Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι σε περιτρυγιριζει κανα κρυωμα; Ελπίζω πώς όχι!!! Με την τηλεοραση τελικα τι αποφασισατε;

Αγορομαμυ πώς ξύπνησε σήμερα ο ταρζανακος σου;

Ελλη καλό περίμενε! Εδω περιμένουμε στους ιδιωτες γιατρους, πόσο μάλλον σε δημόσιο;

Εμεις ξυπνησαμε νωρις πριν τις 8....με τραβουσε η μικρη να σηκωθω και να μην χουζουρεψουμε....εφτιαξα καφε...εβαλα πρωινο στην κορη μου και παιδικα στη τηλεοραση. Μαζεψα τα κρεβατια μας και λιγες πρωινες δουλιτσες και μπηκα να δωσω παρουσια.

Βρεχει, σταματαει, ξαναβρεχει....οποτε μαλλον μεσα θα μεινουμε...θα δειξει!

Καλημερα Μαρακι βορινό!

Το πετυχα το ερωτημα σου στο ΠΑΡΕΝΤΣ... Γιατι δεν της δινεις μονο ψωμακι μεχρι να προσθεσεις στη διατροφη της τουλαχιστον το πορτοκαλι και μετα να της φτιαξεις τα λαδοκουλουρα που σου πρότειναν;

Κοαλακι μου,τελικα ενα ενα τα λεω!Περαστικα σου κοριτσι μου!

Διαβαζα στοπ φορουμ για μια κοπελα που το μικρο της εχει προβλημα(?) με ατοπικη δερματιτιδα!Και ζηταει βοηθεια/ενημερωση,εαν υπαρχει καποια που το εχει περασει!Σκεφτηκα εσενα,και αν μπορεις να της δωσεις καποιες συμβουλες!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,καλημερα,τι κανεις?Εχεις εκει την μικρη σημερα?Κανει απεργια η δασκαλα της?

Πως ειναι το χερι σου?Ηρθε και η δικια μου σειρα να πονεσει!Το δεξι χθες με πεθανε!Ασε που εχει πεταχτει το κοκκαλο και δεν μπορω να ισιωσω την παλαμη,ευχομαι να ειναι ο τενοντας και οχι καμια νεανικη αρθριτιδα!Την Δευτερα θα κλεισω ραντεβου στο ορθοπεδικο μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Μαρακι βορινό!

Το πετυχα το ερωτημα σου στο ΠΑΡΕΝΤΣ... Γιατι δεν της δινεις μονο ψωμακι μεχρι να προσθεσεις στη διατροφη της τουλαχιστον το πορτοκαλι και μετα να της φτιαξεις τα λαδοκουλουρα που σου πρότειναν;

Περαστικα στη μικρουλα σας!!! Τί οορο της βαζεις; σε αμπουλες ή με σπρευ; ο ορος σε σπρευ μπαινει με περισσοτερη πιεση και προκαλει φταρνισμα στο μωρο/παιδι και ετσι καθαριζει το συστημα πιο αμεσα...Δοκιμασε το καποια στιγμη, αφου το συζητησεις και με παιδιατρο!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα σε όλες και να χαίρεστε τα παιδάκια σας και όσες είστε εγκυμονούσες με το καλό να τα πάρετε αγκαλίτσα!!!

Είμαι νέα στο φόρουμ στην 22η εβδομάδα κύησης (ΠΗΤ 22/3/2014) και έμεινα ξαφνικά χωρίς μαιευτήρα!!!

Μήπως μπορεί να μου συστήσει κάποια τον γιατρό της??? Ψάχνω μόνο σε δημόσιο μαιευτήριο ή νοσοκομείο στην Αθήνα.

Σας ευχαριστώ όλες εκ των προτέρων και να είστε όλες πολύ πολύ καλά!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Μαρακι βορινο περαστικα και σε σενα!!!

εγω ειμαι καλυτερα...θα δω στο ικα σε πρωτη φαση τι γιατρους εχουμε...σιγουρα εχει 2 ορθοπεδικους...να παω και εγω για μια πρωτη εξεταση στον "καλο" γιατρο...

Ο αντρας μου λογω χειρωνακτικης εργασιας που κανει, ταλαιπωρει πολυ το σωμα του...ειχε περσυ προβλημα στο χερι και ειχε παει στο ικα και δεν του εγραφε ουτε καν μερικες μερες αναρρωτικης εργασιας λες και ηταν υπαλληλος γραφειου και οποτε θα μπορουσε να εργαστει κανονικα...του ειχε πει να ζητησει στην εργασια του να μην σηκωνει βαρη....:confused: Το ειχε σχεδον μηνα, να πεθαινει απο πονους και ευτυχως ειχε πεσει και η αδεια του μια βδομαδα και δεν πηγαινε συνεχεια στη δουλεια. Παει, μετα σε αλλο ορθοπεδικο, παλι στο ΙΚΑ, και εκεινος αμεσως του ειπε να δεσει το χερι ψηλα να μην κρεμεται, του εδωσε φαρμακα και ακινησια...και ετσι του περασε!

Λοιπόν από ότι φαινεται από βδομάδα θα έχουμε κι αλλά γεννητούρια. Ο τράχηλος κοντινε και είναι μαλακος. Του ανεφερα και για τη βλεννη που βλέπω και τα πονακια. Μου έκανε και μια καλή ανασκαφη. Έχουμε τις προϋποθέσεις είπε και πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες. Θέλει να με δει το Σάββατο το πρωι νωρίς πριν τις 8. (έχει φαίνετε εφημερία το βραδυ και θέλει να με δει πριν φύγει). Αυτά τα νεα μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ισως τελικα αρκεστω μονο στο ψωμακι που ειπες!Εκτος και απο τις συνταγες που βρισκω να αφαιρεσω οτι δεν κανει να φαει!

Χρησιμοποιω ορο σε αμπουλα,για το σπρευ θα ρωτησω οπως ειπες την γιατρο!

Αν και πιστευω πως σε παιδακια τετοιας ηλικιας δεν κανει!Αλλα θακ ων μια ερωτηση!Να εισαι καλα κοπελα μου!Την προηγουμενη φορα ειχαμε βαλει και otrivin st. για παιδια,μονο 3 μερες!Εαν δω πως χειροτερευει/δεν καλυτερευει,θα της ξαναβαλω!

Και ο αντρουλης σου ταλαιπωρειτε?Καλα,οι γιατροι του ΙΚΑ,οχι ολοι μεν,αλλα οι πιο πολυ ειναι ασχετοι ή απλα βαριουνται να κανουν καλα τη δουλεια τους!

Ετσι και γω,ειχα θεμα με εναν ορθοπεδικο,ο οποιος μονο που δε με εφτυσε,οταν ειχα παει με χτυπημα στα πλευρα!Τι να πεις,αρκει,οταν ερχεται σοβαρο περιστατικο,να το αντιμετωπιζουν με υπευθυνοτητα!

Εκλερακι,να χεις μια καλη και τελειομηνη εγκυομοσυνη!Οπως ειπε και η προλαλησασα,υπαρχουν κοπελες που μπορουν να σε βοηθησουν!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν από ότι φαινεται από βδομάδα θα έχουμε κι αλλά γεννητούρια. Ο τράχηλος κοντινε και είναι μαλακος. Του ανεφερα και για τη βλεννη που βλέπω και τα πονακια. Μου έκανε και μια καλή ανασκαφη. Έχουμε τις προϋποθέσεις είπε και πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες. Θέλει να με δει το Σάββατο το πρωι νωρίς πριν τις 8. (έχει φαίνετε εφημερία το βραδυ και θέλει να με δει πριν φύγει). Αυτά τα νεα μου!

Αντεεεε καλε,ερχεται ο γαμπρος!Να παρω καλα ρουχα στην κοπελα μου,να την ετοιμασω,να μην την δει μες τα μαυρα χαλια!:tongue::tongue:

Αντε,ωραια τα νεα σου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου για το ενδιαφερον-ευχες, δεν ειναι κρυωμα απλα μπορει να επεσε η πιεση μου και λιγο η κουραση ηρθε και εδεσε, ηδη ομως νιωθω καλυτερα....:D:D.

ΕΚΛΕΡΑΚΙ με το καλο το μωρακι σου, δεν γνωριζω ουτε εγω διοτι δεν ειμαι απο αθηνα, θα σου πουν τα κοριτσια μας ομως....:D:D:D

ΕΛΛΗ αντε πλησιαζεις, με το καλο.....!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κρεμα δινεις στο μωρο....?????? εμποριου....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ΚΟΑΛΑΚΙ MOY,κρεμα εμποριου,υποαλλεργικη,χωρις γαλα!

Τι λες εσυ?Εχεις κατι κατα νου?

Εφοσον ειναι κρεμα εμποριου δεν θα σου συνιστουσα να βαλεις ψωμακι μεσα (αμυλο, ζαχαρη) αλλα σε λιγο καιρο θα εχεις την δυνατοτητα να προσθεσεις δημητριακα ολικης μουλιασμενα η ακομα και αποξηραμενα φρουτα σε πολυ μικρα κομματακια...

Θελεις να τρωει για να χορταινει γιαυτο και σκεφτεσαι την προσθηκη....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...