Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι καλο ειναι λιγο απεξαρτηση...:tongue::tongue::tongue:, αλλωστε θα ειναι με παππου και γιαγια που και με αυτους μια χαρα περνανε απλα εμενα παλι θα μου λειψει.....:(:(:(. Ναι βρηκα χαλακι ενα με σκουρα χρωματα (μωβ, πρασινο κλπ) παιδοεφηβικο, εχει επανω σχεδιακια (καρδουλες, λουλουδακια κλπ) και θα παω να το παρω για να το στειλω καθαριστηριο και πριν καλα καλα χειμωνιασει να προλαβω να το στρωσω...

τελεια!!! χουχουλιαρικο θα ειναι! πωπω ασε κι εμενα μου ελειψε εχθες ο δικος μου. εκει που ελεγα ωραια να ηρεμησω μερικες ωριτσες, ολη την ωρα επαιρνα τηλ να τον ακουσω και κοιτουσα φωτο του και βιντεο του στο κινητο. Η μητροτητα ειναι απιστευτη!!

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι νυσταζω πολυ... Καλε εχει χαθει η Ριτσα ή απλα επειδη μπαινω περιστασιακα δε την εχω πετυχει?

Καληνυχτες γλυκες μου φιλεναδες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ τζααααααα.......!!!!!!!

Μια χαρα τα νεακια σας......καλυτερα δεν μπορουσαν να ειναι.....!!!!!

Πολυ καλος ο μπεμπαρος, μπραβο σας....!!!!!!!! Συγχαρητηρια....!!!!!!!

Με το καλοοοοοο......τη δευτερα λοιπον αν δεν προκυψει κατι απροοπτο.....!!!!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Τι κανει η φμ μας?????????????

1sh1p2.png

Ναι κοιμηθηκε η μικρουλα μου παρολο που κοιμηθηκε αρκετα το μεσημερι , 9.30-10 παρα αποκοιμηθηκε...Λογικα το πρωι θα ξυπνησει νωρις...πριν τις 8!

θα ηταν κουρασμενη απο το παιχνιδι η μικρουλα, ταλαιπωρηθηκε και με την ιωση και τωρα αναπληρωνει δυναμεις! δωστης ενα φιλακι!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι...............ανατριχιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να γεννησεις τον μπεμπακο σου γερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω καλο μου ηλιοβασιλεμα!!!!!!!!!!Η Αγγελικουλα τι κανει?

1sh1p2.png

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Τι κανει η φμ μας?????????????

Καλα ειναι το αγγελουδακι μου, νανακια κανει...σημερς της φορεσα και τα αθλητικα για να τα συνηθισει, μια χαρα τα πηγαμε...;);)

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ νομιζω η εχθες η προχθες το βραδυ μπηκε η ΡΙΤΣΑ ΜΑΣ, δεν θυμαμαι καλα....:rolleyes::rolleyes:

Καληνυχτααααααααα.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ καληνυχτα και καλη ξεκουραση!

Κοαλακι, στην αντιστοιχη ηλικια της φουρτουνας, θυμαμαι που πηγαιναμε σε ταβερνα με την δικια μου και παιρναμε μαζι το καρεκλακι φαγητου που προσαρμοζεται σε καρεκλες και τσουγκριζαμε τα ποτηρια μας και γελαγε!!!! Πώς περναει ο καιρος αλλα σιγουρα καθε ηλικια εχει την χαρη της!!!

Μποτσακι καλα ειμαστε!!! Σημερα τους εκαναν μαθημα για την σωστη διατροφη...πηγα να την παρω και φορουσανε ολα μαι κατασκευη σαν στεμμα με τον κυριο καροτακη και ενα στιχακι με συμβουλες διατροφης!;)

Μονο εμενα η δικια μου επεφτε με τα αθλητικα και χτυπουσε το κεφαλι της σε εκεινη την ηλικια;;;; περπαταγε μαλλον σαν πουλακι και εγερνε προς τα πισω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μποτσακι μου γλυκο!! ολα καλα ε?? τι ομορφα!! απολαυσε τον αντρουλη σου τωρα, ευχαριστησου τις τελευταιες μερες που θα κοιμασαι ησυχη.. μετα θα εχεις εννοια το γιοκα σου!!!! και ειναι τελειαααααααα!! κανε πραγματα που δε θα μπορεις να κανεις για αρκετο καιρο.. λιωσε στο ιντερνετ, δες τηλεοραση, κανε μπανακι με την ησυχια σου, περπατησε σε μερη που δε θα εχεις προσβαση με το καροτσι μετα χααχαχαχα!!

Ναι αγορομαμυ μου αυτο θακνω τωρα θα το απολαυσω πολυ!!!!Τωρα ηρεμησα κιολας!!!!!!!!!!!!Ο Δημητρακης μας τι κανει??

1sh1p2.png

Αγορομαμυ καληνυχτα και καλη ξεκουραση!

Κοαλακι, στην αντιστοιχη ηλικια της φουρτουνας, θυμαμαι που πηγαιναμε σε ταβερνα με την δικια μου και παιρναμε μαζι το καρεκλακι φαγητου που προσαρμοζεται σε καρεκλες και τσουγκριζαμε τα ποτηρια μας και γελαγε!!!! Πώς περναει ο καιρος αλλα σιγουρα καθε ηλικια εχει την χαρη της!!!

Μποτσακι καλα ειμαστε!!! Σημερα τους εκαναν μαθημα για την σωστη διατροφη...πηγα να την παρω και φορουσανε ολα μαι κατασκευη σαν στεμμα με τον κυριο καροτακη και ενα στιχακι με συμβουλες διατροφης!;)

Εγω αν της δωσω ποτηρι γεματο θα πιει το περιεχομενο σιγουρααααα και αν της δωσω αδειο θα μου το φορεσει καπελο....:lol::lol::lol::lol:, οποτε καλυτερα να μην ρισκαρω ουτε την μια περιπτωση ουτε την αλλη....;););)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου,δεν διαβασα τα τελευταια νεα σας.

Σας καληνυχτω γιατι η μικρη δεν ειναι και πολυ καλα.Μονο μπουκωμα εχει,αλλα την ενοχλει στο υπνο.Της εβαλα φυσιολογικο και εδωσα πολυ λιγο ντεπον.Ας ελπισουμε να εχει καλον υπνο.Δε θα βγω τελικα για ποτο.Που να παω ετσι οπως ειναι.

Αντε,καλο ξημερωμα και καλη συνεχεια.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΓΙΟΛΑ μου συγνωμη λαθος θα διαβασα!!!!!!

ΜΑΡΙΑ 1106 δεν χρειαζεται να μου ζητας συγνωμη !!!!!!!!!!!σιγα το πραγμα!!!

ΖΩΗ μου ο θηλασμος πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα παιδιου!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ αντε με το καλο να περπατησει η μικρη σου!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κ γω τρελαινομαι για τα φυλλα!!!!!!!!ασε πολλα πραγματα εδω δεν ξερουν να τα φανε !!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλα σου ειπε ο γιατρος σου εγω ειχα κανει 2 ενεσουλες για τα πνευμονακια της μικρης προληπτικα!!!!!!!!!(δεν ξεραμε ακριβως ποσων εβδομαδων ειμαι μονο βαση υπερηχου),οταν λες οτι αν σπασουν τα νερα θα γεννησεις εννοεις οτι μπορει να γεννησεις κ φυσιολογικα δηλαδη?

Οχι μαναρακι μου.Αυτο δεν υπαρχει για μενα θα γεννησω με καισαρικη κι επειδη εγω το θελω αλλα και λογω ζαχαρου πλεον!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι δικιο πολυ εχεις!!!!χαχαχαχαχα οποτε ας καθησει με την γιαγια και τον παππου και να εχετ το κεφαλι σας ησυχο!;)

η Ριτσα απο προχθες εχει να μπει, αν θυμαμαι καλα...Σημερα πρεπει να τελειωνε τα χαπια για την περιοδο...

Καληνυχτα Μαρακι βορινο και μακαρι να κοιμηθει ησυχα η Δημητρουλα σας!

Μποτσακι στο ειπε και ο γιατρος οτι αναγκαστικα πατε για καισαρικη λογω ζαχαρου; Γιατι και εγω που ειχα διαβητη κυησης, μου εσπασαν τα νερα...αλλα εκεινη την ωρα στο μαιευτηριο μου ειπε να παμε για καισαρικη λογω λωροδεματος....Θελω να πω, δεν μου ειχε πει απο πριν οτι θα παμε αναγκαστικα για καισαρικη λογω διαβητη...εκτος και αν εσκεμμενα δεν μου το ειχε πει...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...