Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια!

Έλλη μου, από τις 8 δύσκολο να είναι ο γιατρός στα εξωτερικά! Αν εφημέρευε πρέπει να ενημερώσει τον επόμενο ή να ενημερωθεί από τον προηγούμενο, γιατί στις 8 γίνεται η αλλαγή βάρδιας. Τελείωσες όμως σύντομα βλέπω και με καλά νέα!! Άντε, περιμένουμε όλοι μαζί!!! Θα ενημερώσεις εννοείται, έτσι; :D

Αγορομάμυ, πολύ πρωινοί είστε εσείς!

Κοαλάκι, περαστικά!! Ελπίζω να νιώθεις περδίκι σύντομα για να κάνετε και τις δουλίτσες σας σήμερα!

Μαράκι, πάλι μπουκωμένο το καημένο;; Περαστικά!! Όσο για τα κουλουράκια, όσα μου έρχονται στο μυαλό ή έχουν ζάχαρη ή μέλι :?

Ηλιοβασίλεμα, κανόνισε, κλείσε ραντςβού με τον καλό ορθοπεδικό και μην το αμελείς, για να μη χειροτερέψει! Δύσκολο πράγμα το πρόβλημα στα χέρια..

Εκλεράκι, καλημέρα! Κι εγώ βόρεια είμαι, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, δυστυχώς, όμως να σου ευχηθώ με το καλό!!

Εδώ κορίτσια μια βγάζει ήλιο, μια συννεφιά, δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει ο καιρός, μου φαίνεται! Εμείς ρίξαμε κάτι ύπνους ατελείωτους και τώρα σιγά σιγά θα μαζέψω και την κουζίνα, κάτι απλωμένα κλπ. Φαγάκι έχω αυτυχώς από χθες!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφοσον ειναι κρεμα εμποριου δεν θα σου συνιστουσα να βαλεις ψωμακι μεσα (αμυλο, ζαχαρη) αλλα σε λιγο καιρο θα εχεις την δυνατοτητα να προσθεσεις δημητριακα ολικης μουλιασμενα η ακομα και αποξηραμενα φρουτα σε πολυ μικρα κομματακια...

Θελεις να τρωει για να χορταινει γιαυτο και σκεφτεσαι την προσθηκη....?????

Παρελειψα να πω,πως ψωμακι μας ειπες να βαζουμε στο μεσημεριανο της,οταν δεν θα εχω πατατα μεσα!Και επισης να της δινω λιγο κορα να μασαει για να καταλαβει πως ειναι η κανονικη τροφη,εννοειτε με επιβλεψη!

Μπισκοτακι μας ειπε πως εαν θελουμε μπορουμε να προσθεσουμε στην απογευματινη κρεμα,οχι γιατι δεν χορταινει αλλα για αλλαγη γευσης και για αρχισουμε να προσθετουμε γενικως και αλλα τροφιμα!Τα δημητριακα ποτε τα προσθετουν?Εμας προς το παρον μας τα απογορευσε λογω αλλεργιας που μας εκανε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Έλλη μου, από τις 8 δύσκολο να είναι ο γιατρός στα εξωτερικά! Αν εφημέρευε πρέπει να ενημερώσει τον επόμενο ή να ενημερωθεί από τον προηγούμενο, γιατί στις 8 γίνεται η αλλαγή βάρδιας. Τελείωσες όμως σύντομα βλέπω και με καλά νέα!! Άντε, περιμένουμε όλοι μαζί!!! Θα ενημερώσεις εννοείται, έτσι; :D

Αγορομάμυ, πολύ πρωινοί είστε εσείς!

Κοαλάκι, περαστικά!! Ελπίζω να νιώθεις περδίκι σύντομα για να κάνετε και τις δουλίτσες σας σήμερα!

Μαράκι, πάλι μπουκωμένο το καημένο;; Περαστικά!! Όσο για τα κουλουράκια, όσα μου έρχονται στο μυαλό ή έχουν ζάχαρη ή μέλι :?

Ηλιοβασίλεμα, κανόνισε, κλείσε ραντςβού με τον καλό ορθοπεδικό και μην το αμελείς, για να μη χειροτερέψει! Δύσκολο πράγμα το πρόβλημα στα χέρια..

Εκλεράκι, καλημέρα! Κι εγώ βόρεια είμαι, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, δυστυχώς, όμως να σου ευχηθώ με το καλό!!

Εδώ κορίτσια μια βγάζει ήλιο, μια συννεφιά, δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει ο καιρός, μου φαίνεται! Εμείς ρίξαμε κάτι ύπνους ατελείωτους και τώρα σιγά σιγά θα μαζέψω και την κουζίνα, κάτι απλωμένα κλπ. Φαγάκι έχω αυτυχώς από χθες!

Καλημερα Ζωηηηη!

Και γω Θεσσαλονικη ειμαι!!!!:tongue::tongue:

Οτι ναι ο καιρος!Και η υγρασια δεν παλευεται καλε!

Χμμμ,για πες μου εσυ τη συνταγη και τη ζαχαρη θα την μειωσω κατα πολυ!Ισα να εχουν λιγο γευση!

Ναι,απλι μουκωμενη η μικρη!Σκεφτομαι τελικα μηπως ειναι απο τα δοντια,διοτι δεςιχνει οτι ποναει παρα πολυ,ασε που απο πανω ηδη φαινεται το ασπρο του δοντιου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Παρελειψα να πω,πως ψωμακι μας ειπες να βαζουμε στο μεσημεριανο της,οταν δεν θα εχω πατατα μεσα!Και επισης να της δινω λιγο κορα να μασαει για να καταλαβει πως ειναι η κανονικη τροφη,εννοειτε με επιβλεψη!

Μπισκοτακι μας ειπε πως εαν θελουμε μπορουμε να προσθεσουμε στην απογευματινη κρεμα,οχι γιατι δεν χορταινει αλλα για αλλαγη γευσης και για αρχισουμε να προσθετουμε γενικως και αλλα τροφιμα!Τα δημητριακα ποτε τα προσθετουν?Εμας προς το παρον μας τα απογορευσε λογω αλλεργιας που μας εκανε!

Ακριβως αυτο...μην βαζεις επιπλεον ψωμακι ποσο μαλλον οταν εχει φαει στο μεσημεριανο...

Υπαρχουν υποαλλεργικα δημητριακα αλλα θα μπορεις σε λιγο να τα προσθεσεις μουλιασμενα ομως...;);)

Μπορεις επισης να προσθεσεις μιση μπανανα αν εχεις βαλει τη μιση το πρωι...

Επισης μπορεις να βαλεις αβοκαντο ωριμο σε λιγο καιρο...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ακόμη εδώ είσαι Μαράκι; Ωραία! Δυτικά, απ'ότι θυμάμαι, έτσι;

Χάζευα μπισκότα που έλεγες και δες τι βρήκα: https://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-odontofiias.html Εννοείται πως δεν τα έχω δοκιμάσει, βέβαια :tongue:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ακριβως αυτο...μην βαζεις επιπλεον ψωμακι ποσο μαλλον οταν εχει φαει στο μεσημεριανο...

Υπαρχουν υποαλλεργικα δημητριακα αλλα θα μπορεις σε λιγο να τα προσθεσεις μουλιασμενα ομως...;);)

Μπορεις επισης να προσθεσεις μιση μπανανα αν εχεις βαλει τη μιση το πρωι...

Επισης μπορεις να βαλεις αβοκαντο ωριμο σε λιγο καιρο...

Χμμμ,αυτο με την μπανανα μου αρεσε!Ισως να το δοκιμασω!Ευχαριστω πολυυυυυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Ζωηηηη!

Και γω Θεσσαλονικη ειμαι!!!!:tongue::tongue:

Οτι ναι ο καιρος!Και η υγρασια δεν παλευεται καλε!

Χμμμ,για πες μου εσυ τη συνταγη και τη ζαχαρη θα την μειωσω κατα πολυ!Ισα να εχουν λιγο γευση!

Ναι,απλι μουκωμενη η μικρη!Σκεφτομαι τελικα μηπως ειναι απο τα δοντια,διοτι δεςιχνει οτι ποναει παρα πολυ,ασε που απο πανω ηδη φαινεται το ασπρο του δοντιου!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ξεχασα να σου πω πως μπορεις να χρησιμοποιησεις ισοτονο διαλυμα θαλασσινου νερου μετα τον 6το μηνα αλλα με μετρο...

Μπορει να μην ειναι κρυωματακι αλλα λογω δοντιων οπως ειπες η απλα ξεμπουκωνει η μικρουλα σου...

Εχει αλλα συμπτωματα εκτος απο το μπουκωμα.....??????

ΖΩΗΤΣΑ καλημερααααααα, καλυτερα ειμαι ηδη, ευχαριστω....!!!!!!!

Εσεις ολα καλα.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ εχει και κουλουρακια στο φαρμακειο χωρις προσθηκη ζαχαρης, υπαρχουν και σε πολυ οργανωμενα μαρκετ...βαζεις ενα σε τριματα και εισαι μια χαρα....!!!!!!

Υπαρχουν επισης κουλουρακια οδοντοφυιας....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Αυταααα.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Είμαι σπίτι τώρα.

Ηλιοβασίλεμα Οχι δεν παίρνω βαλίτσα μαζι απλώς από ότι κατάλαβα θέλει να τσεκάρει αν έχει ξεκινήσει διαστολή γιατί μου είπε πως δεν έχω. Αφού δεν πάω προγραμματισμένα για τοκετο. Και διαστολή να έχει ξεκινήσει δεν με κρατάει μέσα. Απλώς θα μου πει οτι μεχρι Δευτέρα ας πούμε γενναω και θα πάω οταν με πιάσουν οι καλοί πονοι.

Ζωή δεν θα με δει στα εξωτερικά. Στην μαιευτική κλινικη ειπε να παω να τον βρω γι'αυτό είπα πως μάλλον θα εφημερεύει το βράδυ και θα θέλει να με δει πριν φύγει.. Αυτός εξωτερικά έχει μόνο Πεμπτη..

Πήγα και στο ΙΚΑ να ανανεώσουμε τα βιβλιάρια.

Πείτε νέα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ξεχασα να σου πω πως μπορεις να χρησιμοποιησεις ισοτονο διαλυμα θαλασσινου νερου μετα τον 6το μηνα αλλα με μετρο...

Μπορει να μην ειναι κρυωματακι αλλα λογω δοντιων οπως ειπες η απλα ξεμπουκωνει η μικρουλα σου...

Εχει αλλα συμπτωματα εκτος απο το μπουκωμα.....??????

ΖΩΗΤΣΑ καλημερααααααα, καλυτερα ειμαι ηδη, ευχαριστω....!!!!!!!

Εσεις ολα καλα.....?????

Μετά τον έκτο το θαλασσινό; Το ήξερα πως δεν στέκει καλα η παιδίατρος της κουνιαδας μου. Μόλις είχε σαραντησει και είχε μυξουλες ο μπεμπης και πήρε φυσιολογικό από το φαρμακείο και η παιδίατρος της έγραψε σπρέι θαλασσινού νερού.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Είμαι σπίτι τώρα.

Ηλιοβασίλεμα Οχι δεν παίρνω βαλίτσα μαζι απλώς από ότι κατάλαβα θέλει να τσεκάρει αν έχει ξεκινήσει διαστολή γιατί μου είπε πως δεν έχω. Αφού δεν πάω προγραμματισμένα για τοκετο. Και διαστολή να έχει ξεκινήσει δεν με κρατάει μέσα. Απλώς θα μου πει οτι μεχρι Δευτέρα ας πούμε γενναω και θα πάω οταν με πιάσουν οι καλοί πονοι.

Ζωή δεν θα με δει στα εξωτερικά. Στην μαιευτική κλινικη ειπε να παω να τον βρω γι'αυτό είπα πως μάλλον θα εφημερεύει το βράδυ και θα θέλει να με δει πριν φύγει.. Αυτός εξωτερικά έχει μόνο Πεμπτη..

Πήγα και στο ΙΚΑ να ανανεώσουμε τα βιβλιάρια.

Πείτε νέα!

Ναι καλέ! Απλά λέω ότι ήταν δύσκολο να είναι σήμερα το πρωί στα εξωτερικά από τις 8 ;);)

Πόσους γιατρούς είπες ότι έχει εκεί η κλινική; Γιατί εφόσον είναι δημόσιο, παίζει να γεννήσεις και με τον άλλο, έτσι δεν είναι;

Άντε, όσο πας πλησιάζεις!! :D

p8P6p2.png

Ναι καλέ! Απλά λέω ότι ήταν δύσκολο να είναι σήμερα το πρωί στα εξωτερικά από τις 8 ;);)

Πόσους γιατρούς είπες ότι έχει εκεί η κλινική; Γιατί εφόσον είναι δημόσιο, παίζει να γεννήσεις και με τον άλλο, έτσι δεν είναι;

Άντε, όσο πας πλησιάζεις!! :D

2 γιατρούς έχει αλλά δεν παίζει με τον αλλο. Έχουν σύστημα αυτός που σε παρακολουθεί αυτός σε ξεγενναει. Αυτός θα με δει οπότε θα είναι στο περίμενε και όταν πάω στο νοσοκομείο να γεννήσω θα τον ειδοποιήσουν και θα έρθει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

2 γιατρούς έχει αλλά δεν παίζει με τον αλλο. Έχουν σύστημα αυτός που σε παρακολουθεί αυτός σε ξεγενναει. Αυτός θα με δει οπότε θα είναι στο περίμενε και όταν πάω στο νοσοκομείο να γεννήσω θα τον ειδοποιήσουν και θα έρθει.

.....τι σύστημα είναι τούτο για δημόσιο νοσοκομείο;;;; :confused::confused::confused::confused:

Από τη μία είναι καλό, γιατί αυτός που σε παρακολουθεί σε ξεγεννάει κιόλας. Από την άλλη, κανονικά αυτός που εφημερεύει είναι υπέυθυνος..

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...