καν να το διανοηθώ!!!

καλά ιωάννα όντως δεν υπάρχει η κοπέλα!!!!!

χριστίνα μου πολύ θλιβερό.αλλά επειδή δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι????

χριντριμ μου με το καλό κ με έναν πόνο!!!!!

σοτσαφι μου είσαι στο μήνα σου???κ εγώ πονάει περιόδου είχα κ πόνο στη μέση κ γεννησα την ίδια μέρα αλλά μετά από ένα 12 ωρο. !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά ιωάννα όντως δεν υπάρχει η κοπέλα!!!!!

χριστίνα μου πολύ θλιβερό.αλλά επειδή δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι????

χριντριμ μου με το καλό κ με έναν πόνο!!!!!

σοτσαφι μου είσαι στο μήνα σου???κ εγώ πονάει περιόδου είχα κ πόνο στη μέση κ γεννησα την ίδια μέρα αλλά μετά από ένα 12 ωρο. !!!!!

λες???μπααα νωρις είναι ακόμα!!ναι στο μήνα μου είμαι!!36 +4!!!χαχαχα ο αντρας μου βιάζεται να δει πως είναι το μωρό και εγω χωρις κοιλια!!!

Xrydim με το καλο η ζουζουνιτσα σου!!! μπορει να μη προλαβεις το ραντεβου, κι εγω για προκληση πηγαινα αλλα ο κυριουλης μου αποφασισε να κανει μονος του την ηρωικη εξοδο 3 ωρες πριν το ραντεβου!!! ;)

Συμπεθερα!! τι κανετε?? η νυφη? εσυ πως εισαι??

Πατουσιτσα μου γλυκια καταλαβαινω το αγχος σου. Το μηριαιο οστο και η κοιλιτσα μεγαλωσαν? κοιτα τους υπερηχους γιατι αυτα ειναι τα βασικοτερα και δειχνουν αν μεγαλωνει.. βεβαια δεν ξερω αν φαινονται στην εβδομ που εισαι, δε θυμαμαι!! Προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι και κανε λιγη υπομονη μεχρι το επομενο ραντεβου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...