Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μάνα μου εμενα με γέννησε 10 μέρες πριν την ημερομηνία δηλαδή αν πάρω από αυτό θα γεννήσω Παρασκευή. Τον αδερφό μου 7 μέρες πριν οπότε αν πάρω από αυτό θα γεννήσω Δευτέρα. Αν πάρει όμως την ξεροκεφαλιά του πατέρα του θα βγει όταν θα σταματήσουμε να του το λέμε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμενα μου ηρθε η μπεμπα μου απροειδοποιητα 12 μερες πριν την ΠΗΤ!!!!!!

Τα αγοράκια πάντως τρωνε ολες τις μερες και πανε και για 41 εβδομαδες!!!!!!!!!!! Αν πεισμωσουν, δεν βγαινουν!!!!!!!!!!!!! Γι αυτο κανε την αδιαφορη και θα σου ερθει ο μπεμπακος σας!!!!

αχ αντε ΜΠΟΤΣΑΚΙ ευχομαι αυριο ν ακουσεις τα καλυτερα κ να γυρισετε σπιτι σας 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον κοριτσι μηπως εχει πανσεληνο κ εχει σεληνιαστει η πεθερα μου?

προχτες εφερε ρουχα στη μικρη οπως σας ειπα κ σημερα ξαναεφερε κ θα αρχισει να της πλεκει ζακετακια κ αλλα τετοια!!!!!!!!!τι να πω!!!!!!!!!!!αρχιζω να φοβαμαι

ΕΛΛΑΚΙ αντε κ συ με το καλο!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια θυμαμαι κ γω τα δικα μου νομιζω λες κ περασν μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!α ωρες ωρες ψαχνω την κοιλια μου!!!!!!

γι αυτο χαρειτε την γιατι ναι μεν θα εχετε τα μπεμπακια σας αγκαλια αλλα θα σας λειπει κ η κοιλουμπα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ελλη μου οτι μου πει ο γιατρος!!!!!Ουτε βιαζομαι ουτε με νοιαζει!!!!!!!

Το μονο που θελω να ειναι ολα καλα και προπαντως το μωρο!!!!!!

Υπομονη κι εσυ αδιαφορησε λιγο και θα ερθει!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου μαλλι ετοιμασα αλλα δεν μπηκα στην διαδικασια φαγητου.Δεν παθαινω τιποτα τωρα,ετσι κι αλλιως δεν ξερω οτι θα γεννησω σιγουρα!!!!!!!!Αλλα ειναι τοσο λιγες οι μερες που δεν το ρισκαρω!!!!Ασε που απο το αγχος δεν εχω κι ορεξη!Το πιστευετεεεεεεεεεεεεε????????

Ιωαννακι μου ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Λογικό μου ακούγεται να μην εχεις όρεξη να φας...τωρα που περιμενεις!

Αλλα θυμαμαι το ειχες αναφερει, αν επιτρεπεται την προηγουμενη μερα πριν την καισαρική να φας ελευθερα! Για αυτο σε ρωτησα...αν καν το ανεφερες στο γιατρο σου!

Αδιαφορη καμία σας δεν μπορεί να είναι!!!!! Ανυπομονείτε η καθεμία για το μωρό της και καλά κάνετε!!! Απλά οι αντιδράσεις σας διαφέρουν. Αλλες ειναι ανυπόμονες κα αλλες άνετες!

Λογικό μου ακούγεται να μην εχεις όρεξη να φας...τωρα που περιμενεις!

Αλλα θυμαμαι το ειχες αναφερει, αν επιτρεπεται την προηγουμενη μερα πριν την καισαρική να φας ελευθερα! Για αυτο σε ρωτησα...αν καν το ανεφερες στο γιατρο σου!

Αδιαφορη καμία σας δεν μπορεί να είναι!!!!! Ανυπομονείτε η καθεμία για το μωρό της και καλά κάνετε!!! Απλά οι αντιδράσεις σας διαφέρουν. Αλλες ειναι ανυπόμονες κα αλλες άνετες!

Ναι το ειχα πει η καψερη με τοση πεινα που ειχα απλα τωρα που κοντευω εκτος οτι δεν εχω ορεξη θα το παω μεχρι το τελος σωστα!!!!!!!!

Φυσικα και δεν μπορει να ειναι καμια αδιαφορη αλλα αυτα τα πραγματα δεν ξερεις ποτε να τα περιμενεις γι'αυτο καλυτερα να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και φυσικα τον Θεο!!!!!!Μονο Εκεινος ξερει ποτε θα γεννησουμε στην προκειμενη περιπτωση!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι το ειχα πει η καψερη με τοση πεινα που ειχα απλα τωρα που κοντευω εκτος οτι δεν εχω ορεξη θα το παω μεχρι το τελος σωστα!!!!!!!!

Φυσικα και δεν μπορει να ειναι καμια αδιαφορη αλλα αυτα τα πραγματα δεν ξερεις ποτε να τα περιμενεις γι'αυτο καλυτερα να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και φυσικα τον Θεο!!!!!!Μονο Εκεινος ξερει ποτε θα γεννησουμε στην προκειμενη περιπτωση!!!!!!!!!

Συμφωνω!!!!!!!!;);););)

Να σου πω μαρη αγορομαμυ στο δρομο που γυριζατε σταματουσες να ταισετε τον μπεμπη και πειμενατε και να ρευτει κιολας ε?Και μετα ξεκινουσατε ε?

ελα μποτσακι μου!! ναι σταματησαμε 2 ή 3 φορες.. και περιμεναμε και να ρευτει και να τον αλλαξουμε γιατι μετα απο καθε θηλασμο τα εκανε. δρααααμα!! εσεις ευτυχως εχετε μικροτερη αποσταση..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγω, Μποτσάκι μου δεν θυμάμαι να σταματησα για θηλασμο...νομιζω δεν ετυχε, που περιπου την ιδια αποσταση εχουμε (εμεις κανα 35αρι χμ..)

Αγορομαμυ καλα ειστε; κατορθωματα ο Δημητρακης;

εμενα η κορη μου περναει πιο εντονα αυτες τις μερες απο αλλες φορες το εξης : οτι δεν θελει να γινω εγω γιαγια και ο μπαμπας της παπους και να μην πεθανουμε, οτι δεν θελει να πεθαινουν τα ζωακια αν καιγονται τα δαση , οτι εχει πεθανει η γιαγια Β. (η δικια μου πριν λιγους μηνες) και αν εχει πεθανει και κανενας αλλος κλπ....και τα ρωταει και ειναι δακρυσμενη και στεναχωρημενη και κλαει αληθινα....

και δεν θελω να την προσγειωνω με την αληθεια...λυπαμαι που στεναχωριεται το κοριτσακι μου αλλα μια της λεω οτι ετσι γινεται στη ζωη, οτι μεγαλωνουμε και μετα παμε στον ουρανο και γινομαστε αγγελακια και μια της λεω οτι δεν θα παθουμε τιποτα! Αγορομαμυ εσυ που το εχεις σπουδασει, τί πρεπει να λεω;

Εγω, Μποτσάκι μου δεν θυμάμαι να σταματησα για θηλασμο...νομιζω δεν ετυχε, που περιπου την ιδια αποσταση εχουμε (εμεις κανα 35αρι χμ..)

Αγορομαμυ καλα ειστε; κατορθωματα ο Δημητρακης;

εμενα η κορη μου περναει πιο εντονα αυτες τις μερες απο αλλες φορες το εξης : οτι δεν θελει να γινω εγω γιαγια και ο μπαμπας της παπους και να μην πεθανουμε, οτι δεν θελει να πεθαινουν τα ζωακια αν καιγονται τα δαση , οτι εχει πεθανει η γιαγια Β. (η δικια μου πριν λιγους μηνες) και αν εχει πεθανει και κανενας αλλος κλπ....και τα ρωταει και ειναι δακρυσμενη και στεναχωρημενη και κλαει αληθινα....

και δεν θελω να την προσγειωνω με την αληθεια...λυπαμαι που στεναχωριεται το κοριτσακι μου αλλα μια της λεω οτι ετσι γινεται στη ζωη, οτι μεγαλωνουμε και μετα παμε στον ουρανο και γινομαστε αγγελακια και μια της λεω οτι δεν θα παθουμε τιποτα! Αγορομαμυ εσυ που το εχεις σπουδασει, τί πρεπει να λεω;

Ηλιοβασιλεμα μου εχετε καποιο ζωακι στην αυλη σας?? τα κατοικιδια βοηθουν πολυ τα παιδακια να καταλαβαινουν τον κυκλο της ζωης.. εξηγησε της πως ειναι κατι τελειως φυσικο απλα σε αυτη την ηλικια πρεπει να της το ωραιοποιησεις αρκετα! εξηγησε της πως δεν ποναμε οταν συμβαινει αυτο και θανατος σημαινει οτι φευγουμε απο το σπιτι μας και παμε σε ενα αλλο μερος ομορφο και απλα για λιγο καιρο δε βλεπουμε τα αγαπημενα μας προσωπα αλλα καποια στιγμη συναντιομαστε ολοι. Πες της οτι φυσικα αυτοι που συνεχιζουν να μενουν στο σπιτι στενοχωριουνται γι'αυτον που εφυγε επειδη δε τον βλεπουν καθε μερα.. Ειναι δυσκολο να εξηγησεις το θανατο σε αυτες τις ψυχουλες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ ηρθα και εγω....!!!!!!!!!

Ειστε καλα....??????

Εμεις καλα, κοιμηθηκε η φμ. Σημερα δεν μπηκα ολη μερα γιατι εκανα κατι αγκαριες στο σπιτι με βοηθο οπωσ παντα τη φμ....:tongue::tongue::tongue:

Σημερα φαγαμε φασολαδιτσααααα, γιαααααμι......!!!!!!!! Αλλα για το βραδυ θα φαμε με τον ανδρουλη μου κατι αλλο, πιο ελαφρυ....!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ τι κανεις....????? αυριο ντοοοοοοοοοοοοοπλερ....??????????? γιουυυυυυυυυυυυυυπι, ολα καλα να πανε και απλα να μπεις την τελικη ευθειααααααα ειτε αυτο ειναι αυριο ειτε την επομενη εβδομαδα, ο μπεμπης ξερει καλυτερα.....;););)

Οσο για τη διαδρομη και τα γευματα ναι θα πρεπει να σταματατε πιο συχνα απο οτι θα ετρωγε στο σπιτι διοτι λογω των ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ απο το αυτοκινητο θα χωνευει αμεσως ο μπεμπαρος, γιαυτο αν γκρινιαξει σε λιγο χρονο αφοτου εφαγε μην ξαφνιαστεις. Και οσο για το ρεψιμο κλπ οπως τα ειπε η συμπεθερα μου.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ τι κανετε...??? πως τα περασατε εχθες με τους φιλους σας.....???? ο δημητρακης σου τι κανει...???????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανει η αγγελικουλα σου...???? φαινεται οτι ειναι λιιιιγο παραπανω ευαισθητη αλλα το παραδειγμα που εδωσε η συμπεθερα ειναι πολυ καλο.

Τα υπολοιπα κοριτσουδια τι κανουν......???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ελα συμπεθερα!! καλα ειμαστε ολοι! ο μικρος με εχει διαλυσει στην γκρινια. Μονο σε εμενα κανει ετσι! ειναι η φαση τωρα και υποτιθεται οτι την ξεπερνανε περιπου 18 μηνων..ανυπομονω!!!! Καλα τα περασαμε εχθες, πολυ ομορφα!!! Η φμ μας τι κανει η νοικοκυρουλα????

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...