Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χαχαχαχα!!!! Μην ξεχάσετε και τις δαντελωτές ομπρέλες σας!! Φαντάζεσαι, όμως πλάκα που θα έχει; Να πάρετε και τον μπαμπά σας, να του βάλετε κουστουμάκι και παπιγιόν και να τον έχετε να κουβαλάει τις σακούλες :tongue::tongue::tongue::tongue:

Γελα καλη μου, γελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ερχεται η μπεμπα και θα δεις δαντελες και φορεματα!!!!!!!

Προχθες μολις τελειωσε ενα παραμυθι που εβλεπε η μικρη μου (λιμνη των κυκνων) η μελαγχολικη μουσικη την εκανε να δακρυζει...και να λεει με λυγμους: Μαμά εγω δεν ειμαι πριγκιπισσα αληθινη; δεν φοραω συνεχεια φορεματα οπως οι πριγκιπισσες;

και τα ελεγε και φαινοταν στεναχωρημενη!!!!

Της εχω μια στολη αποκριατικη πριγκιπισσας απο τζαμπο, αγορασμενη 10ευρω μονο εδω και 2 ή 3 χρονια και η περσυνη παλι φορεμα πριγκιπισσας. Πιστεψτε με τις φοραει καθημερινα, παιζουμε ρολους και κλασσικα αυτη πριγκιπισσα και εγω μια η κακια μητρια, μία ειμαι πριγκιπας, μία ειμαι η βασιλισσα κλπ!!!!!!!!!!!!!

Οι 2 τελευταιες τουρτες γενεθλιων με πριγκιπισσες κλασσικα και νομιζω και η επομενη παλι με πριγκιπισσες θα ειναι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γελα καλη μου, γελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ερχεται η μπεμπα και θα δεις δαντελες και φορεματα!!!!!!!

Προχθες μολις τελειωσε ενα παραμυθι που εβλεπε η μικρη μου (λιμνη των κυκνων) η μελαγχολικη μουσικη την εκανε να δακρυζει...και να λεει με λυγμους: Μαμά εγω δεν ειμαι πριγκιπισσα αληθινη; δεν φοραω συνεχεια φορεματα οπως οι πριγκιπισσες;

και τα ελεγε και φαινοταν στεναχωρημενη!!!!

Της εχω μια στολη αποκριατικη πριγκιπισσας απο τζαμπο, αγορασμενη 10ευρω μονο εδω και 2 ή 3 χρονια και η περσυνη παλι φορεμα πριγκιπισσας. Πιστεψτε με τις φοραει καθημερινα, παιζουμε ρολους και κλασσικα αυτη πριγκιπισσα και εγω μια η κακια μητρια, μία ειμαι πριγκιπας, μία ειμαι η βασιλισσα κλπ!!!!!!!!!!!!!

Οι 2 τελευταιες τουρτες γενεθλιων με πριγκιπισσες κλασσικα και νομιζω και η επομενη παλι με πριγκιπισσες θα ειναι!!!

Αχ μωρέ το μικράκι.... Πιο πριγκίπισσα κι από πριγκίπισσα είναι να της λες! Δεν είναι το φόρεμα που σε κάνει πριγκίπισσα ;)

Τώρα αν κι η δικιά μου θέλει φορέματα πριγκιπικά, καήηηηηηκαμε! Δεν το έχω καθόλου αυτό το βάψου-ντύσου-στολίσου :?

p8P6p2.png

Χριστινα, εγω δεν ειχα συζητησει τιποτα με γιατρο....Πηγαινα να γεννησεω χωρις να εχω ενημερωθει...ουτε μαθηματα τοκετου ουτε τιποτα....

Μου εσπασαν τα νερα στην 38η και καταληξαμε σε καισαρικη. Τοτε εγινε πρωτη φορα κουβεντα απο μενα, οτι θελω επισκληριδιο και ο γυναικολογος μου ειπε αυτο θα το συζητησεις με αναισθησιολογο :confused: , δεν εφερε αποψη...αλλα εγω ηθελα επισκληριδιο για τους λογους που σου ειπα, να ειμαι ξυπνια την ωρα της γεννας!

Βεβαια ουτε εμενα μου την εδωσαν πανω μου, γιατι τα χερια τα εχεις απλωμενα δεξια και αριστερα , στο ενα ορο, στο αλλο σου μετρανε οξυγονο..απλα την ειδα αλλα μου εφτανε! Τωρα βεβαια, σε περιπτωση δευτερου παιδιου και αν τυχον παω παλι με καισαρικη και επισκληριδιο, θα εχω ζητησει να μου την βαλουν πανω μου!!! (την!!!!! θελω ξανα κοριτσι:tongue:)

Ζωη ουτε εγω βαφομαι και στολιζομαι...σε κανα γαμο και αν!!!!! ολο με φορμα ειμαι....οταν δουλευα, με φορμες και αρβυλες ημουν λογω εργαστηριου και χημικων...Στο σπιτι παλι με προχειρα ρουχα ειμαι....και οταν βγαινουμε για κανα καφε, δεν βαφομαι......

Αλλα το μερακι το κοριτσιστικο το εχει η ζουζουνα μου!!!!

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου πρότεινε επισκληρίδιο, αλλά μου είπε ότι αν δεν θέλω γίνεται και ολική... Η αδελφή μου έχει εμπειρία και από τις δύο... Με την ολική ήταν χάλια την πρώτη ημέρα, με την επισκληρίδιο ήταν χάλια τις 2 επόμενες. Αλλά όπως λέτε είναι σχετικό... Την ολική της την έκανε ο διευθυντής της αναισθησιολογίας... και πραγματικά δεν ένιωσε καμια δυσφορία, τάση για εμετό κτλ... απλά ήταν κουρούμπελο και κοιμήθηκε... (εξού και ένιωθε πολύ καλύτερα την επόμενη μέρα). Ούτε τα ντεπόν δεν ήθελε να πιει. Με την επισκληρίδιο την πρώτη μέρα ήταν πολύ χαρούμενη που είδε το παιδάκι της, αλλά μετά δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τον πόνο στη μέση και είχε γίνει σαν φάντασμα από την ταλαιπωρία. Το ίδιο και η κοπέλα δίπλα της... εικάζει ότι μπορεί να μην ήταν τόσο καλός ο αναισθησιολόγος.

kPAZp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Τι κάνετε?????

Μίλαγα με την αδελφή μου εχθές και δεν είχε πολύ θετική άποψη για την επισκληρίδιο... Όσες γεννήσατε με καισαρική και επισκληρίδιο... πόναγε πολύ η μέση σας μετά? Σας έβγαλαν το καθετηράκι αμέσως ή το άφησαν για κάποιες μέρες? Και αν το άφησαν το χρησιμοποίησαν μετά για κάποιο λόγο?

Φιλάκια σε όλες!!!

κοριτσι καλημερα!!!!!!να σου πω εγω που εκανα επισκληριδιο γεννησα πεμπτη κ το καθετηρακι της επισκληριδιου μου το βγαλαν το σαββατο!!!!!!!!

οποτε πονουσα επαιρνα τηλ τον αναισθησιολογο κ ερχοταν κ μου εβαζε μορφινη!!!!!!!!!οταν μου το βγαλαν πονουσα για λιγες μερες!!!!

η μεση με ποναει ακομα!!!!!λενε οτι σε πολλες κοπελες αφηνει παρενεργειες οπως πονος στη μεση,ημικρανιες κ διαφορα.παντως εγω αν κανω κ αλλο παιδι πρωτα θεος παλι επισκληριδιο θα κανω κ ας ποναει η μεση!!!!!!!!ειναι υπεροχο να βλεπεις το παιδι σου!!!!!!!!κ να νοιωθεις τι κανει ο γιατρος για να το βγαλει!!!!!!!!!

ειναι ενα ευχαριστο γεγονος που θες να το ζησεις σε αντιθεση με ενα αλλο χειρουργειο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

αχ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι ωραια που παιζεται με την μικρη!!!!!!!

ΑΧ ΖΩΗ ουτε γω το χω το βαψου στολισου!!!!!!!!!

η μουρμουρα μεχρι στιγμηε ειναι καλο κοριτσι τωρα για το υπολοιπο της ημερας θα δειξει πως θα παει.

εμενα παντως κοριτσια μου την βαλαν την μικρη πανω μου κ μαλιστα λεω στην μαια φερτην ακομα πιο κοντα γιατι δε μ αφησαν να φοραω τα γυαλια μου κ δεν την εβλεπα πολυ καλα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ φιλη μου που γεννησε στο αρεταιειο με επισκληριδιο εχει να λεει τα καλυτερα μεχρι κ το κινητο της λεει ειχε μεσα στο χειρουργειο

ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου τι ακριβως να διαλεξεις η θεια μου στην πρωτη γεννα ξεκιναει με επισκληριδιο αλλα δεν αντεχε ν ακουει που μιλουσαν οι γιατροι κ στα μεσα της καισαρικης ζητησε ολικη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Ηρθα και γω κοριτσια μου!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,κοντευεις και συ!

Συμφωνω,και πραγματικα καταλαβαινω,ποσο δυσκολο φανταζει σε καποιον η συμβουλη του να μην κανεις πολλα!Και κυριως οταν εχει μαθει να κανεις δουλειες,γενικως να εισαι στο ποδι,που λενε!

Αλλα οπως ειπε και το ΙΩΑΝΝΑΚΙ ,να το εκμεταλλευεσαι!Και συ εξαλλου καταλαβαινεις πως πλεον δεν μπορεις να κανεις πολλα.Εγω δυστυχως με την κοιλια στο στομα επρεπε να τα κανω ολα.Ακομη και μετα τον ερχομο της μικρης,παλι μονη μου ειμαι.Οσο μπορει και ο αντρας μου βοηθαει,αλλα ειναι διαφορετικο να εχεις ενα ατομο να σου κρατησει για λιγο το παιδι,ειτε να ξεκουταστεις,ειτε να κανεις αυτα που θελεις με την ησυχια σου.Να σου πω την αληθεια,δεν τα λεω τοσο για να παινευτω,αλλα τελικα αυτο το θεμα με ποναει πολυ.

Εχω γνωστη,η οποια εχει εκει που μενει και γονεις και πεθερικα.Δεν μαγειρευει ποτε γιατι στελνουν και απο τις 2 μεριες φαγητα,οταν θελει να κανει δουλειες τα στελνει εκει,και παλι παραπονιεται και μου λεει πως κουραζεται.Τι να πω κοριτσια.Τρελενομαι,ντροπη μου,αλλα τι να πω και γω που το μυαλο μου εχει σταματησει απο το πηγαινελα μεσα στο σπιτι.Ουυυφφφφφφφφ.....τα ειπα λιγο και ηρεμησα...ειλικρινα συγνωμη,αλλα υπαραχουν μερες που με πιανει μελαγχολια και κουραση!:(

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,δεν καταγομαι απο Θεσσαλονικη,αλλα εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα,οποτε την νιωθω σαν δικο μου τοπο!Ναι,επαρχια εφυγα για δουλεια!Ποτε θα ρθουν τελικαοι δικοι σου?

Η μικρη αρχισε να παιζει με παιχνιδια?Να ασχολειτε δηλαδη και να καταλαβαινει πως κατι κανεις με αυτα!!!Μπραβο το καλο μου!Εσυ πως εισαι?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,ως προς τον προβλιματισμο σου,δε θα μιλησω εκ πειρας,αλλα η διπλανη μου η οποια σε ΦΤ μεν,εκανε επισκληριδιο,εχει πλεον προβλημα με την μεση,αν και εχουν περασει 6 χρονια!

Η ξαδερφη μου,η οποια εκανε επιδκληριδιο σε ΚΤ,ηταν μια χαρα!Την ιδια μερα σηκωθηκε,σε λιγοτερο απο ενα 24ωρο της εβγαλαν τον ουροκαθετηρα,απλως επρεπε να αεριστει για να μπορεσει να φαει!Ευχομαι κοπελα μου,εσυ να εισαι σε καλυτερα χερια!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,το κοριτσι σου ειπαμε εχει καλλιτεχνικη φλεβα!Της αρεσουν τα θετρικα,και εαν κρινω και απο τις ζωγραφιες που αναρτησες στο φβ,εχει πολυ μεγαλο ταλεντο!Ευχομαι να το αξιοποιησει η Αγγελικουλα!Μπραβο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΖΩΗ ΜΟΥ,χαιρομαι που σημερα δειχνεις ευδιαθετη!Πραγματικα μεταδιδεις,εστω με τον γραπτο λογο,μια θετικη αυρα!Ετσι να εισαι κοπελα μου!Και ορθως πραττεις,καθε φορα που δεν εισαι καλα,να προσπαθεις να ηρεμησεις,ψαχνοντας εσωτερικα!Μπραβο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερααααααααααα,καλησπερααααααααααααα κι οτι βολευεται η καθε μια!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε ομορφες μου???????

εμεις καλα ειμαστε ξυπνησαμε κατα τις 10 πηγαμε καναμε το τελευταιο μας μπιστολακι και τωρα ξεκουραζομαστε!!!!!!!!

το απογευμα θα εοιμαστουμε και κατα τις 7.30 το πρωι,βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι ο Θεος βοηθος!!!!!!!!!!!!!

Εγω κοριτσιαδεν μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω για επισκληριδιο,εξαρχης το θεωρω πιο καλο για να εχω την πρωτη επαφη με το μωρο μου!!!!!!

Ειληκρινα θελω τοσο πολυ να δω το παιδι να ειναι καλα και να πανε ολα καλα που αν θα ποναω μετα η οχι ειναι το λιγοτερο που με ενδιαφεφρει!!!!!!

Με τρομαζει το χειρουργειο δεν το συζητω,αλλα και ο φυσιολογικος με τρομαζει για τον λογο οτι ειναι κατι που δεν το εχω ξαναζησει!!!!!!!!!

Μονο γι'αυτο γιατι κατα τ'αλλα να το χωνεψω δεν γινεται!!!!!!!Με καποιο τροπο πρεπει να βγει το μωρακι μου!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακομανουλα!!!! τελικα θα σε κρατησουν σιγουρα αυριο??? αχ με το καλο!! εννοειται θα κανεις με επσικλ την καισαρικη ετσι?? η ξαδερφη μου παντως που γεννησε και τα 2 της παιδια ετσι δεν ειχε πονο ποτε! ουτε κι εγω εχω ενοχλησεις απο την επισκλ.. επισης κοριτσια καμια φορα μπερδευομαστε, η μεση μας ποναει απο το μωρο που ολη την ωρα πρεπει να το σηκωνουμε, απο την κουραση κλπ.. και ειναι ευκολο να νομιζουμε οτι φτιαει η επισκλ. Χαρακτηριστικη παρενεργεια της επισκληριδιου ειναι οτι μαζι με τη μεση επηρεαζεται και το κεφαλι, εχεις ιλιγγους δηλαδη και πονοκεφαλους, συνηθως τοτε θα μπορει καποια γυναικα να πει οτι ειναι παρενεργεια της επισκλ. Μποτσακι μου γινεται πολυ ευκολα η επισκλ απλα χρειαζεται 100% η συνεργασια σου να εισαι ακινητη και να ασκησεις ελαφρια πιεση την καταλληλη στιγμη.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...