Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Η χελωνα που εχουμε....δεν πιστευω να βολευει , ετσι; Αυτες ζουν πολυ!!!;);););)

Και καναρινια!!!!

μια χαρα βολεουν τα καναρινακια καλε!!! εξηγησε της ολη την ιστορια της ζωης τους μεχρι τωρα (οτι ηταν στην κοιλια της καναρινομανας, γεννηθηκαν μετα κλπ), την συνεχεια θα την παρατηρει μονη της...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχου ωρε τι ανησυχιες εχει η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ?

θυμαμια οταν ημουν μικρη ρωτουσα τη μαμα μου κ εκλαιιγα με λυγμους!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ λιγες ωρες μεινανε για να ξερεις τι θα κανει ο μπεμπης!!!!

οσο για την διαδρομη εμας ηταν περιπου στη μια ωρα την ειχα θηλασει πριν φυγουμε κ στη διαδρομη κοιμοταν σταματησαμε μονο μια φορα για να ξεπιαστει την ειχα στο carshit!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ωπωπωπωπωπω ερημιεςςςςςςς!! σας αφηνω κι εγω!!

Μποτσακομανουλα μου περιμενουμε νεα αυριο!!!! κατσε με τον αντρουλη σου, ισως ειναι η τελευταια μερα που περνατε τα δυο σας σπιτι!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ωπωπωπωπωπω ερημιεςςςςςςς!! σας αφηνω κι εγω!!

Μποτσακομανουλα μου περιμενουμε νεα αυριο!!!! κατσε με τον αντρουλη σου, ισως ειναι η τελευταια μερα που περνατε τα δυο σας σπιτι!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια!!

Καληνυχτα συμπεθεραααααα......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε?Χάνομαι Κατά διαστήματα αλλά είχα δουλειές.

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κάνεις?Τέλειωσες με τις δουλειές?Ο σύζυγος είναι καλά?Έχει 1βδομάδα άδεια,σωστά?

ΈΛΛΗ ΜΟΥ,έβαλες τον άντρα να κάνει δουλειές?Πως είσαι εσύ?

ΙΩΆΝΝΑ ΜΟΥ,ευχομαι η συμπεριφορά της πεθεράς σου να αλλάξει προς το καλύτερο.Πραγματικά αυτή η στάση να μην είναι περιστασιακή.Πως είναι η μικρή?

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,έχει ανησυχίες όσο αναφορά τον θάνατο η Αγγελική σου?Και αχ θεωρώ πως δεν υπάρχει καλύτερη προσέγγιση από αυτή σου έθεσε η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΑΣ.Είναι ευλογες απορίες,από τι στιγμή που καταλαβαίνει τι είναι ο θάνατος.Και ενώ έχει την αμέριστη αγάπη των γονιών της δε θέλει να τους χάσει.Αχ μωρέ,έκλαιγε κιόλας.Τι κορούλα που έχεις κοπέλα μου?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,να κοιμηθείς καλά σήμερα κοπέλα μου.Καλή επιτυχία αύριο.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,την έσωσες τελικά την χτένα.Χαχαχα!Τι ζουζούνι!Πάντως είναι καλά από θέμα υγείας.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλακι μου δεν επιραζει απο το τιποτα καλες ειναι και οι 6 μερες!!!

θα παρει και μεσα στις γιορτες τωρα;

και εμεις κοιταμε ποτε θα ζητησει αδεια...μαλλον για τις μερες της πρωτοχρονιας για να ειναι εξω για το δωρο του αη βασιλη!!!

Μαρακι βορινο πώς ειστε;

Εγω δεν εχω πολυ καλο σημα...και δυσκολευει την ανανεωση....

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι μαρηηηηηηηηη.....?????

Την κυριακη θα φυγει ο ανδρουλης μου....!!!!!! 6 μερες αδεια με ρεπο βασικα μαζι.

Που να είμαι μαρηηηη....συνέχεια έχω κόσμο σπίτι.

Θα καθίσει αρκετά! Άντε να έρχεται το αδερφακι της ΦΜ!:tongue::D

Και εμείς φασολαδα είχαμε σήμερα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Που να είμαι μαρηηηη....συνέχεια έχω κόσμο σπίτι.

Θα καθίσει αρκετά! Άντε να έρχεται το αδερφακι της ΦΜ!:tongue::D

Και εμείς φασολαδα είχαμε σήμερα.

Ναι μονο αυτο μου ελειπε, ενα αδερφακι....για τη φμ....:tongue::tongue::tongue:

Ειναι νωρις ακομα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, εχω στοιχειωδης καταστασεις που πρεπει να τακτοποιησω πρωτα και επειτα να μπω και παλι στην προσπαθεια τεκνοποιησης.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν εχω παραπονο, απο το τιποτα μια χαρα ειναι...

Οσο για τις γιορτες δεν γνωριζω ακομα, αλλα πολυ πιθανον να μην εχει αδεια διοτι ζητησε το πασχα, δυστυχως ετσι πανε αυτα, με γκρουπ. Δεν πειραζει ομως.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου εμενα να μου επιτρεψετε να αποχωρησω και να παραδοθω στην αγκαλια του μορφεα καθως νυσταξα...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ολα να πανε αυριο ετσι οπως τα φανταζεσαι, ο μπεμπης σου ΕΡΧΕΤΑΙ....

Να ξεκουραστεις οσο αυτο ειναι δυνατον και ολα να πανε κατ ευχην....!!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακια μου, ονειρα γλυκα....!!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο...

Φιλακιαααααααααα σε οοοοοολες σας.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι μονο αυτο μου ελειπε, ενα αδερφακι....για τη φμ....:tongue::tongue::tongue:

Ειναι νωρις ακομα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, εχω στοιχειωδης καταστασεις που πρεπει να τακτοποιησω πρωτα και επειτα να μπω και παλι στην προσπαθεια τεκνοποιησης.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν εχω παραπονο, απο το τιποτα μια χαρα ειναι...

Οσο για τις γιορτες δεν γνωριζω ακομα, αλλα πολυ πιθανον να μην εχει αδεια διοτι ζητησε το πασχα, δυστυχως ετσι πανε αυτα, με γκρουπ. Δεν πειραζει ομως.

έτσι είναι ματιά μου.Όταν υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσουν,αυτό μένει πίσω.

Άντε,και το Πάσχα καλά είναι. Αν έχει και καλό καιρό. Συνήθως γιορτάζετε εκεί?

Κοπέλα μου,κάποια στιγμή είχες αναφέρει για το γένεσης. Δε ξέρω εάν διάβασες αλλά έχω μέσα δικό μου άτομο που δουλευει χρόνια εκεί.Ότι θέλεις στείλε μου πμ.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...