Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πατουσιτσα , φανταστηκα οτι λογω μαμας , δεν θα προλαβαινεις να μπεις να μας λες τα νεα σου αλλα καλα κανεις!!!!

Ngn χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! Να σε λατρευουν και να τα λατρευεις τα μπουμπουκια σου και τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πατουσιτσα , φανταστηκα οτι λογω μαμας , δεν θα προλαβαινεις να μπεις να μας λες τα νεα σου αλλα καλα κανεις!!!!

Ngn χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! Να σε λατρευουν και να τα λατρευεις τα μπουμπουκια σου και τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα το φανταστηκες Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!!μεσα ειναι τωρα η μαμα μου εβαλε σκουπα!!!!!θ στρωσει χαλια ειπε!!!!!αχαχαχαχαχαχχαχχαααααααααα!!!!κανε οτι θες μανα της λεω!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερααααααααααα!!!!!Κοριτσιαααααααα!!!!!

Είμαι Ρέα και περιμένω!!!!!!

μποτσακι μου!!! ολα να πανε καλα!! σου εχει πει να εισαι νηστικη? ωπωπωπωπωπω θα ερθει ο μποτσακογιοςςςςςςςςς μαλλον!!!!!! κανε μια βολτα στο μαγαζι με τα βρεφικα ειδη κλπ να δεις τα σουτιεν θηλασμου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!!! καλα ειναι η μικρουλα? ξυπνησε με κεφι? Εγω ναι προσπαθω να αδιαφορω οσο γινεται γιατι καποιες στιγμες αρχιζει να χτυπα επιτηδες το κεφαλι του σε επιπλα.. εκει κι αν θελει ιδιαιτερο χειρισμο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα!!!!!Κοριτσιαααααααα!!!!!

Είμαι Ρέα και περιμένω!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη????????????????????????????????????????????περιμενουμε νεαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ολα καλα να πανε ευχομαι!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι ωραια που θα ειναι η κουβερτουλα!!!!!

αχ μ αρεσουν πολυ το πλεξιμο κ το κεντημα!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μηπως ειναι αλμα αναπτυξης?

αχ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μουρμουρα κ δοξα ο θεος!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ασε ασε!!!!με το που ξυπνησα εσενα σκεφτομουν!!!!!αφου φτασατε με το καλο αυτο εχει σημασιαααα!!!!!

Δοξα το Θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ολα καλα να πανε ευχομαι!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι ωραια που θα ειναι η κουβερτουλα!!!!!

αχ μ αρεσουν πολυ το πλεξιμο κ το κεντημα!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μηπως ειναι αλμα αναπτυξης?

αχ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μουρμουρα κ δοξα ο θεος!!!!!!!!!!!

Ναι ναι Ιωαννα μου!!!!!!!!περναει και η ωρα!!!!και εμενα μου αρεσουν τα πλεκτα και τα καντηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ιωαννα μου πολυ πιθανον να ειναι και αλμα γιατι μου κανει διαφορα γενικα. Τωρα εχουμε το κολλημα οτι θελει να τρωει μονος του! να εχει μπροστα του κομματακια και να τα βαζει μονος στο στομα! αυτο βεβαια καλο ειναι.. εσυ πως εισαι? με το δοντι ξεμπερδεψες?

to1Np2.png

KCkop2.png

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΚΑΨΕΡΗΗΗΗΗ!!!!ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ!!!!ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ!!!!

ευτυχως φτασατε καλα μποτσακι μου! αγωνιω κι εγω μαζι σου!! :-D:grin::-D ολες αγωνιουμε βασικα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσακιααααααααα μουυυυυυυ.......τι κανετε...??????

Εδω εχει υπεροχη μερα.......!!!!!!!

Εμεις καλα, η μαριαννα ξυπνησε στις 8 και εγω στις 11, την ταισε, αλλαξε, επαιξε ο μπαμπας της μεχρι να ξυπνησω γιατι νυυυυσταζα.....!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ υπομονη καλη μου,ευτυχως φτασατε γιατι σε ειχαμε εννοια μας, περιμενουμε νεακια σου...!!!!!! Καλη επιτυχια στο ντοοοοπλερ....!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ γκρινια ο δημητρακης....?????, αχ και εμενα ειναι πολυυυυ φουσκωμενα τα ουλα σε 2 σημεια τους στοματος και ετοιμαζονται και αλλα δοντακια.....!!!!!!! Αλλα δεν εχουμε γκρινια αυτη τη φορα...!!!!!!!

Υπομονηηηηηηη.....!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥ που εισαι εσυ μαρηηηηη.....????? ειστε καλα...?????? βοηθεια απο τη μαμακουλα σου ε....????? μπραααααβο, αντε σιγα σιγα τελειωνεις και εσυ με τα του σπιτιου....!!!!!!!

NGN ΜΟΥ εχεις γεννεθλια καλη μου....?????? δεν το γνωριζα...!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, να σε χαιρονται τα αγαπημενα σου προσωπα και εσυ να χαιρεσαι τους θησαυρους σου.......!!!!!!!

Ολα τα αλλα κοριτσακια ειναι καλα.....????? παω να κανω λιγες πρωινες δουλιτσες τσακα τσακα και ερχομαι.....

Σημερα τρωμε αρακααααααα........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλως τη συμπεθερα!!! καλα εισαστε?? μπραβο!! ρε εμενα δεν γκρινιαζει απο δοντια, ειναι καθαρα η φαση που περνανε τωρα που και θελουν να παιζουν μονα και να ειναι ολη την ωρα πανω μας.. ειναι χαρακτηριστικο οτι το κανει μονο με εμενα επειδη ειναι μαζι μου συνεχεια. Εχθες τον κρατησαν οι γονεις μου για να παω για δουλειες σε υπηρεσιες και ηταν μεσα στην τρελη χαρα, ουτε καν που γκρινιαξε! το ιδιο κ οταν μενει με τον αντρα μου. εχω κατεβασει τα βιβλια της σχολης να φρεσκαρω τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα μη νομιζεις οτι λεει και πολλα αναλυτικα! οποτε ψαχνομαι και στο ιντερνετ γιατι αυτη η φαση ειναι πολυ σημαντικη ωστε να αναπτυχθει σωστα συναισθηματικα... ααα! εχω νεα και απο τη φιλη μου με την εξωσωματικη.. ΧΑΛΙΑ! Ο προηγουμενος γιατρος πιθανον να τους εκανε χειροτερη ζημια με τα φαρμακα... τωρα θα μπουν σε μια σειρα, ευτυχως τους ειχε ο γιατρος 1,5 ωρα και τους εξηγησε τα παντα απο την αρχη ως το τελος και τωρα ξερουν τι τους γινεται.. πριν ουτε τα βασικα δεν ηξεραν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...