Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

έτσι είναι ματιά μου.Όταν υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσουν,αυτό μένει πίσω.

Άντε,και το Πάσχα καλά είναι. Αν έχει και καλό καιρό. Συνήθως γιορτάζετε εκεί?

Κοπέλα μου,κάποια στιγμή είχες αναφέρει για το γένεσης. Δε ξέρω εάν διάβασες αλλά έχω μέσα δικό μου άτομο που δουλευει χρόνια εκεί.Ότι θέλεις στείλε μου πμ.

Μαρηηηηηηηη το πασχα που περασε ζητησε και δεν δικαιουτε αλλη για φετος οσοσπν αφορα τις γιορτες...

Ναι το ειδα και σε ευχαριστω κοριτσι μου...

Αυριο θα σου στειλω πμ να σου πω λιγα πραγματακια...

Καληνυχτααααααααααααα........!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια δεν διάβασα νέα σας. Πάω για ύπνο. Μπήκα μόνο να πω στο Μποτσακι μας αν τελικα μείνει για να γεννησει καλή λευτεριά και με το καλό να πάρει τον δεύτερο άντρα της ζωής της αγκαλιά.. Περιμένουμε νεακια!

Καληνυχτα όμορφες! Φιλάκια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπερα. Ειχαμε τους κουμπαρους μας για τον αγωνα μεχρι πριν λιγο γιαυτο και δεν σας εγραψα μετα τον γιατρο.Ασε που ειχαμε και παιδιατρο μετα τον γυναικολογο για 2 εμβολια της μικρης.

Να ευχηθω στο Μποτσακι καλο ντομπλερ αυριο και ο,τι καλυτερο για το μωρακι της να γινει.

Εμενα εγινε το ντομπλερ σημερα ολα καλα 2500 με 2700 ο μπεμπης μονο που βρηκε την κοιλιτσα πιο μεγαλη για την εβδομαδα του. Εκεινος μας ειπε αγορι ειναι και ειναι λογικο.Εγω στεναχωρηθηκα λιγο.Μου ειπε να κοψω τελειως αλατι ζαχαρι και βραδινο φαγητο να παω την Δευτερα για κατι εξετασεις ηπατικες και λευκωματος και σε 10 μερες για καρδιοτοκογραφημα το οποιο ειναι δωρεαν για μια ωρα στο μητερα.

Σε 2 βδομαδες επανεξεταση και μπαινω 14 Δεκεμβρη!!!!!.

Του ανεφερα οτι ειχα λιγη πιεση το ΣΚ (14) και θορυβηθηκε και μου ειπε να μενω ηρεμη να μην κουραζομαι καθολου και πολυ ξαπλα.Εγω βεβαια ειναι δυσκολο να το τηρησω αλλα θα προσπαθησω. Οταν τον ρωτησα γιατι δεν μπαινω 37η μου ειπε αυστηρα οτι υπαρχει ενα 10τοις εκατο για αναπνευστικα προβληματα κ.α. και καλυτερα απο 38 και μετα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια μου τωρα τελειωσα με τις δουλειες μου και λιγο και η υπερενταση τωρα παω να ξαπλωσω!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω ολες πολυυυυυυυυυυυ για τις ευχες και το κουραγιο που μου δινετε!!!!!!!!!!

Θα ενημερωσω οπωσδηποτε αυριο και μπορει και να γυρισω δεν ξερουμε!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπω πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Γιολα μου κι εγω το θεμα αυτο εχω με την κοιλιτσα αλλα εγω εχω το ζαχαρο και θα το δω αυριο στο ντοπλερ.

αν δεν εχεις ζαχαρο απ'οσο ξερω ειναι πλα μεγαλο παιδακι οποτε μην ανησυχεις!!!!!!!!Και η πιεση ισως να ηταν μια μερα που ανεβηκε.Εγω απο την αλλη εχω μονιμως 10 η 9.

Καληνυχτα σε οοοοοοοοοοοολες τις σουσουραδιτσες!!!!!!!!!!!

Τα λεμε αυριο!!!!!!!Φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! Ολες καλα?? εμεις σημερα ξυπνησαμε πιο νορμαλ ωρα, 7.30! αλλα κοριτσια πολυ γκρινια!!!!! πωπωππω!! τωρα μασουλαει ενα μπισκοτο και πηγαινοερχεται γκρινιαζοντας.. ελπιζω να περασει συντομα αυτη η φαση αλλιως δε με βλεπω καλα!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααααααα κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαστε οοολες!!!????????χαθηκα αυτες της μερες επειδη εχει ερθει και η μαμα μου και καναμε δουλειες!!!!!δεν ειχα χρονο καθολου!!!!!!!!!!!!

Σημερα ειναι η μεγαλη μερα για την συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!εχει το ντοπλερ!!!!!!!!!!!!!!αντε να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε κατα τα αλλα!!!!!πολυυυυυυυυυ βροχη σημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα τωρα σταματησε!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσακια!! Ολες καλα?? εμεις σημερα ξυπνησαμε πιο νορμαλ ωρα, 7.30! αλλα κοριτσια πολυ γκρινια!!!!! πωπωππω!! τωρα μασουλαει ενα μπισκοτο και πηγαινοερχεται γκρινιαζοντας.. ελπιζω να περασει συντομα αυτη η φαση αλλιως δε με βλεπω καλα!!!!!

αγορομαμμυ μου,καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!!εχει γκρινια το ζουζουνι????????απο δοντακια??????????????

d.gif

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ γιατι εχει γκρινια ο μικρουλης?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ εχεις την μανουλα σου παρεα?τι καλα!!!!!

αντε να εχουμε ευχαριστα απο το ΜΠΟΤΣΑΚΙ

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ναι ειχε ο μπαμπας μας υπηρεσια κ ειμασταν μοναχουλες

εμεις ξυπνησαμε στις 7.30 κ μουρμουριζει η μικρη!!!!!!!!!!!!

τι καλο θα φατε σημερα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ γιατι εχει γκρινια ο μικρουλης?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ εχεις την μανουλα σου παρεα?τι καλα!!!!!

αντε να εχουμε ευχαριστα απο το ΜΠΟΤΣΑΚΙ

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ναι ειχε ο μπαμπας μας υπηρεσια κ ειμασταν μοναχουλες

εμεις ξυπνησαμε στις 7.30 κ μουρμουριζει η μικρη!!!!!!!!!!!!

τι καλο θα φατε σημερα?

Καλημερα Ιωαννα μου!!!!!!!!!καλα εισαι??????η μπεμπουλα μας καλα ειναι?????????

ναι ναι!!!!εχω τη μνουλα μου!!!!!σημερα λογω βροχης δεν κανουμε τιποτα!!!!εχω ξεκινησει και το πλεξιμο!!!!πλεκω μια λευκη κουβερτουλα!φοβερη!!!!!!!και ο συζηγος υπηρεσια σημερα............αυριο επιστρεφει το πρωι στις 10!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!! Πατουσιτσα μου πως τα περνατε με τη μανουλα?? ωραιο φαγητακι εχετε σημερα!!!

Ιωαννα μου και εσεις την ιδια ωρα ξυπνησατε ε??? μουρμουραει η μουρμουριτσα σου?? χχαχχα! φερε την να κανει ντουετο με τον δικο μου! εμενα γκρινιαζει επειδη θελει την προσοχη μου αδιακοπα... την περνανε αυτη τη φαση. οταν καθεται με τον αντρα μου δε γκρινιαζει καθολου παρα μονο αν καταλαβαινει οτι ειμαι εκει κοντα αρχιζει τις φωνες για να παω. ειναι τωρα περιπου μια εβδομαδα που τα κανει αυτα και με εχει εξαντλησει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι περιμενουμε νεα με αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσιτσα καλο πλεξιμο!!!!!!! Πολυ ομορφη θα ειναι η κουβερτουλα της μπεμπουλας σας!!!!

Ιωαννα, τι άλλο θα έκανε η μπεμπουλα απο το να μουρμουραει;

Αγορομαμυ, σε εκμεταλλευεται , μου φαινεται , ο Δημητρακης!!!!! Ειστε οι δυο σας την περισσοτερη ωρα ντουετο και ξερει πώς να σε κανει, να τρεχεις!!!!! Λιγο αδιαφορια και θα το περασει και αυτο το σταδιο!!!!

Γιολα μου, κανε οτι σου ειπε ο γιατρος και μην ανησυχείς και αγχωνεσαι....οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι!!!!

Εμεις ξυπνησαμε...πηγε σχολειο η ζουζουνα μου και εγω πινω καφεδακι...Βροχερος ειναι και εδω ο καιρος, αλλα θα βγω για κανα δυο δουλιτσες εξω και μετα θα παω για το σχολασμα του παιδιου...Φακες το σημερινο μενου!

Καλημερα κοριτσακια!!! Πατουσιτσα μου πως τα περνατε με τη μανουλα?? ωραιο φαγητακι εχετε σημερα!!!

Ιωαννα μου και εσεις την ιδια ωρα ξυπνησατε ε??? μουρμουραει η μουρμουριτσα σου?? χχαχχα! φερε την να κανει ντουετο με τον δικο μου! εμενα γκρινιαζει επειδη θελει την προσοχη μου αδιακοπα... την περνανε αυτη τη φαση. οταν καθεται με τον αντρα μου δε γκρινιαζει καθολου παρα μονο αν καταλαβαινει οτι ειμαι εκει κοντα αρχιζει τις φωνες για να παω. ειναι τωρα περιπου μια εβδομαδα που τα κανει αυτα και με εχει εξαντλησει!!

αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

μια χαρουλα τα περναμε!!!!!!!!!ρδω τσακωνομαστε εδω τα βρισκουμε!!!χχααχχααχχαχαχαχααχχααααααααα!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

αααααααααααααααα...........ωστε ετσι ο Δημητρακης μας ε???????????πισω απο τη μαμα!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εν τω μεταξυ εδω ανοιξε ο καιρος!λιακαδουρα!!!!!!!!

θα βγουμε για εξωτερικες δουλειες,αφου ειναι καλυτερα!!!!!!

d.gif

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!!!καλημεραααααααααα!!!!εχουμε μερες να μιλησουμε οπως και με ολες της κορασιδες!!!!!!!!εχεεχχεεχεχεχεχεχεχχεεχ!!!!!!!!!!

καλα ειμαστε!!!!

φακες μια χαρουλα!!!!!!!!!!!το αγαπημενο μου!!!!!!!!!

ναι ναι!!!!κουβερτουλααααα!!!!!!!!!!!οχι για κρεβατακι!

αλλα για το καροτσακι,η για το ριλαξ....!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...