Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καληνυχτα Μαρακι βορινο και μακαρι να κοιμηθει ησυχα η Δημητρουλα σας!

Μποτσακι στο ειπε και ο γιατρος οτι αναγκαστικα πατε για καισαρικη λογω ζαχαρου; Γιατι και εγω που ειχα διαβητη κυησης, μου εσπασαν τα νερα...αλλα εκεινη την ωρα στο μαιευτηριο μου ειπε να παμε για καισαρικη λογω λωροδεματος....Θελω να πω, δεν μου ειχε πει απο πριν οτι θα παμε αναγκαστικα για καισαρικη λογω διαβητη...εκτος και αν εσκεμμενα δεν μου το ειχε πει...:confused:

Οχι εγω του το ειχα πει κι απ'οτι καταλαβα δεν μπηκε στη διαδικασια να αλλαξει γνωμη,αλλα φανταζομαι απ'οσο ξερω οτι στο ζαχαρο η καισαρικη ειναι πιο εφικτη λογω να μην πιεστει το μωρο για υπογλυκαιμιες και τετοια και ποσο μαλλον ενα μεγαλο μωρακι!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι ναι το ξερω αυτο με τον φοβο για υπογλυκαιμια...Αλλα νομιζω οπως και να γεννησει καποια ειτε με καισαρικη ειτε με φτ , λογω διαβητη κυησης, μου ειχαν πει οτι το μωρο θα ταιστει αμεσως και θα το τσιμπουσαν για να μετρησουν σακχαρο και να αποκλεισουν την υπογλυκαιμια...Δηλαδη γεννησα και μου την εφεραν μετα απο καποιες ωρες για το παραπανω λογο...

Καλα, δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι και να σπασουν τα νερα, εσυ θα πας κυρια στη κλινικη και θα πατε για καισαρικη!

Εγω εχω δυο φιλες που ειχαν κανονισμενη μερα για να πανε για καισαρικη και λιγες ωρες πριν πανε στη κλινικη, τους εσπασαν τα νερα λες και το ηξεραν τα μωρα τους!!!

Μποτσακι ναι το ξερω αυτο με τον φοβο για υπογλυκαιμια...Αλλα νομιζω οπως και να γεννησει καποια ειτε με καισαρικη ειτε με φτ , λογω διαβητη κυησης, μου ειχαν πει οτι το μωρο θα ταιστει αμεσως και θα το τσιμπουσαν για να μετρησουν σακχαρο και να αποκλεισουν την υπογλυκαιμια...Δηλαδη γεννησα και μου την εφεραν μετα απο καποιες ωρες για το παραπανω λογο...

Καλα, δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι και να σπασουν τα νερα, εσυ θα πας κυρια στη κλινικη και θα πατε για καισαρικη!

Εγω εχω δυο φιλες που ειχαν κανονισμενη μερα για να πανε για καισαρικη και λιγες ωρες πριν πανε στη κλινικη, τους εσπασαν τα νερα λες και το ηξεραν τα μωρα τους!!!

Ναι ναι δεν αγχωνομαι καθολου.Αφου το παιδι ειναι καλα ας γινει οτι θελει!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

καρακαηδονες μου τι κανετε?

εγω μπαινω απο ενα χαζοκινητο και προσπαθω να διαβασω νεα σας καθε φορα μου βγαινουν τα ματια!!

εχουμε και λεμε!!!

Μποτσακι μου με το καλο να υποδεχτεις ττο καμαρι σου και να πανε ολα καλα!!! ερχεται ο πρωτος αντρας της παρεας!!!

Πατουσιτσα μου τι κανεις μπηκες και εσυ στο μηνα σου αντε με το καλο να παιρνετε σειρα μια μια!!

Μαυ μου αγαπημενη μου συμπεθερα!!2100!!!!!!

ετσι να μεγαλωσει γρηγορα να ερθει σπιτι της η βιαστικομπεμπουλα!!!

Η Β. τι κανει ?την προετοιμασες μαρη τν νυφη μου για το ερχομο της αδερφης της>???

Γιολα μου ακομα σε ταλαιπωρει ο βηχας?κιαι εγω τις τεοευταιαες εβδ δεν εβαλα γραμμαριο αλλα η μπουμπου επαιρνε κανονικα!με το καλο την αλλη εβδ μπαινεις και εσθ στο μηνα σου!

Νασια μου τι γινεται πως νοιωθεις που ερχεται η ωρα ,λησιαζει ο καιρος??

Ελλη μου ηρεμησε και απολαυσε το καιρο που κοιλαει ακι ειναι ακομα στη κοιλιτσα ο μπεμπης σου ,απολαυσε την παρεα του αντρουλη σου και κανε πραγματα για τον εαυτο σου μεχρι τις 40 3βδ εχεις μελλον και αν θες φυσιολογικα περιμενε να ερθει οποτε ειναι ετοιμος!!

Ngn μου πολυχρονη να σαι χαιρομαστε!!!πως παει το μπεμπε και ο θηλασμος ειναι ησυχη η μικρη???

Ιωαννακι μου με τι προβληματιζεσαι με τον θηλασμο να σου πω μια συμβουλη μην επιρεαζεσαι απο διαφορες μπουρδες που θα ακουσεις ή θα διαβασεις το γαλα δεν κοβεται επειδη θα δωσεις πιπιλα ή μπουκαλι επισης δεν ειμαστε εργοστασια γαλατος το στηθος παραγει αναλογα με τις αναγες του μωρου!

ο θηλασμος εχει πολλα ωφελει σε καποιες περιπτωσεις και μαλιστα στις περισσοτερες εχει ενα μειωνεκτημα το μωρο επειδη πααθαινει εξαρτηση απο την μαμα θελει να θηλαζει συνεχεια,για αυτο λεεμ οτι πρεπει να ειναι ελευθερος ο θηλασμος χωρις ωραρια,αυτο οδηγει στην κοπωση και εξαντληση και των δυο γιατι και τα μωρα το φυσιιολογικο ειναι να κοιμουνται!!μπορεις να θηλαζεις ολη μερα και αν βλεπεις οτι την νυχτα δυσκολευεσαι δινε συμπληρωμα δεν εγινε και κατι προκοιμενου να ξεκουραστεις και να ηρεμησεις και να χαρεις τις μοναδικες και ανεπαναληπτες στιγμες με το μωρο το οποιο μεγαλωνει και μαλιστα γρηγορα και δεν θα ειναι μωρο συντομα αλλα παιδακι!

Εγω στο γιο μου θηλασσα 9 μηνες απο τους οποιους το 7 αποκλειστηκα μετα ενταξα τις τροφες και στους εννεα εκανα οριστικη διακοπη εξ αναγκης διοτι ειχα προβλημα υγειας2!

αν με ρωτησεις το εχω μετανοιωσει τον αποκλειστικο στο γιο μου διοτι ολο αυτο το διαστημα δεν ειχαμε μερα ουτε νυχτα και τα ειχαμε φτυσει μονο κλαμα και γκρινια υπηρχε απο την κουραση!

Τωρα θηλαζω αποκλειστικα αλλα εξ αναγκης οι εκ πεποιθησεως ειμαι στην προσπαθεια ανευρεσης συμπληρωματος το μωρο μου ξυπναει την χυχτα καθε μιση ωρα και την μερα καθε 20 λεπτα και τα εχω φτυσει απο την αυπνια και τις δουλειες!!!

ολες οι αλλες καλα Αγορομαμμυ, Θαλεια, Ηλιοβασιλεμα ,Κοαλακι, Μαρακι βορεινο?

Μαρηηηηηηηηηηη ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!

Διαβασα ολα καλα ετσι Μαρω μου????????Σε βασανιζει λιγο η μπεμπα αλλα στο χρωσταει μαρη!!!!!!!Να μαθεις που το ελεγες το παιδι βλαμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Ευχαριστουμε...

Αυτο ακριβως θα εκαμνα και εγω με τη φμ αν ηταν μεγαλυτερη, οχι οτι ομως και σε αυτη την ηλικια (παιδικη) δεν πρεπει να ειμαστε και λιγο μονοι μας...

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα να περασετε με τον αντρουλη σου αυριο!!!!!!!!!Να το χαρειτε και να το απολαυσετε γιατι εισαστε μακρυα και το δικαιουστε παραπανω!!!!!!!!!

Πιστευω και για τα παιδια ειναι καλο να βλεπουν τους γονεις τους ετσι!!!!!!!!!!Τελειααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια γλυκά, δε σας ξεχνάω, μη μου κακιώνετε, απλά, δεν προλαβαίνω πολύ τελευταία! Πάω μαιευτήριο και κάθομαι αρκετες ώρες γιατί ταίζω τη μπέμπα μου, που έφτασε τα 2100 παρακαλώ!!! 😄😄😄😄😄😄

Επίσης αρχιζω και ετοιμάζομαι και στο σπίτι, δε μπορεί, έχει πάρει η μικρή το δρόμο της για το σπίτι της..

Σας αγαπώ πολύ όλες, δε διάβασα τίποτα γιατί φεύγω σε μισή ωρίτσα πάλι,

πρόλαβα όμως να δω για το γλυκό μας Μποτσάκι που όρισε το ραντεβού με τον μπέμπη της!! Με το καλό!!!

Και σε ΟΟΟΟΛΕΣ!!! Πλησιάζετε μία μία!!

Μαυ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!αχ καθε φορα που μπαινεις και μας λες για την μικρη σου μας κανεις πολυ χαρουμενες!!!!!!!!!

αντε αντε ετοιμασου γιατι σε 10 με 15 μερες την βλεπω σπιτι την μπεμπουλα!!!!!!!!!!

αντε καλε μπαινουμε ολες σε μια σειρα!Αποσυντονιστηκαμε λιγο αλλα το ξαναβρηκαμε απλα εσυ περασες το μεγαλυτερο λουκι!!!!!!!!

αλλααααα εδω ειμαστε και ειχαμε πει οτι δεν θα το διαπραματευομασταν για κανενα λογο και..............ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω να παω λιγο κανπε γιατι κουραστηκα και μπορει να μην ξαναμπω γιατι ειμαι και ταλαιπωρημενη απο το πρωι και ισως παω για υπνο!!!!!!!!!!!!!!

Σας καληνυχτω και σας φιλω οοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!

Και σας ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καληνυχτα ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, καλη ξεκουραση....!!!!!!!!

Και εγω κοριτσια μου παω για υπνο, τα λεμε αυριο.....

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα....

Φιλακια πολλαααααα σε οοοοοοολες σας.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα κοριτσακια μου.......:D:D:D

Τι κανετε.....?????? εδω ο καιρος ειναι κρυος σχετικα και μουντος...

Εμεις καλαααα, ξυπνησαμε στις 9 παρα, ηπιαμε γαλατακι και τωρα παιζουμε ενω ο μπαμπας μας πηγε μαρκετ για να μην το εχουμε το απογευμα και αυτο και καθυστερησουμε παρα πολυ...και εκτος των αλλων ηθελε κατι πραγματακια σε προσφορα που τα εχει...οποτε μας αφησε...:(:(. Εγω δεν σηκωθηκα καλα, εχω ζαλαδα, ναυτια, ιλιγγο να το πω μαζι με αναγουλα......??????? ενα χαλι σημερα :( αλλα θα μου περασει......το ξερω :P.

Παω να κανω χυμο πορτοκαλακι για να με "ανεβασει" λιγο και ερχομαι.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοπελες μου!

Πως ειστε?

Εμεις δεν κοιμηθηκαμε ευχαριστα!Ξυπνουσε συνεχεια η μικρουλα μου,δεν μπορουσε να'ανασανει!Τις εβαλα ορο και το βραδυ,κοιμηθηκαμε ορθιες,τις εβαλα και κατω απο το στρωμα ενα μαξιλαρι,7 με 8.30 κοιμηθηκε καλα και πιο ευχαριστα!Τι να κανουμε,τα περασαν οι γονεις μας,τα περναμε εμεις,θα τα περασουν και αυτα με τα δικα τους παιδια!Περαστικα να ειναι μονο!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,εκανες καφεδακι?Και γω εφτιαξα ενα σκετο ελληνικο,ελα να πιουμε παρεα!Τι κανει ο Μητσακος?Και σενα ολα νωρις σου τα εκανε,ετσι?Οταν πλεον ξεκινησε να μπουσουλαει/σηκωνεται,περπαταει ξεθυμανε ή οχι?Εγινε πιο ζωηρος?

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,υπομονη!Αυτη η αναμονη και μενα με κουραζει!

Κοριτσια,η γιατρος μας ειπε πως μπορουμε να της βαζουμ στην απογευματινη κρεμα και μπισκοτακι,αλλα χωρις γαλα και αυγα,κοινως νηστιμο!Στο εμποριο δεν βρηκα κατι,και αυτα που βρηκα ηταν με ενα σωρο ουσιες/σοδα/αμμωνια/πορτοκαλι!

Ηδη εχω αναρτησει θεμα και στο φορουμ,αλλα δεν ειδα συμμετοχη!Μηπως ξερετε εσεις καποια αναλογη συνταγη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...