Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ζωη, μολις μπαινει καποια στον μηνα της , ξεκιναει ανα βδομαδα το καρδιοτοκογραφημα στη κλινικη που θα γεννουσα.

Δηλαδη με ειδε οταν ειχα μπει στην 36η , εκανα το πρωτο καρδιοτοογραφημα στην 36η, το δευτερο στη 37η και πριν προλαβω να κανω το 3ο αν θυμαμαι καλα, γεννησα!

Τουλαχιστον τετοια τακτικη ειχε ο τοτε γυναικολογος μου....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα έχει καρδιοτοκογράφο στο ιατρείο. Πήγα την προηγούμενη Πέμπτη, κάναμε καρδιοτοκογράφημα, πήρε πίεση κλπ κλπ και είπε ότι δε χρειάζεται υπέρηχος. Τώρα θα ξαναπάω την άλλη Πέμπτη και σίγουρα θα κάνω τοκογράφο. Υπέρηχο δεν ξέρω, θα φανεί!

p8P6p2.png

Καλησπέρα τι κάνετε; Τελικά οι ορμόνες τα κάνουν όλα.. Δεν γίνεται ένα πρωί να ξυπνήσω και.να μην με νοιαζει τίποτα; Να τα αφήσω όλα στην τύχη τους;; Γελάω με τον άντρα μου. Μου χάιδευε την κοιλιά και λέει:"εγώ όλο τριβω και τριβω αλλά το τζίνι δεν λέει να βγει". Έχω αγωνία να σας πω την αλήθεια τι θα πει αύριο ο.γιατρός. Αλλά σκέφτομαι πως θέλει δεν θέλει θα βγει κάποια στιγμή. Πλησιάζει και η ημερομηνία μου. Ξέρω σας πριζω αλλά η αγωνία μου είναι τεράστια.

NGN μου χρόνια πολλά και από εμένα. Να τα εκατοστησεις και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με υγεία.

Πατουσιτσα όλο πλεκεις. Η Δεσποινουλα είναι πολύ τυχερή που η μαμά της της φτιάχνει τόσα πράγματα. Μπράβο σου!

May μου όπως βλέπω σύντομα θα πάρεις τη Μιχαελα σου σπίτι. Μπράβο στο κορίτσι σου!

Και τα αλλά διάβασα αλλά η μνήμη μου δεν είναι καλα σήμερα. Με ακολουθεί. Θα ξανά μπω το βράδυ. Φιλάκια σε όλες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσιαααααααααα!!!!!Γυρίζω είμαι στο δρόμο.Ολα καλα!!!!

Δευτέρα γενναωωωωωωωω!!!!!!

Απλά ο γιατρός μου θελει να είμαι αφού δεν υπαρχει πρόβλημα στις 38.

Θα μπω το απογευματάκι και θα τα πούμε.Μια χαρά ο μπουμπουκος μου!!!

Mε το καλο Μποτσακι μου.Φτανει η μεγαλη μερα!

Σου ειπε ποσα κιλακια ειναι τωρα περιπου; Το θυμαμαι που σου ειχε βρει μεγαλυτερη κοιλιτσα λογω ζαχαρου αλλα σε εμενα δεν ειναι αυτη η αιτια. Και στην καμπυλη ολα τελεια και στην γενικη αιματος προχτες ειχα 79 ενω ειχα φαει τα ξημερωματα μια κουταλια μελι για τον βηχα.Μηπως σου ειχε πει αν τρεχει κανενας κινδυνος αλλος εκτος του να βγεει μεγαλυτερο; Δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο.Εχω παρει 8 κιλα και τις τελευταιες 3 βδομαδες ουτε γραμμαριο ενω εκεινος ανεβηκε 800 γραμμαρια.Ελπιζω να φταιει το λαθος του υπερηχου.

Παντως εσυ τελειωνεις με το καλο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αχ μωρε ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,τι αλλο μπορω να πω για να σε κανω να νιωσεις πιο καλα?

Να πω,πως εχεις αγχος πως το παιδι δεν ειναι καλα ή νιωθεις πως κατι δεν παει καλα!

Αλλα εσυ αγχωνεσαι για το ποτε θα γεννηθει!

Προσπαθησε να χαλαρωσεις!Να το βγαλεις απο το μυαλο σου!Ετσι?Δεν μας πριζεις,αλλα για σενα εινα καλο κοπελα μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Mε το καλο Μποτσακι μου.Φτανει η μεγαλη μερα!

Σου ειπε ποσα κιλακια ειναι τωρα περιπου; Το θυμαμαι που σου ειχε βρει μεγαλυτερη κοιλιτσα λογω ζαχαρου αλλα σε εμενα δεν ειναι αυτη η αιτια. Και στην καμπυλη ολα τελεια και στην γενικη αιματος προχτες ειχα 79 ενω ειχα φαει τα ξημερωματα μια κουταλια μελι για τον βηχα.Μηπως σου ειχε πει αν τρεχει κανενας κινδυνος αλλος εκτος του να βγεει μεγαλυτερο; Δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο.Εχω παρει 8 κιλα και τις τελευταιες 3 βδομαδες ουτε γραμμαριο ενω εκεινος ανεβηκε 800 γραμμαρια.Ελπιζω να φταιει το λαθος του υπερηχου.

Παντως εσυ τελειωνεις με το καλο.

Πως εισαι ΥΟΛΑ ΜΟΥ?

Καλυτερα απο αποψη υγειας?

Ο γιατρος σου φανηκε ν'ανησυχει?Αν οχι,πιστευω πως ειναι ολα καλα!Πηγαινεις στον ιδιο που πηγαινες οταν ησουν εγκυος στην κορουλα σου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο ειμαι λιγο καλυτερα. Κοιμηθηκα και το μεσημερι και χρες βραδυ. Ξυπνηαα μονο στις εξι και εμεινα αυπνη μεχρι τις 730. Ετοιμαζεται ο οργανισμος για θηλασμο φαινεται. Μιλωντας γιαυτο να ξερεις οτι 3 μηνων και εμενα η κορη μου δεν επαιρνε βαρος και εβαλα λιγο ξενο.Αλλα ετσι μπορεσα να την θηλασω μεχρι 830 μηνων γιατιωδεν εξαντληθηκαμε και οι δυο.

Ειμαι σε αλλον γιατρο απο την κορη μου.Παντως δεν εδειξε ανησυχος για την κοιλια.

Ελλη μου εχεις 12 μερες ακομα. Μην επηρρεαζεσαι απο τις καισαρικες μας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

MAY μπραβο στην ΜΙΧΑΕΛΛΑ αντε κοντευει ο καιρος να πατε σπιτι σας να βρειτε τους ρυθμους σας!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ θα περιμενουμε νεα απ τον γιατρο αυριο!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσια καλησπερα!! Τι κανετε?? εμεις καλα, ο μικρος κανει μπανακι με τον μπαμπακα του! μπηκα στα πεταχτα κ θα ξαναμπω αργοτερα!

Μay μου ποσο γρηγορα μεγαλωσατε!! Τωρα θα μπειτε σε πολυ ανοδικη πορεια! μπραβο!

Yola μου περαστικα, πλησιαζεις και εσυ!!!

Ελλη μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει! εχεις κλεισει την 43η και δε γεννας??? Ναι μαρη σε ειρωνευομαι!! Συνελθε παιδακι μου, επηρεαζεις το νινι!! Αν ειναι να το παιρνεις τοσο βαρυα ζητα να σου κανουν προκληση!

Ζωη καλησπερα! εισαι καλα? εκατσες στα αυγουλακια σου κοπελα μου???

Κι εγω εκανα καρδιοτοκογραφημα προς το τελος, με τη μαια στο ιατρειο του γιατρου. Με τη μαια εκανα ξεχωριστα ραντεβου για καρδιοτοκογραφημα και με προετοιμαζε για τον τοκετο και τον θηλασμο, εγραφα αποριες και πηγαινα και τις συζητουσαμε κλπ.

to1Np2.png

KCkop2.png

ΕΛΛΑΚΙ ειναι λογικο να αγχωνεσαι εννοειται πως δεν μας πριζεις γιατι ολες που εχουμε γεννησει ειμασταν στη θεση σου εγω παντως απ τον 7 ηθελα να γεννησω ελεγα κουραστηκα πια να ειμαι εγκυος!!!!!!χχαχαχαχαααχαχαχα!!!!!

ολα θα γινουν απολαυσε τον αντρουλη σου γιατι μετα θα τον παραμελισεις

!!!!!!!!!οσο για τον μπεμπη θα βγει τι θα κανεις δηλαδη θα το χωνεψεις?χαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

ΓΙΟΛΑ κ μενα μου λεγε ο γιατρος συνεχεια οτι εχω μεγαλη κοιλια με ζαχαρο κανονικοτατο!!!!!!!!!!!!!κ μου λεγε οτι θα βγαλω μεγαλο μωρο!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Έκατσα, αγορομάμυ μου, τι να κάνω;; Τα κλωσσάω :tongue::tongue:

Μόνο εγώ δεν καίγομαι να βγει η μπέμπα από κει μέσα; Πολύ το ευχαριστιέμαι να τη νιώθω να κόβει βόλτες και δε με έχει κουράσει.. Ανάποδο πλάσμα είμαι :rolleyes:

Έλλη, λογική η αγωνία! :D

p8P6p2.png

καρακαηδονες μου τι κανετε?

εγω μπαινω απο ενα χαζοκινητο και προσπαθω να διαβασω νεα σας καθε φορα μου βγαινουν τα ματια!!

εχουμε και λεμε!!!

Μποτσακι μου με το καλο να υποδεχτεις ττο καμαρι σου και να πανε ολα καλα!!! ερχεται ο πρωτος αντρας της παρεας!!!

Πατουσιτσα μου τι κανεις μπηκες και εσυ στο μηνα σου αντε με το καλο να παιρνετε σειρα μια μια!!

Μαυ μου αγαπημενη μου συμπεθερα!!2100!!!!!!

ετσι να μεγαλωσει γρηγορα να ερθει σπιτι της η βιαστικομπεμπουλα!!!

Η Β. τι κανει ?την προετοιμασες μαρη τν νυφη μου για το ερχομο της αδερφης της>???

Γιολα μου ακομα σε ταλαιπωρει ο βηχας?κιαι εγω τις τεοευταιαες εβδ δεν εβαλα γραμμαριο αλλα η μπουμπου επαιρνε κανονικα!με το καλο την αλλη εβδ μπαινεις και εσθ στο μηνα σου!

Νασια μου τι γινεται πως νοιωθεις που ερχεται η ωρα ,λησιαζει ο καιρος??

Ελλη μου ηρεμησε και απολαυσε το καιρο που κοιλαει ακι ειναι ακομα στη κοιλιτσα ο μπεμπης σου ,απολαυσε την παρεα του αντρουλη σου και κανε πραγματα για τον εαυτο σου μεχρι τις 40 3βδ εχεις μελλον και αν θες φυσιολογικα περιμενε να ερθει οποτε ειναι ετοιμος!!

Ngn μου πολυχρονη να σαι χαιρομαστε!!!πως παει το μπεμπε και ο θηλασμος ειναι ησυχη η μικρη???

Ιωαννακι μου με τι προβληματιζεσαι με τον θηλασμο να σου πω μια συμβουλη μην επιρεαζεσαι απο διαφορες μπουρδες που θα ακουσεις ή θα διαβασεις το γαλα δεν κοβεται επειδη θα δωσεις πιπιλα ή μπουκαλι επισης δεν ειμαστε εργοστασια γαλατος το στηθος παραγει αναλογα με τις αναγες του μωρου!

ο θηλασμος εχει πολλα ωφελει σε καποιες περιπτωσεις και μαλιστα στις περισσοτερες εχει ενα μειωνεκτημα το μωρο επειδη πααθαινει εξαρτηση απο την μαμα θελει να θηλαζει συνεχεια,για αυτο λεεμ οτι πρεπει να ειναι ελευθερος ο θηλασμος χωρις ωραρια,αυτο οδηγει στην κοπωση και εξαντληση και των δυο γιατι και τα μωρα το φυσιιολογικο ειναι να κοιμουνται!!μπορεις να θηλαζεις ολη μερα και αν βλεπεις οτι την νυχτα δυσκολευεσαι δινε συμπληρωμα δεν εγινε και κατι προκοιμενου να ξεκουραστεις και να ηρεμησεις και να χαρεις τις μοναδικες και ανεπαναληπτες στιγμες με το μωρο το οποιο μεγαλωνει και μαλιστα γρηγορα και δεν θα ειναι μωρο συντομα αλλα παιδακι!

Εγω στο γιο μου θηλασσα 9 μηνες απο τους οποιους το 7 αποκλειστηκα μετα ενταξα τις τροφες και στους εννεα εκανα οριστικη διακοπη εξ αναγκης διοτι ειχα προβλημα υγειας2!

αν με ρωτησεις το εχω μετανοιωσει τον αποκλειστικο στο γιο μου διοτι ολο αυτο το διαστημα δεν ειχαμε μερα ουτε νυχτα και τα ειχαμε φτυσει μονο κλαμα και γκρινια υπηρχε απο την κουραση!

Τωρα θηλαζω αποκλειστικα αλλα εξ αναγκης οι εκ πεποιθησεως ειμαι στην προσπαθεια ανευρεσης συμπληρωματος το μωρο μου ξυπναει την χυχτα καθε μιση ωρα και την μερα καθε 20 λεπτα και τα εχω φτυσει απο την αυπνια και τις δουλειες!!!

ολες οι αλλες καλα Αγορομαμμυ, Θαλεια, Ηλιοβασιλεμα ,Κοαλακι, Μαρακι βορεινο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...