Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

.....τι σύστημα είναι τούτο για δημόσιο νοσοκομείο;;;; :confused::confused::confused::confused:

Από τη μία είναι καλό, γιατί αυτός που σε παρακολουθεί σε ξεγεννάει κιόλας. Από την άλλη, κανονικά αυτός που εφημερεύει είναι υπέυθυνος..

Ετσι νόμιζα και εγώ γι'αυτό δεν πήγα από την αρχή. Αλλά το άκουσα και από άλλου οπότε τώρα δεν μου φαίνετε περίεργο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλεναδεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεε????

Εμεις καλα ειμαστε,ξυπνησαμε κατα τις 9.30 χουζουρεψαμε σηκωθηκαμε φαγαμε μετρηθηκαμε και μπηκαμε να σας καλημερισουμε!!!!!!!

Ο καιρος μουντος,χειμωνιατικος που μας αρεσει!!!!!!!!Φυσικα και θα κατσουμε σπιτι.Δεν κουνιομαστε καθολου.Οτι ειπε ο γιατρος.Τι να κανουμε???

Εσεις οοοοοοοοολες καλα???????????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!Τι επαθες μαρηηηηηη???????

Κρυωσες????Εχεις φαει καλα μαρη αυτες τις μερες που ξεπατωθηκες με το σπιτι?εισαι και μια σταλια!!!!!!!!!Εισαι καλυτερα τωρα??????

Ζωητσα μου καλημερα!!!!!!!!Ολα καλα??

Ηλιοβασιλεμα μου τι ωραιος καιρος για σπιτι και ειδικα με την μικρουλα σου ε???????Απολαυστε το!!!!!!!Οσο για τοχερι 4 γιατρους αλαξα κι ενα μηνα ακινησια και τελικα μονο αυτος στο Ριο με βοηθησε.Ειναι ατιμο πραγμα!!!!!!!!!!

Μαρακι μου ευχομαι να σας περασει γρηγορα αυτο που ταλαιπωρει την Δημητρουλα μας!!!!!!!!

Εκλερακι μου κατ'αρχην σου ευχομαι καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις και με το καλο!!!!!!!!Εμενα ο γιατρος μου ειναι στην Αθηνα αλλα δεν ειναι σε δημοσιο.H Ngn νομιζω ειναι σε δημοσιο κι αλλη μια δεν θυμαμαι.Πιστευω οταν μπουν θα σε κατατοπισουν!!!!!

Ελλη μου αντε κοντευεις!Πιστευω το Σαββατο θα ξερεις!!!!!!!

1sh1p2.png

Φιλεναδεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεε????

Εμεις καλα ειμαστε,ξυπνησαμε κατα τις 9.30 χουζουρεψαμε σηκωθηκαμε φαγαμε μετρηθηκαμε και μπηκαμε να σας καλημερισουμε!!!!!!!

Ο καιρος μουντος,χειμωνιατικος που μας αρεσει!!!!!!!!Φυσικα και θα κατσουμε σπιτι.Δεν κουνιομαστε καθολου.Οτι ειπε ο γιατρος.Τι να κανουμε???

Εσεις οοοοοοοοολες καλα???????????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!Τι επαθες μαρηηηηηη???????

Κρυωσες????Εχεις φαει καλα μαρη αυτες τις μερες που ξεπατωθηκες με το σπιτι?εισαι και μια σταλια!!!!!!!!!Εισαι καλυτερα τωρα??????

Ζωητσα μου καλημερα!!!!!!!!Ολα καλα??

Ηλιοβασιλεμα μου τι ωραιος καιρος για σπιτι και ειδικα με την μικρουλα σου ε???????Απολαυστε το!!!!!!!Οσο για τοχερι 4 γιατρους αλαξα κι ενα μηνα ακινησια και τελικα μονο αυτος στο Ριο με βοηθησε.Ειναι ατιμο πραγμα!!!!!!!!!!

Μαρακι μου ευχομαι να σας περασει γρηγορα αυτο που ταλαιπωρει την Δημητρουλα μας!!!!!!!!

Εκλερακι μου κατ'αρχην σου ευχομαι καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις και με το καλο!!!!!!!!Εμενα ο γιατρος μου ειναι στην Αθηνα αλλα δεν ειναι σε δημοσιο.H Ngn νομιζω ειναι σε δημοσιο κι αλλη μια δεν θυμαμαι.Πιστευω οταν μπουν θα σε κατατοπισουν!!!!!

Ελλη μου αντε κοντευεις!Πιστευω το Σαββατο θα ξερεις!!!!!!!

Καλημέρα! Και εγώ έτσι πιστεύω πως θα ξέρω το Σαββατο! Χαχα! Γελάω μόνη μου! Ο μπεμπης αποφάσισε να σταματήσει να τυρανναει τη μαμά του φαίνεται!

Άσχετο αλλά μόνο σε εμένα μου αρέσει να κάνω βόλτες στη βροχή;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλημεραααααα.....:D:D

Μια χαρα ειμαι μαρηηηηηηη τωρααααα, μπορει η πιεση μου να επεσε η κατι αλλο περαστικο...να ηταν...:P

Εσυυυυυ ολα καλα.....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερααααααααααααα κοριτσιαααααααααα!!!!!καλα εισαστε οοοοοοοοολες??????????εγω κι η Δεσποινουλα μου καλα ειμαστε σημερα εχουμε γιατρο στις 7!!!θα παω με τη μανουλα μου και λογικα θα μου πει και για το ντοπλερ ποτε να το κανω!πηγαμε εκκλησια σημερα!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηη????????????????

παω να διαβασω νεακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Kαλημερααααααααααααα κοριτσιαααααααααα!!!!!καλα εισαστε οοοοοοοοολες??????????εγω κι η Δεσποινουλα μου καλα ειμαστε σημερα εχουμε γιατρο στις 7!!!θα παω με τη μανουλα μου και λογικα θα μου πει και για το ντοπλερ ποτε να το κανω!πηγαμε εκκλησια σημερα!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηη????????????????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ που εισαι μαρηηηηηηη.....??????? καλα ειστε.....???? αντε περιμενουμε νεακια σας, ολα καλα θα ειναι και σημερα....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλημερα μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!Αντε γιατρο σημερα το κοριτσι μας!!!!!!!!!!!Θα περιμενουμε νεα!!!!!!!!!

Τι κανει το Δεσποινιω μας?????????????

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλημεραααααα.....:D:D

Μια χαρα ειμαι μαρηηηηηηη τωρααααα, μπορει η πιεση μου να επεσε η κατι αλλο περαστικο...να ηταν...:P

Εσυυυυυ ολα καλα.....???????

Καλα μαναρακι μου!!!!!!!!!!!Φυλαω το αυγουλακι μου!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Καλημέρα! Και εγώ έτσι πιστεύω πως θα ξέρω το Σαββατο! Χαχα! Γελάω μόνη μου! Ο μπεμπης αποφάσισε να σταματήσει να τυρανναει τη μαμά του φαίνεται!

Άσχετο αλλά μόνο σε εμένα μου αρέσει να κάνω βόλτες στη βροχή;;

Οχι Ελλη μου κι εγω τρελαινομαι να περπαταω στη βροχη αλλα αυτη τη στιγμη μαναρι δεν δυναμαι!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα σε όλες και να χαίρεστε τα παιδάκια σας και όσες είστε εγκυμονούσες με το καλό να τα πάρετε αγκαλίτσα!!!

Είμαι νέα στο φόρουμ στην 22η εβδομάδα κύησης (ΠΗΤ 22/3/2014) και έμεινα ξαφνικά χωρίς μαιευτήρα!!!

Μήπως μπορεί να μου συστήσει κάποια τον γιατρό της??? Ψάχνω μόνο σε δημόσιο μαιευτήριο ή νοσοκομείο στην Αθήνα.

Σας ευχαριστώ όλες εκ των προτέρων και να είστε όλες πολύ πολύ καλά!!!

Καλημέρα ΕΚΛΕΡΑΚΙ!!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!!! Εμένα ο γιατρός μου είναι σε δημόσιο στην Αθήνα αλλά με παρακολουθούσε στο ιατρείο του που σημαίνει οτι τον πλήρωσα. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ή αν ψάχνεις κάποιον που δεν παίρνει καθόλου λεφτά. Αν θες στείλε μου π.μ. να τα πούμε!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλα μαναρακι μου!!!!!!!!!!!Φυλαω το αυγουλακι μου!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε οχι και αυγουλακι με κοτζαμ αντρακιιιιιιι........!!!!!!!! Αυγουλαρααααααα......!!!!!!!

Καλημερα-καλησπερα NGN ΜΑΣ....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ε οχι και αυγουλακι με κοτζαμ αντρακιιιιιιι........!!!!!!!! Αυγουλαρααααααα......!!!!!!!

Γεια σου ΚΟΑΛΑΚΙ μου! Φιλιά στην φορτουνίτσα μας!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα ΕΚΛΕΡΑΚΙ!!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!!! Εμένα ο γιατρός μου είναι σε δημόσιο στην Αθήνα αλλά με παρακολουθούσε στο ιατρείο του που σημαίνει οτι τον πλήρωσα. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ή αν ψάχνεις κάποιον που δεν παίρνει καθόλου λεφτά. Αν θες στείλε μου π.μ. να τα πούμε!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Καλημερα Ngn μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????????

1sh1p2.png

Νιωθω σαν στρουθοκαμηλος με το τεραστιο αυγοοοοοο!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχααχαχααχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...