Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοντά είμαστε!!!!Μια εβδομάδα διαφορα έχουμε!!!!!!θα δεις ποσο γρήγορα θα τα ξαναπούμε χωρίς κοιλιτσες και θα συζητάμε τι θα πρωτομαγειρευουμε!!!!!

Μποτσακι μου γεια σου...απο τι καταλαβα την Δευτερα θα εχουμε ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ;;;

Με το καλο Μποτσακι μου...με εναν πονο μαναρακι μου.....:D:D:D.

Εγω συγνωμη που χαθεικα αλλα ειμουνα καπως...αυτες τις μερες...

Σημερα ετρεχα απο το πρωι γιατι ο αντρουλης μου ειναι χαλια...το επεισε η μεση του..και ειναι με αδεια.

Κανει ενεσεις και περνει και χαπια...και εχω στεναχωρηθει παρα πολυ αλλα δεν του το διχνω...ουφ!!

Εμενα ακομα να ερθει η ακατανομαστη και σημερα ειναι η τελευταια μερα που περνω τα χαπια,και αυριο κλεινω 2 μηνες που δεν εχω περιοδο....

Αυριο θα παρω τον γιατρο ...να δουμε τι θα μου πει...:rolleyes::rolleyes:.

Εσεις τι νεα κοριτσια μου;;

Γιατι δεν προλαβα να διαβασω τα νεακια σας...τωρα θα παω...

Ειστε ολες καλα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε??

Πόοοοοοοοοσο καιρό έχω να σας "δω"! Μου λείψατε μωρέεε!!!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Εγώ ε πι τέ λους έχω internet σπίτι!!!! γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!:D:D:D ήρθες επιτέλους ο πολιτισμός μετά από 1,5 μήνα!!! :tongue::tongue:

Κατα τα άλλα άυριο γεννάω!!!! :tongue::tongue: Εξαντλήσαμε το διάστημα και επειδή η ντίβα μου δε λέει να έρθει μόνη της είπαμε να τη βοηθήσουμε λιγάκι..αύριο στις 7 το πρωί έχω ραντεβού και βλέπουμε.......! έχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια... :roll: :roll: :roll:

Γεια σου Xrydim μου...με το καλο...με εναν πονο.....:lol::lol::lol:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Περαστικα στον αντρα σου!!!!!!!

Ριτσα αυριο θα τηλεφωνησεις και στον γιατρο;

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου...τι μου κανεις;;

Σε ευχαριστω για τα περαστικα..αλλα εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ γιατι και πριν κανα 1χρονο ειχε ξαναπαθει τα ιδια με τι μεση του....ουφ!!

Αυριο θα τον παρω γιατι κλεινω 2 μηνες χωρις περιοδο...και εχω αρχησει και ανυσηχω και γι'αυτο...ολα μαζι...γαμωτο!!!

Η Αγγελικουλα σου καλα ειναι;;

Εσυ...πονανανε ακομα τα χερια σου η οχι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

γεια σου ριτσάκι....τι γίνεται με την ακατανόμαστη πια???

περαστικα ευχομαι

Γεια σου Sotsafi μου ...τι μου κανεις;;

Ουτε ξερω τι γινετε...:(:(.

Αυριο θα παρω τον γιατρο μου να δουμε....:rolleyes::rolleyes:.

Σε ευχαριστω για τα περαστικα...

Εσυ τι μου κανεις ;;

Καλα εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!!!! Και εγω 2 μηνες ειχα να αδιαθετησω...ετσι ειναι οι πολυκυστικες συνηθως!!! πιστευω μεχρι την Δευτερα-Τριτη θα σου ερθει!!!

Για τον αντρα σου σε καταλαβαινω...ειδικα αν κανει χειρωνακτικη εργασια οπως ο δικος μου, δυστυχως ταλαιπωρουν το σωμα τους αναγκαστικα....:-( Περαστικα να ειναι και να τον αφησει γρηγορα....

Εγω τα ιδια...τα χερια μου μια με πονανες μια ειμαι πιο χαλαρα....

η μικρη μου ευτυχως τωρα ειναι καλα!

Ριτσα ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!!!! Και εγω 2 μηνες ειχα να αδιαθετησω...ετσι ειναι οι πολυκυστικες συνηθως!!! πιστευω μεχρι την Δευτερα-Τριτη θα σου ερθει!!!

Για τον αντρα σου σε καταλαβαινω...ειδικα αν κανει χειρωνακτικη εργασια οπως ο δικος μου, δυστυχως ταλαιπωρουν το σωμα τους αναγκαστικα....:-( Περαστικα να ειναι και να τον αφησει γρηγορα....

Εγω τα ιδια...τα χερια μου μια με πονανες μια ειμαι πιο χαλαρα....

η μικρη μου ευτυχως τωρα ειναι καλα!

Σε ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου...

Το ξερω οτι ειναι οι πολυκυστικες απλος επειδη μου εχει πει να τον παρω τηλεφωνο...θα τον παρω αυριο.

Χαιρομε που η μικρουλα σου ειναι καλα....:lol::lol:.

Οσο για τον αντρα μου ανυσηχω γιατι ειναι η Δευτερη φορα που ειναι ετσι.....:(:(.

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κορίτσια....

Πριν λίγη ώρα γυρίσαμε από το γιατρό. Λοιπόν η μπέμπα έφτασε τα 2200 και ανέβηκε στην 20 εκατοστιαία θέση. Ομφάλιος λώρος grade I και τράχηλος καλός (στάσιμος από την προηγούμενη φορά όπως είπε)... Ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος.... συνεχίζει να μου λέει κρεβάτι και πολύ προσοχή βέβαια!!! Επόμενος στόχος είναι να περάσει το μωρό τα 2500 για να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα... μπορεί να μας αφήσει και μετά τις 10/12 αν δει ότι είναι εφικτό για να μην βγει πολύ μικρό το μωρό.

Κατά τα άλλα κουράστηκα αρκετά γιατί είχαμε πάλι αρκετή αναμονή και είχα ξυπνήσει από πολύ νωρίς για να κάνω και τις αιματολογικές κτλ.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααα ηρθαααααα!!!!

λοιπον πηγα στο γιατρο η μικρη μου ειπε ειναι καλα,με το κεφαλι κατω!δεν αλλαξε θεση!

επισης μου εκανε εκεινος ντοπλερ!ολα καλα μου ειπε!

αλλα οσο αφορα το βαρος της μικρης πριν 15 μερες ητανε 2.500 κιλα

και σημερα που πηγαμε μας ειπε οτι ειναι 2.500 παλι!

πως γινεται αυτο δεν ξερω!!!!!!!!

εν τω μεταξυ εχει φουσκωσει και η κοιλια μου!μα πως γινεται να μην εχει παρει βαρος η μικρη?

μιλησα και με το γιατρο του Βολου και μου ειπε,η δεν εγιναν σωστα οι μετρησεις την προηγουμενη φορα η εχουμε υπολοιπομενη αναπτυξη εβρυου.........

επομενο ραντεβου σε μια βδομαδα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Xrydim με το καλό αύριο!!! Και όποτε μπορέσεις, πες μας τα νεάκια σου.

Ρίτσα περαστικά στον άνδρα σου

Πατουσιτσα.... εγώ πιστευω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς... λάθος στις μετρήσεις θα είναι!!! Ειδικά αν ο πλακούντας είναι μια χαρά και δεν φαίνεται κάτι... και αν οι μετρήσεις έγιναν από διαφορετικά μηχανήματα!!!

Και όπως και να έχει μια χαρά είστε... σκέψου ότι έχουμε διαφορά ακριβώς 1 εβδομάδα και εμένα είναι 2200... και παίρνει κάπου 200+ γραμμάρια την εβδομάδα... αρα την άλλη βδομάδα δεν θα είναι 2500.

Sotsafi μου είααι πολύ κοντα πλέον... οπότε λογικό είναι να έχουν αρχίσει τα πονάκια :-)

kPAZp2.png

Xrydim με το καλό αύριο!!! Και όποτε μπορέσεις, πες μας τα νεάκια σου.

Ρίτσα περαστικά στον άνδρα σου

Πατουσιτσα.... εγώ πιστευω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς... λάθος στις μετρήσεις θα είναι!!! Ειδικά αν ο πλακούντας είναι μια χαρά και δεν φαίνεται κάτι... και αν οι μετρήσεις έγιναν από διαφορετικά μηχανήματα!!!

Και όπως και να έχει μια χαρά είστε... σκέψου ότι έχουμε διαφορά ακριβώς 1 εβδομάδα και εμένα είναι 2200... και παίρνει κάπου 200+ γραμμάρια την εβδομάδα... αρα την άλλη βδομάδα δεν θα είναι 2500.

Sotsafi μου είααι πολύ κοντα πλέον... οπότε λογικό είναι να έχουν αρχίσει τα πονάκια :-)

Χρηστινακι μου τωρα διαβασα νεακια σου!!!!!!!!!!ολα τελειαααααααααααααα!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο πλακουντας μια χαρα ητανε ειπε.

οι μετρησεις εγιναν απο το ιδιο μηχανημα.

εσενα μαρη πηρε και 200 γραμμαρια!!!!!αχχαχααχχααχχαχαχαχααχαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα ουτε 1 γραμμαριο!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσακια τι κανετε?

ΧΡΙΝΤΙΜ αντε αυριο θα δεις το ομορφοτερο πλασμα του κοσμου!!!!!!!!!!!!!

με το καλο!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μια χαρα η μπεμπουλα σου!!!

κοριτσια οσο για το τζακι εχουμε κ εμεις αλλα ειπαμε φετος να μην το αναψουμε επειδη το μωρο ειναι μικρο!!!!

ακουστε τι εγινε με την αποκατω να γελασετε!!!!!

εδω που μενουμε ειναι ενα διωροφο ειναι δυο διαμερισματα πανω που μενω εγω κ 2 γκαρσονιερες κατω!!!!!

απεναντι μου μενει η γειτονισσα που σας ειπα κ απο κατω στο ενα μενει ενα ζευγαρι αρραβωνιασμενο η κοπελα ειναι πολυ ξινη κ παραξενη!!!!!!!!!

καθαριστρια δεν εχουμε κ ο ιδιοκτητης εχει πει να καθαριζουμε ενναλαξ.οποτε ολο τον καιρο εγω κ η απεναντι τα καθαριζαμε ακομα κ με τις κοιλιες στο στομα η κοπελια απο κατω ποτε!!!!

την προηγουμενη φορα ειχα σκουπισει κ εξω απο την πορτα της εχει πολλα πεταμενα παππουτσια κ 2 ποδηλατα ε σκουπισα αλλα δεν σηκωσα τα παππουτσιατης ουτε μετακινησα τα ποδηλατα για να σκουπισω απο κατω οποτε η κοπελια πηρε ολα τα χωματα κ τα εριξε ακριβως στη σκαλα που οδηγει στα δικα μας διαμερισματα στον επανω οροφο δηλαδη ε τα βλεπω εγω τα παιρνω με το φαρασι τα πεταω σημερα που σκουπισα παλι εκανε τα ιδια αυτη τη φορα νευριασα κ τα πηρα κ γω με τη σκουπα κ τα εριξα μπροστα στην πορτα της.τωρα που γυρνουσα τα ειχε βαλει ξανα μπροστα στη σκαλα τα νευρα μου λεω τα ξαναπαιρνω κ τα ξαναριχνω μπροστα στην πορτα της.αυριο αν τα χει ξαναπεταξει θα της χτυπησω την πορτα κ θα την ψαλλω.ηθελα να την ψαλλω σημερα αλλα λεει ο αντρας μου ασε μην κανεις καυγαδες αλλα αυριο θα της δειξω εγω!!!!!α κ οταν ερθει ο ιδιοκτητης θα του τα πω γιατι αυτη απο τοτε που ηρθε ειπε στον ιδιοκτητη να μου πει να παρουμε το σκυλι(εχει ενα χωρο πισω στην αυλη κ το χω,δεν κανει φασαρια κ το χα ξεκαθαρισει οτι εχουμε σκυλο μολις νοικιασαμε το σπιτι)

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...