Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

τωρα πηγα να κλεισω τις μπαλκονοπορτες που τις ειχα ανοιχτες απο το πρωι...και στο δωματιο μου ειχε το πορτατιφ ανοιχτο η μικρη!!! και απο κατω μεσα στο λαμπογυαλο του πορτατιφ μια μπαρμπυ......Γιατι Αγγελικη εβαλες εδω την μπαρμπυ και αναψες το φως; εχει ηλιο!

Για να γινουν τα μαλλια της ζεστα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθερα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!τλεεια τα νεααααααααααααααα!!!!!!!!!!τωρα μαευτηκα μαρη!!!!!!!!!!βγηκαμε εξω για εξωτερικες δουλειες!!!!!!!!!!!!!

την Δευτερα θα εχεις τον παιδαρο σου στην αγκαλια σου!!!!!!!!!!!!!!

κι επισης...................

25 Νοεμβρη ειναι της Αγιας Αικατερινης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Διπλα σου να ειναι η Αγια να πανε ολα κατ ευχην!!!!!!

καλησπερααααααααααα σε ολα τα κοριτσια που μπηκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω να διαβασω νεακια!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥ,τι κανεις ομορφια μου?Ελπιζω οτι προβλημα προεκυψε να ειναι περαστικο και αγυριστο!

Αντε μαναρι μου,αναμενουμε τον ερχομο!Ποτε εχεις ξανα ραντεβου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

τωρα πηγα να κλεισω τις μπαλκονοπορτες που τις ειχα ανοιχτες απο το πρωι...και στο δωματιο μου ειχε το πορτατιφ ανοιχτο η μικρη!!! και απο κατω μεσα στο λαμπογυαλο του πορτατιφ μια μπαρμπυ......Γιατι Αγγελικη εβαλες εδω την μπαρμπυ και αναψες το φως; εχει ηλιο!

Για να γινουν τα μαλλια της ζεστα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ μωρε η κουκλα μου αφου ηθελε να ζεστανει τα μαλλια της μπαρμπυ μαμα που αλλου να την εβαζε.....χαχαχ

dev338pr___.png

Γεια σου Ζωη μου τι κανεις;;;

Ηταν λιγακι σοβαρο αλλα τωρα ολα ενταξει....

Οχι βρε τιποτα ο μικρος ακομα...Δεν θελει να βγει μαλλον....Εχω αρχισει περπατημα που με ειπε η γιατρος και αυριο που θα ξαναπαμε να δω τι θα με πει...

Βρε Ζωη μου να σε ρωτησω.Στο Ιπποκρατειο θελουν ρουχα για το μωρο εκει η δεν χρειαζεται...Γιατι στην λιτσα που με ειχες δωσει την προηγουμενη φορα δεν αναφερει πουθενα οτι θελουν ρουχα παρα μονο οταν ειναι να βγει.....

Θεωρητικά, σου δίνουν στο Ιπποκράτειο. Πρακτικά, θα έλεγα να πάρεις μαζί σου.. Έχουν τόσες ελλείψεις που δεν ξέρεις, πραγματικά.. Πάρε εσύ μερικά φορμάκια κι εσωρουχάκια κι άσ'τα στο αυτοκίνητο να υπάρχουν. Αν θέλεις, πάντως, μπορώ να σου δώσω ένα τηλέφωνο να πάρεις να ρωτήσεις..

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι, περαστικά στη μικρούλα σου!! Όσο για το οικονομικά, άσ'τα, μην τα συζητάς... :?

Βρε Ηλιοβασίλεμα, γιατί ήθελε να ζεστάνει το μαλλί της κούκλας;;;; :confused::confused::confused::confused:

Καλώς την πατουσίτσα! Τελειώσατε με τις δουλειές, εντάξει;

p8P6p2.png

ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥ,τι κανεις ομορφια μου?Ελπιζω οτι προβλημα προεκυψε να ειναι περαστικο και αγυριστο!

Αντε μαναρι μου,αναμενουμε τον ερχομο!Ποτε εχεις ξανα ραντεβου?

Αγαπη μου καλη τι κανεις;;;Ολα ενταξει τωρα....

Αυριο εχω ραντεβου..Εσυ τι κανεις;;;;;Η μικρη καλα;;;;

dev338pr___.png

Θεωρητικά, σου δίνουν στο Ιπποκράτειο. Πρακτικά, θα έλεγα να πάρεις μαζί σου.. Έχουν τόσες ελλείψεις που δεν ξέρεις, πραγματικά.. Πάρε εσύ μερικά φορμάκια κι εσωρουχάκια κι άσ'τα στο αυτοκίνητο να υπάρχουν. Αν θέλεις, πάντως, μπορώ να σου δώσω ένα τηλέφωνο να πάρεις να ρωτήσεις..

Αχ αν μπορουσες θα βοηθουσε απιστευτα γιατι εγω ναι μεν κανονιζω για Παπαγεωργιου αλλα ο μικρος μπορει να εχει αλλη αποψη....Καθε φορα που προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι τους στο Ιπποκρατειο με συνέδεαν με τα επειγοντα και ακρη δεν εβγαλα....

dev338pr___.png

Αχ αν μπορουσες θα βοηθουσε απιστευτα γιατι εγω ναι μεν κανονιζω για Παπαγεωργιου αλλα ο μικρος μπορει να εχει αλλη αποψη....Καθε φορα που προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι τους στο Ιπποκρατειο με συνέδεαν με τα επειγοντα και ακρη δεν εβγαλα....

Σου στέλνω πμ. ;)

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι, περαστικά στη μικρούλα σου!! Όσο για το οικονομικά, άσ'τα, μην τα συζητάς... :?

Βρε Ηλιοβασίλεμα, γιατί ήθελε να ζεστάνει το μαλλί της κούκλας;;;; :confused::confused::confused::confused:

Καλώς την πατουσίτσα! Τελειώσατε με τις δουλειές, εντάξει;

Ζωη μου,καλησπεραααααααααααα!!!!καλα εισαι????

ολο λεμε τελειωνουμε και ολο κατι βγαινει!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!υπομονη!λιγα λιγα και ολα θα γινουν!!!!!

d.gif

Ζωη αν μπορουσαμε να καταλαβουμε ολες τις κινησεις και τα σκεπτικα των παιδιων μας, θα ημασταν παντα διχως τρεχαματα!!!!

τα εβαλε να ζεσταθουν....:rolleyes:

Καλησπερα πατουτιτσα μου τι κανεις;;;;Διαβασα πως εχεις την μανουλα σου ε;;;;

Αντε ερχεται την Δευτερα ο γαμπρος......Ποιος τη χαρη σου.....

Νασια μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!κοντευεις και εσυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!με καισαρικη τελικα η φτ???????

ναι ναι!!!!!!!!!!!απο δευτερα θα ειμαι και επισημα συμπεθερα!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Μαρακι μου Βορινοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!καλα εισαι μαναρακι μου??????τι κανει η Δημητρουλα μας?????????καλα???

ναι ναι,η κουβερτουλα θα γινει τελειαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με μερακι την πλεκω!!!!!!!!!

d.gif

Ζωη μου,καλησπεραααααααααααα!!!!καλα εισαι????

ολο λεμε τελειωνουμε και ολο κατι βγαινει!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!υπομονη!λιγα λιγα και ολα θα γινουν!!!!!

Μια χαρά! Περιμένω τον αντρούλη μου για να φάμε και πεινάααααααααω!

Τα βασικά να έχουν γίνει - καθαρά ρούχα για να φορέσει το παιδί, κάπου να κοιμηθεί - κι όλα τα άλλα γίνονται, μωρέ! Ας μην είναι κι όλα άψογα, μήπως θα το καταλάβουν; ;)

Ζωη αν μπορουσαμε να καταλαβουμε ολες τις κινησεις και τα σκεπτικα των παιδιων μας, θα ημασταν παντα διχως τρεχαματα!!!!

τα εβαλε να ζεσταθουν....:rolleyes:

Απλά είμαι περίεργη γιατί τα έβαλε να ζεσταθούν!!!! Είμαι σίγουρη ότι έχει πολύ καλή εξήγηση με τόση φαντασία που έχει!!!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...