Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αχ μαρακι βορινο πως σε καταλαβαινω.

εγω το πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης ειχα αναγουλες κ εμετους.ειχα τρομερη εξαντληση κ ημουν ολη μερα στο κρεβατι κ εκλαιγα κιολας.

δεν μπορουσα να φαω αλλα ουτε να μαγειρεψω στον αντρα μου κ η πεθερα

στον κοσμο της.μετα τον 3 αρχισα να συνερχομαι απο εμετους αλλα αναγουλα ειχα μεχρι κ τη μερα που γεννησα.

ολες τις δουλειες τις εκανα μονη βεβαια βοηθουσε κ ο αντρας μου οσο μπορουσε.

τι χαλια σηκωσαμε τι κουρτινες αλλαξαμε τα παντα ολα.τα κανα πονουσα εκλαιγα κιολας.

κ η πεθερα ειχε πει σε μιι κοπελα που ξερω οτι μη τυχον κ πας ποτε να βοηθησεις την Ιωαννα τωρα που ειναι εγκυος αστην να τα κανει ολα μονη της,σιγα το πραγμα.

ελεγα γιατι τοση κακια κ δωστου κλαμα εγω.

αγχωνομουν αν ειναι καλα το μωρο μου με τοση στεναχωρια αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα!!!!!!!!!!!

αχ τα ειπα κ ηρεμησα αλλα δε θα τα ξεχασω ποτε!

ο θεος ομως βλεπει

δεν πειραζει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακομανουλα!!!! τελικα θα σε κρατησουν σιγουρα αυριο??? αχ με το καλο!! εννοειται θα κανεις με επσικλ την καισαρικη ετσι?? η ξαδερφη μου παντως που γεννησε και τα 2 της παιδια ετσι δεν ειχε πονο ποτε! ουτε κι εγω εχω ενοχλησεις απο την επισκλ.. επισης κοριτσια καμια φορα μπερδευομαστε, η μεση μας ποναει απο το μωρο που ολη την ωρα πρεπει να το σηκωνουμε, απο την κουραση κλπ.. και ειναι ευκολο να νομιζουμε οτι φτιαει η επισκλ. Χαρακτηριστικη παρενεργεια της επισκληριδιου ειναι οτι μαζι με τη μεση επηρεαζεται και το κεφαλι, εχεις ιλιγγους δηλαδη και πονοκεφαλους, συνηθως τοτε θα μπορει καποια γυναικα να πει οτι ειναι παρενεργεια της επισκλ. Μποτσακι μου γινεται πολυ ευκολα η επισκλ απλα χρειαζεται 100% η συνεργασια σου να εισαι ακινητη και να ασκησεις ελαφρια πιεση την καταλληλη στιγμη.

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?????????Ο Δημητρακης μας???????

Δεν ξερω σιγουρα!!!!!!Μου ειπε ντοπλερ και βαλιτσα!!!!!!!!!!τι να πω κι εγω!!!!!!ειχα πριν λιγη ελαφρια ροζ βλενη παλι,αλλα εχω καθε μερα απο λιγο!!!!!!!!Πονους καθολου περα απο κατι ενοχλησουλες αραια και που!!!!!!!!!!!!

Ναι καλε δεν το συζητω.Επισκληριδιο θα χτυπησω!!!!!!!Και η ξαδερφη μου το ιδιο.100 παιδια μου λεει εκανα ετσι!!!!!!!!

1sh1p2.png

Δεν ξερω σιγουρα!!!!!!Μου ειπε ντοπλερ και βαλιτσα!!!!!!!!!!τι να πω κι εγω!!!!!!ειχα πριν λιγη ελαφρια ροζ βλενη παλι,αλλα εχω καθε μερα απο λιγο!!!!!!!!Πονους καθολου περα απο κατι ενοχλησουλες αραια και που!!!!!!!!!!!!

Ναι καλε δεν το συζητω.Επισκληριδιο θα χτυπησω!!!!!!!Και η ξαδερφη μου το ιδιο.100 παιδια μου λεει εκανα ετσι!!!!!!!!

ναι μια χαρα θα πανε ολα! καλε κι εγω ετσι ηθελα να γεννησω ασχετα αν αλλαξαν τα σχεδια. Απο επιλογη ηθελα καισαρικη. Οπως μου ειχε πει και ενας φιλος μου γιατρος "αμα μπορεις να γλιτωσεις πονο γιατι να μη το κανεις???"

to1Np2.png

KCkop2.png

Αντε μωρε ζουζουνα!Ολα να πανε καλα!

Κανε εκει την επισκληριδιο,και βουρ για τον μπεμπη!

Εγτω να πως την αληθεια,δεν πονουσα ιδιαιτερα!Οποτε δεν χρειαστηκε να κανω,καν δηλαδη δεν το σκεφτηκα!Εαν υπεφερα ισως να το ζητουσα εκεινη τη στιγμη!

Οποτε,αυριο πας με το καλο,και εαν δεν δουμε συμμετοχη στο καφε να αρχιζουμε να φωναζουμε ''ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΤΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑ''!!!!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,η περιπτωση σου ηταν χειροτερη πιστευω!Ναι μεν,δεν ειχα,οπως ειπαμε κανεναν και οπως εσυ,ετσι και γω ειχα εμετους μεχρι τον 5ο μηνα και επρεπε καθε 15 μερες να πηγαινω σε ικα/δουλεια ταυτοχρονα!

Αλλα,να ηξερα πως ειχα ενα ατομο κοντα και να φεροταν με τετοιο τροπο,θα ενιωθα χειροτερα!Οπως ειπες κοπελα μου,ολοι μας θα κριθουμε μπροστα στον Μεγαλοδυναμο!Εσυ να εχεις καθαρη ψυχη!Αυτο ειναι το σημαντικοτερο!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τι κανετε?Ο Δημητρακης σας?Τι νεα κατορθωματα εκανε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αντε μωρε ζουζουνα!Ολα να πανε καλα!

Κανε εκει την επισκληριδιο,και βουρ για τον μπεμπη!

Εγτω να πως την αληθεια,δεν πονουσα ιδιαιτερα!Οποτε δεν χρειαστηκε να κανω,καν δηλαδη δεν το σκεφτηκα!Εαν υπεφερα ισως να το ζητουσα εκεινη τη στιγμη!

Οποτε,αυριο πας με το καλο,και εαν δεν δουμε συμμετοχη στο καφε να αρχιζουμε να φωναζουμε ''ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΤΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑ''!!!!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,η περιπτωση σου ηταν χειροτερη πιστευω!Ναι μεν,δεν ειχα,οπως ειπαμε κανεναν και οπως εσυ,ετσι και γω ειχα εμετους μεχρι τον 5ο μηνα και επρεπε καθε 15 μερες να πηγαινω σε ικα/δουλεια ταυτοχρονα!

Αλλα,να ηξερα πως ειχα ενα ατομο κοντα και να φεροταν με τετοιο τροπο,θα ενιωθα χειροτερα!Οπως ειπες κοπελα μου,ολοι μας θα κριθουμε μπροστα στον Μεγαλοδυναμο!Εσυ να εχεις καθαρη ψυχη!Αυτο ειναι το σημαντικοτερο!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τι κανετε?Ο Δημητρακης σας?Τι νεα κατορθωματα εκανε?

Ελα Μαρω μου ευχαριστω πολυ αν και να ξερεις θα ειδοποιησω αλλα και στο καφε θα μπω!!!!!!!!!Δεν παιζει να μην επικοινωνησω μαζι σας!!!!!!!!!!!

Με τους συνοδοιπορους μου!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ελα Μαρω μου ευχαριστω πολυ αν και να ξερεις θα ειδοποιησω αλλα και στο καφε θα μπω!!!!!!!!!Δεν παιζει να μην επικοινωνησω μαζι σας!!!!!!!!!!!

Με τους συνοδοιπορους μου!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι σιγουρη κοπελαρα μου!Πλεον εχουμς γινει ενα!Μπορει να ειμαι νεα στην παρεα,αλλα και μενα μου ειστε απαραιτητες!Οταν εμαθα πως πεθανε ο θειος μου,εισασταν τα δευτερα ατομα που το μαθατε,γιατι κατευθειαν πηρα τον αδερφο μου!

Σας φιλω προς το παρον!Ελπιζω να τα πουμε το βραδακι!

Παω να ξαπλωσω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ειμαι σιγουρη κοπελαρα μου!Πλεον εχουμς γινει ενα!Μπορει να ειμαι νεα στην παρεα,αλλα και μενα μου ειστε απαραιτητες!Οταν εμαθα πως πεθανε ο θειος μου,εισασταν τα δευτερα ατομα που το μαθατε,γιατι κατευθειαν πηρα τον αδερφο μου!

Σας φιλω προς το παρον!Ελπιζω να τα πουμε το βραδακι!

Παω να ξαπλωσω!

Εγινε Μαρακι μου!!!!!!!!!!!Τα λεμε!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακιιιιιι ναι μαρη ειμαστε οι συνοδοιποροι σου! θα ερθουμε εκδρομη στο μαιευτηριο χαχαχαα!! μαρηηηη δε το πιστευω οτι γεννας!!!

Μαρακι βορινο καλα ειμαστε!! εσεις?? το τελευταιο κατορθωμα μας ειναι οτι πηγε να πεταξει τη βουρτσα των μαλλιων μου μεσα στο γιο γιο την ωρα που ηταν πανω σε αυτο και μεσα ειχε και προϊοντα!! ευτυχως γλιτωσε η βουρτσα! τι κανει η μπουμπουκα σου??

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακιιιιιι ναι μαρη ειμαστε οι συνοδοιποροι σου! θα ερθουμε εκδρομη στο μαιευτηριο χαχαχαα!! μαρηηηη δε το πιστευω οτι γεννας!!!

Μαρακι βορινο καλα ειμαστε!! εσεις?? το τελευταιο κατορθωμα μας ειναι οτι πηγε να πεταξει τη βουρτσα των μαλλιων μου μεσα στο γιο γιο την ωρα που ηταν πανω σε αυτο και μεσα ειχε και προϊοντα!! ευτυχως γλιτωσε η βουρτσα! τι κανει η μπουμπουκα σου??

Κατσε μαρη να δουμε το ντοπλερ τι θα πει!!!!!!!!!!!

Ποιος το πιστευει???????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκι μου ετοιμη;;;;

Η καρδια σου χτυπαει σαν τρελη;

Σου στελνουμε την αγαπη μας και να ακουσεις τα καλυτερα νεα αυριο με τον γιατρο σου!!!!!!!!!!!!! Και αν παραμεινεις αυριο στο "ξενοδοχείο", να εχεις την καλύτερη "διαμονη" και στην αγκαλια σου το καλύτερο "δώρο"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή λευτεριά!!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσάκι μου ετοιμη;;;;

Η καρδια σου χτυπαει σαν τρελη;

Σου στελνουμε την αγαπη μας και να ακουσεις τα καλυτερα νεα αυριο με τον γιατρο σου!!!!!!!!!!!!! Και αν παραμεινεις αυριο στο "ξενοδοχείο", να εχεις την καλύτερη "διαμονη" και στην αγκαλια σου το καλύτερο "δώρο"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή λευτεριά!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!Θα εισαστε οι πρωτες που θα ενημερωσω καλες μου φιλες!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ουου γαλιαντρες!

Μποτσακι μου σίγουρα να μας ειδοποιήσεις! Πωπω έχω αγωνία! Αν και καλα θα ήταν να βγει καλό το ντοπλερ και να παρει λιγες μερες ο μικρός ακόμα. Αλλά οπως και να έχει μια χαρά θα είναι κοτζάμ άντρας!

Συμπεθερα και Ιωάννα μετά σίγουρα θα θέλω βοήθεια. Αλλά είπα και τώρα μόνο αυτά που μπορώ κανω. Το να σιδερωσω 5 ρουχαλακια του μπέμπη η να φτιάξω κάτι για φαγητό δεν είναι δύσκολο. Εγώ ποτέ δεν ζητούσα βοήθεια από κανεναν. Τέλος πάντων το θέμα είναι πως θέλουν δεν θέλουν βοηθάνε γιατί σε ένα σπίτι μένουμε..

Αγορομαμυ την έσωσες τη βουρτσα; Χαχαχα. Φαντάζομαι εσενα με γουρλωμενα μάτια και τον Μητσακο να γελάει!

Ποιες άλλες είναι εδώ;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσάκι ετοιμασες μαλλι;

εφαγες σημερα ελευθερα ή ρωτησες τον γιατρο και στο αρνηθηκε;

η Πατουσιτσα δεν πολυμπαινει αυτες τις μερες (σωστα νομιζω;). Εχει την μαμα της παρεα, ετσι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...