Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα Ngn μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????????

Καλημέρα μποτσάκι μου!!!!! Καλά είμαστε! Η μπέμπα κοιμάται και τον μικρό τον ταίζω! Εσύ πώς είσαι?????? Φιλιά στην κοιλίτσα σουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μποτσάκι μου!!!!! Καλά είμαστε! Η μπέμπα κοιμάται και τον μικρό τον ταίζω! Εσύ πώς είσαι?????? Φιλιά στην κοιλίτσα σουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Καλα ειμαι κοριτσακι μου!!!!!!!!!Ξεκουραζομαι!!!!!!!

Θα δωσωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!Κι εσυ στα μωρακια σουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλα ειμαι κοριτσακι μου!!!!!!!!!Ξεκουραζομαι!!!!!!!

Θα δωσωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!Κι εσυ στα μωρακια σουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Θα τους δώσω!!!!!! Ξεκουράσου τώρα που μπορείς γιατί μετά έχεις τρελό τρέξιμο αλλά ευχάριστο!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα ΕΚΛΕΡΑΚΙ!!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!!! Εμένα ο γιατρός μου είναι σε δημόσιο στην Αθήνα αλλά με παρακολουθούσε στο ιατρείο του που σημαίνει οτι τον πλήρωσα. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ή αν ψάχνεις κάποιον που δεν παίρνει καθόλου λεφτά. Αν θες στείλε μου π.μ. να τα πούμε!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και σε ευχαριστώ εννοείται πως με ενδιαφέρει!!!!!!! Σου στέλνω πμ για να με ενημερώσεις σχετικά!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Κοριτσακια μου μολις εφαγε η φμ βραστο, σε λιγο θα την κοιμησω (θα την κρατησουν οι γονεις μου) και μετα θα φυγουμε να παμε για φαγητο και μολις ανοιξουν τα μαγαζια για ψωνια...

Θα τα πουμε το βραδυ...

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε οοοοοοοολες........!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααα..........!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

ΕΛΛΑΚΙ αντε κοντευει να βγει ο γιοκας σου!!!!μ εναν πονο!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ βορινο τι κανει η μικρουλα?

περαστικα σας!!!!

κγω αυτη τη συνταγη που σου πε κ η ζωιτσα θα σου λεγα μου την ειπε μια φιλη που τα ετφτιαξε για την μικρη της!!!!!

ΕΚΛΕΡΑΚΙ με το καλο κοριτσι!!!!!ουτε εγω ειμαι απο αθηνα αλλα αν θες εχω μια φιλη που γεννησε στο αρεταιειο κ η θεια μου που γεννησε στο αλεξανδρας κ οι δυο ομως δωσαν φακελακι γιατι ο γιατρος ειχε ταριφα!!!!!!!!!!αν θες σου λεω ονοματα κ τηλ σε πμ

εμεις καλα ειμαστε σημερα κ αυριο εχει ο μπαμπας μας απαλαγη οποτε εγω το πρωι πηγα σουπερ μαρκετ κ μετα οδοντιατρο για σφραγισμα!!!!

σε λιγο θα φαμε παστιτσιο που ειχα στην καταψυξη!!!!

η μουρμουριτσα σημερα βγαζει πολλες κραυγουλες!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια τι κανετε?

περαστικα σας!!!!

κγω αυτη τη συνταγη που σου πε κ η ζωιτσα θα σου λεγα μου την ειπε μια φιλη που τα ετφτιαξε για την μικρη της!!!!!

ΕΚΛΕΡΑΚΙ με το καλο κοριτσι!!!!!ουτε εγω ειμαι απο αθηνα αλλα αν θες εχω μια φιλη που γεννησε στο αρεταιειο κ η θεια μου που γεννησε στο αλεξανδρας κ οι δυο ομως δωσαν φακελακι γιατι ο γιατρος ειχε ταριφα!!!!!!!!!!αν θες σου λεω ονοματα κ τηλ σε πμ

εμεις καλα ειμαστε σημερα κ αυριο εχει ο μπαμπας μας απαλαγη οποτε εγω το πρωι πηγα σουπερ μαρκετ κ μετα οδοντιατρο για σφραγισμα!!!!

Κοριτσάκι μου ναι, θα ήθελα τα στοιχεία αν δεν σου είναι δύσκολο. Μονο εάν μπορείς ενημέρωσέ με και για το αν οι συγκεκριμένοι γιατροί ειναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού κ αν γνωρίζεις την ταρίφα....

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Κοριτσακια μου μολις εφαγε η φμ βραστο, σε λιγο θα την κοιμησω (θα την κρατησουν οι γονεις μου) και μετα θα φυγουμε να παμε για φαγητο και μολις ανοιξουν τα μαγαζια για ψωνια...

Θα τα πουμε το βραδυ...

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε οοοοοοοολες........!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααα..........!!!!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Ζηλευωωωωωωωω!!!!!!!!

Θα περασετε τελειααααααα!!!!!!!!!!Τα λεμε το βραδυ ζουζουνα μου!!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσια τι κανετε?

περαστικα σας!!!!

Ελα Ιωαννακι μου!!!!!!!!

Εμ μουρμουρα ειναι αυτη δεν θα βγαζει κραυγες?????????:tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Ηρθα και γω!

ΖΩΗ ΜΟΥ,απιστευτο οτι υπαρχουν κουλουρακια οδοντοφυιας!Χαχαχαχα!

Δεν υπαρχει ομως περιπτωση η δικια μου να μην το φαει!Ειναι ατιμο πλασμα σου λεω!Ευχαριστω παρα πολυ παντως!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,να περασετε υπεροχα με τον αντρουλη σου!Το χρειαζεστε αλλωστε!Να βρεθειτε λιγο μονοι,ως αντρογυνο!Να σαι καλα που μου ανεφερες για τα μπισκοτακια του φαρμακειου!Εαν δεν βρω κατι αλλο,θα το κοιταξω!

Η μικρη,περαν απο το μπουκωμα,δεν εχει καποιο αλλο συμπτωμα!Οσο για το θαλασσινό νερο,θα ρωτησω την παιδιατρο,εαν μπορουμε να κανουμε χρηση!Θα δω πως θα ειναι και σημερα!Ευχαριστω παρα πολυ κουκλα μου!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,αχ αυτος ο οδοντιατρος!Αντε να τελειωνεις!Κραυγουλες βγαζει το μικρουλη σου?Τι μικρουλη δηλαδη,που μεγαλωνει!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,εισαι καλα και αυτο φαινεται!Χαιρομαι!Με τις δουλειες του σπιτιου τελειωσατε?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ,που εισαι μωρε?Εχουμε τοσο καιρο να τα πουμε!Ξεκινησες την κουβερτουλα?Ασπρη θα ειναι?

ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕ!

ΚΥΡΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,πιεζει ο γαμπρος?Αντεεεε με εναν πονο και συ!Ετοιμα ολα στο σπιτι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα και γω!

ΖΩΗ ΜΟΥ,απιστευτο οτι υπαρχουν κουλουρακια οδοντοφυιας!Χαχαχαχα!

Δεν υπαρχει ομως περιπτωση η δικια μου να μην το φαει!Ειναι ατιμο πλασμα σου λεω!Ευχαριστω παρα πολυ παντως!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,να περασετε υπεροχα με τον αντρουλη σου!Το χρειαζεστε αλλωστε!Να βρεθειτε λιγο μονοι,ως αντρογυνο!Να σαι καλα που μου ανεφερες για τα μπισκοτακια του φαρμακειου!Εαν δεν βρω κατι αλλο,θα το κοιταξω!

Η μικρη,περαν απο το μπουκωμα,δεν εχει καποιο αλλο συμπτωμα!Οσο για το θαλασσινό νερο,θα ρωτησω την παιδιατρο,εαν μπορουμε να κανουμε χρηση!Θα δω πως θα ειναι και σημερα!Ευχαριστω παρα πολυ κουκλα μου!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,αχ αυτος ο οδοντιατρος!Αντε να τελειωνεις!Κραυγουλες βγαζει το μικρουλη σου?Τι μικρουλη δηλαδη,που μεγαλωνει!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,εισαι καλα και αυτο φαινεται!Χαιρομαι!Με τις δουλειες του σπιτιου τελειωσατε?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ,που εισαι μωρε?Εχουμε τοσο καιρο να τα πουμε!Ξεκινησες την κουβερτουλα?Ασπρη θα ειναι?

ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕ!

ΚΥΡΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,πιεζει ο γαμπρος?Αντεεεε με εναν πονο και συ!Ετοιμα ολα στο σπιτι?

Μαρωωωωωωωωωωω τι κανετε??????Ποναει η μικρη μας??????

1sh1p2.png

Καλα ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!Δεν ποναει καμαρι μου,απλως δεν μπορει ν'ανασανει οταν ειναι ξαπλωμενη!Κανω τα παντα για ν'ανακουφιστει,απλως οτι ειναι,πρεπει να κανει τον κυκλο του!Πιστευω μεχρι αυριο να συνελθει!

Κοριτσια μου,σας αφηνω να φα/κανω μπανιο/απογευμα αισθητικο και το βραδυ θα παμε το νυφικο στην κολλητη μου!

Για οσες δε θυμουνται,το Σαββατο παντρευεται η κολλητη μου!

Καλο μεσημεριιι!

Ελπιζω να τα πουμε το βραδακι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλα ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!Δεν ποναει καμαρι μου,απλως δεν μπορει ν'ανασανει οταν ειναι ξαπλωμενη!Κανω τα παντα για ν'ανακουφιστει,απλως οτι ειναι,πρεπει να κανει τον κυκλο του!Πιστευω μεχρι αυριο να συνελθει!

Κοριτσια μου,σας αφηνω να φα/κανω μπανιο/απογευμα αισθητικο και το βραδυ θα παμε το νυφικο στην κολλητη μου!

Για οσες δε θυμουνται,το Σαββατο παντρευεται η κολλητη μου!

Καλο μεσημεριιι!

Ελπιζω να τα πουμε το βραδακι!

Oτι και να ειναι περαστικουλια Μαρακι μου!!!!!!!!Να περασει συντομα!!!!!!!!

Ομορφα πραγματα εχεις να κανεις σημερα!!!!!!!Να περασετε ομορφα και η ωρα η καλη στην φιλη σου!!!!!!!

1sh1p2.png

γεια σας κοριτσάκια μου!!!!συγνωμη που χάνομαι, αλλά ο άντρας μου όλο με τρέχει δεξιά και αριστερά!!!γενικά νιώθω αρκετά κουρασμένη!!!σήμερα θα φάμε φασολάκια!!!έχω διαβάσει πολύ λίγα νεάκια μποτσάκι άν κατάλαβα καλά δευτέρα θα έχουμε γεννητούρια???

ελλάκι υπομονή έχεις μπει στην τελική ευθεία θα έρθει το μικρούλι σου!!!

πείτε μου νεα βρε κορίτσια.....!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε??

Πόοοοοοοοοσο καιρό έχω να σας "δω"! Μου λείψατε μωρέεε!!!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Εγώ ε πι τέ λους έχω internet σπίτι!!!! γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!:D:D:D ήρθες επιτέλους ο πολιτισμός μετά από 1,5 μήνα!!! :tongue::tongue:

Κατα τα άλλα άυριο γεννάω!!!! :tongue::tongue: Εξαντλήσαμε το διάστημα και επειδή η ντίβα μου δε λέει να έρθει μόνη της είπαμε να τη βοηθήσουμε λιγάκι..αύριο στις 7 το πρωί έχω ραντεβού και βλέπουμε.......! έχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια... :roll: :roll: :roll:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...