Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πω πω Χρυντιμ, αυριο η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα επειδη μου εσπασαν τα νερα και πηγα να γεννησω ...δεν το εζησα αυτο...να αναμενω το ραντεβου της προκλησης!!!!

Να σου πω την αληθεια Ηλιοβασιλεμα μου κι εγω θα ηθελα να ζησω αυτό της εκπληξης..να ερθει εκει που δεν το περιμενω...αλλα η κόρη μου δε μου έκανε τη χάρη,( και έχω ρίξει το περπάτημα του ποτέ την τελευταία μιαμιση βδομάδα!!!!! αλλά δε θέλει..τι να την κάνω!!!!! :tongue::tongue: ) ότι γίνεται για καλό γίνεται εξάλλου....! :)

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ngn καλα ειμαστε....εδω ζωγραφιζει διπλα μου η μικρουλα μου. Σημερα δεν ειχαν σχολειο λογω εκλογων των νηπιαγωγων και μαλλον δεν θα κοιμηθουμε μεσημερι...

Το χερι με ποναει...τενοντιτιδα...αρθριτιδα...δεν ξερω! Σημερα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.

ο Γιωργακης τι κανει το αγορακι σου;

η μπεμπουλα σας ησυχη;

Να σου πω την αληθεια Ηλιοβασιλεμα μου κι εγω θα ηθελα να ζησω αυτό της εκπληξης..να ερθει εκει που δεν το περιμενω...αλλα η κόρη μου δε μου έκανε τη χάρη,( και έχω ρίξει το περπάτημα του ποτέ την τελευταία μιαμιση βδομάδα!!!!! αλλά δε θέλει..τι να την κάνω!!!!! :tongue::tongue: ) ότι γίνεται για καλό γίνεται εξάλλου....! :)

Την εχει καταβρει η μπεμπα μεσα στην κοιλια!!!!;);););) Αλλα δεν θα της περασει!!!!! Αυριο θα την εχεις αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν δεν της σπασουν τα νερα και δεν παει νωριτερα, την Δευτερα θα μπει και ετσι και αλλιως θα παει για καισαρικη!!!

Και κοντα ειναι και η Ελλη!

ναι τωρα εκανα αναδρομη στις προηγουμενες σελιδες και διαβασα και για το Ελλάκι... έτοιμος κι αυτός ο μπέμπης!! όλα μαζί τα τοξοτάκια μας θα έρθουν!! :D:D

Εσύ κορίτσι μου τι έπαθες??? τενοντίτιδα?? από δουλειές? κούραση? περαστικούλια σου μωρέ!

Ngn μου τσαι και τζακι εεεε???πωπωωω ζηλεύωωωω..τέλεια!!!

Σοτσαφι μου καλά κάνεις και παραπονιέσαι..αν κατάλαβα ενα πράγμα από ολη την εγκυμνοσύνη μου είναι ότι δεν υπαρχει καταλληλοτερη περιοδος για "ναζια" και "παραπονα" !!!! ;););)

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Τζακι...και καφεδακι , εστω και τσαι....ή και ποτακι!!!!!!!!!!!!!!! ολα για να τα ζηλεψω ειναι!!!!! (δεν εχω τζακι....οπως καταλαβατε....)

Απο δουλειες....απο το βαρος της μικρης....δεν θελει και πολυ...

Διαφημίσεις

χαχαχα αααα ναι ειναι η κατάλληλη εποχή!!!μετά θα μπούμε σε δευτερη μοιρα

χα μετα δε θα μας δίνει κανένας σημασία...κλαψ!!! γραμμένες θα μας έχουν !!!! :tongue::tongue::tongue:

Ηλιοβασίλεμά μου να το ψάξεις αυτό με το χέρι..μην το αφήσεις..βλέπω τη μαμά μου που ταλαιπωρείται χρόνια τώρα..

xVmOp2.png

e9iXp3.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μια χαρά είναι ο Γιωργάκης μου. Μεγαλώνει. Όσο για την μπέμπα είναι πολύ ήσυχη ευτυχώς.

Και ο άντρας μου είχε τενοντίτιδα και έκανε επέμβαση και σώθηκε. Αλλιώς δεν γινόταν με τίποτα.

Κορίτσια και εγώ στην Αθήνα που έμενα δεν είχα τζάκι και κοίταγα πότε να έρθω στους γονείς μου που είχαν για να το χαρώ. Τώρα το ανάβω όλη μέρα. Όπως και να το κάνεις είναι παρέα. Άσε που ότι και να ψήσεις είναι τέλειο. Ακόμα και μόνο ψωμί.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ήρθα! Κοιμηθηκα λιγο, τώρα έφαγα και μπήκα! Από που να αρχίσω;;

Συμπεθερα τα έχω όλα έτοιμα εδώ και πολυυυ καιρό! Περαστικά στη νυφουλα μου και καλα να περάσεις!

Xrydim σου εβαλαν ίντερνετ για να μπορεσεις να μας ενημερώσεις για τον ερχομο της μπέμπας. Ηξεραν τι έκαναν! Άντε καλή λευτεριά και με έναν πόνο!

NGN μου κοιμούνται τα βλαστάρια; Ώρα για ξεκούραση τώρα.

Ηλιοβασίλεμα μου γλυκο να τα ξεκουραζεις οσο πιο πολυ μπορεις τα χέρια σου μέχρι να πας στο γιατρο.

Πατουσιτσα περιμένουμε νέα για τη νεραιδουλα σου!

Κοριτσια μου σκέφτομαι ότι πλησιάζει η ώρα και τρεμω! Από χαρα εννοείτε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μια χαρά είναι ο Γιωργάκης μου. Μεγαλώνει. Όσο για την μπέμπα είναι πολύ ήσυχη ευτυχώς.

Και ο άντρας μου είχε τενοντίτιδα και έκανε επέμβαση και σώθηκε. Αλλιώς δεν γινόταν με τίποτα.

Κορίτσια και εγώ στην Αθήνα που έμενα δεν είχα τζάκι και κοίταγα πότε να έρθω στους γονείς μου που είχαν για να το χαρώ. Τώρα το ανάβω όλη μέρα. Όπως και να το κάνεις είναι παρέα. Άσε που ότι και να ψήσεις είναι τέλειο. Ακόμα και μόνο ψωμί.

Ngn μου να σε ρωτήσω..κι εγώ έχω τζάκι και θέλω πολύ να το ανάψω (πέρυσι ζεσταινόμασταν μόνο με αυτό και μας ήταν υπεραρκετό) φοβάμαι όμως λίγο λόγω του μωρού που θα έρθει τώρα, φοβάμαι μήπως δεν είναι υγιεινό για ένα νεογέννητο.. εσύ έχεις τη μπεμπούλα στο ίδιο δωμάτιο??

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Αααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xrydim γενναααααααααααααααααααααας?????????????????

Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω την Δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ αγχοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!

Θα τα καταφερουμε ομως!!!!!!!!!

Με το καλο να αγκαλιασεις την πρηγκιπισσουλα σου!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ελλη.....το απαλο ροζ που εγραψες οτι περιμενεις και τρεμεις....με την δευτερη φορα το πηρα ειδηση!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ελλη.....το απαλο ροζ που εγραψες οτι περιμενεις και τρεμεις....με την δευτερη φορα το πηρα ειδηση!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ήταν διακριτικό το χρυσό μου! Χαχαχαχαχα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...