Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ζωη κατσε στα αυγα σου και εσυ να ξεκουραστεις λιγακι γιατι μετα δεν θα εχεις πολυ αυτη τη πολυτελεια!!!!!

Τα χερια μου πιο καλα...αν εξαιρεσεις οτι απο το βαρος δεν μπορεσα και μου επεσε η κατσαρολα και εχυσα λιγες φακες και πατουριασα τον παγκο της κουζινας.....:roll: Παλι καλα που εμεινε μεσα ποσότητα να φαμε οριακα και οι τρεις μας!:rolleyes:

Αυριο, παλι δεν εχουν σχολειο...εχουν εκλογες οι δασκαλοι και οι νηπιαγωγοι και οι καθηγητες....Οποτε πάλι μαζι θα ειμαστε με το παιδακι μου!

Βρε κούκλα, μήπως να πας να το κοιτάξεις αυτό με τα χέρια;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπήκα να δω για το Μποτσακι! Ωραια κοπέλα μου! Τη Δευτέρα θα πάρεις τον μπεμπουλη σου αγκαλια! Άντε με το καλό!

Εγώ δεν ξύπνησα και πολύ καλα σήμερα. Νιώθω ότι δεν.θα γεννήσω ποτέ. Σηκώθηκα απελπισμενη οπως είπε και η μανα μου.

Πηγα στον ΟΑΕΔ να ανανεώσει ο αντρουλης μου την κάρτα του και ρώτησα τι χαρτιά χρειάζεται γιατί από βδομάδα ήταν για ανανέωση και η δική μου κάρτα και τα βιβλιάρια μας στο ΙΚΑ και με είδε ο ανθρωπος που δεν μπορούσα να κουνηθω και με ρώτησε ποτέ έχω πιθανή ημερομηνία και μου ανανέωσε την κάρτα μου σε πεντάμηνη και μας έδωσε και χαρτί για το ΙΚΑ οπότε αύριο μετά το νοσοκομειο παω στο ΙΚΑ να ανανεώσουμε τα βιβλιάρια.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Να'ναι καλά ο άνθρωπος στον ΟΑΕΔ που σας εξυπηρέτησε :)

Και βάζω στοίχημα ότι θα γεννήσεις, δε γίνεται αλλιώς :tongue::tongue:

Καταλαβαίνω, όμως, την ανυπομονησία σου.. Όλες θέλουμε να πάρουμε στα χέρια μας τα μωράκια μας κι η κάθε μία το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Εσένα σου κάνει από τώρα γυμνάσια ο μπέμπης, για να δει πόσο υπομονετική είσαι ;)

Σκέψου μόνο πως για να κάθεται μέσα, κάποιο λόγο θα έχει! Το πολύ πολύ να σας φάει ο μποτσακογιός στη στροφή :tongue:

Όλα γερά θα είναι, τα μωράκια μας, και θα έρθουν, πού θα πάει; :D

p8P6p2.png

Κοπελουδες μου τσα...ηρθα κι εγω...Δεν γεννησα απλα ειχε προκυψει ενα οικογενειακο θεμα και ημουν στην μαμα μου αυτες τις μερες...

Αμα γεννησω θα ενημερωσω την γειτονοπουλα μου....

Τι κανετε εσεις;;;;Απο τα λιγα που διαβασα ακομα δεν γεννησε καμια αλλα θα γεννησει την Δευτερα το μποτσακι μας ε;;;;;;;;Ερχεται κι αλλο μωρο στην παρεα.....Τι καλα.....

Εσεις ολες καλα;;;;;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

ΝΑΣΟΥΛΑ, ΖΩΗΤΣΑ τι κανετε.....?????

Εμεις κοριτσια φαγαμε τον αρακα μασ και η φμ επεσε για υπνο... Το απογευμα θα παμε στην πεθερα μου οποτε θα τα πουμε το βραδυ... Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε οοοοολες σας... Φιλακια πολλα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΝΑΣΟΥΛΑ, ΖΩΗΤΣΑ τι κανετε.....?????

Εμεις κοριτσια φαγαμε τον αρακα μασ και η φμ επεσε για υπνο... Το απογευμα θα παμε στην πεθερα μου οποτε θα τα πουμε το βραδυ... Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε οοοοολες σας... Φιλακια πολλα...

Καλη ειμαι κοαλακι μου.....Το απογευματακι εχετε βολτιτσα ε;;;;;Καλα να περασετε και καλη ξεκουραση.......

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Νασια στην αναμονη και εσυ; τωρα ειστε καλυτερα με το οικογενιακο σας θεμα;

Και μενα σημερα εφυγαν οι γονεις μου για μερικες μερες, να κανουν τα τσεκαπ τους και θα εχω στο νου μου και το πατρικο μου, ενα μαγειρεμα τουλαχιστον και για τα αδερφια μου που μενουν απο κατω....

Γεια σου, Νάσια! Ελπίζω τίποτα σοβαρό, έτσι; Κάνει καμιά κίνηση προς το έξω το μικρό ή όχι ακόμα;

Καλά να περάσετε στην πεθερά, Κοαλάκι!

Γεια σου Ζωη μου τι κανεις;;;

Ηταν λιγακι σοβαρο αλλα τωρα ολα ενταξει....

Οχι βρε τιποτα ο μικρος ακομα...Δεν θελει να βγει μαλλον....Εχω αρχισει περπατημα που με ειπε η γιατρος και αυριο που θα ξαναπαμε να δω τι θα με πει...

Βρε Ζωη μου να σε ρωτησω.Στο Ιπποκρατειο θελουν ρουχα για το μωρο εκει η δεν χρειαζεται...Γιατι στην λιτσα που με ειχες δωσει την προηγουμενη φορα δεν αναφερει πουθενα οτι θελουν ρουχα παρα μονο οταν ειναι να βγει.....

dev338pr___.png

Νασια στην αναμονη και εσυ; τωρα ειστε καλυτερα με το οικογενιακο σας θεμα;

Και μενα σημερα εφυγαν οι γονεις μου για μερικες μερες, να κανουν τα τσεκαπ τους και θα εχω στο νου μου και το πατρικο μου, ενα μαγειρεμα τουλαχιστον και για τα αδερφια μου που μενουν απο κατω....

Καλησπερα ηλιοβασιλεμα μου...Ενταξει ειμαστε τωρα...Να σαι καλα κουκλα μου....

Ακομα περιμενω και να δουμε τι θα με πει και αυριο.....

Εσυ τι κανεις;;;;Το χερι ακομα σε ταλαιπωρει γιατι κατι διαβασα οτι σε επεσε η κατσαρολα....Πανε βρε αγαπη μου σε ενα γιατρο μην το αμελεις...

Και εμενα οποτε εφευγαν οι δικοι μου για μερες παρολο που ειμαστε μακρια παντα πηγαινα μια βολτα για να δω τι γινεται με το σπιτι.Τωρα μενει η αδερφη μου μαζι τους οποτε δεν χρειαζεται.....

dev338pr___.png

Καλησπερα και απο μενα!Βλεπω ολες καλα!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ,καλο γυρισμο!Την Δευτερα λοιπον θα συνατηθει μανα-πατερα-υιος?Υπεροχα!Ολα να πανε καλα ευχομαστε!Αν και τα εχουμε χιλιοπει,πως σιγουρα θα πανε καλα!Τι καλο θα φας σημερα?Τον ρωτησες εαν μπορεις μια μερα πριν γεννησεις να φας καλα?Ή το παρελειψες?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,και γω πιστευω πως ειναι ενα απο τα πολλα σταδια ανατπυξης που περνουν τα παιδια!Τα ξερεις καλυτερα αλλωστε!Ειστε και πολλες ωρες μαζι,θεωρω πως μας νιωθουν δεδομενο και ξεσπουν ολα τα συναισθηματα τους,γκρινια,αγαπη,τρυφεροτητα και ούτω καθεξής!Καταλαβαινω ομως πως νιωθεις και συ κοπελα μου γλυκια!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ,τι μουρμουραει το πλασματακι σου?

ΖΩΗ ΜΟΥ,να εισαι καλα κοπελα μου!Αντε,καθησε λιγο και συ να ξεκουραστεις!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,μην στρεσαρεσαι γιαβρι μου!Στρεσαρεις και το μωρο ετσι!Υπαρχει περιπτωση να μην γεννησεις?Σκεψουν πως οι ελεφαντες κυοφορουν 2 χρονια!Η φυση τα εχει κανει ετσι να αντεχουν τοσο!Εμεις οι ανθρωποι 9 μηνες!Μας δωρησε ο Θεος αυτη την αντοχη,ας την αποδεχτουμε!Καλα κανεις και μας τα λες,αλλα να θυμασαι πως ολο αυτο περναει στο παιδι κοπελα μου!Φιλικα η συμπεθερα σου....

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,πως ειστε?Τι λεει ο μπαμπας για τα κατορθωματα της μικρουλας σας?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,θα ειναι τοσο ομορφη η κουβερτουλα οσο και τα υπολοιπα κεντηματα!Μπραβο κοπελα μου,στο ειχα ξαναπει!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τοσο ασχημα το χερι?Εαν δεν μπορεις να κρατησεις πραγματα τοτε πρεπει να δεις το ''κοκκινο φωτακι'' που αναβοσβηνει και φωναζει ''περιστατικο''!Οσο σου επιτρεπουν τα οικονομικα ματια μου,να πας να το κοιταξεις!Μην το αμελεις!

Εμεις κοριτσια μου ειμαστε σχετικα καλα!Η μικρη εχει παλι μυξουλες πολλες,το βραδυ παλι κοιμηθηκαμε ορθιες!Σημερα ειναι λιγο καλυτερα!Εχθες εμαθα πως μας εκαναν κι αλλοι μειωση στη δουλεια!Ο βασικος μισθος συν 4 επιδοματα!Συνολικα με την τωρινη και περσινη μειωση,ειμαι μειον 400 ευρω!Και παλι κανεις δε μπορει να εγγυηθεί τιποτα!Εχω σκασει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...