Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!ngn μου να τα εκαυοστησεις!!!!!!!!να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!!!

εμείς χθες πήγαμε κ βάλαμε τα πατσ 8 κ αύριο το απόγευμα θα τα βγάλουμε.

ηλιοβασίλεμα μου κάποια μου είπε ότι δεν γράφονται κ κάποια μπορείς να τα κανεις σε γενικό νοσοκομείο.τι ακριβώς θες να κανεις στη μικρή για φαγητό????απαντα μου στο φβ.

μποτσακι γενναμε ?????αν ναι με το καλό κοπέλα μου!!!!!

:Pκορίτσια εδώ ρίχνει καρεκλοπόδαρα!!!!:P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!ngn μου να τα εκαυοστησεις!!!!!!!!να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!!!

εμείς χθες πήγαμε κ βάλαμε τα πατσ 8 κ αύριο το απόγευμα θα τα βγάλουμε.

ηλιοβασίλεμα μου κάποια μου είπε ότι δεν γράφονται κ κάποια μπορείς να τα κανεις σε γενικό νοσοκομείο.τι ακριβώς θες να κανεις στη μικρή για φαγητό????απαντα μου στο φβ.

μποτσακι γενναμε ?????αν ναι με το καλό κοπέλα μου!!!!!

:Pκορίτσια εδώ ρίχνει καρεκλοπόδαρα!!!!:P:p:p

καλημερα Θαλειτσα!!! καλα αποτελεσματα να εχετε με τις εξετασεις σας!! καλα ειμαστε ολες, εχουν ξεκινησει τα γεννητουρια! εδω εριχνε ολη τη νυχτα καρεκλες και απο το πρωι κατα τις 8 εχει λιακαδα!! φιλια στον κουκλο σου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ιωαννα μου πολυ πιθανον να ειναι και αλμα γιατι μου κανει διαφορα γενικα. Τωρα εχουμε το κολλημα οτι θελει να τρωει μονος του! να εχει μπροστα του κομματακια και να τα βαζει μονος στο στομα! αυτο βεβαια καλο ειναι.. εσυ πως εισαι? με το δοντι ξεμπερδεψες?

ε βεβαια θελει να γινει ανεξαρτητο το παιδι!!!!!!!!!!!

εγω καλα!!!!!!!!!!με τα δοντια ξεμπερδευω σιγα σιγα

την προηγουμενη φορα εβγαλα τον φρονιμιτη κ τωρα εχω κατι σφραγισματα να κανω κ καθαρισμο κ ευχομαι τελος δε μπορω κ κουραστηκα κ πολλα λεφτα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλως τη συμπεθερα!!! καλα εισαστε?? μπραβο!! ρε εμενα δεν γκρινιαζει απο δοντια, ειναι καθαρα η φαση που περνανε τωρα που και θελουν να παιζουν μονα και να ειναι ολη την ωρα πανω μας.. ειναι χαρακτηριστικο οτι το κανει μονο με εμενα επειδη ειναι μαζι μου συνεχεια. Εχθες τον κρατησαν οι γονεις μου για να παω για δουλειες σε υπηρεσιες και ηταν μεσα στην τρελη χαρα, ουτε καν που γκρινιαξε! το ιδιο κ οταν μενει με τον αντρα μου. εχω κατεβασει τα βιβλια της σχολης να φρεσκαρω τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα μη νομιζεις οτι λεει και πολλα αναλυτικα! οποτε ψαχνομαι και στο ιντερνετ γιατι αυτη η φαση ειναι πολυ σημαντικη ωστε να αναπτυχθει σωστα συναισθηματικα... ααα! εχω νεα και απο τη φιλη μου με την εξωσωματικη.. ΧΑΛΙΑ! Ο προηγουμενος γιατρος πιθανον να τους εκανε χειροτερη ζημια με τα φαρμακα... τωρα θα μπουν σε μια σειρα, ευτυχως τους ειχε ο γιατρος 1,5 ωρα και τους εξηγησε τα παντα απο την αρχη ως το τελος και τωρα ξερουν τι τους γινεται.. πριν ουτε τα βασικα δεν ηξεραν!

Καλα ειμαστε συμπεθερα μου..

Ναι εχεια δικιο για τη "φαση" διοτι μολις ξυπνησα και με ειδε η φμ ουρλιαζε, ενω οσο κοιμομουν ειχε απολυτη σιγη...απλα λογικα επιβαρυνει και το γεγονος των δοντιων, ετσι πιστευω τουλαχιστον. Πρεπει να δρασουμε...τι λενε τα βιβλια καινοι γνωσεις σου πανω στο θεμα μας....?????? φυσιολογικα ειναι ο καιρος που πρεπει αν μι τι αλλο να μιλαμε πολυ μαζι τους ουτως ωστε να κατανοουν τα βασικα, ειδικα οτι εχει να κανει πανω στο "χτισιμο" της μεταξυ μας σχεσης.

Οσο για τη φιλη σου τι να πω......?????? γνωριζουμε ολοι οτι υπαρχουν και οι ασυνειδητοι γιατροι...κουραγιο μονο να κανει και γρηγορα να μπει στην διαδικασια και αθτη τη φορα να εχει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλημερα Θαλειτσα!!! καλα αποτελεσματα να εχετε με τις εξετασεις σας!! καλα ειμαστε ολες, εχουν ξεκινησει τα γεννητουρια! εδω εριχνε ολη τη νυχτα καρεκλες και απο το πρωι κατα τις 8 εχει λιακαδα!! φιλια στον κουκλο σου!

καλημέρα αγορομμαμη μου!!!!!!!!

την ρώτησα την γιατρό αν έπρεπε να συνεχίσω τον θηλασμό κ αν θα το ξεπερναγε με τον θηλασμό την αλλεργία.γιατί άλλες κοπέλες αυτό υποστηρίζουν σε άλλα θέματα περί αλλεργίας με αποτέλεσμα να εχω ενοχές που το σταμάτησα.τελικά μου είπε ότι στην περίπτωση του μικρού που είχε αρκετό αιματακι στα κακα κ για πάνω από 2 βδομάδες έχανε βάρος κ ήταν σε ηλικία 3,5 μηνών περίπου δεν μπορούσαμε να μην του δίναμε κ ξένο.αν μου είπε δεν ήταν σε τόσο βαριά μορφή θα το παλεύαμε....

αυτα ήθελα να πω γιατί κάποιες κοπέλες υποστηρίζουν πολύ τον θηλασμό...ναι κ εγώ το υποστηρίζω αλλά όχι εις βάρος του παιδιού μου κ μόνο κ μόνο για να μην βάλω ξένο γάλα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΘΑΛΕΙΤΣΑ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ τι κανετε....?????

καλά είμαστε κοαλακι μου....εδώ λέω κάποια πράγματα γενικά κ όχι στην ομάδα μας σε άλλες που το παίζουν έξυπνες κ γιατροί!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσιαααααααααα!!!!!Γυρίζω είμαι στο δρόμο.Ολα καλα!!!!

Δευτέρα γενναωωωωωωωω!!!!!!

Απλά ο γιατρός μου θελει να είμαι αφού δεν υπαρχει πρόβλημα στις 38.

Θα μπω το απογευματάκι και θα τα πούμε.Μια χαρά ο μπουμπουκος μου!!!

1sh1p2.png

Καλη επιστροφη Μποτσακι!!!

Καλημερα και στα άλλα κοριτσια!!!

Εγω βγηκα εξω που ειχα δουλιτσες μιας που εβγαλε ηλιο, γιατι χθες νυχτα εριξε παρα πολυ βροχη!

Τωρα ξανακατεβαινω να παω για την μικρη που σχολαει!

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥ.....!!!!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!!!!!

ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μπράβο!!!!!!!!μποτσακι μου!!!!άντε με το καλό!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μπραβο!!!!!!!!αντε υπομονη μεχρι την δευτερα να δεις τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ καλα ειμαι !!!!!!!!!!σιδερωνω κ η μουρμουρα κοιμηθηκε!!!!!!

ΘΑΛΙΤΣΑ συμφωνω απολυτως μαζι σου!!!!!!!υπαρχουν καποιες παθιασμενες με τον αποκλειστικο θηλασμο!!!!!!!!εμενα με νοιαζει να ναι καλα το παιδι μου κ να παιρνει βαρος!!!!!!μεχρι ποτς θηλασες εσυ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Πωπωπω πολυλογία! :tongue:

Χριστινάκι, σίγουρα παίζει ρόλο ο αναισθησιολόγος.. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.. Σκέψου το καλά :)

Ιωαννάκι, μετάλλαξη η πεθερά; Άντε, μακάρι να κρατήσει!

Μαράκι μου καλό, είναι που μου φτιάχνετε εσείς το κέφι! Νομίζω πως αυτή την περίοδο θα ήμουν πολύ πιο πεσμένη χωρίς να διαβάζω τα νεάκια σας και να έχω την παρέα σας!

Μποτσάκι! Έλεγα κι εγώ, θα προλάβω να ευχηθώ πριν γεννήσει; Άντε, λίγη υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και θα τον έχεις αγκαλίτσα!! Με το καλό, κούκλα!

Αγορομάμυ, ζόρικη φάση.. Και δεν την μπορώ καθόλου την γκρίνια.. Άμα βρεις κανένα μαγικό κόλπο να μας το πεις να το έχουμε στα υπόψιν για μελοντική χρήση ;) Μέχρι τότε, καλό κουράγιο!!

Ηλιοβασίλεμα, καλύτερα μην περιμένεις τη χελώνα, ε; :lol: Στη χειρότερη πάρε κανένα χρυσόψαρο :tongue: Τα χέρια καλύτερα σήμερα;

Έλλη; Πού είσαι καλέ; Μήπως έκανε την έξοδο ο γιος ή σε βασανίζει ακόμα;

Κοαλάκι, μια χαρά με τον μπαμπάκα σας στο σπίτι, ε; Άντε, μπράβο, να τον χαρείτε κι εσύ κι η φουρτουνίτσα όσο μπορείτε!

Γιόλα, μια χαρά βάρος ο μπέμπης! Όσο για την κοιλίτσα, υπάρχουν πάντα κι αποκλίσεις στους υπερήχους. Μην αγχώνεσαι :)

Πατουσίτσα, μια χαρά βοηθάει η μανούλα, ε; Μπράβο, άντε, να τα έχετε όλα έτοιμα! Η Δεσποινούλα καλά;

Ngn χρόνια πολλά και καλά!! Πάντα γερή και χαρούμενη με τον αντρούλη σου και τα παιδάκια σου!!!

Θάλεια, δίκιο έχεις. Εννοείται ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο για ένα βρέφος και το ομολογώ κι εγώ ότι είμαι "φανατική" με το θηλασμό (με την έννοια ότι θέλω οπωσδήποτε να θηλάσω για όσο το δυνατόν περισσότερο), όμως πάντα πρέπει να έχουμε και κάποια όρια.. Όπως και να το κάνουμε, γιατροί δεν είμαστε.. Σίγουρα θα το παλέψουμε, αλλά πρέπει και να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς που επιλέγουμε..

Καλά αποτελέσματα και για την εξέταση!

Εμείς εδώ ησυχία.. Με κατσάδιασαν που κάνω πολλές δουλειές και τώρα κάθομαι στα αυγά μου για καμιά βδομάδα ακόμη, να μαγειρευτεί καλά η μπουμπού εκεί μέσα. :tongue: Εν τω μεταξύ, έχει αρχίσει να παραμεγαλώνει, μου φαίνεται, κι όποτε κουνιέται κι έχω φάει γίνεται πάρτυ στο στομάχι μου :? Κατά τα άλλα καλά! Βράζω φασολάκια για σήμερα!

p8P6p2.png

Ζωη κατσε στα αυγα σου και εσυ να ξεκουραστεις λιγακι γιατι μετα δεν θα εχεις πολυ αυτη τη πολυτελεια!!!!!

Τα χερια μου πιο καλα...αν εξαιρεσεις οτι απο το βαρος δεν μπορεσα και μου επεσε η κατσαρολα και εχυσα λιγες φακες και πατουριασα τον παγκο της κουζινας.....:roll: Παλι καλα που εμεινε μεσα ποσότητα να φαμε οριακα και οι τρεις μας!:rolleyes:

Αυριο, παλι δεν εχουν σχολειο...εχουν εκλογες οι δασκαλοι και οι νηπιαγωγοι και οι καθηγητες....Οποτε πάλι μαζι θα ειμαστε με το παιδακι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...