Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε??

Πόοοοοοοοοσο καιρό έχω να σας "δω"! Μου λείψατε μωρέεε!!!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Εγώ ε πι τέ λους έχω internet σπίτι!!!! γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!:D:D:D ήρθες επιτέλους ο πολιτισμός μετά από 1,5 μήνα!!! :tongue::tongue:

Κατα τα άλλα άυριο γεννάω!!!! :tongue::tongue: Εξαντλήσαμε το διάστημα και επειδή η ντίβα μου δε λέει να έρθει μόνη της είπαμε να τη βοηθήσουμε λιγάκι..αύριο στις 7 το πρωί έχω ραντεβού και βλέπουμε.......! έχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια... :roll: :roll: :roll:

αντε με το καλό!!πας για πρόκληση???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε με το καλό!!πας για πρόκληση???

ναι κοριτσακι μου..προκληση γιατι περασε ο καιρος και δεν υπαρχει λογος να περιμενουμε αλλο..με ρωτησε ο γιατρος αν ηθελα αυριο η τη Δευτερα και διαλεξα αυριο. εξάλλου το Σαββατο συμπληρωνω τις 40 βδομαδες!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε??

Πόοοοοοοοοσο καιρό έχω να σας "δω"! Μου λείψατε μωρέεε!!!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Εγώ ε πι τέ λους έχω internet σπίτι!!!! γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!:D:D:D ήρθες επιτέλους ο πολιτισμός μετά από 1,5 μήνα!!! :tongue::tongue:

Κατα τα άλλα άυριο γεννάω!!!! :tongue::tongue: Εξαντλήσαμε το διάστημα και επειδή η ντίβα μου δε λέει να έρθει μόνη της είπαμε να τη βοηθήσουμε λιγάκι..αύριο στις 7 το πρωί έχω ραντεβού και βλέπουμε.......! έχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια... :roll: :roll: :roll:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!

Πωπω κορίτσια μεγαλώνει η λίστα με τα φρέσκα (μωρά εννοώ)!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ναι κοριτσακι μου..προκληση γιατι περασε ο καιρος και δεν υπαρχει λογος να περιμενουμε αλλο..με ρωτησε ο γιατρος αν ηθελα αυριο η τη Δευτερα και διαλεξα αυριο. εξάλλου το Σαββατο συμπληρωνω τις 40 βδομαδες!!

και εγώ αυριο θα του έλεγα..'ολα καλά θα πάνε να πας ήρεμη...να τσεκάρεις τα πραγματάκια σου!!εγω όλα καλά...νυστάζω συνεχεια αυτές τις μέρες...και περιμένω και εγω να περάσει ο καιρό!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!

Πωπω κορίτσια μεγαλώνει η λίστα με τα φρέσκα (μωρά εννοώ)!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ναι πρέπει να φτιάξουμε λίστα με μωράκια γιατι θα γεμίσουμε σε λίγο

Διαφημίσεις

Χρυντιμ εφτασε η ωρα να δειτε την μπεμπα σας;;;;;;;;;;;;;; Καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ααχ, βρε κοριτσια γεννατε η μια πίσω απο την αλλη και συνεχεια μας συγκινειτε!!! Ολα καλα θα πανε!!!!!

Νgn καλα ειστε; τα παιδακια σου;

Σοτσαφι, ξεκουρασου λιγο γιατι μετα δεν θα προλαβαινεις!!!! Βεβαια καταλαβαινω και τον αντρα σου που θελει να σε χορτασει!;)

Χρυντιμ εφτασε η ωρα να δειτε την μπεμπα σας;;;;;;;;;;;;;; Καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ααχ, βρε κοριτσια γεννατε η μια πίσω απο την αλλη και συνεχεια μας συγκινειτε!!! Ολα καλα θα πανε!!!!!

Σοτσαφι, ξεκουρασου λιγο γιατι μετα δεν θα προλαβαινεις!!!! Βεβαια καταλαβαινω και τον αντρα σου που θελει να σε χορτασει!;)

ααα ξεκουράσομαι κιόλας κοιμάμαι αρκετά η αλήθεια είναι!!με βοηθάει και στισ δουλειές αλλά κάνουμε πολλε΄ς βολτες

Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας! με συγκινείτε!! Φυσικα και θα σας ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια......!!!

Σοτσαφι μου..οι βόλτες βόλτες αλλά και η ξεκούραση ξεκουραση ε....!!!! σε προσεχει ο αντρούλης σου οπότε δεν ανησυχούμε!! :D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω Χρυντιμ, αυριο η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα επειδη μου εσπασαν τα νερα και πηγα να γεννησω ...δεν το εζησα αυτο...να αναμενω το ραντεβου της προκλησης!!!!

Γεια σου Ηλιοβασίλεμα! Τι κάνεις???? Η Αγγελικούλα??????? Καλά είμαστε και εμείς. Κοιμούνται τα βλαστάρια μου, ο άντρας μου δουλεύει και εγώ πίνω τσάι και απολαμβάνω το τζάκι!!!!!! Πώς πάει το χέρι σου?????? Τενοντίτιδα έχεις??????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

αχουουουουυο αλήθειααααα????? καισαρική τελικά? άντε μωρέ το κορίτσι μας..με το καλό κι αυτό!!

Αν δεν της σπασουν τα νερα και δεν παει νωριτερα, την Δευτερα θα μπει και ετσι και αλλιως θα παει για καισαρικη!!!

Και κοντα ειναι και η Ελλη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...