Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Έκατσα, αγορομάμυ μου, τι να κάνω;; Τα κλωσσάω :tongue::tongue:

Μόνο εγώ δεν καίγομαι να βγει η μπέμπα από κει μέσα; Πολύ το ευχαριστιέμαι να τη νιώθω να κόβει βόλτες και δε με έχει κουράσει.. Ανάποδο πλάσμα είμαι :rolleyes:

Έλλη, λογική η αγωνία! :D

μπραβο κοριτσι σημαινει οτι ειναι ησυχο το κοριτσακι σου ευχομαι να ειναι το ιδιο κ οταν βγει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καρακαηδονες μου τι κανετε?

εγω μπαινω απο ενα χαζοκινητο και προσπαθω να διαβασω νεα σας καθε φορα μου βγαινουν τα ματια!!

εχουμε και λεμε!!!

Μποτσακι μου με το καλο να υποδεχτεις ττο καμαρι σου και να πανε ολα καλα!!! ερχεται ο πρωτος αντρας της παρεας!!!

Πατουσιτσα μου τι κανεις μπηκες και εσυ στο μηνα σου αντε με το καλο να παιρνετε σειρα μια μια!!

Μαυ μου αγαπημενη μου συμπεθερα!!2100!!!!!!

ετσι να μεγαλωσει γρηγορα να ερθει σπιτι της η βιαστικομπεμπουλα!!!

Η Β. τι κανει ?την προετοιμασες μαρη τν νυφη μου για το ερχομο της αδερφης της>???

Γιολα μου ακομα σε ταλαιπωρει ο βηχας?κιαι εγω τις τεοευταιαες εβδ δεν εβαλα γραμμαριο αλλα η μπουμπου επαιρνε κανονικα!με το καλο την αλλη εβδ μπαινεις και εσθ στο μηνα σου!

Νασια μου τι γινεται πως νοιωθεις που ερχεται η ωρα ,λησιαζει ο καιρος??

Ελλη μου ηρεμησε και απολαυσε το καιρο που κοιλαει ακι ειναι ακομα στη κοιλιτσα ο μπεμπης σου ,απολαυσε την παρεα του αντρουλη σου και κανε πραγματα για τον εαυτο σου μεχρι τις 40 3βδ εχεις μελλον και αν θες φυσιολογικα περιμενε να ερθει οποτε ειναι ετοιμος!!

Ngn μου πολυχρονη να σαι χαιρομαστε!!!πως παει το μπεμπε και ο θηλασμος ειναι ησυχη η μικρη???

Ιωαννακι μου με τι προβληματιζεσαι με τον θηλασμο να σου πω μια συμβουλη μην επιρεαζεσαι απο διαφορες μπουρδες που θα ακουσεις ή θα διαβασεις το γαλα δεν κοβεται επειδη θα δωσεις πιπιλα ή μπουκαλι επισης δεν ειμαστε εργοστασια γαλατος το στηθος παραγει αναλογα με τις αναγες του μωρου!

ο θηλασμος εχει πολλα ωφελει σε καποιες περιπτωσεις και μαλιστα στις περισσοτερες εχει ενα μειωνεκτημα το μωρο επειδη πααθαινει εξαρτηση απο την μαμα θελει να θηλαζει συνεχεια,για αυτο λεεμ οτι πρεπει να ειναι ελευθερος ο θηλασμος χωρις ωραρια,αυτο οδηγει στην κοπωση και εξαντληση και των δυο γιατι και τα μωρα το φυσιιολογικο ειναι να κοιμουνται!!μπορεις να θηλαζεις ολη μερα και αν βλεπεις οτι την νυχτα δυσκολευεσαι δινε συμπληρωμα δεν εγινε και κατι προκοιμενου να ξεκουραστεις και να ηρεμησεις και να χαρεις τις μοναδικες και ανεπαναληπτες στιγμες με το μωρο το οποιο μεγαλωνει και μαλιστα γρηγορα και δεν θα ειναι μωρο συντομα αλλα παιδακι!

Εγω στο γιο μου θηλασσα 9 μηνες απο τους οποιους το 7 αποκλειστηκα μετα ενταξα τις τροφες και στους εννεα εκανα οριστικη διακοπη εξ αναγκης διοτι ειχα προβλημα υγειας2!

αν με ρωτησεις το εχω μετανοιωσει τον αποκλειστικο στο γιο μου διοτι ολο αυτο το διαστημα δεν ειχαμε μερα ουτε νυχτα και τα ειχαμε φτυσει μονο κλαμα και γκρινια υπηρχε απο την κουραση!

Τωρα θηλαζω αποκλειστικα αλλα εξ αναγκης οι εκ πεποιθησεως ειμαι στην προσπαθεια ανευρεσης συμπληρωματος το μωρο μου ξυπναει την χυχτα καθε μιση ωρα και την μερα καθε 20 λεπτα και τα εχω φτυσει απο την αυπνια και τις δουλειες!!!

ολες οι αλλες καλα Αγορομαμμυ, Θαλεια, Ηλιοβασιλεμα ,Κοαλακι, Μαρακι βορεινο?

τι κανεις?

τα παιδακια σου?εγω δεν ειπα οτι προβληματιζομαι με το θηλασμο απλα ειπα οτι δεν ειμαι φανατικη του αποκλειστικου αν βλεπω οι το παιδι δεν χορταινει μονο απο το δικο μου γαλα!!!!!!!εγω απ την αρχη δινω κ συμπληρωμα κ πιπιλα εδωσα στις 15 μερες περιπου κ το μωρο μου δεν επαθε συγχυση θηλων που λενε οτι παθαινουν!!!!!!!!η μικρη σο δεν θελει κανενα γαλα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Ναι, και θέλω να τα δοκιμάσω.. Σκέφτομαι και για υφασμάτινες πάνες..

αληθεια?χαρας το κουραγι σου ειδικα τις πρωτες μερες που κανουν κακα καπου 10 φορες τη μερα κ βαλε

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

ΕΛΛΑΚΙ ειναι λογικο να αγχωνεσαι εννοειται πως δεν μας πριζεις γιατι ολες που εχουμε γεννησει ειμασταν στη θεση σου εγω παντως απ τον 7 ηθελα να γεννησω ελεγα κουραστηκα πια να ειμαι εγκυος!!!!!!χχαχαχαχαααχαχαχα!!!!!

ολα θα γινουν απολαυσε τον αντρουλη σου γιατι μετα θα τον παραμελισεις

!!!!!!!!!οσο για τον μπεμπη θα βγει τι θα κανεις δηλαδη θα το χωνεψεις?χαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

ΓΙΟΛΑ κ μενα μου λεγε ο γιατρος συνεχεια οτι εχω μεγαλη κοιλια με ζαχαρο κανονικοτατο!!!!!!!!!!!!!κ μου λεγε οτι θα βγαλω μεγαλο μωρο!!!!!!!!!!!

Ιωαννα μου δεν εχω μεγαλη κοιλια το αντιθετο.Πριν μια βδομαδα μου ζητησαν σε ταμειο να δωσω την θεση μου σε εγκυο η οποια γενναει Φλεβαρη :confused::lol::lol:

dpTCp2.png

62YBp2.png

αληθεια?χαρας το κουραγι σου ειδικα τις πρωτες μερες που κανουν κακα καπου 10 φορες τη μερα κ βαλε

Όοοοοοοοχι από την αρχή! Ας περάσουν κανά δυο μήνες και μετά :rolleyes:

Αυτοί οι καρποί υποτίθεται ότι περιέχουν φυσικές σαπωνίνες, οπότε ουσιαστικά είναι ένα μη επεξεργασμένο απορρυπαντικό.

Όσο για το θηλασμό, εγώ νομίζω ότι εξαρτάται από το μωρό.. Της φίλης μου έτρωγε κάθε τρίωρο μέχρι τις πρώτες 2-3 βδομάδες κι ήταν μια χαρά! Μετά κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να του δώσουν μπουκάλι για μια μέρα και δεν ξανάπιασε στήθος.. :?

p8P6p2.png

καρακαηδονες μου τι κανετε?

εγω μπαινω απο ενα χαζοκινητο και προσπαθω να διαβασω νεα σας καθε φορα μου βγαινουν τα ματια!!

εχουμε και λεμε!!!

Μποτσακι μου με το καλο να υποδεχτεις ττο καμαρι σου και να πανε ολα καλα!!! ερχεται ο πρωτος αντρας της παρεας!!!

Πατουσιτσα μου τι κανεις μπηκες και εσυ στο μηνα σου αντε με το καλο να παιρνετε σειρα μια μια!!

Μαυ μου αγαπημενη μου συμπεθερα!!2100!!!!!!

ετσι να μεγαλωσει γρηγορα να ερθει σπιτι της η βιαστικομπεμπουλα!!!

Η Β. τι κανει ?την προετοιμασες μαρη τν νυφη μου για το ερχομο της αδερφης της>???

Γιολα μου ακομα σε ταλαιπωρει ο βηχας?κιαι εγω τις τεοευταιαες εβδ δεν εβαλα γραμμαριο αλλα η μπουμπου επαιρνε κανονικα!με το καλο την αλλη εβδ μπαινεις και εσθ στο μηνα σου!

Νασια μου τι γινεται πως νοιωθεις που ερχεται η ωρα ,λησιαζει ο καιρος??

Ελλη μου ηρεμησε και απολαυσε το καιρο που κοιλαει ακι ειναι ακομα στη κοιλιτσα ο μπεμπης σου ,απολαυσε την παρεα του αντρουλη σου και κανε πραγματα για τον εαυτο σου μεχρι τις 40 3βδ εχεις μελλον και αν θες φυσιολογικα περιμενε να ερθει οποτε ειναι ετοιμος!!

Ngn μου πολυχρονη να σαι χαιρομαστε!!!πως παει το μπεμπε και ο θηλασμος ειναι ησυχη η μικρη???

Ιωαννακι μου με τι προβληματιζεσαι με τον θηλασμο να σου πω μια συμβουλη μην επιρεαζεσαι απο διαφορες μπουρδες που θα ακουσεις ή θα διαβασεις το γαλα δεν κοβεται επειδη θα δωσεις πιπιλα ή μπουκαλι επισης δεν ειμαστε εργοστασια γαλατος το στηθος παραγει αναλογα με τις αναγες του μωρου!

ο θηλασμος εχει πολλα ωφελει σε καποιες περιπτωσεις και μαλιστα στις περισσοτερες εχει ενα μειωνεκτημα το μωρο επειδη πααθαινει εξαρτηση απο την μαμα θελει να θηλαζει συνεχεια,για αυτο λεεμ οτι πρεπει να ειναι ελευθερος ο θηλασμος χωρις ωραρια,αυτο οδηγει στην κοπωση και εξαντληση και των δυο γιατι και τα μωρα το φυσιιολογικο ειναι να κοιμουνται!!μπορεις να θηλαζεις ολη μερα και αν βλεπεις οτι την νυχτα δυσκολευεσαι δινε συμπληρωμα δεν εγινε και κατι προκοιμενου να ξεκουραστεις και να ηρεμησεις και να χαρεις τις μοναδικες και ανεπαναληπτες στιγμες με το μωρο το οποιο μεγαλωνει και μαλιστα γρηγορα και δεν θα ειναι μωρο συντομα αλλα παιδακι!

Εγω στο γιο μου θηλασσα 9 μηνες απο τους οποιους το 7 αποκλειστηκα μετα ενταξα τις τροφες και στους εννεα εκανα οριστικη διακοπη εξ αναγκης διοτι ειχα προβλημα υγειας2!

αν με ρωτησεις το εχω μετανοιωσει τον αποκλειστικο στο γιο μου διοτι ολο αυτο το διαστημα δεν ειχαμε μερα ουτε νυχτα και τα ειχαμε φτυσει μονο κλαμα και γκρινια υπηρχε απο την κουραση!

Τωρα θηλαζω αποκλειστικα αλλα εξ αναγκης οι εκ πεποιθησεως ειμαι στην προσπαθεια ανευρεσης συμπληρωματος το μωρο μου ξυπναει την χυχτα καθε μιση ωρα και την μερα καθε 20 λεπτα και τα εχω φτυσει απο την αυπνια και τις δουλειες!!!

ολες οι αλλες καλα Αγορομαμμυ, Θαλεια, Ηλιοβασιλεμα ,Κοαλακι, Μαρακι βορεινο?

Κουραγιο Μαρακι ετσι θα ειμαι κι εγω σε λιγες εβδομαδες συν το διαβασμα της μικρης και την ετοιμασια γιαωτο σχολειο.Θα δω δεν θα ταραξουμε την οικογενειακη μας γαληνη κιολας.Μακαρι να μπορεσω οπως στην μικρη αλλα αν οχι δεν θα πεθανω κιολας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,τι ειναι καλε αυτα?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ,καλα ειμαστε!Μεγαλωνουμε και γινομαστε πολυυυυυ ζωηρες!Δε φτανει που πλεον σηκωνεται και πιανεται απο επιπλα/καναπεδες κτλ,αλλα θελει να στεκεται ορθια χρις να κρατιεται απο πουθενα!Βρηκε το κολπο φυσικα,γυρναει και στεκεται στηριζομενη στην πλατη!Βιαζεται να μεγαλωσει μου φαινεται!

Πωπω,τα χεις φτυσει με τον θηλασμο!Εμ λογικο!Εισαι νοικοκυρα,συζυγος,μανα 2 παιδιων τα οποια εχουν τις δικες τους αναγκες απο την μανουλα,εισαι γυναικα...ΥΠΟΜΟΝΗ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

τι κανεις?

τα παιδακια σου?εγω δεν ειπα οτι προβληματιζομαι με το θηλασμο απλα ειπα οτι δεν ειμαι φανατικη του αποκλειστικου αν βλεπω οι το παιδι δεν χορταινει μονο απο το δικο μου γαλα!!!!!!!εγω απ την αρχη δινω κ συμπληρωμα κ πιπιλα εδωσα στις 15 μερες περιπου κ το μωρο μου δεν επαθε συγχυση θηλων που λενε οτι παθαινουν!!!!!!!!η μικρη σο δεν θελει κανενα γαλα?

δεν ειχα διαβασει το μην αλλα τις απαντησεις σε εσενα οποτε μπερδευτηκα!!

σορυ να σε ξεαγχωσω πηγαινα!!!

και εγω δεν ειμαι φανταικη για τιποτα δεν μου αρεσει να μπαινω σε διαμαχες τυπου φυσιολογικος-καισαρικη θηλασμος-ξενο αποκλειστικος θηλασμος -μικτος θηλασμος

κοριτσακια ξυπνησε το τερας σας αφηνω!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γλυκά, δε σας ξεχνάω, μη μου κακιώνετε, απλά, δεν προλαβαίνω πολύ τελευταία! Πάω μαιευτήριο και κάθομαι αρκετες ώρες γιατί ταίζω τη μπέμπα μου, που έφτασε τα 2100 παρακαλώ!!! 😄😄😄😄😄😄

Επίσης αρχιζω και ετοιμάζομαι και στο σπίτι, δε μπορεί, έχει πάρει η μικρή το δρόμο της για το σπίτι της..

Σας αγαπώ πολύ όλες, δε διάβασα τίποτα γιατί φεύγω σε μισή ωρίτσα πάλι,

πρόλαβα όμως να δω για το γλυκό μας Μποτσάκι που όρισε το ραντεβού με τον μπέμπη της!! Με το καλό!!!

Και σε ΟΟΟΟΛΕΣ!!! Πλησιάζετε μία μία!!

Μπραβο Μαυ μου που μεγαλωνετε τοσο!Θα κανετε ομορφα Χριστουγεννα οπως ολες μας.Με το καλο να ακουσεις τα ευχαριστα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

δεν ειχα διαβασει το μην αλλα τις απαντησεις σε εσενα οποτε μπερδευτηκα!!

σορυ να σε ξεαγχωσω πηγαινα!!!

και εγω δεν ειμαι φανταικη για τιποτα δεν μου αρεσει να μπαινω σε διαμαχες τυπου φυσιολογικος-καισαρικη θηλασμος-ξενο αποκλειστικος θηλασμος -μικτος θηλασμος

κοριτσακια ξυπνησε το τερας σας αφηνω!!

Γεια σου κουκλαααα!Τρεχαααααααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρια1106 χαρα στο κουραγιο σου που μπαινεις εστω και λιγο να μας πεις τα νεακια σου! Τι τραβας Χριστε μου!! παντως κι εγω σε δευτερο παιδι θα κανω αποκλειστικο μονο τους 3 πρωτους μηνες και μετα συμπληρωμα τουλαχιστον τη νυχτα.. βεβαια θα μου πεις στο χερι μου ειναι???? κι εσυ αλλα πλανα ειχες κοπελα μου, ελπιζω συντομα να βρεις γαλατακι να την καλυπτει γιατι πραγματικα θα λιωσεις!

Μαρακι βορινοοοοοο ταρζαν και η δικια σου ε??? κι εμας σηκωθηκε περιπου 1 εβδομαδα αφου εκλεισε τους 6 μηνες! τον ειχα στην κουνια ξαπλα και πηγα στο μπανιο και ξαφνικα γυρναω και τον βρισκω ορθιο στα καγκελα!! και απο τη χαρα μου κανω αααααα και τρομαξε και επεσε ο καημενος!! μπουσουλησε κανονικα περιπου 7 μηνων και 20 ημερων αλλα με το που εκλεισε τους 7 μπουσουλουσε προς τα πισω! σιγα σιγα πηραμε φόρα... με τα φαγητα καλα τα παει η Δημητρουλα σου?

Ιωαννα μου τι κανετε?? καλε εμεις τα τρωμε τα φυλλα απο τα πατζαρια, τρελαινομαι!! με πολυ λαδι και ξυδι! Μαλιστα αυριο εχω σκοπο να αγορασω και να βρασω αρκετα και να τα κανω σαν τουρσι.. τα βαζω στο ψυγειο με λαδι, ξυδακι και σκορδο και οσο μενουν τοσο πιο νοστιμα ειναι!! Μην ακους τους Γκατζους, δεν ξερουν να φανε!! χαχαχα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιααααααααα μου ηρθα και εγω...

Τι κανετε.....????? ολες καλα.....?????

Εμεις καλα ειμαστε, ολο το απογευμα ημασταν στην πεθερα μου και τα περασαμε ωραια, γυρισαμε στις 8μιση, ηπιες γαλατακι η φμ και νανι...

Τωρα καθομαστε με τον ανδρουλη μου...και τα λεμε...

ΜΑΥ ΜΟΥ ερχεται η μπεμπουλα σου σπιτι, μπραβο σας, ειστε πολυ δυνατες και φτανει η ωρα που θα ανατμωσετς οι 4 σας...:D:D:D, μια χαρα τα νεακια σας...

Ολα τα υπολοιπα κοριτσακια ειναι καλα...???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...