Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Νασια μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!κοντευεις και εσυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!με καισαρικη τελικα η φτ???????

ναι ναι!!!!!!!!!!!απο δευτερα θα ειμαι και επισημα συμπεθερα!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Σε λιγο θα εχουμε αρκετα γεννητουρια πατουσιτσα μου!!!!!:D:D:D:D:D:D

Με τα τωρινα δεδομενα γενναω φυσιολογικα ελπιζω αυριο που θα παω για εξεταση να μην με πει κατι διαφορετικο...

Εσυ τι κανεις;;;Και εσυ οπως και οι περισσοτερες περιμενεις ε;;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ απιστευτη η μικρη χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

αντε κοριτσακια μπηκατε ολες στην τελικη ευθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενω τον αντρα μου να φαμε!!!!!!εκανα σνιτσελ,πατατουλες τηγανητες

κ εβρασα κ παντζαρια!!!!!!!!!εδω στη γκατζολια δεν τρωνε τα φυλλα απ τα παντζαρια εσεις κοριτσια τα τρωτε>?εγω τρελαινομαι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε???????

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και σας εύχομαι τα καλύτερα για την καθεμιά σας ξεχωριστά!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσάκια γλυκά, δε σας ξεχνάω, μη μου κακιώνετε, απλά, δεν προλαβαίνω πολύ τελευταία! Πάω μαιευτήριο και κάθομαι αρκετες ώρες γιατί ταίζω τη μπέμπα μου, που έφτασε τα 2100 παρακαλώ!!! 😄😄😄😄😄😄

Επίσης αρχιζω και ετοιμάζομαι και στο σπίτι, δε μπορεί, έχει πάρει η μικρή το δρόμο της για το σπίτι της..

Σας αγαπώ πολύ όλες, δε διάβασα τίποτα γιατί φεύγω σε μισή ωρίτσα πάλι,

πρόλαβα όμως να δω για το γλυκό μας Μποτσάκι που όρισε το ραντεβού με τον μπέμπη της!! Με το καλό!!!

Και σε ΟΟΟΟΛΕΣ!!! Πλησιάζετε μία μία!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μπραβο!!!!!!!!αντε υπομονη μεχρι την δευτερα να δεις τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ καλα ειμαι !!!!!!!!!!σιδερωνω κ η μουρμουρα κοιμηθηκε!!!!!!

ΘΑΛΙΤΣΑ συμφωνω απολυτως μαζι σου!!!!!!!υπαρχουν καποιες παθιασμενες με τον αποκλειστικο θηλασμο!!!!!!!!εμενα με νοιαζει να ναι καλα το παιδι μου κ να παιρνει βαρος!!!!!!μεχρι ποτς θηλασες εσυ?

ιωάννα μου δυστυχώς μέχρι 4,5 μηνών κ αυτό με πολύ κόπο τον τελευταίο μήνα.τεσπα ας είναι καλά κ στο επόμενο έχει ο θεός να θηλασω περισσότερο !!!!!!!εύχομαι σε καμία ναην τύχει αυτό κ να θηλασετε όσο μπορείται!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

NGN χρόνια πολλά... ότι επιθυμείς και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!!

Μαυ μπράβο στην μικρή σου!!!! Δεν πειράζει που δεν μπαίνεις συχνά... όποτε μπορείς να μας ενημερώνεις... και να μένεις όσο μπορείς περισσότερο με το κοριτσάκι σου. Έχει αρχίσει να πίνει γαλατάκι? Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό και θα σας πω πόσο έχει φτάσει και η δική μου :-)

Μποτσάκι τέλεια!!! Κανονίστηκε το ραντεβού σας!!!!

kPAZp2.png

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥ,εχω εκπλαγει με την αναπτυξη της Μιχαελας σας!Κοριτσαρα εγινε!!!!Πλησιαζεται τη μερα που θα βρεθειτε ολοι μαζι στο σπιτι σας!Ψυχουλα μου,ολες παιρνουμε δυναμη απο σενα,να το ξερεις(Στη Μιχαελα μιλαω μαρηηηηη,οχι σε σενα!:tongue::tongue:)!!!

Τι κανετε κοπελες μου εσεις?

Εμεις κοιμηθηκαμε,εφαγε η μικρη και τωρα παιζει με την γιαγια και τον παππου!Το βραδυ εχει εξοδο με τα ξαδερφια μου,πρωτα ο Θεος!Να ειναι καλα πρωτα η μικρουλα μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαυ, πώς να σου κακιώσουμε;;;; Έχεις την καλύτερη δικαιολογία που θα μπορούσε να έχει κάποιος!! Μπράβο για το μικράκι σας! Άντε και με το καλό στο σπίτι! :D:D

Χριστινάκι, καλή επιτυχία στο γιατρό!

Εμένα την τελευταία φορά μου είπε πως δε χρειάζεται υπέρηχος, οπότε δεν έχω ιδέα πόσο είναι η μπέμπα μου πλέον!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...