Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ήρθα! Κοιμηθηκα λιγο, τώρα έφαγα και μπήκα! Από που να αρχίσω;;

Συμπεθερα τα έχω όλα έτοιμα εδώ και πολυυυ καιρό! Περαστικά στη νυφουλα μου και καλα να περάσεις!

Xrydim σου εβαλαν ίντερνετ για να μπορεσεις να μας ενημερώσεις για τον ερχομο της μπέμπας. Ηξεραν τι έκαναν! Άντε καλή λευτεριά και με έναν πόνο!

NGN μου κοιμούνται τα βλαστάρια; Ώρα για ξεκούραση τώρα.

Ηλιοβασίλεμα μου γλυκο να τα ξεκουραζεις οσο πιο πολυ μπορεις τα χέρια σου μέχρι να πας στο γιατρο.

Πατουσιτσα περιμένουμε νέα για τη νεραιδουλα σου!

Κοριτσια μου σκέφτομαι ότι πλησιάζει η ώρα και τρεμω! Από χαρα εννοείτε.

Γεια σου Ελλάκι!!!! έρχεται η ώρα του μπέμπη..έρχεται!!!!!! :D:D

Τους πήρα τηλ τους ειπα οτι γενναω και οτι αν δεν έχουν ερθει μεχρι σημερα θα ακυρωσω το συμβολαιο..και ηρθαν!!! δεν ηξερα να το κανω νωριτερα!!! ε μα μου εσπασαν τα νευρα!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xrydim γενναααααααααααααααααααααας?????????????????

Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω την Δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ αγχοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!

Θα τα καταφερουμε ομως!!!!!!!!!

Με το καλο να αγκαλιασεις την πρηγκιπισσουλα σου!!!!!!!!!!!!!

μποτσακι μουουουου ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ήρθε η ωρα και για τις δυο μας!!!!!!!! απο βδομάδα θα είμαστε μανούλες...το φαντάζεσαι?????????

μη αγχώνεσαι καλό μου...όλα καλά θα πάνε..σίγουρα πράγματα!!!!!! (τα λέω να τα ακούσω κι εγώ!!!)

με το καλο κι εσυ κοριτσαρα μου αν και θα ειμαστε online το σκ απο την κλινικη να σας πω τα νεα οποτε θα τα πουμε!!!!! :D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε??

Πόοοοοοοοοσο καιρό έχω να σας "δω"! Μου λείψατε μωρέεε!!!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Εγώ ε πι τέ λους έχω internet σπίτι!!!! γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!:D:D:D ήρθες επιτέλους ο πολιτισμός μετά από 1,5 μήνα!!! :tongue::tongue:

Κατα τα άλλα άυριο γεννάω!!!! :tongue::tongue: Εξαντλήσαμε το διάστημα και επειδή η ντίβα μου δε λέει να έρθει μόνη της είπαμε να τη βοηθήσουμε λιγάκι..αύριο στις 7 το πρωί έχω ραντεβού και βλέπουμε.......! έχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια... :roll: :roll: :roll:

Mε το καλο κοριτσακι μου!Σε ποιο μαιευτηριο πας; Η Παναγια μαζι σου που γιορταζει σημερα.Σου ευχομαι με κανενα πονο να την παρεις αγκαλια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ngn μου να σε ρωτήσω..κι εγώ έχω τζάκι και θέλω πολύ να το ανάψω (πέρυσι ζεσταινόμασταν μόνο με αυτό και μας ήταν υπεραρκετό) φοβάμαι όμως λίγο λόγω του μωρού που θα έρθει τώρα, φοβάμαι μήπως δεν είναι υγιεινό για ένα νεογέννητο.. εσύ έχεις τη μπεμπούλα στο ίδιο δωμάτιο??

Κοριτσάκι μου αν το τζάκι σου είναι καλό και τραβάει καλά η καμινάδα και δεν καπνίζει δεν είναι καθόλου ανθυγιεινό. Θέλει όμως καλό καθάρισμα η καμινάδα κάθε χρόνο πριν το ανάψεις. Εγώ το τζάκι το έχω στην κουζινοσαλοτραπεζαρία και την έχω όλη μέρα την μπέμπα μου εδώ εκτός από το βράδυ που την πάω στην κρεβατοκάμαρά μου.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

μποτσακι μουουουου ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ήρθε η ωρα και για τις δυο μας!!!!!!!! απο βδομάδα θα είμαστε μανούλες...το φαντάζεσαι?????????

μη αγχώνεσαι καλό μου...όλα καλά θα πάνε..σίγουρα πράγματα!!!!!! (τα λέω να τα ακούσω κι εγώ!!!)

με το καλο κι εσυ κοριτσαρα μου αν και θα ειμαστε online το σκ απο την κλινικη να σας πω τα νεα οποτε θα τα πουμε!!!!! :D:D

Κανονισεεεεεεεεεεεεεεεεεεε περιμενουμε νεαααααααααααααααααααα!!!!!!!

Μωρε δεν αγχωνομαι για το πως θα πανε!!!!!!!Ολα καλα θα πανε!!!!!!

απλα αγχωνομαι λιγο γιατι ειναι κατι που δεν το γνωριζω.Δηλαδη ειτε φυσιολογικος ειτε καισαρικη δεν το γνωριζω!!!!!αυτο με τρομαζει.Το αγνωστο!!!!!!!!αλλα ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μια χαρά είναι ο Γιωργάκης μου. Μεγαλώνει. Όσο για την μπέμπα είναι πολύ ήσυχη ευτυχώς.

Και ο άντρας μου είχε τενοντίτιδα και έκανε επέμβαση και σώθηκε. Αλλιώς δεν γινόταν με τίποτα.

Κορίτσια και εγώ στην Αθήνα που έμενα δεν είχα τζάκι και κοίταγα πότε να έρθω στους γονείς μου που είχαν για να το χαρώ. Τώρα το ανάβω όλη μέρα. Όπως και να το κάνεις είναι παρέα. Άσε που ότι και να ψήσεις είναι τέλειο. Ακόμα και μόνο ψωμί.

και εγω θα ήθελα να έχω τζάκι, στο πατρικό του άντρα μου έχουν και όποτε παμε κάθομαι εκει και δεν κουνώ!!!

Αααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xrydim γενναααααααααααααααααααααας?????????????????

Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω την Δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ αγχοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!

Θα τα καταφερουμε ομως!!!!!!!!!

Με το καλο να αγκαλιασεις την πρηγκιπισσουλα σου!!!!!!!!!!!!!

ολα καλά θα πάνε....αντε μποτσακι δευτέρα θα φας γλυκάκι!!!εγω είπα μετα το ραντεβου με το γιατρο αν όλα είναι καλά, θα κάνω αμαρτία και θα πάω να φάω χάμπουργκερ!!!

Σοτσαφακι τι κανείς; Και εγώ θέλω βόλτες αλλα ποναω πολύ. Περπατάω είτε κουτσενοντας ειτε σέρνοντας τα πόδια. Ούτε γριά 100 χρονων να ήμουν..

καλά είμαι κορίτσι μου, περιμένω να περάσει ο καιρός....σε καταλαβαίνω και έγω ζορίσομαι λίγο, σταματάω κάθε πέντε λεπτά, αν και εμένα με βοηθάει πολύ οτι έχω μικρή κοιλιά, καμία σχέση με 9ο μήνα πιο πολύ για 7ο μοιάζω!!! λες μεσα στο σκ να ξεπροβάλει και ο δικός σου????

και εγω θα ήθελα να έχω τζάκι, στο πατρικό του άντρα μου έχουν και όποτε παμε κάθομαι εκει και δεν κουνώ!!!

ολα καλά θα πάνε....αντε μποτσακι δευτέρα θα φας γλυκάκι!!!εγω είπα μετα το ραντεβου με το γιατρο αν όλα είναι καλά, θα κάνω αμαρτία και θα πάω να φάω χάμπουργκερ!!!

καλά είμαι κορίτσι μου, περιμένω να περάσει ο καιρός....σε καταλαβαίνω και έγω ζορίσομαι λίγο, σταματάω κάθε πέντε λεπτά, αν και εμένα με βοηθάει πολύ οτι έχω μικρή κοιλιά, καμία σχέση με 9ο μήνα πιο πολύ για 7ο μοιάζω!!! λες μεσα στο σκ να ξεπροβάλει και ο δικός σου????

Σοτσαφακι μου να σου πω ετσι ελεγα κι εγω για μετα τον γιατρο εχθες αλλα δεν τολμω.Δεν μου παει η καρδια.Θα κανω 4 μερες υπομονη!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και μενα εχουν τζακι τα πεθερικα μου αλλα εκει το πολυ να παμε 2-3 φορες όλο τον χειμωνα και σιγουρα δεν το ευχαριστιεμαι............................:rolleyes:

Παμε ομως στο κτημα μας που εχουμε ενα πολυ μικρο σπιτακι μεσα στις ελιες και εχουμε τζακι και εκει το απολαμβανουμε!!!!!!!

Σοτσαφακι μου να σου πω ετσι ελεγα κι εγω για μετα τον γιατρο εχθες αλλα δεν τολμω.Δεν μου παει η καρδια.Θα κανω 4 μερες υπομονη!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα...4 μέρες σωστά!!αντεεεεε...μετά θα μπαίνεις να μας λες σήμερα έφαγα εκείνο σήμερα , έφαγα το άλλο...αχχχχχχχχχχχχχχ μόνη θα με αφήσετε!!!!!!!!

Και μενα εχουν τζακι τα πεθερικα μου αλλα εκει το πολυ να παμε 2-3 φορες όλο τον χειμωνα και σιγουρα δεν το ευχαριστιεμαι............................:rolleyes:

Παμε ομως στο κτημα μας που εχουμε ενα πολυ μικρο σπιτακι μεσα στις ελιες και εχουμε τζακι και εκει το απολαμβανουμε!!!!!!!

εεε κάτι είναι και αυτό!!ωραίο πράγμα το τζάκι!!!

Διαφημίσεις

Mε το καλο κοριτσακι μου!Σε ποιο μαιευτηριο πας; Η Παναγια μαζι σου που γιορταζει σημερα.Σου ευχομαι με κανενα πονο να την παρεις αγκαλια.

Κοριτσάκι μου γλυκό σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Η Παναγια να μας προστατεύει όλες και τα παιδάκια μας!!!

Κοριτσάκι μου αν το τζάκι σου είναι καλό και τραβάει καλά η καμινάδα και δεν καπνίζει δεν είναι καθόλου ανθυγιεινό. Θέλει όμως καλό καθάρισμα η καμινάδα κάθε χρόνο πριν το ανάψεις. Εγώ το τζάκι το έχω στην κουζινοσαλοτραπεζαρία και την έχω όλη μέρα την μπέμπα μου εδώ εκτός από το βράδυ που την πάω στην κρεβατοκάμαρά μου.

Το διαμερισμά που μένουμε τώρα είναι καινούριο, το συγκεκριμένο τζάκι δεν έχει ανάψει ποτέ οπότε υποθέτω δε θα έχει πρόβλημα! κι εμένα έτσι είναι σε ενιαίο χώρο κουζινισαλοτραπεζαρία και όλη μέρα εκεί θα κινούμαστε... χμμμ ευχαριστώ πολύ καλό μου..νομίζω ότι τελικά θα κάνουμε Χριστούγεννα και με τζάκι και με μπέμπα φέτος!!!!! :D:D

Κανονισεεεεεεεεεεεεεεεεεεε περιμενουμε νεαααααααααααααααααααα!!!!!!!

Μωρε δεν αγχωνομαι για το πως θα πανε!!!!!!!Ολα καλα θα πανε!!!!!!

απλα αγχωνομαι λιγο γιατι ειναι κατι που δεν το γνωριζω.Δηλαδη ειτε φυσιολογικος ειτε καισαρικη δεν το γνωριζω!!!!!αυτο με τρομαζει.Το αγνωστο!!!!!!!!αλλα ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ να σε πω την αλήθεια επειδή ακριβώς δεν ξέρω τι με περιμένει δεν αγχώνομαι πολύ.... είναι η άγνοια που κάνει καλό τελικά!!!! :tongue::tongue::tongue: εγώ το μετά φοβάμαι... όταν θα έρθει η ώρα να μου το δώσουν και να μου πουν "ορίστε το παιδάκι σας..πάτε σπίτι σας τώρα" !! εκέι με πιάνει τρέλα πως θα τα καταφέρω!!!! :confused::confused::confused:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

χαχαχα...4 μέρες σωστά!!αντεεεεε...μετά θα μπαίνεις να μας λες σήμερα έφαγα εκείνο σήμερα , έφαγα το άλλο...αχχχχχχχχχχχχχχ μόνη θα με αφήσετε!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοντά είμαστε!!!!Μια εβδομάδα διαφορα έχουμε!!!!!!θα δεις ποσο γρήγορα θα τα ξαναπούμε χωρίς κοιλιτσες και θα συζητάμε τι θα πρωτομαγειρευουμε!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκι μου γλυκό σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Η Παναγια να μας προστατεύει όλες και τα παιδάκια μας!!!

Το διαμερισμά που μένουμε τώρα είναι καινούριο, το συγκεκριμένο τζάκι δεν έχει ανάψει ποτέ οπότε υποθέτω δε θα έχει πρόβλημα! κι εμένα έτσι είναι σε ενιαίο χώρο κουζινισαλοτραπεζαρία και όλη μέρα εκεί θα κινούμαστε... χμμμ ευχαριστώ πολύ καλό μου..νομίζω ότι τελικά θα κάνουμε Χριστούγεννα και με τζάκι και με μπέμπα φέτος!!!!! :D:D

Εγώ να σε πω την αλήθεια επειδή ακριβώς δεν ξέρω τι με περιμένει δεν αγχώνομαι πολύ.... είναι η άγνοια που κάνει καλό τελικά!!!! :tongue::tongue::tongue: εγώ το μετά φοβάμαι... όταν θα έρθει η ώρα να μου το δώσουν και να μου πουν "ορίστε το παιδάκι σας..πάτε σπίτι σας τώρα" !! εκέι με πιάνει τρέλα πως θα τα καταφέρω!!!! :confused::confused::confused:

Καλα ναι αυτο το άγχος ήταν δεδομενο από την αρχή,αλλά τα παω ένα ένα.Πρωτα έχω να αντιμετωπίσω την γεννά!!!:confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...