Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Kοριτσιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Σαν φαντασμα εμφανιζομαι!!!!!!!!!!!Εριξα υπνους μεχρι τις 7 και μετα καναπε!!!!!!!!!!!!

Ειναι τρομερο ποσο δεμενες ειμαστε ολες!!!!!!!!!!!Το πρωι εκει που περιμενα και μπηκα και σας διαβασα λιγο με συγκινησατε οοοοοολες!!!!!!!!!!!Ετσι εχω κι εγω την εννοια σας καθημερινα!!!!!!!!!

Ξυπναω και λεω να ειναι ολα καλα για ολες μας και σημερα και για τις εγκυουλες και για τις μανουλες μας και για ολες μας τις σουσουραδες!!!!!!!!

Λοιπον ολα καλα με τον μπεμπη,ειναι 3480 ειναι ολα μια χαρα απλα ειναι αρκετα αυξημενο το αμνιακο υγρο αλλα στην εβδομαδα που ειμαστε δεν μας νοιαζει γιατι πολυ απλα αν σπασουν τα νερα θα παω να γεννησω!!!!!

Απλως ο γιατρος μου επειδη δεν υπαρχει καποιο αλλο θεμα για να μου το παρει θελει να εχω μπει στις 38 γιατι μπορει στα κιλα να ειναι ενταξει αλλα δεν θελει να εχουμε κανενα θεματακι με τα πνευμονακια που πριν την 38 υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα!!!!!!!!!!Οποτε μου ειπε να κατσω ησυχη μεχρι την Κυριακη και να παω την Δευτερα να γεννησω.Τωρα επειδη ειμαι στις μερες μου κι εχω αρκετο υγρο αν σπασουν τα νερα πολυ απλα θα παω να γεννησω!!!!!!!!!!!!!

Αυταααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Εσεις οοοοοοοοοοολες καλα??????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ τζααααααα.......!!!!!!!

Μια χαρα τα νεακια σας......καλυτερα δεν μπορουσαν να ειναι.....!!!!!

Πολυ καλος ο μπεμπαρος, μπραβο σας....!!!!!!!! Συγχαρητηρια....!!!!!!!

Με το καλοοοοοο......τη δευτερα λοιπον αν δεν προκυψει κατι απροοπτο.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Kοριτσιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Σαν φαντασμα εμφανιζομαι!!!!!!!!!!!Εριξα υπνους μεχρι τις 7 και μετα καναπε!!!!!!!!!!!!

Ειναι τρομερο ποσο δεμενες ειμαστε ολες!!!!!!!!!!!Το πρωι εκει που περιμενα και μπηκα και σας διαβασα λιγο με συγκινησατε οοοοοολες!!!!!!!!!!!Ετσι εχω κι εγω την εννοια σας καθημερινα!!!!!!!!!

Ξυπναω και λεω να ειναι ολα καλα για ολες μας και σημερα και για τις εγκυουλες και για τις μανουλες μας και για ολες μας τις σουσουραδες!!!!!!!!

Λοιπον ολα καλα με τον μπεμπη,ειναι 3480 ειναι ολα μια χαρα απλα ειναι αρκετα αυξημενο το αμνιακο υγρο αλλα στην εβδομαδα που ειμαστε δεν μας νοιαζει γιατι πολυ απλα αν σπασουν τα νερα θα παω να γεννησω!!!!!

Απλως ο γιατρος μου επειδη δεν υπαρχει καποιο αλλο θεμα για να μου το παρει θελει να εχω μπει στις 38 γιατι μπορει στα κιλα να ειναι ενταξει αλλα δεν θελει να εχουμε κανενα θεματακι με τα πνευμονακια που πριν την 38 υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα!!!!!!!!!!Οποτε μου ειπε να κατσω ησυχη μεχρι την Κυριακη και να παω την Δευτερα να γεννησω.Τωρα επειδη ειμαι στις μερες μου κι εχω αρκετο υγρο αν σπασουν τα νερα πολυ απλα θα παω να γεννησω!!!!!!!!!!!!!

Αυταααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Εσεις οοοοοοοοοοολες καλα??????????

Μποτσακι μου γλυκο!! ολα καλα ε?? τι ομορφα!! απολαυσε τον αντρουλη σου τωρα, ευχαριστησου τις τελευταιες μερες που θα κοιμασαι ησυχη.. μετα θα εχεις εννοια το γιοκα σου!!!! και ειναι τελειαααααααα!! κανε πραγματα που δε θα μπορεις να κανεις για αρκετο καιρο.. λιωσε στο ιντερνετ, δες τηλεοραση, κανε μπανακι με την ησυχια σου, περπατησε σε μερη που δε θα εχεις προσβαση με το καροτσι μετα χααχαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιααααααααα μου ηρθα και εγω...

Τι κανετε.....????? ολες καλα.....?????

Εμεις καλα ειμαστε, ολο το απογευμα ημασταν στην πεθερα μου και τα περασαμε ωραια, γυρισαμε στις 8μιση, ηπιες γαλατακι η φμ και νανι...

Τωρα καθομαστε με τον ανδρουλη μου...και τα λεμε...

ΜΑΥ ΜΟΥ ερχεται η μπεμπουλα σου σπιτι, μπραβο σας, ειστε πολυ δυνατες και φτανει η ωρα που θα ανατμωσετς οι 4 σας...:D:D:D, μια χαρα τα νεακια σας...

Ολα τα υπολοιπα κοριτσακια ειναι καλα...???????

Συμπεθερααααα!! που εισαι καλεεεεεε!!! μπραβο σας που περασατε ομορφα!! αυριο θα εχουμε κι εμεις τον μπαμπακα μας σπιτι, ειναι αργια για τις ενοπλες δυναμεις! θα παμε για καφεδακι το πρωι και μετα εχω ενα βουνο σιδερο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Mε το καλο Μποτσακι μου.Φτανει η μεγαλη μερα!

Σου ειπε ποσα κιλακια ειναι τωρα περιπου; Το θυμαμαι που σου ειχε βρει μεγαλυτερη κοιλιτσα λογω ζαχαρου αλλα σε εμενα δεν ειναι αυτη η αιτια. Και στην καμπυλη ολα τελεια και στην γενικη αιματος προχτες ειχα 79 ενω ειχα φαει τα ξημερωματα μια κουταλια μελι για τον βηχα.Μηπως σου ειχε πει αν τρεχει κανενας κινδυνος αλλος εκτος του να βγεει μεγαλυτερο; Δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο.Εχω παρει 8 κιλα και τις τελευταιες 3 βδομαδες ουτε γραμμαριο ενω εκεινος ανεβηκε 800 γραμμαρια.Ελπιζω να φταιει το λαθος του υπερηχου.

Παντως εσυ τελειωνεις με το καλο.

Ελα Γιολα μου!!!!!!!!Μην ανησυχεις!!!!!!!!!!!Ακου εγω σε ολες μου τις εξετασεις και στα ουρα δεν εχω ποτε ζαχαρο πλην της καμπυλης που το εδειξε!!!!!!!Επισης το τελευταιο τριμηνο που κανω την διατροφη εγω εχω παρει μονο 3 κιλα επιπλεον και το παιδι μεγακλωνει ακομα!Ο γιατρος μου ειεπε οτ μεγαλωνοντας οι εβδομαδες οι ορμονες ειναι στο κοκκινο και τιποτα να μην τρωω το μωρο βρισκει και τραβαει η κοιλιτσα του ζαχαρο γι'αυτο κι εγω το βοηθησα με την ινσουλινη γιατι πιο πολυ διαιτα δεν μπορουσα να κανω.Και ηδη σημερα λιγο ειδαμε οτι κατεβηκε.Στη δικη σου περιπτωση μπορει απλα να ειναι μεγαλο παιδι χωρις αυτο να σημαινει σωνει και καλα οτι εχει προβλημα!!!!!!!!!!!Οποτε μην ανησυχεις!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθερααααα!! που εισαι καλεεεεεε!!! μπραβο σας που περασατε ομορφα!! αυριο θα εχουμε κι εμεις τον μπαμπακα μας σπιτι, ειναι αργια για τις ενοπλες δυναμεις! θα παμε για καφεδακι το πρωι και μετα εχω ενα βουνο σιδερο!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ τι κανετε...????? ναι μια χαρα περασαμε...

Αχ τι καλα που θα πατε αυριο βολτιτσα, να εχει και ομορφο καιρο...υπεροχα θα ειναι. Και εμεις αυριο θα παμε για ψωνια και μετα για φαγητο εξω (1-2 φορες τον μηνα το εχουμε καθιερωσει). Θα παω να παρω το χαλι της φμ εποτελους και κατι αλλα πραγμτακια που χρειαζομαι για το σπιτι. Η φμ θα μεινει με τη γιαγια της αναγκαστικα διοτι θα καθυστερησουμε πολυ...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΓΙΟΛΑ μου συγνωμη λαθος θα διαβασα!!!!!!

ΜΑΡΙΑ 1106 δεν χρειαζεται να μου ζητας συγνωμη !!!!!!!!!!!σιγα το πραγμα!!!

ΖΩΗ μου ο θηλασμος πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα παιδιου!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ αντε με το καλο να περπατησει η μικρη σου!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κ γω τρελαινομαι για τα φυλλα!!!!!!!!ασε πολλα πραγματα εδω δεν ξερουν να τα φανε !!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλα σου ειπε ο γιατρος σου εγω ειχα κανει 2 ενεσουλες για τα πνευμονακια της μικρης προληπτικα!!!!!!!!!(δεν ξεραμε ακριβως ποσων εβδομαδων ειμαι μονο βαση υπερηχου),οταν λες οτι αν σπασουν τα νερα θα γεννησεις εννοεις οτι μπορει να γεννησεις κ φυσιολογικα δηλαδη?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ τι κανετε...????? ναι μια χαρα περασαμε...

Αχ τι καλα που θα πατε αυριο βολτιτσα, να εχει και ομορφο καιρο...υπεροχα θα ειναι. Και εμεις αυριο θα παμε για ψωνια και μετα για φαγητο εξω (1-2 φορες τον μηνα το εχουμε καθιερωσει). Θα παω να παρω το χαλι της φμ εποτελους και κατι αλλα πραγμτακια που χρειαζομαι για το σπιτι. Η φμ θα μεινει με τη γιαγια της αναγκαστικα διοτι θα καθυστερησουμε πολυ...

τι ωραια που θα περαστε τα δυο σας!! καλο ειναι να μαθαινει και λιγο χωρις εσενα η φουρτουνιτσα, και η γιαγια αλλο που δε θα θελει!!!! εμενα τον κρατησαν για 3 ωρες εχθες για να παω σε υπηρεσιες σε διπλανη πολη και λυσσαξαν απο τη χαρα τους! ειχαν να τον κρατησουν απο τοτε που πηγα για την υστεροσκοπηση! εννοειται οτι τον βλεπουν συχνα αλλα αλλιως τον χαιρονται να τον αναλαμβανουν μονοι τους! Βρηκατε χαλακι τελικα ε? αντε με'γειες!!!! καλες σβουρες να κανει η φουρτουνιτσα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ τα Εισοδια δεν ειναι αυριο; Οπότε θα ειστε ολοι μαζι!

Εμεις αυριο λογω εκλογων του εκπαιδευτικου προσωπικου, θα ειναι παλι κλειστο το σχολειο...οποτε θα ειμαστε οι δυο μας! ο μπαμπας μας εχει ρεπο το σαβ/κο εκτος απροοπτου!

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ τα Εισοδια δεν ειναι αυριο; Οπότε θα ειστε ολοι μαζι!

Εμεις αυριο λογω εκλογων του εκπαιδευτικου προσωπικου, θα ειναι παλι κλειστο το σχολειο...οποτε θα ειμαστε οι δυο μας! ο μπαμπας μας εχει ρεπο το σαβ/κο εκτος απροοπτου!

καλως το Ηλιοβασιλεμα!!! ναι ειναι μεγαλη γιορτη αυριο! θα εχεις κι εσυ σπιτι την μικρη λογω εκλογων ε?? ωραια, θα μαγειρεψετε παρεουλα!!! κοιμηθηκε τωρα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Γιορταζει καμια απο τις Μαριες μας αυριο;

Κοαλακι καλα να περασετε αυριο! Μου εχει λειψει και μενα κατι παρομοιο να βγω με τον συζυγο μου μονο....αλλα δεν μπορουμε να το καθιερωσουμε........και αν μας προκυψει ταβερνα , θα προτιμησω να παω με το παιδακι μας γιατι ειναι σε ηλικια που το χαιρεται πολυ, το θελει και της αρεσει και συνεργαζεται μια χαρα...!

τι ωραια που θα περαστε τα δυο σας!! καλο ειναι να μαθαινει και λιγο χωρις εσενα η φουρτουνιτσα, και η γιαγια αλλο που δε θα θελει!!!! εμενα τον κρατησαν για 3 ωρες εχθες για να παω σε υπηρεσιες σε διπλανη πολη και λυσσαξαν απο τη χαρα τους! ειχαν να τον κρατησουν απο τοτε που πηγα για την υστεροσκοπηση! εννοειται οτι τον βλεπουν συχνα αλλα αλλιως τον χαιρονται να τον αναλαμβανουν μονοι τους! Βρηκατε χαλακι τελικα ε? αντε με'γειες!!!! καλες σβουρες να κανει η φουρτουνιτσα!!

Ναι καλο ειναι λιγο απεξαρτηση...:tongue::tongue::tongue:, αλλωστε θα ειναι με παππου και γιαγια που και με αυτους μια χαρα περνανε απλα εμενα παλι θα μου λειψει.....:(:(:(. Ναι βρηκα χαλακι ενα με σκουρα χρωματα (μωβ, πρασινο κλπ) παιδοεφηβικο, εχει επανω σχεδιακια (καρδουλες, λουλουδακια κλπ) και θα παω να το παρω για να το στειλω καθαριστηριο και πριν καλα καλα χειμωνιασει να προλαβω να το στρωσω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι κοιμηθηκε η μικρουλα μου παρολο που κοιμηθηκε αρκετα το μεσημερι , 9.30-10 παρα αποκοιμηθηκε...Λογικα το πρωι θα ξυπνησει νωρις...πριν τις 8!

Γιορταζει καμια απο τις Μαριες μας αυριο;

Κοαλακι καλα να περασετε αυριο! Μου εχει λειψει και μενα κατι παρομοιο να βγω με τον συζυγο μου μονο....αλλα δεν μπορουμε να το καθιερωσουμε........και αν μας προκυψει ταβερνα , θα προτιμησω να παω με το παιδακι μας γιατι ειναι σε ηλικια που το χαιρεται πολυ, το θελει και της αρεσει και συνεργαζεται μια χαρα...!

Ευχαριστουμε...

Αυτο ακριβως θα εκαμνα και εγω με τη φμ αν ηταν μεγαλυτερη, οχι οτι ομως και σε αυτη την ηλικια (παιδικη) δεν πρεπει να ειμαστε και λιγο μονοι μας...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...